Γιώργος Δώνης

giapas

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από giapas »

guardian4 έγραψε:Καταρχην μη συγκρινεις το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ με αλλο ΛΑΟ.

Υπο αυτην την βαση λοιπον, θα σου απαντησω.
Ο ΛΑΟΣ σπρωχνει,ενα το κρατουμενο.
Αν ο οποιοσδηποτε μειωνει αυτο το στοιχειο δεν εχει ζησει ΠΑΟΚ.και αρα δεν εχω να πω κατι μαζι του.

Δεν αναφερομαι στα 20 λεπτα οτι εσπρωχνε αλλα σε ολοκληρο το παιγχνιδι.

Εσύ λες ότι ο λαός σπρώχνει στα 90 λεπτά , εγώ σε ρωτάω αφού σπρώχνει 90 λεπτά , εσύ σαν ομάδα γιατί παίζεις μόνο 20 ? Τα άλλα 70 οι παίκτες έχουν κερί στα αυτιά και δεν ακούνε το σπρώξιμο του λαού?

Ο λαός επηρεάζει την έκβαση του ματς μόνο στα όνειρά σου και στα δικά μου .
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

tera12tera έγραψε:guardian : Τα στατιστικά του αγώνα είναι αυτά
1 Γκολ 4
0 Ασίστ 3
5 Τελικές Προσπάθειες 18 (όχι μία , αλλά 18..)
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 8
1 Κεφαλιές 4
7 Αποκρούσεις 1
20 Επεμβάσεις 13
38 Κλεψίματα 32
11 Φάουλ 13
2 Οφσάιντ 4
3 Κόρνερ 6
43 Λάθη 44
3/17 Γεμίσματα 9/33

Μην μειώνεις τόσο πολύ μια νίκη ...
Οκ ένα τουρλουμπούκι ήμασταν αλλά φάσεις και ενέργεια βγάλαμε ...

Φιλε μου εμενα δεν με ενοχλει κανεις
Ας παιξουμε πειθαρχημενη μπαλα, και δε θα πω τιποτα.
Τωρα αν οι σεντρες του λινο βγαινουν εξω και μετραει για σουτ,
ή η γιομα που μαζευει ο τερματοφυλακας τελικη προσπαθεια
δεν μου λεν κατι. Ναι ειχαμε κατοχη, αλλα επικινδυνες ευκαιριες τιποτα.

Εγω αυτα ειχα να πω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

giapas έγραψε:
guardian4 έγραψε:Καταρχην μη συγκρινεις το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ με αλλο ΛΑΟ.

Υπο αυτην την βαση λοιπον, θα σου απαντησω.
Ο ΛΑΟΣ σπρωχνει,ενα το κρατουμενο.
Αν ο οποιοσδηποτε μειωνει αυτο το στοιχειο δεν εχει ζησει ΠΑΟΚ.και αρα δεν εχω να πω κατι μαζι του.

Δεν αναφερομαι στα 20 λεπτα οτι εσπρωχνε αλλα σε ολοκληρο το παιγχνιδι.

Εσύ λες ότι ο λαός σπρώχνει στα 90 λεπτά , εγώ σε ρωτάω αφού σπρώχνει 90 λεπτά , εσύ σαν ομάδα γιατί παίζεις μόνο 20 ? Τα άλλα 70 οι παίκτες έχουν κερί στα αυτιά και δεν ακούνε το σπρώξιμο του λαού?

Ο λαός επηρεάζει την έκβαση του ματς μόνο στα όνειρά σου και στα δικά μου .

Συμφωνιστε πρωτα αν παιζαμε 90 λεπτα μπαλα ή μονο 20 , και μετα ελα να με πεις.
Αν ο Λινο δεν μπορει να βγαλει σεντρα δεν σε φταιει ο ΛΑΟΣ , οτε αν οι πανθρακικος υστερα απο ενα ημιχρονο με 10 τα φτυσε, ειναι ανεξηγητο που ανεβηκαμε στα τελευταια 20.

Παιζει τεραστια δυναμη Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και γι αυτο σε υποπτες φασεις εναντιον αλοθρησκων διαχρονικα τιμωρηθηκαμε με κεκλεισμενων μια βδομαδα πριν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μη χαιρομαστε για τ ην 4αρα σημερα αν δεν ηταν ο Λαζαρ τωρα θα πεφτε κλαμα και κραξιμο..ειναι εντελως πλασματικο και περα απο τις δυνατοτητες αυτης της ομαδας η 4αρα..

αν χωρισουμε το ματς σημερα σε κομματια δεν ειναι για να χαιρομαστε ιδιαιτερα, ισως μονο για το κομματι ποι κανανμε φασεις στο 0 0..
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

Άρε Ιβάν...φέρε τον Μπόλονι. Ξέρεις...

αυτόν με τον οποίο χορτάσαμε μπαλάρα,
αυτόν με το οποίο ξεχάσαμε τον Μr. Σάντος,
αυτόν που μας χάρισε τόσους τίτλους,
αυτόν με τον οποίο κερδίζαμε άνετα τις μικρομεσαίες ομάδες,
αυτόν με το οποίο είχαμε κατοχή μπάλας 90%
αυτόν που οι παίκτες του τον κοιτούσαν στα μάτια,
αυτόν που έκανε τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ,
αυτόν που μας συγκινούσε κάθε φορά με τις δηλώσεις του,
αυτόν που πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα,

αυτόν....εγώ θέλω ατόν

...ατός ο Δώνης πα ποιος εν;

...και αν δεν μπορείς να τον φέρεις να παραιτηθείς και εσύ...τι σε χρειαζόμαστε και εσένα...ΠΑΟΚ είμαστε εμείς...τον Μέσι να μας φέρεις, δεν θα τον θέλουμε γιατί είναι κοντός.

Άντε Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

stami paoktsis έγραψε:Άρε Ιβάν...φέρε τον Μπόλονι. Ξέρεις...

αυτόν με τον οποίο χορτάσαμε μπαλάρα,
αυτόν με το οποίο ξεχάσαμε τον Μr. Σάντος,
αυτόν που μας χάρισε τόσους τίτλους,
αυτόν με τον οποίο κερδίζαμε άνετα τις μικρομεσαίες ομάδες,
αυτόν με το οποίο είχαμε κατοχή μπάλας 90%
αυτόν που οι παίκτες του τον κοιτούσαν στα μάτια,
αυτόν που έκανε τα πάντα για να μείνει στον ΠΑΟΚ,
αυτόν που μας συγκινούσε κάθε φορά με τις δηλώσεις του,
αυτόν που πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα,

αυτόν....εγώ θέλω ατόν

...ατός ο Δώνης πα ποιος εν;

...και αν δεν μπορείς να τον φέρεις να παραιτηθείς και εσύ...τι σε χρειαζόμαστε και εσένα...ΠΑΟΚ είμαστε εμείς...τον Μέσι να μας φέρεις, δεν θα τον θέλουμε γιατί είναι κοντός.

Άντε Καληνύχτα

Τον μπόλονι που τον πείρανε για να φτιάξει ομάδα από τους μικρούς και όχι απαραίτητα για τίτλουσ και αφού τον αφήσαμε να ολοκληρώσει την δουλειά του 2 χρόνια ανακαλύψαμε ότι δεν είχε βγάλει ούτε ένα ταλέντο για ποιύλημα!!!
Τον μπόλονι που η διοίκηση (Βρύζας) απο τον Γενάρη του έλεγε να φύγει (γιατί ήταν επιλογή Ζαγόρ) και αυτός έλεγε εγώ δεν φέυγω και έφυγε μόνο όταν του μείωσαν τα λεφτά στο μισό γιατί δεν το άντεχε!
Που μας πήγε σας ευρώπας και δεν σταυρώσαμε ούτε μια νίκη και που μας ξεφτίλησε στην αγγλία παρότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω κλπ κλπ κλπ
Και πήραμε τον Μουρίνιο Δώνη που μας είχε σε προτεραιότητα σε σχέση με τον Βάζελο (2η επιλογή του) και που ευχαριστιόμαστε ποδόσφαιρο όταν η ομάδα πάιζει και που έκανε τις τέλειες επιλογές το καλοκάιρι κλπ κλπ κλπ
Σου χρωστάω και άλλα γιατί τα ζητάς αλλα νυστάζω
Καληνύχτα!!!!!
Χρωστάω κιάλλα
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

1) Δεν νομίζω να πήρανε τον Μπόλονι για τους μικρούς. Ο μπόλονι άρχισε να χρησιμοποιεί τους μικρούς όταν άρχισαν να φεύγουν οι μεγάλοι
2) Τον προπονητή τον διώξανε (όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες) οι παίκτες με αφορμή τα αποτελέσματα
3) Τα λεφτά τα μείωσε στο μισό γιατί ήξερε ότι δεν το θέλανε στην ομάδα. Οπότε επικοινωνιακά το χειρίστηκε καλά
4) Αν οι νίκες στην ευρώπη είναι έργο Μπόλονι...να φέρουμε πίσω τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο...καλύτερες πορείες κάνανε αυτοί.
5) Ο Μουρίνιο Δώνης...με μικρομεσαίες ομάδες και κύπελο πήρε και σε τελικούς έπαιξε.

...όσο για τον Βάζελο...αν ο γιος σου έπαιζε στον Βάζελο... και εσύ εκεί θα ήθελες να δουλέψεις...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι προπονητικο εγκλημα να χρησιμοποιεις ακομα τον ''ποδοσφαιριστη'' ρομπερ...ειναι ακομα μεγαλυτερο προπονητικο εγκλημα να μην τον κανεις αλλαγη μετα το πρωτο ημιχρονο και να περιμενουμε να φτασουμε στο 60... :ugeek:

κατα τα αλλα τα γνωστα ειδαμε παλι τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο τα θεοφανεια να ειναι καλα και τα υπολοιπα τα αφηνω στον καρχαρια... :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

stami paoktsis έγραψε:1) Δεν νομίζω να πήρανε τον Μπόλονι για τους μικρούς. Ο μπόλονι άρχισε να χρησιμοποιεί τους μικρούς όταν άρχισαν να φεύγουν οι μεγάλοι
2) Τον προπονητή τον διώξανε (όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες) οι παίκτες με αφορμή τα αποτελέσματα
3) Τα λεφτά τα μείωσε στο μισό γιατί ήξερε ότι δεν το θέλανε στην ομάδα. Οπότε επικοινωνιακά το χειρίστηκε καλά
4) Αν οι νίκες στην ευρώπη είναι έργο Μπόλονι...να φέρουμε πίσω τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο...καλύτερες πορείες κάνανε αυτοί.
5) Ο Μουρίνιο Δώνης...με μικρομεσαίες ομάδες και κύπελο πήρε και σε τελικούς έπαιξε.

...όσο για τον Βάζελο...αν ο γιος σου έπαιζε στον Βάζελο... και εσύ εκεί θα ήθελες να δουλέψεις...

Δεν τα ξέρεις καλά για τον μπόλονι αλλά είναι αργά και ξυπνάω στις 7.00 Κάποια άλλη στιγμή κάπου αλλού θα σου εξηγήσω για τη αποζαγοροποίηση αλλά όχι εδώ εδώ πέφτει μπαν!
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

stami paoktsis έγραψε:1) Δεν νομίζω να πήρανε τον Μπόλονι για τους μικρούς. Ο μπόλονι άρχισε να χρησιμοποιεί τους μικρούς όταν άρχισαν να φεύγουν οι μεγάλοι

Φιλαρακι αλήθεια και χωρις καμιά ειρωνεία θα θελα να απαντησω αλλά διαβάζοντας ΕΙΔΙΚΑ το νούμερο ένα νομίζω πως δεν θα συμφωνούσαμε ποτέ. Στα του ματς πιστεύω ότι το σκορ είναι πλασματικό μεν αλλά δεν παύει να ναι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Για μένα ο Δώνης αν είναι έξυπνος θα εκμεταλλευτεί το ότι μας πάει η μπάλα και κερδίζουμε βαθμούς με τους οποίους ο ίδιος κερδίζει χρόνο για να δουλέψει την ομάδα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...

Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....

ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι 18 τελικές ποτε έγιναν μετα την ισοφάριση ; Ο Πανθρακικός 1 ευκαιρία έκανε τίποτε αλλο .....μην υποτιμαμε την ομαδα εχει αδυναμίες ειδικα με μπροστα και εκει οι μεταγραφές θα κάνουν μεγάλη διαφορα αλλα είμασταν και χθες πολυ καλλίτεροι με εναν Πανθρακικό που φέτος ειναι πολυ καλός
Αλλες φορές κερδίζαμε αλλα μας έβγαζε την ψυχή ο Πανθρακικός με χαμένες ευκαιρίες πολλες κλπ. Χθες μέχρι την ισοφαρίση το ματς ηταν μαγικη εικόνα ΧΑΝΑΜΕ χωρις να κάνουν φάση η αντίπαλοι .....18 με 5 τελικές σε κανενα ματς τα τελευταία χρονια που κερδίζαμε πάλι δεν κάναμε ,αντίθετες ηταν οι τελικές για τα ματς στην Κομοτηνή μιλάω .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πες μου μια ΦΑΣΗ που θυμάσαι πριν το γκολ της ισοφάρισης...

Ποια φάση να κάνουν, με 10 έπαιζαν και έκαναν μαζική άμυνα, γι αυτό μετά το 75 ήθελαν από 2 φιάλες οξυγόνο ο κάθένας..
Τι διάολο μπάλα "βλέπεις" ένας Θεός ξέρει..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν ήταν φάση το τετ-α-τετ του Σαλπιγγίδη; Ή μήπως η φάση που προήλθε το πέναλτυ;
(έτσι πρόχειρα που τα θυμάμαι)
Δεν μαγεύουμε τα πλήθη κιόλας, αλλά μετράει η αποτελεσματικότητα που δείχνουμε σε πολλά ματς.
Η κατοχή που έχουμε σχεδόν παντού δεν μου λέει κατι, αν δεν συνοδευεται από ευκαιρίες για γκολ.

Πάντως τα επόμενα 2 ματς στο πρωτάθλημα είναι όλα τα λεφτά. Καθαρίζεις Ατρόμητο και Αστέρα και λές η 2η θέση είναι λίγη για τον ΠΑΟΚ και το εννοεις. Δεν τα καθαρίζεις και αρχίζει η μουρμούρα... (Θελω και διπλό στην Καλλιθέα και πρόκριση επίσης Γιώργαρε)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

moican4 έγραψε:Πες μου μια ΦΑΣΗ που θυμάσαι πριν το γκολ της ισοφάρισης...

Ποια φάση να κάνουν, με 10 έπαιζαν και έκαναν μαζική άμυνα, γι αυτό μετά το 75 ήθελαν από 2 φιάλες οξυγόνο ο κάθένας..
Τι διάολο μπάλα "βλέπεις" ένας Θεός ξέρει..

Το άχαστο του Σαλπιγγίδη,μία σέντρα-σουτ του Λίνο που την έβγαλε τελευταία στιγμή το τέρμα,μία κεφαλιά του Βιβιάν και βάλε και το άθλιο τελείωμα του Λαζάρ (αν και η φάση ήταν καλά δουλεμένη και το πέναλτυ που χάσαμε..

Γεγονός Μοικανέ πως η ομάδα έχει αδυναμίες και πως δεν έχει παίξει καλή μπάλα φέτος,αλλά χθες ήταν καλή..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”