33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Go to your girl in athens where your control hopefully is better................

You all FUCK PAOK you dont care. But MILLIONS PAOK fans will not sleep tonight and they will have a SHIT monday and SHIT week untill next sunday.

...untill next sunday λοιπόν.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μπορει να μου θυμησει καποιος εστω ενα ματς που ο κλαους ηταν ο καλυτερος του ματς;

υ.γ.1 Το να βαλεις γκολ ή best γκολ δν σε κανει καλυτερο(το λεω γι αυτους που θα ψαχνουν για να βρουν εστω ενα καλο ματς)

υ.γ.2 μονο και μονο που μερικοι θα σκεφτητε 2-3 λεπτα για να βρειτε ΚΑΠΟΙΟ ματς που να ηταν καλος...αυτο μου αρκει για να καταλαβω οτι δν ειναι ο παικτης φορ που χρειαζετε η ομαδα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πήρε και τον Κλάους τώρα η μπάλα;

Θα αρχίσουμε και μ' αυτόν τώρα τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες; Τίνος τα γκολ μας κράτησαν όρθιους στον 1ο γύρο;

Κερδίσαμε Πανθρακικό, Κούλα, Πανιώνιο και Αστέρα με δικά του γκολ. Μας έδωσε και βαθμό με τον γαύρο.

Έχετε γίνει κανίβαλοι ρε πστη μου :evil:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Για 5 ματς τον πληρώνουμε ή για τη Σαιζόν;
Δηλαδή άλλους και άλλους να τους κράζουμε απο την 1η στραβή και το πουλαίν πότε; Του χρόνου;

Ας προσπαθούσε λίγο να μην τον κράζαμε. Ούτε ένα κοντρόλ δε μπόρεσε να κάνει χθες, ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

GI4NNEN4 έγραψε:Πήρε και τον Κλάους τώρα η μπάλα;

Θα αρχίσουμε και μ' αυτόν τώρα τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες; Τίνος τα γκολ μας κράτησαν όρθιους στον 1ο γύρο;

Κερδίσαμε Πανθρακικό, Κούλα, Πανιώνιο και Αστέρα με δικά του γκολ. Μας έδωσε και βαθμό με τον γαύρο.

Έχετε γίνει κανίβαλοι ρε πστη μου :evil:
Απλά είπαμε οτι στα τελευταία ματς δεν είναι καλός.Δεν είναι αλήθεια;Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς την προσφορά του.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Και ο Κρόιφ κάπνιζε 80 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όταν έμπαινε στο γήπεδο, γινόταν απο άλλο πλανήτη.
Όταν βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως ο Αθανασιάδης, και σαν παίχτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής και σαν μέλος μιας καμπάνιας, όπως αυτής κατα του aids, είναι λογικό, οτι πολλοί θ΄ασχοληθούν μαζί σου και φυσικά με την εξωαγωνιστική του Ζωή, πόσο μάλλον όταν οι επιδόσεις του είναι τις τελευταίες εβδομάδες, λίαν επιεικώς, μετριότατες.
Και εφ΄όσον δεν τον ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ κανένας, δεν βλέπω, που είναι το πρόβλημα.
Άλλωστε ο,τι κάνει ο καθένας, παραμένει δική του δουλειά και μπορεί φυσικά να κάνει , ό,τι θέλει και όταν θέλει.
Έχει όμως συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να προσπαθεί, όπως όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές μας, να δίνει τον καλλίτερο εαυτό του για την ομάδα.
Σε καλύπτει η απάντησή μου αγαπητέ "sourmenetes";
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

eleos έγραψε:Για 5 ματς τον πληρώνουμε ή για τη Σαιζόν;
Ναι, για 5 ματς. Αν έχεις πρόβλημα, τι να κάνουμε, θα τον φας στην μάπα τον πρώτο σκόρερ σου για όλη τη σεζόν.

Μην ακούς κανέναν Κλάους.
Κάνε κι άλλα τατού, γίνε Μάορι αν θέλεις, σου εύχομαι τα καλύτερα μουνιά να ξεσαλώνουν στο πέος σου, στην Αθήνα, στον Εύοσμο, στο Βελιγράδι, στη Νέα Υόρκη, στη Σουηδία, όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού τέλος πάντων.
Οκ, είσαι ντεφορμέ και φαίνεται αλλά μια χαρά θα τον βρεις ξανά το δρόμο σου. Μέχρι τότε δουλειά ,τατού, γαμήσια.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Λιγάκι χοντροκομμένα :mrgreen: τα έγραψε ο Sick, αλλά εντάξει. Συμφωνώ. :lol:

Υπάρχει παίχτης, εκτός του Μέσσι, ο οποίος να μην ντεφορμάρεται ποτέ :?: Και το ντεφορμάρισμα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ πάλι δε κατάλαβα αν ειρωνεύεται εμένα, τον Κλάους ή και τους 2... :? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Εγώ θεώρησα πως κυριολεκτεί και γι αυτό συμφώνησα με τα όσα γράφει. :D
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Πήρε και τον Κλάους τώρα η μπάλα;

Aυτο ακριβως.

Και ας μου καποιος - εχθες για παραδειγμα- ποιες ηταν οι ευκαιριες που εχασε.... Και σαν ευκαιρια ηταν η σεντρα του Λινο που δεν επιασε την μπαλα.....

Απλως οι γιομες εβρισκαν στοχο με την μια τις αλλες φορες ενω τωρα οχι.... Αυτη ειναι η πικρη αληθεια ....

Οταν εισαι η πιο προβλεψιμη ομαδα με το συστημα που παιζεις , αυτα συμβαινουν....

Για να τον πω ντεφορμε 'η ακομα χειροτερα χασογκολη θα πρεπει να εχει τροφοδοτηθει τις αναλογες φορες και να τα εχει χασει.....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Shark το είδες το ματς;

ΚΟΝΤΡΟΛ δε μπορούσε να κάνει χθες καν...

ΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ και όσες φορές τροφοδοτήθηκε, δε μπόρεσε ΚΑΝ να υποδεχθεί τη μπάλα σωστά.

Νταξ, πουλαίν αλλά μη λέμε και ότι νάναι...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη ακριβως το ειδα , γι' αυτο το λεω ....

Μια φορα δεν μπορεσε να κανει κοντρολ και αλλη μια επιασε αερα στη σεντρα του Λινο....

Η πιο επικινδυνη φαση που καναμε ηταν με την γυριστη κεφαλια του Φυντανιδη στο Β' ημιχρονο , που παραλιγο να βαλει αυτογκολ..... :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 14 Ιαν 2013, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα μωρε ποιος κλαους .Ιβάν φερε Τόργκελε,χουτο,φιλομένο κλπ.Χειμώνας είναι, φοριούνται άνετα
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μια το κοντρόλ τούφυγε στ 10 μέτρα, μια δε βρήκε μπάλα και μια το σουτ βράστα.

Στις φάσεις έβγαινε μονίμως 2ος και κεφαλιά δεν πήρε καμία..

90' έπαιξε και αυτά έκανε.

Και καταραμένε το να αραδιάζεις παλτά δε σημαίνει ότι ο Κλάους ήταν καλός χθες, ούτε τα γράφω για να τον μειώσω.
Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ο 0 ανταγωνισμός στη θέση του, φαίνεται να του έκανε κακο.

Έχει τα 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ επόμενα παιχνίδια για να ανακάμψει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”