όταν ένας προπονητής είναι τρία χρόνια σε μιά ομάδα,δεν μπορείς να λες ότι δεν την έχτισε αλλά προσαρμόστηκε.kos έγραψε: ο σαντος προσαμροσε τον εαυτο του στην ομαδα και στο ροστερ.
Ποιανού ήταν οι επιλογές?
όταν ένας προπονητής είναι τρία χρόνια σε μιά ομάδα,δεν μπορείς να λες ότι δεν την έχτισε αλλά προσαρμόστηκε.kos έγραψε: ο σαντος προσαμροσε τον εαυτο του στην ομαδα και στο ροστερ.
Φιλε μου σορρυ αλλα τα μπερδεψες λιγο:kos έγραψε:διαφωνω και καθετα και οριζοντια.joshua έγραψε:Ο μονος παικτης μεσοεπιθετικα που ταιριαζει σε 4-4-2 ειναι ο βιτολο και αντε να βαλεις και τον σαλπι.Γκαρσια,φωτακης,ελζαρ,βιερινια,Ιβιτς κανενας απο αυτους δεν ειναι παικτης 4-4-2, αλλοι ειναι αργοι, αλλοι ειναι εξτρεμ και οχι χαφ γραμμης.Ο μονος λογος για να το γυρισεις σε 4-4-2 στο υπαρχον ροστερ ειναι ο σαλπι.
ο μοναδικος παικτης του ΠΑΟΚ που δεν μπορει να παιξει το 4-4-2 ειναι ο γκαρσια. ολοι οι αλλοι μπορουν.
τι θα πει εξτρεμ και οχι χαφ γραμμης? πως μπορει να παιξει στην γραμμη π.χ ο γκιγκς (εαν δεν ειναι αυτος εξτρεμ ποιος ειναι?) και δεν μπορει ο βιερινια?
ετσι οπως ειναι ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει 4-4-2 με την προσθηκη ενος 8αριου που να τα κανει ολα.
να ειναι γρηγορος, δυνατος, ψηλος (λογο βιτολο) να βοηθαει τον βιτολο, να κανει παιχνιδι, να σκοραρει κτλ κτλ.
απλα ειναι δυσκολο να τον βρεις και πιο δυσκολο να τον πληρωσεις.
Η ψήφος σου θα μετρήσει διπλή Μάξιμε.Maximus έγραψε:Θοδωρε, τωρα κανεις και δημοψηφισμα;
Εγω ψηφιζω υπερ στον "μια ζωη assistant coach των αγγλικων γηπεδων"!
Εγώ βλέπω,για δες και συ.DC έγραψε:Όπως σε βλέπω και με βλέπεις.