στα 9 δευτερολεπτα δικο του γκολ-αρα

καλο μπακ που μπορει να παιξει και σεντερ μπακ αν χρειαστει γυρω στο 1,85 με πολυ καλα μρακαρισματα και τοποθετησεις...ανεβαινει να ντουμπλαρει τν χαφ χωρις να εχει τα επιθετικα χαρισματα του λινο...βασικοτατος στην 5η φετος μαγιορκα με εξαιρετικες παρουσιες..φευγει λογω οικονομικων προβληματων..gash04 έγραψε:Για να δούμε τώρα τι λένε τα τσακαλάκια των μεταγραφών.
Αυτός ο Χοσέμι όκ δείχνει καλές περγαμηνές και δυνατό βιογραφικό φέρει.
Σαν παίχτη τον ξέρει κανείς?
Φέτος τι έκανε και άλλες λεπτομέρειες?
Γιατί φαίνεται να υπάρχει καπνός και εδώ...
απο το στομα μου το πηρες....οτι αναμφιβολα ειναι εξαιρετικος παικτης πρωτιστως αμυντικογενης και δευτερευοντως στον επιθετικο τομεα ισχυει....θυμαμαι επισης οτι στη λιβερπουλ επαιξε και αριστερα αν και δεν τον βολευει το ποδι....MANIAKOS έγραψε:Τον χοσεμι τον θυμαμαι απ τη λιβερπουλ ...πολυ καλο μπακ πισω και μπρος απο οσο θυμαμαι......και γρηγορο...
δεν τον εχω δει αρκετα χρονια οποτε επειδη ειναι και στα 31 και φοβαμαι λιγο τα πλαγια μπακ ανω των 30 να δουμε.....γιατι και ο χουανφραν γεματες σεζον ειχε....
Και εγώ ψηνόμουν για το τσογλανάκι!! Οι δηλώσεις που έκανε μετά τα μπουκάλια που έφαγε στην τούμπα είναι για λαική κατανάλωση! Άλλωστε θα είχε τρελό χαβαλέ να βλέπαμε τα μούτρα των γαύρων όταν το αγαπημένο τους παιδί θα άρχιζε της κωλοτούμπες εκθιάζοντας την ατμόσφαιρα της Τούμπας!diniko80 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:
ΥΓ μονο εγω ψηνομουν για νερι χουνερι κωλοπαιδι????