11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
πρεπει να κατεχουμε παγκοσμιο ρεκορ σε 2 αγωνες εχουμε 3 αποκρουσεις πανω στη γραμμη...

Τοίχο να χτίζαμε στη γραμμή πιο εύκολα θα περνούσε η μπάλα. Καλός, το πάλεψε.
καλος σημερα αντεχε στο ξυλο με τον πολυ δυνατο λουγκανο.......ελπιζω να μη φτγει ακομα και να μην περασουμε....με σαλπι βιερι και ιβιτς τριαδα απο πισω θα γινει χαμος......
- ΑποστόληςΑ
Δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα σαν παίκτης και δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει και πολλά πράγματα. Μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα στερεί μία θέση από κάποιον άλλο περισσότερο εξελίξιμο.
Περνάμε τον τερματοφύλακα............ σκεφτόμαστε μήπως πέσουμε και πάρουμε μπέναλτυ, παραπατάμε 2-3 φορές και μετά κάνουμε σουτ, καληνύχτα!
εκει που παιρνεις την μπαλια στο τετατετ το παστελωνεις χωρις πολλα πολλα.. κουνηθηκες λυθηθηκες.. με λιγα λογια πολυ μελι και απο τηγανητα τιποτα. δεν πειραζει ομως οπως λεει και ο γκασιδης ησουν εισαι και θα εισαι τιμωρος!!!!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα σαν παίκτης και δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει και πολλά πράγματα. Μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια, αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα στερεί μία θέση από κάποιον άλλο περισσότερο εξελίξιμο.
σαν περιγραφη του σακη μου φαινεται
η βλακεια οπως και του επαγγελματια με τον αζαξ ειναι οτι πηγε να περασει τον τερματα και δεν το μπουμπουνισε με τη μια...επειδη δεν ειδα ομως βιντεο ακομα δεν ξερω αν ειχε αυτη την επιλογη...pilotos έγραψε:Περνάμε τον τερματοφύλακα............ σκεφτόμαστε μήπως πέσουμε και πάρουμε μπέναλτυ, παραπατάμε 2-3 φορές και μετά κάνουμε σουτ, καληνύχτα!
- ΑποστόληςΑ
Για τη συγκεκριμένη φάση πάντως δεν του κακολογίζω τίποτε. Διεκδίκησε τη μπάλα, την πρόλαβε στο τσακ, στάθηκε όρθιος και τη γύρισε σωστά. Θεωρώ όμως πως όποτε πήγαινε η μπάλα σ' εκείνον χανόταν και ερχόταν και πάλι στα πόδια των Τούρκων. Νομίζω πως έχει μια δυσκολία να συνδυαστεί με τους υπολοίπους.
pilotos έγραψε:Περνάμε τον τερματοφύλακα............ σκεφτόμαστε μήπως πέσουμε και πάρουμε μπέναλτυ, παραπατάμε 2-3 φορές και μετά κάνουμε σουτ, καληνύχτα!
Κάτσε μπρε Πιλότε!
Πέφτει ο Θλασίμοβιτς για πέναλντι κράξιμο γιατί έπεσες καραφλέ και τα σχετικά.
Δεν πέφτει κράξιμο γιατί δεν έπεσες καραφλέ και τα σχετικά.
Αποφασίστε να πέφτει ή να μην πέφτει?
Τι θέλουμε τελικά?
ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΣΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Γ@Μ@Σ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
Αυτό πιστεύω και το ξέρεις. Από κει και πέρα ξαναδές το ριπλέυ και θα καταλάβεις τι λέω. Κλασσικός Μούσλι. Στην "επαφή" με τον τέρμα παραπατά κάνει 2-3 βηματάκια, σκέφτεται μήπως βουτήξει, τελικά δεν πέφτει και ............. τα ζα μου είναι αργά.
Αυτό πιστεύω και το ξέρεις. Από κει και πέρα ξαναδές το ριπλέυ και θα καταλάβεις τι λέω. Κλασσικός Μούσλι. Στην "επαφή" με τον τέρμα παραπατά κάνει 2-3 βηματάκια, σκέφτεται μήπως βουτήξει, τελικά δεν πέφτει και ............. τα ζα μου είναι αργά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το εχει κανει αρκετες φορες αλλα οχι εχθες. εισαι λιγο αδικος μαζι του. προσωπικα μου εκανε εντυπωση το πως γυρισε το σωμα του προς την εστια και πως βρηκε στοχο. εαν δεν ηταν εκει ο τουρκος θα εβαζε ενα γκολ που πρεπει να εχεις πολλα @@ για να το βαλεις (ακριβως επειδη δεν επεσε).pilotos έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΣΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Γ@Μ@Σ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
γενικα κανει μπαμ απο μακρια οτι θελει σαν τρελος να σκοραρει.