Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- theodorosstefan
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Όπως πέρσι το κλείσιμο έγινε με τον Δεσποτοφ έτσι και φέτος κάτι καλό έρχεται για το κλείσιμο.....
-
παμε Χατζιδιακος : τα λεει καλα εδω . Φαινεται αντικεντζιορα καλος κατω λιγο ριψοκινδυνος αλλα .... μην ξεχναμε οτι ολα αυτα σε ομαδες μικρομεσαιες . Το εργο αλλαζει οταν πας σε ομαδα με κατοχη μπαλλας και πρωταθλητρια.βελτιωνονται ολα τα στοιχεια αυτα.
https://scoutingstats.ai/player/panteli ... akos-3284/
δινω την μεταφραση εδω google : Σε αυτό το σκάουτ ρεπορτάζ, οι δεσμοί με τη Serie A μας δίνουν μια από πρώτο χέρι προοπτική της πιο πρόσφατης σεζόν του Παντελή Χατζηδιάκου με την Κάλιαρι. Ο Έλληνας σέντερ μπακ έχει αποδειχθεί ριψοκίνδυνος με αχαρακτήριστα υψηλά νούμερα στις προοδευτικές πάσες. Τοποθετώντας στο κορυφαίο οκτώ τοις εκατό των αμυντικών αυτής της κατηγορίας, είναι προφανές ότι έχει ένα μάτι για το παιχνίδι μπροστά που είναι ασυνήθιστο για έναν παίκτη στη θέση του. Ωστόσο, το ρίσκο του φαίνεται δίκοπο μαχαίρι, με τον Χατζηδιάκο να δυσκολεύεται στη διατήρηση της μπάλας, τοποθετώντας ανησυχητικά χαμηλά, στο χαμηλότερο 10% από αυτή την άποψη. Αυτό υποδηλώνει ότι ενώ η προοδευτική του νοοτροπία είναι αξιοθαύμαστη, ίσως τοποθετεί άστοχα τις πάσες του ή αγωνίζεται να κρατήσει την μπάλα υπό πίεση, ξεκάθαρα ένα κομμάτι στην πανοπλία του. Ο τρόπος παιχνιδιού του Χατζηδιάκου χρειάζεται βελτίωση και στη σωματική του κατάσταση, όπως φαίνεται από το ανησυχητικό ποσοστό νικών στις εναέριες μονομαχίες, τοποθετώντας στο κάτω 3%. Αυτή η έλλειψη εναέριας κυριαρχίας μπορεί να τον κάνει να ξεπερνά τους επιθετικούς βαρέως τύπου της Serie A. Από την πιο φωτεινή πλευρά, η αμυντική του ικανότητα λάμπει στους τομείς των αναχαιτίσεων και των ανακτήσεων, όπου κατατάσσεται υψηλά δίνοντας στην ομάδα του ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς στο κοντέρ -Παιχνίδι πρέσινγκ. Τελικά, τα στατιστικά παικτών του Χατζηδιάκου υποδηλώνουν έναν μοναδικό σέντερ μπακ - αυτός που δεν φοβάται να ξεκινήσει επιθετικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να εξαλείψει τις αδυναμίες του στην προσέγγισή του, να βελτιώσει τη σωματική του ικανότητα και τις δυνατότητες διατήρησης της μπάλας για να εκπληρώσει πλήρως την υπόσχεσή του
https://fbref.com/en/players/78a3c38e/P ... atzidiakos παντου φαινονται progression passes kales
https://scoutingstats.ai/player/panteli ... akos-3284/
δινω την μεταφραση εδω google : Σε αυτό το σκάουτ ρεπορτάζ, οι δεσμοί με τη Serie A μας δίνουν μια από πρώτο χέρι προοπτική της πιο πρόσφατης σεζόν του Παντελή Χατζηδιάκου με την Κάλιαρι. Ο Έλληνας σέντερ μπακ έχει αποδειχθεί ριψοκίνδυνος με αχαρακτήριστα υψηλά νούμερα στις προοδευτικές πάσες. Τοποθετώντας στο κορυφαίο οκτώ τοις εκατό των αμυντικών αυτής της κατηγορίας, είναι προφανές ότι έχει ένα μάτι για το παιχνίδι μπροστά που είναι ασυνήθιστο για έναν παίκτη στη θέση του. Ωστόσο, το ρίσκο του φαίνεται δίκοπο μαχαίρι, με τον Χατζηδιάκο να δυσκολεύεται στη διατήρηση της μπάλας, τοποθετώντας ανησυχητικά χαμηλά, στο χαμηλότερο 10% από αυτή την άποψη. Αυτό υποδηλώνει ότι ενώ η προοδευτική του νοοτροπία είναι αξιοθαύμαστη, ίσως τοποθετεί άστοχα τις πάσες του ή αγωνίζεται να κρατήσει την μπάλα υπό πίεση, ξεκάθαρα ένα κομμάτι στην πανοπλία του. Ο τρόπος παιχνιδιού του Χατζηδιάκου χρειάζεται βελτίωση και στη σωματική του κατάσταση, όπως φαίνεται από το ανησυχητικό ποσοστό νικών στις εναέριες μονομαχίες, τοποθετώντας στο κάτω 3%. Αυτή η έλλειψη εναέριας κυριαρχίας μπορεί να τον κάνει να ξεπερνά τους επιθετικούς βαρέως τύπου της Serie A. Από την πιο φωτεινή πλευρά, η αμυντική του ικανότητα λάμπει στους τομείς των αναχαιτίσεων και των ανακτήσεων, όπου κατατάσσεται υψηλά δίνοντας στην ομάδα του ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς στο κοντέρ -Παιχνίδι πρέσινγκ. Τελικά, τα στατιστικά παικτών του Χατζηδιάκου υποδηλώνουν έναν μοναδικό σέντερ μπακ - αυτός που δεν φοβάται να ξεκινήσει επιθετικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να εξαλείψει τις αδυναμίες του στην προσέγγισή του, να βελτιώσει τη σωματική του ικανότητα και τις δυνατότητες διατήρησης της μπάλας για να εκπληρώσει πλήρως την υπόσχεσή του
https://fbref.com/en/players/78a3c38e/P ... atzidiakos παντου φαινονται progression passes kales
Αυτό το θυμάμαι σίγουρα και έχω και την εντύπωση ότι και τότε ακούστηκε για μας (όχι από καμιά σοβαρή πηγή προφανώς) και έγραψε ο άλλος σχόλιο από κάτω "καλύτερα τον χατζηνάκο", μου φάνηκε αστείο, δεν ακούστηκε ξανά κάτι για τον παίκτη, ε λέω μούφα θα ήταν.aivas19 έγραψε: 26 Ιουνιου γραφτηκε για τον βαζελο. Οποτε απο τοτε ηταν οκ με την παραχωρηση
Ετσι. Βεβαια εγραψε η Μπουντου οτι το ψαξαμε για Ομαρι (που πηγε Λυον) οποτε βγαζει νοημα.
-
nunies4 έγραψε:Του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία κίνηση θα είναι ο Χατζηδιακος;;;PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Αθώα μου παιδιά
Έχεις πληροφόρηση;
Χωρις να εχω ιδιαιτερα καλη εικονα, η αισθηση μου ειναι πως φετος οι διαθεσιμοι παιχτες σ αυτο το χρονικό σημειο, ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο, σε σχεση με αυτους π ηταν διαθεσιμοι αλλες χρονιες. Θελω να πω δλδ πως αν φετος θελουν οντως να βρουν μια ακομη κινηση στα χαφ εστω και μονο για ελλαδα, θεωρω ειναι εφικτο με βαση τους διαθεσιμους, εν αντιθεσει με τις αλλες χρονιες που συνθθως περισσευαν εντονα προβληματικες περιπτωσεις.
Η πιο εφικτη λυση τουλαχιστον απο σχετικα γνωστα ονοματα ειναι του Ταχιροβιτς.Εχει χαμηλο συμβολαιο,δινεται δανεικος και οπως λενε υπηρξε συμφωνια με τον παικτη.Ολλανδια και Δανια ληγουν στις 2 του μηνος,το Βελγιο μονο ειναι μεχρι 6.Ειναι εξαιρετικη περιπτωση.Απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε στυλ Γκομεζ η Σωτηρη στην αγορα,σιγουρα θα υπαρχει αλλα θελει προεργασια.
Maezono Masakiyo έγραψε:Έχεις πληροφόρηση;nunies4 έγραψε:Του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία κίνηση θα είναι ο Χατζηδιακος;;;PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Αθώα μου παιδιά
Του τοπε η μαντισα της Σατι
Κάποιος μπορεί να πει όλα στην ώρα τους, και ότι δεν επείγει ανάλυση την δεδομένη στιγμή, αλλά έτσι που το πάνε του χρόνου το καλοκαίρι θα θέλει 10 μεταγραφές η ομάδα.
Το επόμενο καλοκαίρι λοιπόν λήγουν τα συμβόλαια των Ότο, Οζντοεφ, Τόμας, Σβαμπ, Ταισον. Η λογική λέει ότι Ντέλιας και Κοτάρσκι θα χαιρετήσουν επίσης. Το γεγονός ότι φέρνουμε Κόλεϊ, Μπακαγιοκο με 1+1 και Χατζηδιάκο με δανεισμό, ουσιαστικά δείχνει ότι απέτυχαν παταγωδώς στο σχεδιασμό της ομάδας πάλι. Σε βάθος χρόνου, τα λάθη τα φετινά θα τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου.
Οι ομάδες δεν ετοιμάζονται τον Ιούλιο, αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη. Αν αναλογιστεί κανείς και την πολύ προβληματική οργάνωση στα μεταγραφικά μας, δεν βλέπω πως θα διορθωθεί η φάση. Θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές πολυ υψηλού επιπέδου τον χειμώνα και ποσοτικά, κάτι που δεν δείχνει η διοίκηση να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.
Το επόμενο καλοκαίρι λοιπόν λήγουν τα συμβόλαια των Ότο, Οζντοεφ, Τόμας, Σβαμπ, Ταισον. Η λογική λέει ότι Ντέλιας και Κοτάρσκι θα χαιρετήσουν επίσης. Το γεγονός ότι φέρνουμε Κόλεϊ, Μπακαγιοκο με 1+1 και Χατζηδιάκο με δανεισμό, ουσιαστικά δείχνει ότι απέτυχαν παταγωδώς στο σχεδιασμό της ομάδας πάλι. Σε βάθος χρόνου, τα λάθη τα φετινά θα τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου.
Οι ομάδες δεν ετοιμάζονται τον Ιούλιο, αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη. Αν αναλογιστεί κανείς και την πολύ προβληματική οργάνωση στα μεταγραφικά μας, δεν βλέπω πως θα διορθωθεί η φάση. Θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές πολυ υψηλού επιπέδου τον χειμώνα και ποσοτικά, κάτι που δεν δείχνει η διοίκηση να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.
Αν κλεισουμε και χαφαρα βασικη,εχουμε πληροτητα σε ολες τις θεσεις. Δεν μπορουμε ολα τα χαφ μας να ειναι Καμαρα,ουτε ολα τα εξτρεμ Ζιφκοβιτς,αλλα η ομαδα θα ναι υπερπληρης για την φετινη σεζον που ειναι και το ζητουμενο.Gospi έγραψε:Χωρις να εχω ιδιαιτερα καλη εικονα, η αισθηση μου ειναι πως φετος οι διαθεσιμοι παιχτες σ αυτο το χρονικό σημειο, ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο, σε σχεση με αυτους π ηταν διαθεσιμοι αλλες χρονιες. Θελω να πω δλδ πως αν φετος θελουν οντως να βρουν μια ακομη κινηση στα χαφ εστω και μονο για ελλαδα, θεωρω ειναι εφικτο με βαση τους διαθεσιμους, εν αντιθεσει με τις αλλες χρονιες που συνθθως περισσευαν εντονα προβληματικες περιπτωσεις.
Μπορει ο βαζελος πχ να φερε 2 παικταραδες με 6εκ. αλλα εχουν χτυπητες αδυναμιες σε αλλες θεσεις σε αντιθεση με μας κατα την αποψη μου που ειμαστε all around σε πολυ καλο επιπεδο
Οχι, μαζι με ταχιροβιτς περιπτωσεις που αξιζει να το ψαξεις σαν ομαδα.....joshua έγραψε:Τελικα ουτε ο Michut βρηκε ομαδα?
Πάντως πολύ εκατομμύριο συμβόλαιο παίζει φέτος. Κάπου όπα. Φέρτε και κανέναν με 7-8 κατοστάρικα, δεν θα μας χαλάσει
Όχι φυσικά.Maezono Masakiyo έγραψε:nunies4 έγραψε:Του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία κίνηση θα είναι ο Χατζηδιακος;;;PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Αθώα μου παιδιά
Έχεις πληροφόρηση;
Απλά για τον Ιβάν μιλάμε