Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Όπως πέρσι το κλείσιμο έγινε με τον Δεσποτοφ έτσι και φέτος κάτι καλό έρχεται για το κλείσιμο.....
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

παμε Χατζιδιακος : τα λεει καλα εδω . Φαινεται αντικεντζιορα καλος κατω λιγο ριψοκινδυνος αλλα .... μην ξεχναμε οτι ολα αυτα σε ομαδες μικρομεσαιες . Το εργο αλλαζει οταν πας σε ομαδα με κατοχη μπαλλας και πρωταθλητρια.βελτιωνονται ολα τα στοιχεια αυτα.

https://scoutingstats.ai/player/panteli ... akos-3284/

δινω την μεταφραση εδω google : Σε αυτό το σκάουτ ρεπορτάζ, οι δεσμοί με τη Serie A μας δίνουν μια από πρώτο χέρι προοπτική της πιο πρόσφατης σεζόν του Παντελή Χατζηδιάκου με την Κάλιαρι. Ο Έλληνας σέντερ μπακ έχει αποδειχθεί ριψοκίνδυνος με αχαρακτήριστα υψηλά νούμερα στις προοδευτικές πάσες. Τοποθετώντας στο κορυφαίο οκτώ τοις εκατό των αμυντικών αυτής της κατηγορίας, είναι προφανές ότι έχει ένα μάτι για το παιχνίδι μπροστά που είναι ασυνήθιστο για έναν παίκτη στη θέση του. Ωστόσο, το ρίσκο του φαίνεται δίκοπο μαχαίρι, με τον Χατζηδιάκο να δυσκολεύεται στη διατήρηση της μπάλας, τοποθετώντας ανησυχητικά χαμηλά, στο χαμηλότερο 10% από αυτή την άποψη. Αυτό υποδηλώνει ότι ενώ η προοδευτική του νοοτροπία είναι αξιοθαύμαστη, ίσως τοποθετεί άστοχα τις πάσες του ή αγωνίζεται να κρατήσει την μπάλα υπό πίεση, ξεκάθαρα ένα κομμάτι στην πανοπλία του. Ο τρόπος παιχνιδιού του Χατζηδιάκου χρειάζεται βελτίωση και στη σωματική του κατάσταση, όπως φαίνεται από το ανησυχητικό ποσοστό νικών στις εναέριες μονομαχίες, τοποθετώντας στο κάτω 3%. Αυτή η έλλειψη εναέριας κυριαρχίας μπορεί να τον κάνει να ξεπερνά τους επιθετικούς βαρέως τύπου της Serie A. Από την πιο φωτεινή πλευρά, η αμυντική του ικανότητα λάμπει στους τομείς των αναχαιτίσεων και των ανακτήσεων, όπου κατατάσσεται υψηλά δίνοντας στην ομάδα του ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς στο κοντέρ -Παιχνίδι πρέσινγκ. Τελικά, τα στατιστικά παικτών του Χατζηδιάκου υποδηλώνουν έναν μοναδικό σέντερ μπακ - αυτός που δεν φοβάται να ξεκινήσει επιθετικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να εξαλείψει τις αδυναμίες του στην προσέγγισή του, να βελτιώσει τη σωματική του ικανότητα και τις δυνατότητες διατήρησης της μπάλας για να εκπληρώσει πλήρως την υπόσχεσή του

https://fbref.com/en/players/78a3c38e/P ... atzidiakos παντου φαινονται progression passes kales
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οσο Ginola,ολλανδος και prist δεν γραφουν τπτ αισιοδοξω
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

aivas19 έγραψε: 26 Ιουνιου γραφτηκε για τον βαζελο. Οποτε απο τοτε ηταν οκ με την παραχωρηση
Αυτό το θυμάμαι σίγουρα και έχω και την εντύπωση ότι και τότε ακούστηκε για μας (όχι από καμιά σοβαρή πηγή προφανώς) και έγραψε ο άλλος σχόλιο από κάτω "καλύτερα τον χατζηνάκο", μου φάνηκε αστείο, δεν ακούστηκε ξανά κάτι για τον παίκτη, ε λέω μούφα θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα ουτε ο Michut βρηκε ομαδα?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ετσι. Βεβαια εγραψε η Μπουντου οτι το ψαξαμε για Ομαρι (που πηγε Λυον) οποτε βγαζει νοημα.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

nunies4 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία κίνηση θα είναι ο Χατζηδιακος;;;
Αθώα μου παιδιά

Έχεις πληροφόρηση;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χωρις να εχω ιδιαιτερα καλη εικονα, η αισθηση μου ειναι πως φετος οι διαθεσιμοι παιχτες σ αυτο το χρονικό σημειο, ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο, σε σχεση με αυτους π ηταν διαθεσιμοι αλλες χρονιες. Θελω να πω δλδ πως αν φετος θελουν οντως να βρουν μια ακομη κινηση στα χαφ εστω και μονο για ελλαδα, θεωρω ειναι εφικτο με βαση τους διαθεσιμους, εν αντιθεσει με τις αλλες χρονιες που συνθθως περισσευαν εντονα προβληματικες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η πιο εφικτη λυση τουλαχιστον απο σχετικα γνωστα ονοματα ειναι του Ταχιροβιτς.Εχει χαμηλο συμβολαιο,δινεται δανεικος και οπως λενε υπηρξε συμφωνια με τον παικτη.Ολλανδια και Δανια ληγουν στις 2 του μηνος,το Βελγιο μονο ειναι μεχρι 6.Ειναι εξαιρετικη περιπτωση.Απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε στυλ Γκομεζ η Σωτηρη στην αγορα,σιγουρα θα υπαρχει αλλα θελει προεργασια.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Maezono Masakiyo έγραψε:
nunies4 έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Αθώα μου παιδιά
Έχεις πληροφόρηση;

Του τοπε η μαντισα της Σατι
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Κάποιος μπορεί να πει όλα στην ώρα τους, και ότι δεν επείγει ανάλυση την δεδομένη στιγμή, αλλά έτσι που το πάνε του χρόνου το καλοκαίρι θα θέλει 10 μεταγραφές η ομάδα.

Το επόμενο καλοκαίρι λοιπόν λήγουν τα συμβόλαια των Ότο, Οζντοεφ, Τόμας, Σβαμπ, Ταισον. Η λογική λέει ότι Ντέλιας και Κοτάρσκι θα χαιρετήσουν επίσης. Το γεγονός ότι φέρνουμε Κόλεϊ, Μπακαγιοκο με 1+1 και Χατζηδιάκο με δανεισμό, ουσιαστικά δείχνει ότι απέτυχαν παταγωδώς στο σχεδιασμό της ομάδας πάλι. Σε βάθος χρόνου, τα λάθη τα φετινά θα τα βρούμε μπροστά μας του χρόνου.

Οι ομάδες δεν ετοιμάζονται τον Ιούλιο, αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι και τον Γενάρη. Αν αναλογιστεί κανείς και την πολύ προβληματική οργάνωση στα μεταγραφικά μας, δεν βλέπω πως θα διορθωθεί η φάση. Θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές πολυ υψηλού επιπέδου τον χειμώνα και ποσοτικά, κάτι που δεν δείχνει η διοίκηση να ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Gospi έγραψε:Χωρις να εχω ιδιαιτερα καλη εικονα, η αισθηση μου ειναι πως φετος οι διαθεσιμοι παιχτες σ αυτο το χρονικό σημειο, ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο, σε σχεση με αυτους π ηταν διαθεσιμοι αλλες χρονιες. Θελω να πω δλδ πως αν φετος θελουν οντως να βρουν μια ακομη κινηση στα χαφ εστω και μονο για ελλαδα, θεωρω ειναι εφικτο με βαση τους διαθεσιμους, εν αντιθεσει με τις αλλες χρονιες που συνθθως περισσευαν εντονα προβληματικες περιπτωσεις.
Αν κλεισουμε και χαφαρα βασικη,εχουμε πληροτητα σε ολες τις θεσεις. Δεν μπορουμε ολα τα χαφ μας να ειναι Καμαρα,ουτε ολα τα εξτρεμ Ζιφκοβιτς,αλλα η ομαδα θα ναι υπερπληρης για την φετινη σεζον που ειναι και το ζητουμενο.

Μπορει ο βαζελος πχ να φερε 2 παικταραδες με 6εκ. αλλα εχουν χτυπητες αδυναμιες σε αλλες θεσεις σε αντιθεση με μας κατα την αποψη μου που ειμαστε all around σε πολυ καλο επιπεδο
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

joshua έγραψε:Τελικα ουτε ο Michut βρηκε ομαδα?
Οχι, μαζι με ταχιροβιτς περιπτωσεις που αξιζει να το ψαξεις σαν ομαδα.....
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πάντως πολύ εκατομμύριο συμβόλαιο παίζει φέτος. Κάπου όπα. Φέρτε και κανέναν με 7-8 κατοστάρικα, δεν θα μας χαλάσει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Maezono Masakiyo έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Αθώα μου παιδιά

Έχεις πληροφόρηση;
Όχι φυσικά.
Απλά για τον Ιβάν μιλάμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”