Ιβάν Σαββίδης VI
- Μπαρκαρούτσος
- hasio_john
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
https://www.facebook.com/reel/852341189658897Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποιο βίντεο; YouTube δεν βλέπω κάτι μετά τις δηλώσεις Lucescu.
(με ήχο δες το)
Αυτη ειναι μια πολυ πολυ πικρη αληθειαfigurehead4 έγραψε:
Όταν μας βιάζουν ξανά και ξανά και ξανά και δεν μιλάς, θα μας πούνε ότι μας αρέσει κιόλας.
- Μπαρκαρούτσος
hasio_john έγραψε:https://www.facebook.com/reel/852341189658897Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποιο βίντεο; YouTube δεν βλέπω κάτι μετά τις δηλώσεις Lucescu.
(με ήχο δες το)
Α δεν τσέκαρα FB, ευχαριστώ.
Πω πω ένα ηθικό πλεονέκτημα...
Εγώ δεν μιλώ για διαιτησία.
Στ'αρχίδια μας, φίλε.
Ούτε ο Valverde στο γαύρο μιλούσε για διαιτησία, ούτε ο Sir Alex Ferguson στην MCU μιλούσε για διαιτησία. Να τους δώσουμε κανένα νόμπελ ειρήνης; Κεφτέ.
Στη γριά όταν ήσουν, μιλούσες για διαιτησία;
Ο ΠΑΟΚ δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να παίζει σε αυτή την άθλια λίγκα τους. Ας γίνει μία Β.Ελλάδας, όπως έχει και η Σκωτία, να μειωθεί και η βία των γηπέδων, αφού για αυτή φταίει κυρίως ο κακός ΠΑΟΚ και ο εμμονικός του Λουτσέσκου. Το λέω από το 1997. Ακόμη και παιδί όταν ήμουν με όσο μυαλό είχα, μόνο σφαγές θυμάμαι. Πολίτες 2ης κατηγορίες. Θεωρώ βαρύ να χωρίσουμε τη χώρα στα δύο, αν και καταλαβαίνω όσους το λένε στα νεύρα τους, αλλά όσον αφορά το ποδόσφαιρο, απορρώ πώς δεν το έχουμε κάνει ήδη. Αν θέλει ο Άρης, που τους αγαπάει πολύ να παίζει μαζί τους, κανένα πρόβλημα, και όποια άλλη ομαδούλα θέλει.
Ας πέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος Β.Ελλάδος. Ας είναι και χαμηλότερης δυναμικότητας, αρχικά, και από το Κυπριακό. Δε με νοιάζει. Έχω κουραστεί να με κλέβουν, και αυτή τη φορά πονάει περισσότερο. Γιατί την παράγκα την έριξε ο Ιβάν, μάτωσε οικονομικά σε πολλούς τομείς, για την πάρει στα χέρια στο τζάμπα ο 'Τίγρης', να χτίσει γήπεδο στο τζάμπα και να τσεπωσει και τα λεφτά από το Champions League του 2018, μετά από το κλεμμένο πρωτάθλημα. Μας στέρησε αυτήν την τεράστια ευκαιρία να βγούμε εμείς, που θα βγαίναμε με αυτές τις κληρώσεις. Ματώσαμε να μπει επιτέλους VAR, για να το μετατρέψουν ένα σπουδαίο εργαλείο, που αποδίδει δικαιοσύνη σε σημαντικές φάσεις, σε ένα εργαλείο που να μπορούν να μας κλέβουν ακόμη πιο επιστημονικά. Μέχρι και κίτρινες κάρτες βλέπω μας δίνουν από το ακουστικό του Βαρίστα. Μόνο στην Ελλάδα τέτοια χρήση του VAR.
Πραγματικά απορρώ σήμερα γιατί δεν κινούμαστε πια για λίγκα Β.Ελλάδος.
Ας πέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος Β.Ελλάδος. Ας είναι και χαμηλότερης δυναμικότητας, αρχικά, και από το Κυπριακό. Δε με νοιάζει. Έχω κουραστεί να με κλέβουν, και αυτή τη φορά πονάει περισσότερο. Γιατί την παράγκα την έριξε ο Ιβάν, μάτωσε οικονομικά σε πολλούς τομείς, για την πάρει στα χέρια στο τζάμπα ο 'Τίγρης', να χτίσει γήπεδο στο τζάμπα και να τσεπωσει και τα λεφτά από το Champions League του 2018, μετά από το κλεμμένο πρωτάθλημα. Μας στέρησε αυτήν την τεράστια ευκαιρία να βγούμε εμείς, που θα βγαίναμε με αυτές τις κληρώσεις. Ματώσαμε να μπει επιτέλους VAR, για να το μετατρέψουν ένα σπουδαίο εργαλείο, που αποδίδει δικαιοσύνη σε σημαντικές φάσεις, σε ένα εργαλείο που να μπορούν να μας κλέβουν ακόμη πιο επιστημονικά. Μέχρι και κίτρινες κάρτες βλέπω μας δίνουν από το ακουστικό του Βαρίστα. Μόνο στην Ελλάδα τέτοια χρήση του VAR.
Δεν ηξερα που να γραψω αυτη την διαπιστωση που εκανα χθες αλλα καποια στιγμη σκεφτηκα μα που αλλου εκτος απο εδω;
Απο την Κυριακη το βραδυ ειμαι σκασμενος με το Χ. Σκασμενος ομως. Παιζω ξανα την φαση στο μυαλο μου και αναλυω ποσα πραγματα θα μπορουσαν να πανε διαφορετικα ωστε να φαγωθουν τα τελευταια 15 δευτερολεπτα
Χθες το βραδυ ομως εκανα ενα φλαςμπακ στον εφηβο εαυτο μου και σκεφτηκα οτι αλλες εποχες ενα Χ εκει μεσα θα μου ειχε φτιαξει ολη την εβδομαδα τουλαχιστον.
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββιδη και σε ευχαριστω. Ο εφηβος εαυτος μου δεν θα μπορουσε καν να ονειρευετει την 10ετια που ζουμε. Δεν θα μπορουσε καν να ονειρευτει οτι θα παιρνει σβηστο Χ στην Λεοφωρο και θα ειναι σκασμενος. Δεν θα μπορουσε καν να ονειρευτει οτι καθε σεζον διεκδικουμε καποιο τιτλο.
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ
Απο την Κυριακη το βραδυ ειμαι σκασμενος με το Χ. Σκασμενος ομως. Παιζω ξανα την φαση στο μυαλο μου και αναλυω ποσα πραγματα θα μπορουσαν να πανε διαφορετικα ωστε να φαγωθουν τα τελευταια 15 δευτερολεπτα
Χθες το βραδυ ομως εκανα ενα φλαςμπακ στον εφηβο εαυτο μου και σκεφτηκα οτι αλλες εποχες ενα Χ εκει μεσα θα μου ειχε φτιαξει ολη την εβδομαδα τουλαχιστον.
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ Ιβαν Σαββιδη και σε ευχαριστω. Ο εφηβος εαυτος μου δεν θα μπορουσε καν να ονειρευετει την 10ετια που ζουμε. Δεν θα μπορουσε καν να ονειρευτει οτι θα παιρνει σβηστο Χ στην Λεοφωρο και θα ειναι σκασμενος. Δεν θα μπορουσε καν να ονειρευτει οτι καθε σεζον διεκδικουμε καποιο τιτλο.
ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον ΠΑΟΚ
Γιατι ειναι ανεφικτο και αν ρωτησει τον μεσο ΠΑΟΚτση, ουτε αυτος το θελει.vs40 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να παίζει σε αυτή την άθλια λίγκα τους. Ας γίνει μία Β.Ελλάδας, όπως έχει και η Σκωτία, να μειωθεί και η βία των γηπέδων, αφού για αυτή φταίει κυρίως ο κακός ΠΑΟΚ και ο εμμονικός του Λουτσέσκου. Το λέω από το 1997. Ακόμη και παιδί όταν ήμουν με όσο μυαλό είχα, μόνο σφαγές θυμάμαι. Πολίτες 2ης κατηγορίες. Θεωρώ βαρύ να χωρίσουμε τη χώρα στα δύο, αν και καταλαβαίνω όσους το λένε στα νεύρα τους, αλλά όσον αφορά το ποδόσφαιρο, απορρώ πώς δεν το έχουμε κάνει ήδη. Αν θέλει ο Άρης, που τους αγαπάει πολύ να παίζει μαζί τους, κανένα πρόβλημα, και όποια άλλη ομαδούλα θέλει.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται ευεργέτης μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Δυστυχώς ούτε το πρώτο παραδέχονται κάποιοι. Πολύ κρίμα.
Var, ξένοι διαιτητές, Β ομάδες, τώρα goal line technology και τεχνολογία offside. ΟΛΑ δικές του (μας) προτάσεις.
Ευχαριστούμε Ιβάν.
Var, ξένοι διαιτητές, Β ομάδες, τώρα goal line technology και τεχνολογία offside. ΟΛΑ δικές του (μας) προτάσεις.
Ευχαριστούμε Ιβάν.
Η ειδηση δεν ειναι οτι θελουμε τα αυτονοητα, αλλα οτι δεν σιχαθηκε ο Σαββιδης την χωριατιλα τους. Ακομα.
Για το Goal Line Technology και το ημι-αυτόματο οφσάιντ ανέλαβε να μας διαφωτίσει το βαζελο-γκανταλφο-σδνα μετά από σχετική "έρευνα"Napoli4 έγραψε:Κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται ευεργέτης μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Ευχαριστούμε Ιβάν.

Εγώ απορώ με την κάθε μικρομεσαία ομάδα που προτιμάει να τη σκίζει και ξεφτιλιζει ο εκάστοτε παραγκάρχης και να πέφτει στα 4, ενώ με τον ΠΑΟΚ που ο Ιβάν ματώνει να φτιάξει ένα πρωτάθλημα δίκαιο για όλους, ξέρουν να παίζουν αγώνες ζωής.
Και δεν θα έλεγα τίποτα εαν τους έβλεπα να σκίζονται με όλους, και δεν μιλάω φυσικά για παράσιτα του αθλητισμού όπως ο ρουλης που βρήκε καινούριο νταβά.
Θα μου πεις, 1-2 δανεικοί και πληρωμένοι, καμία μεταγραφή 17χρονου με 0 συμμετοχές μετά από Κ15 για 800.000, συν υπόσχεση για σπρώξιμο με τους αντιπαλους μικρούς, και πέταξε η ηθική και δικαιοσύνη.
Και δεν θα έλεγα τίποτα εαν τους έβλεπα να σκίζονται με όλους, και δεν μιλάω φυσικά για παράσιτα του αθλητισμού όπως ο ρουλης που βρήκε καινούριο νταβά.
Θα μου πεις, 1-2 δανεικοί και πληρωμένοι, καμία μεταγραφή 17χρονου με 0 συμμετοχές μετά από Κ15 για 800.000, συν υπόσχεση για σπρώξιμο με τους αντιπαλους μικρούς, και πέταξε η ηθική και δικαιοσύνη.
- kataramenos5
Σιγα μωρε στο VAR τραβανε τις γραμμες οπως θελουν,ξενο διαιτητη σου φερνουν τον Λαοθ ή τον ανεκδιήγητο προχθεσινο Πορτογάλο ,θα βρουν τροπο και για το offside και το goal technology.Τιποτα δεν αλλαξε,τιποτα δεν αλλαζει αν τα περιμενουμε ολα απ τον Ιβαν.Napoli4 έγραψε:Κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται ευεργέτης μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Ευχαριστούμε Ιβάν.
- Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Για το Goal Line Technology και το ημι-αυτόματο οφσάιντ ανέλαβε να μας διαφωτίσει το βαζελο-γκανταλφο-σδνα μετά από σχετική "έρευνα"Napoli4 έγραψε:Κανονικά δεν θα έπρεπε να θεωρείται ευεργέτης μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.
Ευχαριστούμε Ιβάν.![]()
![]()
Συμπέρασμα: είναι πολύ ακριβό!!! Όχι θα μας το έδιναν τζάμπα λαλάκες!
Φτου γαμώτο, νόμιζα ότι έκανε 5€ ανά γήπεδο.
Μη τυχόν πεις Ιβάν να το πληρώσεις εσύ όλο αυτό...τους είπες για το VAR και σε έγραψαν, τώρα άσε να πληρώνει η χλΕΠΟ.
Ούτε Var, ούτε ξένοι διαιτητές, ούτε Β ομάδες, ούτε goal line technology και τεχνολογία offside, ούτε τίποτα. Έπρεπε κι εσύ, μόλις πάτησες το ποδάρι σού στο τόπο τούτο, να στήσεις μια παράγκα σαν κι αυτή των άλλων κι ακόμη χειρότερη.
Να τούς απαυτώνεις καθημερινά κι από μπρος κι από πίσω. Κι όταν τους βαριέσαι να τους ανεβοκατεβάζεις κατηγορίες να γουστάρεις.
Με το σταυρό στο χέρι και καλές προθέσεις δε πας πουθενά σε τούτο το τόπο δυστυχώς.
Να τούς απαυτώνεις καθημερινά κι από μπρος κι από πίσω. Κι όταν τους βαριέσαι να τους ανεβοκατεβάζεις κατηγορίες να γουστάρεις.
Με το σταυρό στο χέρι και καλές προθέσεις δε πας πουθενά σε τούτο το τόπο δυστυχώς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ημιαυτόματο οφσάιντ δεν υποτίθεται ότι το είχαμε αποκτήσει 2-3 χρόνια τώρα.
Πόσο @ρδελο είμαστε..
Πόσο @ρδελο είμαστε..