Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Roarrr

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Roarrr »

Εαν ανανεώσει και ο Αουγκούστο θα είμαστε πλήρες μεσοεπιθετικά. Μένουν 2 Εξτρεμ(αρι,δεξ), φορ, στόπερ, ίσως και αριστερό μπακ ανάλογα με την κατάσταση του αρχηγού. Αποχώρηση τέιλορ, μούργκ, ζαμπά, Μιχάι και Τσόλακ και είμαστε κομπλέ. 11 αποχωρίσεις και 12 μεταγραφές. Αυτά εάν έχουμε στόχο τα 60 παιχνίδια πάλι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Αουγκουστο δεν νομιζω πως επηρεαζει την πληροτητα μεσοεπιθετικα. Αν πωληθει θεωρω πως θα ρθει σιγουρα ταχυδυναμικο εξαροοχταρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Gospi έγραψε:Ο Αουγκουστο δεν νομιζω πως επηρεαζει την πληροτητα μεσοεπιθετικα. Αν πωληθει θεωρω πως θα ρθει σιγουρα ταχυδυναμικο εξαροοχταρι.

Η μοναδικη περιπτωση νομιζω να ερθει κ αλλο χαφ στην περιπτωση πωλησης Αουγκουστο ειναι να λογιζεται ως δεκαρι ο Σοαρες.
Περσι ειχαμε Σβαμπ Κουρτιτς Εσιτι Τσιγγαρα Αουγκουστο και Σοαρες στα χαφ κ οι δυο τελευταια πηραν πολλα παιχνιδια σα δεκαρια. Φετος εχουμε Σβαμπ Κουρτιτς Τσιγγαρα Αουγκουστο Νταντας κ Σοαρες.
Περσι δεκαρια επαιξαν οι Αουγκουστο Σοαρες Μπισε Καντουρι ενω φετος εχουμε Μπισε Καντουρι Κουαλιατα κ Ρικαρντο και περιμενουμε κ αλλους δυο παικτες στα εξτρεμ (μπορει καποιος απο αυτους να παιζει δεκαρι).
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Μέχρι τώρα,
6 παίκτες έφυγαν (Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα και οι δανεικοί Σίντκλει, Μίτριτσα, Άκπομ)
8 νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα (6 που ανακοινώθηκαν, ο Νέσμπεργκ και ο Λάμπρου που επέστρεψε από δανεισμό).

Με δεδομένο ότι η μεταγραφή του Νταντας ήταν "κερασάκι" και έγινε "εκτός προγραμματισμού αποχωρήσεων/αφίξεων", λογικά, από εδώ και πέρα, μεταγραφή θα έχουμε μόνον με αποχώρηση (προφανώς ενός εκ των Μιχάι, Αουγκούστο, Ζαμπά, Μουργκ, Τέιλορ, Τσόλακ).
Αν και προσωπικά θεωρώ Μούργκ και Τέιλορ ήδη εκτός ομάδας, φύγουν δε φύγουν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

skalon έγραψε:Μέχρι τώρα,
6 παίκτες έφυγαν (Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα και οι δανεικοί Σίντκλει, Μίτριτσα, Άκπομ)
8 νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα (6 που ανακοινώθηκαν, ο Νέσμπεργκ και ο Λάμπρου που επέστρεψε από δανεισμό).

Με δεδομένο ότι η μεταγραφή του Νταντας ήταν "κερασάκι" και έγινε "εκτός προγραμματισμού αποχωρήσεων/αφίξεων", λογικά, από εδώ και πέρα, μεταγραφή θα έχουμε μόνον με αποχώρηση (προφανώς ενός εκ των Μιχάι, Αουγκούστο, Ζαμπά, Μουργκ, Τέιλορ, Τσόλακ).
ούτε καν ;)
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Gospi έγραψε:Ο Αουγκουστο δεν νομιζω πως επηρεαζει την πληροτητα μεσοεπιθετικα. Αν πωληθει θεωρω πως θα ρθει σιγουρα ταχυδυναμικο εξαροοχταρι.

Άσχετα αν ενα ταχυδυναμικο εξαροοχταρι, οπως λες, μαλλον θα καλυπτε καλυτερα τις αναγκες μας, μου φαινεται δυσκολο η αποκτηση τετοιου παιχτη να εξαρταται απο την αποχωρηση του Αουγκουστο, που εχει αλλα χαρακτηριστικα και αλλο ρολο.
Περαν αυτου, ο Λουτσεσκου δεν εχει δειξει οτι θελει να κατεβαινει στα περισσοτερα ματς με εξαρι (κοφτη), αλλα με 2 οχταρια. Στα ματς που θελει να παιξει ετσι, εχει τον Τσιγγαρα.
Θα φανει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε τοτε ενα ταχυδυναμικο οχταρι με καλη αμυντικη συμπεριφορα

Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι.
Και αν δούμε ότι όντως κανένα χαφ δεν έφυγε, η προσθήκη του δεν προκύπτει ως αντικατάσταση κάποιου.
Εκτός και αν ήρθε για να καλύψει επικείμενη αναχώρηση.

Ως "κερασάκι" δεν εννοούσα την "τελική πινελιά", αλλά το "εκτός προσθαφαιρέσεων".
Άβαταρ μέλους
adamroxas

obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω και εγώ καλό προαίσθημα γι'αυτό το παλικαράκι.
Σου βγαζει και σενα ενα vibe, πως να το πω, σαν να γεννηθηκε στη Γκιμαραες και να περασε απο ακαδημιες Πορτο; :roll:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gergeo4 έγραψε:
skalon έγραψε:Μέχρι τώρα,

ούτε καν ;)
Εσυ κατι ξες αλλα δε μιλας..
πες θέσεις

Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ανέβηκε στο άρμα και ο Ρικάρντο. Στόπερ, Αριστερό εξτρέμ, Φορ (Συν Νάρει) και φύγαμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 27 Ιουν 2022, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μου κανει παντως εντυπωση τη στιγμη που ψαχτηκαμε εντονα για Ελληνες,εχουμε αντικειμενικο προβλημα με την ευρωπαικη λιστα,οι αξιολογοι ειναι μετρημενοι στα δακτυλα και φτασαμε να συμφωνησουμε σχεδον και με εναν ανεπιθημητο για πολλους παικτη,να μην εχουμε εκδηλωσει ενδιαφερον για Σταφυλιδη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ματαγραφικός οργασμός φέτος στον ΠΑΟΚ. Χρόνια είχα να νιώσω τέτοιο ενδιαφέρον και περιέργεια για το τί μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Αν οι νέοι παίκτες μπουν στο γκρουπ του Λουτσέσκου και αφομοιώσουν την τακτική, δε φοβάμαι τίποτα. Η αίσθησή μου είναι ότι θα βγάλει μάτια ο Κουαλιάτα από αριστερά σαν αντι-Μπίσε, ο Φ.Σοάρες που πλέον έδεσε και ο νέος ΤΦ Κοτάρσκι. Ο Τσιγγάρας ένα κλικ πάνω (μην υποτιμούμαι τους νέους του ΠΑΟΚ που προϋπήρχαν στο ρόστερ), ο Κάργας σε μαχητικότητα/σταθερότητα πίσω. Ο Dantas δείχνει να έχει το πιο ψηλό ταβάνι, αλλά ίσως θα χρειαστεί χρόνος.

Δεν αποκλείω να τρίβουμε τα μάτια μας και με τον Ολιβέιρα φέτος. Γενικά χτίζεται μια πολύ τεχνική ομάδα που πλέον θα έχει και νιάτα, που θα βοηθήσουν τους έμπειρους και οι έμπειροι αυτούς.

Υπάρχει μια έλλειψη δύναμης/ύψους στις μεταγραφές μας μπροστά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θέμα αν τα 2 Κ.χαφ ανταποκριθούν αμυντικά.

Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει για αρκετά χρόνια αυτή την πολιτική, θα έρθει η ώρα να πλησιάσουμε στο transfermarket τα 100εκ value, και όταν με το καλό μπούμε σε ομίλους CL, να ξεπεράσουμε αυτό το φράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 27 Ιουν 2022, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Gospi έγραψε:Ε τοτε ενα ταχυδυναμικο οχταρι με καλη αμυντικη συμπεριφορα

Μακαρι, νομιζω και εγω οτι κατι τετοιο θα συμπληρωνε τα χαρακτηριστικα του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με ενα ροστερ 40 παικτων ισως να ειμασταν ολοι ευχαριστημενοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”