Γελαει ο Γιλμαζicue έγραψε:Θα ερθει 36χρονος να βαλει 20 γκολ;
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Καταρχήν αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θα έλεγα ότι μας έτυχε και σε μια θέση που υπήρχε προγραμματισμός. Δηλαδή είχες 2 και έναν μικρό από πίσω. Τώρα έχεις δυο επιλογές η να πας με τον προγραμματισμό σου η να φέρεις έναν «αναλώσιμο» μεγάλο σε ηλικία με κάποια έφεση στο γκολ για τα πολλά παιχνίδια που έχεις. Ότι και να αποφασιστεί καλό θα είναι. Θα έλεγα και τύπου Μπαραλες να βρεις η δουλεια θα γίνει αν αποφασίσεις να παίξεις έτσι. Το κακό είναι ότι οποιαδήποτε σκέψη για πώληση Σβι τώρα την ξεχνάμε.
Ψυχραιμίας γώ απλά τρέμω στην ιδές μη πάθει καμία θλάση κάποιος από τος θέσεις που πάσχουμε. Εκεί δηλαδή που δεν υπήρχε προγραμματισμός.
Ψυχραιμίας γώ απλά τρέμω στην ιδές μη πάθει καμία θλάση κάποιος από τος θέσεις που πάσχουμε. Εκεί δηλαδή που δεν υπήρχε προγραμματισμός.
Καταρχήν περαστικά στον παίχτη μας.
Έδειξε καλά στοιχεία αν και εμένα δε με τρελαίνει.
Από εκεί και πέρα κάθε κακό μπορεί να βγει σε καλό.
Η τύχη ορισμένες φορές ευνοεί τους άτυχους.
Ίσως μια καλή επιστροφή(Ακπομ)
η ένας δανεισμός λαχείο τύπου Κμρεντσικ.
Επίσης αποτελεί ξυπνητήρι ενίσχυσης για
την ΠΑΕ που τώρα πρέπει να φέρει ακόμη έναν παίχτη.
Ιδανική λύση για μένα ο ερχομός παιχταρα καλυτερου
με ταυτόχρονη πώληση Σφιντερσκι μετά τα νοκ-αουτ
συν δανεικός για ένα εξάμηνο κάποιος για αλλαγή
(Ακπομ).
Έδειξε καλά στοιχεία αν και εμένα δε με τρελαίνει.
Από εκεί και πέρα κάθε κακό μπορεί να βγει σε καλό.
Η τύχη ορισμένες φορές ευνοεί τους άτυχους.
Ίσως μια καλή επιστροφή(Ακπομ)
η ένας δανεισμός λαχείο τύπου Κμρεντσικ.
Επίσης αποτελεί ξυπνητήρι ενίσχυσης για
την ΠΑΕ που τώρα πρέπει να φέρει ακόμη έναν παίχτη.
Ιδανική λύση για μένα ο ερχομός παιχταρα καλυτερου
με ταυτόχρονη πώληση Σφιντερσκι μετά τα νοκ-αουτ
συν δανεικός για ένα εξάμηνο κάποιος για αλλαγή
(Ακπομ).
Και ο Γκομιςaivas19 έγραψε:Γελαει ο Γιλμαζicue έγραψε:Θα ερθει 36χρονος να βαλει 20 γκολ;

- john4serres
- pagotatzis
Σε αυτό που παίζει ο λουτσεσκου δεν νομίζω το μυρμήγκι να μπορεί . Δες το δεύτερο γκολ μας που τραβιέται ο νελσον για πρώτη μπάλα
-
να τον κανουμε τι ? να μοιραζει νερα στον παγκο μας ? γτ για παραπανω δεν ειναι...μην τρωτε τον παπα των "μεγαλων" μεταγραφων του ρουλη...ενας πρωην παικτης και γυρολογος ο ιτουρμπε , ενας ο εντιαγε που εχει παιξει μπαλα 2 σεζον στην καριερα του και αυτος ο φορ που ο θεος να τον κανει...οι τυπικες παπαριες που λενε καθε καλοκαιρι τα ληκια περι μεγαλου ροστερ και φιλοδοξιες για τιτλους και στο τελος βγαινουν 5οι και δεν παν καν τελικο κυπελου εκτος αν στις κληρωσεις βγαινουν μονο με χωρια και οχι σε καποιο ματς με νουμι, γαυρο, εμας η ζελαΣουριναμέζος έγραψε:Μήπως να μπαίναμε σφίνα για Αμπουμπακαρ Καμαρα ?![]()
υγ ξερω οτι τρολαρεις απλα επειδη καποιοι θα το πουν και στα σοβαρα το εγραψα να υπαρχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Παρ 13 Αύγ 2021, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να πάμε σε δανεισμό Άκπομ
Μιλάμε για φοβερη γκινια. Είναι η μία από τις δύο θέσεις που ο προγραμματισμός έτρεξε νωρίς,. δόθηκε πολύ μεγάλο συμβόλαιο και είχες κλείσει την θέση. Τώρα είναι σαν να γυρίζεις 2 μήνες πίσω έχοντας σαν σοβαρή προσθηκη μονο τον Κουρτιτς.
Μεγάλος γρίφος το από εδώ και πέρα και το τι θα αποφασίσουν στην ΠΑΕ.
Μεγάλος γρίφος το από εδώ και πέρα και το τι θα αποφασίσουν στην ΠΑΕ.
τεράστια απώλεια κατ' εμέ
1 από τους 2 πιο αναντικατάστατους παίχτες μας
άντε τώρα τρέχα με σβιντέρσκι που παραπατάει μόνος του και τον κάνουν μια χαψιά οι αμυντικοί της σουπερλιγκ
φέρτε έναν δανεικό να γίνει η δουλειά, το ταχύτερο δυνατό
1 από τους 2 πιο αναντικατάστατους παίχτες μας
άντε τώρα τρέχα με σβιντέρσκι που παραπατάει μόνος του και τον κάνουν μια χαψιά οι αμυντικοί της σουπερλιγκ
φέρτε έναν δανεικό να γίνει η δουλειά, το ταχύτερο δυνατό
Είχαμε που είχαμε ένα καρο θέματα να λύσουμε μας έτυχε και αυτό τώρα...Μεγάλε κουτσια είναι η σειρά σου !!!
Συμφωνούμε... Αλλά πέρσυ που μιρλιαζες 24/7 γιατί δεν πήρες την ευθύνη για το γόνατο του Ιγκασον?renegade έγραψε: Υγ να κοπεί βρε που&τη μου μια βδομάδα το ίντερνετ να δω που στον πο@τσο θα διοχετεύσετε όλη αυτήν την αρνητική σας ενέργεια και την γκρίνια σας.
Βλέπεις ανθρώπους που τους ρωτούσες το 2004 τι ομάδα είσαι και σου έλεγαν δεν ασχολούμαι όλοι μέρα στα σοσιαλ να κράζουν...καλά ήσουν και δεν ασχολιωσουν μίζερε ε μιζερε
Ρίχνεις ευθύνες ότι φταίνε κάποιοι, ανέλαβε εσύ προσωπικά το γόνατο του Ιγκασον για να είσαι σωστός.
Αλλιώς μπορούμε να δούμε τί κάνουμε τώρα χωρίς μαύρες μαγείες και δε ξέρω γω τί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Περιμένω το πρώτο δημοσίευμα-σενάριο για Bafetimbi Gomis:
36 χρόνων, με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στην Αλ Χιλαλ, η οποία προσπαθεί να αδειάσει θέση ξένου αυτές τις μέρες. Καλές σχέσεις με τον προπονητή και πελάτης της Wasserman.
Δύσκολη η εξίσωση στα φορ, αλλά δεν νομίζω να μην γίνει κάποια κίνηση.
36 χρόνων, με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στην Αλ Χιλαλ, η οποία προσπαθεί να αδειάσει θέση ξένου αυτές τις μέρες. Καλές σχέσεις με τον προπονητή και πελάτης της Wasserman.
Δύσκολη η εξίσωση στα φορ, αλλά δεν νομίζω να μην γίνει κάποια κίνηση.
pagotatzis έγραψε:Σπας τον δανεισμό του Τσολακ και τον φέρνεις πίσω !