Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από V-olakiotis »

joshua έγραψε:Το αστειο ειναι πως τα λεφτα του ταμειου ανακαμψης μονο για τα εργα που το εχει δημιουργησει η ΕΕ δεν θα δοθουν σε αυτη τη χωρα...Γνωστη η πρακτικη απο τα ΕΣΠΑ...
Όποιος παρακολούθησε τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ προ δεκαπενθημέρου, έχει γνώση ότι από την κατανομή των πόρων που έχει κάνει η κυβέρνηση της Ν.Α. η Θεσσαλονίκη έχει πάρει ψιχουλα και το πλέον εξοργιστικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι αυτοδιοικητικοί Ζέρβας, Τζιτζικώστας παρίσταναν τους κλάδους στην ομιλία του Κούλη.
Όταν δε μίλησε ο Αλ6ς, στη δική του ομιλία, για ανακατανομη των πόρων του ταμείου Ανάκαμψης και υπέρ της Θεσσαλονίκης αμφότεροι έκαναν πως δεν άκουσαν...

Κι εδώ βρίσκεται ένα σοβαρό ζήτημα στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου μας. Αν δεν βάλουν οι Άριστοι της πλάκας συμπληρωματικά του γηπέδου έργα στο ταμείο Ανάκαμψης, τι θα κάνουμε εμεις, με δεδομένο ότι η αλλαγή στο γκουβερνο είναι πολύ αμφίβολη;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αφού η ΝΔ τα έχει κάνει όλα κ εμείς αργουμε. Αφού αφού αφού ψήφισα Βαγγέλα κ δεν ντρέπομαι.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

θεωρώ δεδομένο πως κάτω από Τούμπα θα βρούνε κάτι, αρχαία θα είναι, τάφοι παλαιών Εβραίων θα είναι, βυζαντινά θα είναι, κάτι θα βρούνε σίγουρα.
Μην ξεχνάτε πως όλη η Θεσσαλονίκη από κάτω έχει αρχαία, βυζαντινά και άλλα, οπότε η ΠΑΕ οφείλει πρωτίστως να συμφωνήσει σε ρήτρες υψηλές προς το ελληνικό δημόσιο για καθυστερήσεις και αναμονές, για απεργίες και διαδηλώσεις.

Το θέμα είναι να σκεφτεί έξυπνα ο Σαββίδης και να δώσει το έργο σε εργολάβο με προσύμφωνο να δώσει δουλειά σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, να οργανωθούμε, και όταν βρίσκουμε κάτι, που σε πονεί και που σε σφάζει, λαμπόγυαλα όλα και τα βράδια επιχείρηση σκούπα.
Να προχωράει το γήπεδο και για αρχαία ας μείνουν σε αυτά του μετρό.

Για τις σημερινές δηλώσεις:

Δυναμική επιστροφή, με στόχο να μοιραστεί με τον κόσμο τις προτεραιότητες της ομάδος, τους στόχους της επόμενης περιόδου και τα θέλω του από εμάς: ομόνοια, στήριξη και συνεργασία.

Δεν μας ζητάει πολλά.
Οφείλουμε όλοι να δεχθούμε να τα τηρήσουμε.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

kataramenos5 έγραψε:
invincible έγραψε:

Ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε να αγοράσει μία έκταση κοντά στο αεροδρόμιο να φτιάξει ένα εμπορικό καλύτερο του κοσμος και εκεί μαζί και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Τζάμπα έμπλεξε με αυτούς. Χώρια που αν βρουν αρχαία θα βγούνε όλα τα σκουλήκια οι αρχαιολόγοι με πανό έγκλημα στην Τουμπα.
Κι εγω ετσι νομιζω.30 χρονια θα μας παρει
Οι πολιτικοί όλοι θέλανε και πιέζανε να το κάνει στην Τούμπα και τον τάζανε λαγους με πετραχήλια αν το έκανε εκεί, γιατί???? μόνο στην Τούμπα θα μπορούσε να εμπλακεί πολιτικός και κομματικός παράγοντας ώστε με τα λεφτά του Σαββιδη να φανεί το έργο ως έργο ανάπτυξης κομματικό. Πιαστήκαμε όλοι στην παγίδα την ίδια που πιάστηκε και ο βαζελος. Οπουδήποτε αλλού το έκανε δεν θα μπορούσαν καν να μιλήσουν για γήπεδο έργο από ΔΕΘ σε ΔΕΘ ως πολιτική χάρη. Δεν είναι αργά φυσικά να το κάνει αλλού αν και έχουν ξοδευτεί λεφτά πολλά. Δεν ξεκλειδώνετε κανένα ΕΣΠΑ ειδικά για την Θεσσαλονική. Δεν είμαστε μακριά να ζητήσουν πίσω τα λεφτά το ΕΣΠΑ ακόμα και για το μετρό που επίτηδες εκεί το πάνε με τις καθυστερήσεις ώστε να καταλήξει στο τέλος το μετρό σε κάνα ξενο fund όπου θα παίρνει όλα τα έσοδα. Πέσαμε όλοι στην παγίδα της Νέας Τούμπας ενώ τώρα που μιλάμε θα μπορούσε να κτίζεται το γήπεδο.

Ντροπή σε όποιον πάει και ψηφίσει ΝΔ σε αυτή την πολή. Την ρήμαξε την πόλη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πολιτικούς και με δημάρχους και με νομάρχες. Ντροπή ρε παιδιά για να σας βάλουνε σε μία κολοδουλειά στον δήμο κτλ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το κολπακι λεγεται διπλη αναπλαση. Χτιζεις γηπεδο τσαμπα και με τα γυρω γυρω και εισαι και πρωτος μαγκας. Και παιζεις και στην τουμπα μεχρι να χτισεις το καινουριο.

Οσο και να μην μου αρεσει η ιδεα της φυγης απο την τουμπα τοσο με ιντριγκαρει το αλλο κονσεπτ. Νομιζω θα πεσουμε σε μεγαλη λουμπα οπως παμε. Θα παθουμε χαρτινη για πολλα χρονια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
joshua έγραψε:Το αστειο ειναι πως τα λεφτα του ταμειου ανακαμψης μονο για τα εργα που το εχει δημιουργησει η ΕΕ δεν θα δοθουν σε αυτη τη χωρα...Γνωστη η πρακτικη απο τα ΕΣΠΑ...
Αυτά που εγραφες για το γήπεδο και το Καυταντζόγλειο τα θυμόμαστε.
Δεν είμαστε όλοι λωτοφάγοι.
Ακριβώς αντίθετα απ' αυτά που είπε ο Ιβάν.
Για λωτοφαγος δεν ξερω για κατι αλλο ειμαι σιγουρος...Μια χαρα θυμαμαι τι εχω πει για το γηπεδο και δεν παιρνω λεξη πισω...Το τι καταλαβες εσυ απο οτι εγραψα για το γηπεδο ειναι μια αλλη υποθεση...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Θυμησε, λοιπόν, σε ποιον έριχνες την ευθύνη για την καθυστέρηση του Καυταντζόγλειου αλλά και την μη σύνταξη μελετών για το γήπεδο της Τούμπας.
Οι γενικότητες και οι εξυπνάδες είναι εύκολες σ έναν χώρο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες και δεν έχουν κατανοήσει τις ασυναρτησίες που έγραψες για τα προαναφερθέντα θέματα, παίρνοντας, ουσία, τη θέση Μητσοτάκη στη αναφορά περί καθυστέρησης του επενδυτη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω φιλε μου δεν στεκομαι ουτε στα λογια του καθε Μητσοτακη, ουτε καλα καλα στα λογια του Ιβαν.Προσπαθω να φιλτραρω οτι πληροφορια εχω και να σχηματιζω δικη μου αποψη.Παμε τωρα να γινουμε συγκεκριμενοι ακριβως επειδη δεν γνωριζουν ολοι τις διαδικασιες και ας ειναι ασυναρτησιες αυτα που γραφω.Το Α και το Ω αυτη τη στιγμη στο ολο προτζεκτ ειναι το ΠΔ που αναμενουμε,ενα ΠΔ που ηδη εχει περασει απο μια σειρα ελεγχων και εγκρισεων,διαδικασιες που θα μπορουσαν ευκολα να εχουν καθυστερησει αλλα οχι γιατι μας αγαπανε, αλλα γιατι κανεις δεν εχει τα @@ να σταματησει ενα τετοιο εργο, εχουν προχωρησει εντος χρονοδιαγραμματος που εθεσε και εχει επιβεβαιωσει ο ιδιος ο υπευθυνος του εργου εκ μερους ΠΑΟΚ.
Αν το ΠΔ δεν ειναι ετοιμο μεχρι το τελος του χρονου,αντε να δεχτω και 1-2 μηνες εξτρα χρονου τοτε θα εχουμε καθε λογο να διαμαρτυρομαστε και να μιλαμε για εσκεμμενη καθυστερηση.Εδω να πω οτι το ΠΔ δεν εχει να κανει με την αναγερση του γηπεδου αλλα απλα με τους ορους κατα τους οποιους μπορει αυτο να ανεγερθει.Στη συνεχεια της εκδοσης του ΠΔ,ο ΠΑΟΚ πρεπει να τρεξει μια σειρα διαδικασιων που εχει να κανει με την αναθεση του εργου σε αρχιτεκτονικο γραφειο,την εκπονηση της αρχιτεκτονικης μελετης,την εκδοση των αδειων,τη μελετη χρηματοδοτησης,μια σειρα διαδικασιων αποκλειστικης ευθυνης σε πρωτη φαση του ΠΑΟΚ.Αν ρωταει καποιος την αποψη μου επι του θεματος,θα επρεπε μερος αυτων των διαδικασιων να εχει ηδη ξεκινησει καθως η πιθανοτητα αυτη τη στιγμη να αλλαξει κατι ως προς τους πολεοδομικους ορους υπο τους οποιους θα ανεγερθει το γηπεδο ειναι σχεδον μηδαμινη.
Παμε τωρα και στα του Καυτατζογλειου,ενα θεμα που με βαση τα παραπανω ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι δεν ειναι αυτο που μας καιει,αλλα ειναι θεμα που επεται μιας σειρας αλλων κινησεων πολυ πιο σημαντικων.Η νομοθετικη πραξη με βαση την οποια επιτρεπεται ο συμψηφισμος των μισθωματων με το κοστος των εργασιων που θα απαιτηθουν εχει ηδη ψηφιστει.Αυτο που μενει να καθοριστει ειναι ο τροπος,το κοστος,το χρονοδιαγραμμα,μια σειρα βασικων μεν αλλα λεπτομερειων δε.Ο ΠΑΟΚ λεει πως αυτες οι κινησεις εχουν ξεκινησει απο πλευρας μας με την αποστολη της μελετης τον Ιουλιο που μας περασε αλλα δεν εχουμε παρει ακομα απαντηση.Τι λεω εγω? Πως αυτα ειναι θεματα που δεν λυνονται δια αλληλογραφιας.Ειναι θεματα που λυνονται σε χρονο dt αν ζητηθει και κατσουν οι υπευθυνοι στο ιδιο τραπεζι,ΓΓΑ,διοικηση Καυτατζογλειου,ΠΑΟΚ,απλα κανεις δεν καιγεται καθως δεν επιγει πραγματικα και οτι γραφεται ειναι περισσοτερο για επικοινωνιακους λογους παρα για λογους ουσιας οπως και ο ιδιος ο Σαββιδης χτες σχεδον ειπε.
Που καταληγουμε? Εκει ακριβως που ξεκινησαμε,στο ΠΔ.Ας γινει πραξη με το καλο στους επομενους μηνες και στη συνεχεια θα κριθουν με σαφως πιο αντικειμενικα στοιχεια ΟΛΟΙ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πολυ ωραιο και ωραια γραμμενα ποστ joshua, ακριβως ετσι τα βλεπω κι εγω.
ο ΠΑΟΚ πρεπει να τρεξει μια σειρα διαδικασιων που εχει να κανει με την αναθεση του εργου σε αρχιτεκτονικο γραφειο,την εκπονηση της αρχιτεκτονικης μελετης,την εκδοση των αδειων,τη μελετη χρηματοδοτησης,μια σειρα διαδικασιων αποκλειστικης ευθυνης σε πρωτη φαση του ΠΑΟΚ.Αν ρωταει καποιος την αποψη μου επι του θεματος,θα επρεπε μερος αυτων των διαδικασιων να εχει ηδη ξεκινησει
Να πουμε εδω οτι to be fair μπορει και να εχουν γινει καποια πραγματα εδω τα οποια απλα δεν εχουν βγει (και καλυτερα θα ελεγα).
johnpet

Δημοσίευση από johnpet »

Νομίζω από την εξέλιξη της όλης διαδικασίας και με δεδομένο ότι η πολιτικές ηγεσίες, Τσίπρας-Μητσοτάκης, εκμεταλλεύτηκαν επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά το ζήτημα του νέου γηπεδου. η πιο ενεδειγμένη λύση ηταν η κατασκευή της νέας Τούμπας εκτός του αστικού ιστού, ανατολικά ή δυτικά. Μια λύση που θα έλυνε τα χέρια του ΠΑΟΚ, με ταχύτερες διαδικασίες και σίγουρα πιο οικονομική. Θεωρώ ήταν ένα σφάλμα του όλου ΠΑΟΚ (ερασιτέχνη, ΠΑΕ, φιλάθλων) που λειτούργησαν πιστεύω περισσότερο συναισθηματικά. Κατά τα άλλα πιστεύω η παρέμβαση του μεγαλομετόχου ήταν πολύ καθοριστική και ελπίζω να είναι η απαρχή μιας δύσκολης, αλλά επιτυχημένης πορείας.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Κι εμένα φίλε Τζόσουα με έμπλεξε λίγο το κείμενο σου. Αν το προεδρικό διάταγμα είναι το πιο σημαντικό όπως αναφέρεις γιατί από την άλλη υπογραμμιζεις την αναγκαιότητα ότι ήδη θα έπρεπε να έχουν γίνει βήματα σε θέματα μελετών κατασκευής γηπέδου κλπ? Αν και έχω την εντύπωση ότι έχουν παρουσιαστεί τέτοια και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν έχουν επαφές, συναντήσεις, εργασίες που αφορούν το νέο γήπεδο. Επίσης στο τέλος γράφεις την μη αναγκαιότητα σε προτεραιότητα την όποια τελική συμφωνία με το καυτατζογλειο. Δηλαδή να δοθεί το προεδρικό διάταγμα, να αρχίσουν οι διαδικασίες για το κλείσιμο της Τούμπας χωρίς να έχει εξασφαλιστεί εκ των προτέρων το γήπεδο που θα μας καλύψει για τα χρόνια έως την αποπεράτωση του νέου? Και κυρίως δίχως να γνωρίζει ο επενδυτής το κόστος? Ή άλλος πληρώνει ή σιγά το κόστος μπροστά στο κόστος όλης της επένδυσης?
Ή απόφαση για την κατασκευή γηπέδου από μεριάς προέδρου είναι αδιαμφισβήτητη. Η γνώση για την κοροϊδία στην εξαγγελία κάθε μεγάλου έργου στην χώρα από την εκάστοτε κυβέρνηση είναι γνωστό βίωμα, επίσης. Τώρα για το αν θα έπρεπε να υπάρχει μόνιμα ένας άνθρωπος της διοίκησης έξω από κάθε γραφείο που εμπλέκεται στο έργο, να χτυπά κάθε ημέρα την πόρτα να ρωτά, να υπενθυμίζει, να ζητά έγγραφα και συναντήσεις, μάλλον θα συμφωνήσω...
Επίσης θα συμφωνήσω ότι πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες και κάποια σειρά βημάτων. Αλλά όπως τα συνθετεις στο κείμενο σου είναι λίγο αντιφατικά. Μην με παρεξηγήσεις.
Αλήθεια είναι ότι για να επιτύχει ένας οργανισμός χρειάζεται ομοψυχία Δηλαδή ενότητα. Είτε αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είτε η ολοκλήρωση ενός τεράστιου έργου όπως αυτό του γηπέδου. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι λίγο αλλεργικό.... οπαδοί, φίλοι, αξιωματούχοι, κυβερνήτες, πολιτικοί να ευθυγραμιστουν.... λίγο σουρεάλ θα έλεγα!
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

joshua έγραψε:Εγω φιλε μου δεν στεκομαι ουτε στα λογια του καθε Μητσοτακη, ουτε καλα καλα στα λογια του Ιβαν.Προσπαθω να φιλτραρω οτι πληροφορια εχω και να σχηματιζω δικη μου αποψη.Παμε τωρα να γινουμε συγκεκριμενοι ακριβως επειδη δεν γνωριζουν ολοι τις διαδικασιες και ας ειναι ασυναρτησιες αυτα που γραφω.Το Α και το Ω αυτη τη στιγμη στο ολο προτζεκτ ειναι το ΠΔ που αναμενουμε,ενα ΠΔ που ηδη εχει περασει απο μια σειρα ελεγχων και εγκρισεων,διαδικασιες που θα μπορουσαν ευκολα να εχουν καθυστερησει αλλα οχι γιατι μας αγαπανε, αλλα γιατι κανεις δεν εχει τα @@ να σταματησει ενα τετοιο εργο, εχουν προχωρησει εντος χρονοδιαγραμματος που εθεσε και εχει επιβεβαιωσει ο ιδιος ο υπευθυνος του εργου εκ μερους ΠΑΟΚ.
Αν το ΠΔ δεν ειναι ετοιμο μεχρι το τελος του χρονου,αντε να δεχτω και 1-2 μηνες εξτρα χρονου τοτε θα εχουμε καθε λογο να διαμαρτυρομαστε και να μιλαμε για εσκεμμενη καθυστερηση
.Εδω να πω οτι το ΠΔ δεν εχει να κανει με την αναγερση του γηπεδου αλλα απλα με τους ορους κατα τους οποιους μπορει αυτο να ανεγερθει.Στη συνεχεια της εκδοσης του ΠΔ,ο ΠΑΟΚ πρεπει να τρεξει μια σειρα διαδικασιων που εχει να κανει με την αναθεση του εργου σε αρχιτεκτονικο γραφειο,την εκπονηση της αρχιτεκτονικης μελετης,την εκδοση των αδειων,τη μελετη χρηματοδοτησης,μια σειρα διαδικασιων αποκλειστικης ευθυνης σε πρωτη φαση του ΠΑΟΚ.Αν ρωταει καποιος την αποψη μου επι του θεματος,θα επρεπε μερος αυτων των διαδικασιων να εχει ηδη ξεκινησει καθως η πιθανοτητα αυτη τη στιγμη να αλλαξει κατι ως προς τους πολεοδομικους ορους υπο τους οποιους θα ανεγερθει το γηπεδο ειναι σχεδον μηδαμινη.
Παμε τωρα και στα του Καυτατζογλειου,ενα θεμα που με βαση τα παραπανω ευκολα καταλαβαινει καποιος οτι δεν ειναι αυτο που μας καιει,αλλα ειναι θεμα που επεται μιας σειρας αλλων κινησεων πολυ πιο σημαντικων.Η νομοθετικη πραξη με βαση την οποια επιτρεπεται ο συμψηφισμος των μισθωματων με το κοστος των εργασιων που θα απαιτηθουν εχει ηδη ψηφιστει.Αυτο που μενει να καθοριστει ειναι ο τροπος,το κοστος,το χρονοδιαγραμμα,μια σειρα βασικων μεν αλλα λεπτομερειων δε.Ο ΠΑΟΚ λεει πως αυτες οι κινησεις εχουν ξεκινησει απο πλευρας μας με την αποστολη της μελετης τον Ιουλιο που μας περασε αλλα δεν εχουμε παρει ακομα απαντηση.Τι λεω εγω? Πως αυτα ειναι θεματα που δεν λυνονται δια αλληλογραφιας.Ειναι θεματα που λυνονται σε χρονο dt αν ζητηθει και κατσουν οι υπευθυνοι στο ιδιο τραπεζι,ΓΓΑ,διοικηση Καυτατζογλειου,ΠΑΟΚ,απλα κανεις δεν καιγεται καθως δεν επιγει πραγματικα και οτι γραφεται ειναι περισσοτερο για επικοινωνιακους λογους παρα για λογους ουσιας οπως και ο ιδιος ο Σαββιδης χτες σχεδον ειπε.
Που καταληγουμε? Εκει ακριβως που ξεκινησαμε,στο ΠΔ.Ας γινει πραξη με το καλο στους επομενους μηνες και στη συνεχεια θα κριθουν με σαφως πιο αντικειμενικα στοιχεια ΟΛΟΙ.
Συγνώμη αλλά εγώ ξέρω ότι από τις 22/4/2019 που το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο αναμένεται το Προεδρικό Διάταγμα (το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει εκδοθεί από τις αρχές του 2020 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα).
Και ένα απόσπασμα από το in. gr (δεν είναι τυχαία η επιλογή του site) «Την Τετάρτη (17/4) η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης συμφώνησε για την εκπόνηση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την ανέγερση της Νέας Τούμπας υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρου Πέγκα.
Σήμερα (19/4) το θέμα πήγε στο συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πήρε και από εκεί την έγκριση.
Το επόμενο βήμα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, στο οποίο αναμένεται να υπάρξει η τελική γνωμοδότηση και να συμπληρωθεί ο φάκελος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να σταλεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Η οριστική έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου προκύπτει με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, αφού υπάρξει πρόταση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος.
Μετά και από αυτά τα βήματα (για τα οποία θα χρειαστούν ορισμένοι μήνες) θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει έως τις αρχές του 2020».
Εγω από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την έκδοση του ΠΔ και μάλιστα αν αυτό δεν λέγεται σκόπιμη καθυστέρηση τότε τι; Αν (χωρίς καμία δόση ειρωνείας ειλικρινά) γνωρίζεις κάποιες ενέργειες που έχουν γίνει μπορείς να τις παραθέσεις.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

το θετικο απο οσα ειπε ο ιβαν ειναι πως απο εδω και περα θα υπαρχει συνεχης ενημερωση για ολα τα βηματα και τις εξελιξεις που αφορουν το γηπεδο και ετσι θα εχουμε μια πολυ ξεκαθαρη εικονα για το τι συμβαινει και τι θα πρεπει να συμβει απο εδω και περα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Σωστό αυτό φίλε νόρτε. Έτσι πρέπει να γίνει. Υποχρέωση να ενημερώνουν για να υπάρχει γνώση άρα πιο ασφαλή συμπεράσματα και κρίσεις.
Θα συμπληρώσω επίσης ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται και για άλλα θέματα όπως έχουν σημειωθεί στο φόρουμ μας. Ειδήσεις από τις μικρότερες ομάδες μας κλπ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Δηλαδή εδώ μέσα σε λίγο θα μας πείτε ότι η γη είναι επίπεδη.

Δηλαδή θέλει πολύ IQ πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κανείς ότι 1+1 μας κάνουν 2 .

Από την ώρα που ανέλαβε η ΝΔ τι έκανε ?

1) Σου έκοψε άρον άρον μία τηλεοπτική χορηγία στην ΕΡΤ.
2) Προσπάθησε να σε ρίξει στην Β Εθνική με την Ντορα-Αυγενάκη-Μαρινάκη.
3) Προσπάθησε να σε ξευτιλίσει έμμεσα ότι σου κάνει τάχα χάρη με την αχρείαστη ρύθμιση Γεραπετρίτη, αφού είδε πρώτα ότι δεν μπορούσε να σε ρίξει γιατί θα αποδεικνυόταν μετά το σκάνδαλο αργά ή γρήγορα.
4) Σε ανάγκασε να ξοδέψεις ένα εκατομμύριο στο CAS αφού σε οδήγησε εκεί αναγκαστικά μη επιτρέποντας να γίνει καμία δίκη.
5) Έριξε με -14 στα καλά καθούμενα την Ξάνθη και διατήρησε όλα τα μέλη στην ΕΕΑ και τον Αυγενάκη, ενώ αποδεικτικέ μέσο του CAS ότι η ΝΔ έστησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατά του ΠΑΟΚ στην ιστορία του.
6) Επέτρεψε στην ΕΕΑ να κάνει τα στραβά μάτια στις τριγωνικές συναλλαγές Καρυ-Χοντρού.
7) Πάγωσε το προεδρικό διάταγμα και έβαλε τον Αυγενάκη να μπλοκάρει την υπόθεση με το Καυτατζόγλειο.
8) Ήρθε στην ΔΕΘ σύσσωμη η ΝΔ με τους βουλευτές και τον χοντρό και τον Καρυ, να πουλήσουν τρέλα και ειρωνεία στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ιβαν κάνοντας επίδειξη δύναμης. Δεν έφτανε μόνο αυτό στην ΔΕΘ η ΝΔ προανήγγελλαν τζάμπα γήπεδο στον Καρυ το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2026!

Δεν μπορεί να αφήνεις να μπαίνει εδώ μέσα ο καθένας και να κάνει υποδείξεις στον Ιβαν Σαββιδη για το γήπεδο και τις μεταγραφές κτλ και να μπανάρεις κόσμο επειδή είναι κατά του εμβολίου του Γαμιοτάκη. Δηλαδή βρείτε μία ισορροπία εδώ μέσα, αφήνετε να μπαίνει μέσα ο κάθε οπαδός του Συμόπουλου να μας λέει έμμεσα ότι ο Ιβαν εν ολίγης μας κοροϊδεύει με το γήπεδο και το καθυστερεί. Βρε ΝΔ που σας χρειάζεται σε αυτή την πόλη. Ετσι βόδια ψηφίστε ΝΔ . Δεν ντρέπεστε λίγο κηφήνες για να περνάτε τα μαθήματα και να σας δίνει τα θέματα η ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ κτλ και να διοριστείτε στο δημόσιο έχετε προδώσει την πατρίδα και τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”