Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

aivas19 έγραψε:Κι αν δεν ειναι μπερδεμενα και ειναι στημενα; Εκει τι κανεις;
Τους βρισκεις με τις κάμερες του γηπεδου σου κ τους δίνεις στεγνα στους μπάτσους.
Και αν αρχισει η γκρίνια απο τους συνδεσμους περι ρουφιανιας κλπ, τους απαντας με ενα Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ και
end of the story.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε τα υστερα του κοσμου
Ο Κεφαλογιαννης ο φανεροβαζελος κραζει τον βαζελο για τον εξωδικο και κανει εμεσο σαπορτ στον Λουτσε
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο κεφαλογιαννης επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά προ 20ετιας θα σου πω πως είναι ΠΑΟΚ , πάσχει όμως από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Έχει αγαπήσει τον βιαστή του. Το έχουν πάθει δυστυχώς αρκετοί συνοπαδοι μας
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Αυτός ο Αρσένης Πάλλης όποτε τυχαίνει να ακούσω την εκπομπή τους κράζει.
Τώρα πάλι λέει ότι οι ανανεώσεις είναι λάθος και πώς θα παίξουμε με αυτούς Τσάμπιονς λιγκ.
Καλά για το ξέσκισμα που έριχνε και ρίχνει στον Λουτσέσκου δεν το συζητάμε.
Η ομάδα παίζει τη μπάλα του αιώνα, βάλλεται από παντού, πάμε για 2ο (τρίτο) νταμπλ στη πενταετία και αυτοί κράζουν.
Σόρι δε πα να είστε ΠΑΟΚ, είστε αντιπαοκτσήδες στην ουσία.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

στο αρενα ηταν εκπομπαρα και στο σιτυ λιγο ακουγοταν η εκπομπη τους,στο λιμπερο και στο μετροπολις πρεπει δυστυχώς να κανεις ανοητη και πικροχολη κριτικη για να εχεις μικροφωνο,δυστυχως ο κυριος αυτος ηταν και νομιζω ακομα ειναι κοντα στο συνδεσμιακο κινημα με σημαντικο ρολο ,οπως μου ειπε ενας φιλος προσφατα που ειχαμε την ιδια κουβεντα και μαλιστα ειχε παει και καλεσμενος οταν κανανε εκπομπη στον αρενα ,μου λεει ντρεπομαι που εχω μπει στο ιδιο λεωφορειο με αυτον τον τυπο ποσο μαλλον που πηγα και στην εκπομπη τους,δεν νομιζω οτι πληρονονται για να τα λενε αλλα τους σπρωχνει ισως η αγαπη για αυτοπροβολη και φυσικα η διοικηση αυτου του σταθμου που ισως ειναι χειροτερη και απο το μετροπολις
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

dragon έγραψε:Ο κεφαλογιαννης επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά προ 20ετιας θα σου πω πως είναι ΠΑΟΚ , πάσχει όμως από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Έχει αγαπήσει τον βιαστή του. Το έχουν πάθει δυστυχώς αρκετοί συνοπαδοι μας
Να είμαι ειλικρινής, αδιαφορώ τι μπορεί να ήταν ο συγκεκριμένος πριν από 20 χρόνια. Εγώ έμαθα την ύπαρξή του την περίοδο των back to back πραξικοπημάτων σε βάρος μας το 2018. Και η θέση του για όλα όσα είχαν γίνει σε εκείνο το άθλιο διάστημα ήταν επιεικώς σιχαμένη. Να ξερνας από μάτια, αυτιά, στόμα. Persona non grata. Εύχομαι να μην τολμήσει ποτέ να εμφανιστεί καν στην βόρεια Ελλάδα, όχι στην Τούμπα. ΑΡΔόπανο.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙι

Δημοσίευση από Rexaris »

dragon έγραψε:Ο κεφαλογιαννης επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά προ 20ετιας θα σου πω πως είναι ΠΑΟΚ , πάσχει όμως από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Έχει αγαπήσει τον βιαστή του. Το έχουν πάθει δυστυχώς αρκετοί συνοπαδοι μας
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, σαν Δούρειος Ίππος γράφει, το παίζει ΠΑΟΚτζής στα άρθρα, για να πετάξει κάπου μέσα εκεί και τις σπόντες του.

Εγώ δεν είμαι πεπεισμένος οτι οι προθέσεις του είναι τόσο αθώες, χωρίς φυσικά να έχω αποδείξεις για το αντίθετο.

Η καλύτερη αρθρογράφος στο σδνα ειναι η Μπούντου. Ο Κόλκας είναι πολύ χρήσιμος ενώ ο Βασιλόπουλος είναι σαν τον Νικολογιάννη και τον Καζαντζόγλου: οπαδικός δημοσιογράφος για λαϊκή κατανάλωση των αντίστοιχων οπαδών. Σέβομαι την αγάπη τους για τις ομάδες τους αλλά δεν διαβάζω κανένα τους.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Καλή η Ελενίτσα αλλά σαν τον Μήλιο δεν.Με διαφορά ο καλύτερος αρθρογράφος κατ'εμε.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

navigator11 έγραψε:
Να είμαι ειλικρινής, αδιαφορώ τι μπορεί να ήταν ο συγκεκριμένος πριν από 20 χρόνια. Εγώ έμαθα την ύπαρξή του την περίοδο των back to back πραξικοπημάτων σε βάρος μας το 2018. Και η θέση του για όλα όσα είχαν γίνει σε εκείνο το άθλιο διάστημα ήταν επιεικώς σιχαμένη. Να ξερνας από μάτια, αυτιά, στόμα. Persona non grata. Εύχομαι να μην τολμήσει ποτέ να εμφανιστεί καν στην βόρεια Ελλάδα, όχι στην Τούμπα. ΑΡΔόπανο.
Θα συμφωνησω απολυτα
Εχει το μανδυα του ΠΑΟΚτση αλλα αν διαβάσεις προσεκτικα πισω απο τις λεξεις, θα δεις οτι στην ουσια ξεπλενει το ποκ.
Σιχαμένος κ αυτος.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

fossa έγραψε:Αυτός ο Αρσένης Πάλλης όποτε τυχαίνει να ακούσω την εκπομπή τους κράζει.
Τώρα πάλι λέει ότι οι ανανεώσεις είναι λάθος και πώς θα παίξουμε με αυτούς Τσάμπιονς λιγκ.
Η ομάδα παίζει τη μπάλα του αιώνα, βάλλεται από παντού, πάμε για 2ο (τρίτο) νταμπλ στη πενταετία και αυτοί κράζουν.
Ότι πιο αντιΠΑΟΚτσηδικο υπάρχει σε ραδιόφωνο, εκπομπή παραγωγούς.
Το υπερεγώ τους πάνω απ' όλα.
Έχασαν την όποια εξουσία ασκούσαν ως συνδεσμιτες στον φτωχό ρακενδυτο ΠΑΟΚ και ονειρεύονται τις παλιές καλές, για αυτούς, εποχές.
Σιχαματα.
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

iremidynami 4+ έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Θα συμφωνησω απολυτα
Εχει το μανδυα του ΠΑΟΚτση αλλα αν διαβάσεις προσεκτικα πισω απο τις λεξεις, θα δεις οτι στην ουσια ξεπλενει το ποκ.
Σιχαμένος κ αυτος.
Θεωρώ πως είναι ΠΑΟΚ από αυτά που διαβάζω και έχω ακούσει για αυτόν αλλά είναι η κλασική περιπτωση βλάβης και θύματος από την προπαγάνδα της πρωτεύουσας περί κόμπλεξ ειδικα για όσους είναι 35-40 ετών και άνω.
Έχει το κόμπλεξ του να δείξει στους Αθηναίους ότι δεν είναι κομπλεξικός μαζί τους.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo G4 την Σάβ 03 Φεβ 2024, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
fossa έγραψε:Αυτός ο Αρσένης Πάλλης όποτε τυχαίνει να ακούσω την εκπομπή τους κράζει.
Ότι πιο αντιΠΑΟΚτσηδικο υπάρχει σε ραδιόφωνο, εκπομπή παραγωγούς.
Το υπερεγώ τους πάνω απ' όλα.
Έχασαν την όποια εξουσία ασκούσαν ως συνδεσμιτες στον φτωχό ρακενδυτο ΠΑΟΚ και ονειρεύονται τις παλιές καλές, για αυτούς, εποχές.
Σιχαματα.
Δεν έχει να κάνει με πρόσωπα, είναι γραμμή του σταθμού!
Libero είναι το κλειδί, δούρειος ίππος .
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ρε παιδιά αφού όλοι αυτοί σας χαλάνε γιατί δεν τους κόβετε να παν στο διάολο...?
Εσείς τους δίνετε δύναμη με το να τους ακούτε, διαβάζετε και γενικώς να ασχολείστε μαζί τους. Ρίξτε τους μαύρο να βρείτε την υγειά σας κι αυτοί το μπελά τους.
Κι αν γουστάρετε ενημέρωση, κουβέντα ακόμα και "ψιλοκαβγαδάκια" υπάρχει ολόκληρο Paokmania, που συνεχώς βελτιώνεται. Κρίμα να πάει στράφι τόση προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά που είναι υπεύθυνα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έτσι ακριβώς … μόλις καταλαβαίνεις ότι εξυπηρετούν αντιπαοκτσιδικα συμφέροντα ένα Χ και ησυχάζεις

Εγώ πριν χρόνια έκοψα πχ gazeta … φανατικός πριν σε μια μέρα δεν έχουν ξαναπάρει κλικ … τέλος

Πριν μέρες μόλις εκείνα τα τσογλαν Μπόις έβγαλαν εκείνο το αρκιδι, αυτό μωρέ που μας έκλεψε ένα πρωτάθλημα, και έκαναν στημένες ερωτήσεις, απλά κόπηκαν κατευθείαν … καμία ευκαιρία ποτέ ξανά

Δεν πα να είναι Θεσσαλονικείς ή Βορειοελλαδίτης … αυτοί χειρότεροι μπορεί να είναι …

Όσο με ενοχλεί βέβαια ότι αδικούν τα ΜΜΕ τον ΠΑΟΚ άλλο τόσο με ενοχλεί η ανικανότητα και η ασχετοσύνη των δικών μας δημοσιογράφων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”