Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- pirate_salonica
- paokovios1974
- pirate_salonica
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Πρόλαβε ο Barlow.sn0ufel4 έγραψε:Seaman το ανοίγεις?
Η οποίος άλλος θέλει
Σουλούπωσέ το Κεν
barlow4 έγραψε:Πεταχτηκα εγω κ το ανοιξα σαν να μην πω τι
Τα υπόλοιπα φώτο κλπ θα τα βάλω εγώ βρε τεμπέλη?
- sakis_the_fraud
Η μετροσπορ λεει οτι οι επαφες ουαρντα στην κυπρο δεν ειχαν αποτελεσμα και οτι υπαρχουν συζητησεις για ΟΦΗ. Οποτε δυσκολα μας βλεπω να παιρνουμε χρηματα για την μεταγραφη...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορω ποιον εχει μανατζερ αυτο το παιδι. Τοσα παλτα κυκλοφορουν εκει εξω και αυτος δεν μπορει να βρει ομαδα εκτος ελλαδος!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορω ποιον εχει μανατζερ αυτο το παιδι. Τοσα παλτα κυκλοφορουν εκει εξω και αυτος δεν μπορει να βρει ομαδα εκτος ελλαδος!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνει? Εγώ νομίζω ότι βρίσκει δικαιολογία για να κόβει βόλτες καλοπληρωμένος.
Ο Μάνατζερ θα εμφανιστεί το καλοκαίρι για να πάρει μερτικό από το πριμ υπογραφής ως ελεύθερος. Τώρα δεν παίζει τέτοια φάση.
Ο Μάνατζερ θα εμφανιστεί το καλοκαίρι για να πάρει μερτικό από το πριμ υπογραφής ως ελεύθερος. Τώρα δεν παίζει τέτοια φάση.
- soflodoras
Πολλοι θα αλλαζαν ομαδα αν διαβαζαν αυτο το αστειο απο συνοπαδο τους. Ελπιζω να μην εχουμε απωλειεςseaman έγραψε:Και γιατί να μη θέλουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ένα παιχταρά?
Juan InsaurraldeΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τελευταιο και για να μην κουραζω, θα θελα και μια παιχταρα στα μπακ που να καθαριζει τα παντα(στυλ Ζαμπρανο), αντι Βαρελα ή Ινγκασον.......
seaman έγραψε:Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνει? Εγώ νομίζω ότι βρίσκει δικαιολογία για να κόβει βόλτες καλοπληρωμένος.
Αφού είμαστε μαλακες εμείς και επεκτειναμε το συμβόλαιο του ανεγκέφαλου,για να μην πάει στον αρουλη και μας κλάσει τα @@,καλά να πάθουμε τώρα.