Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
ρισκαρε με κοντρερας και επιτελους και μια φορα του βγηκε .....τωρα αν χανουμε ευκαιριες σαν του παπαζογλου
δεν φταιει κανενας σαντος αντε απο την αλλη κυριακη με ολους τους παικτες να ξεκινησουμε ενα σερι που το χρειαζομαστε....
δεν φταιει κανενας σαντος αντε απο την αλλη κυριακη με ολους τους παικτες να ξεκινησουμε ενα σερι που το χρειαζομαστε....
Απο το πρωτο 20λεπτο και μετα ο ΠΑΟΚ επαιξε καλη μπαλα, το προβλημα στην ομαδα ειναι το ευκολο γκολ, αν το λυσουμε θα φυγει και το αγχος, εχουμε 2 εβδομαδες ελευθερες να το δουλεψει η ομαδα με ηρεμια μετα απο αυτη τη νικη και μετα επιστρεφουν ολοι οι τραυματιες...
Φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ
Φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ
Τι διάολο βγάζει επιθετικό είμαστε 0-0 και βάζει Κοντρέρας αμυντικό μπροστά να γυρίσει το παιχνίδι και μάλιστα σε ώρα που δεν έχει και χρόνο!
Αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Παίζεις χωρίς επιθετικό?
Πας να πάρεις το Χ στην έδρα σου?
Και το χειρότερο τον Ίβιτς τον αργό τι μου τον βάζει μέσα να γυρνάει την μπάλα πίσω!!
Έλεος ρε Σάντος απλά έλεος!!
Πάλι καλά που είχε την ατυχή έμπνευση και έγιναν όλα αυτά λέω εγώ.
Τελικά ο Ίβιτς αργός αλλά ο Παπάζογλου τα σουτ που έκανε δεν ήταν του Παπάζογλου.
Ξεψυχησμένα αλλά είναι μικρός ακόμα θα μάθει και αυτός κάποια στιγμή.
Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που στο τέλος σκοράρουμε συνεπώς δεν είναι τύχη πλεον αυτό.
Γνώρισμα μεγάλης ομάδος που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό όμως είναι αν το δεις απο την άλλη πλευρά.
Ακόμα όμως μεγάλη ομάδα δεν είμαστε και δεν γίναμε σε 2 χρόνια.
Θέλει Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η
Υ.Γ
Η ομάδα του Μπάγιεβιτς έχασε απο την Ξάνθη και ο τεχνικός της ένωσης σκοπεύει να παραιτηθεί άκουσα στο ράδιο σήμερα το πρωί.
Η εμφάνιση της ομάδας μας βελτιωμένη μόνο στο Β μέτος.
Η μπάλα που παίξαμε η ίδια.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή!
Παίζεις χωρίς επιθετικό?
Πας να πάρεις το Χ στην έδρα σου?
Και το χειρότερο τον Ίβιτς τον αργό τι μου τον βάζει μέσα να γυρνάει την μπάλα πίσω!!
Έλεος ρε Σάντος απλά έλεος!!
Πάλι καλά που είχε την ατυχή έμπνευση και έγιναν όλα αυτά λέω εγώ.
Τελικά ο Ίβιτς αργός αλλά ο Παπάζογλου τα σουτ που έκανε δεν ήταν του Παπάζογλου.
Ξεψυχησμένα αλλά είναι μικρός ακόμα θα μάθει και αυτός κάποια στιγμή.
Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που στο τέλος σκοράρουμε συνεπώς δεν είναι τύχη πλεον αυτό.
Γνώρισμα μεγάλης ομάδος που παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό όμως είναι αν το δεις απο την άλλη πλευρά.
Ακόμα όμως μεγάλη ομάδα δεν είμαστε και δεν γίναμε σε 2 χρόνια.
Θέλει Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η
Υ.Γ
Η ομάδα του Μπάγιεβιτς έχασε απο την Ξάνθη και ο τεχνικός της ένωσης σκοπεύει να παραιτηθεί άκουσα στο ράδιο σήμερα το πρωί.
Η εμφάνιση της ομάδας μας βελτιωμένη μόνο στο Β μέτος.
Η μπάλα που παίξαμε η ίδια.
gash04 του έκατσε αυτο που έκανε
απλα.....
δεν μπορώ να φανταστώ κατα ποσο εβαλε τον κοντρερας για να παρει το ματς....τη σκεφτόταν πάντως του βγήκε.
βεβαια δοκάρι και έξω τωρα θα επεφταν φάπες και σε σαντους και σε παικτες....αστα
απλα.....
δεν μπορώ να φανταστώ κατα ποσο εβαλε τον κοντρερας για να παρει το ματς....τη σκεφτόταν πάντως του βγήκε.
βεβαια δοκάρι και έξω τωρα θα επεφταν φάπες και σε σαντους και σε παικτες....αστα
- Maximus
Παντως, ειδαμε κατι που ελειπε τοσο καιρο απο την ομαδα και ειναι το x-factor (!-
) για να κερδιζεις τα παιχνιδια...
...Το ΠΑΘΟΣ ρε π@υστ% μου!
Δηλαδη μυαλό θέλει; Η ομαδα και παλι σκατα επαιξε αλλα τους ειδα να σκυλιαζουν, επιτελους για πρωτη φορα φετος!
Και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο Σαντος δεν εχει καμια σχεση με αυτη την μεταμορφωση...Καμια! Ισως ηταν η επισκεψη των οπαδων...Δεν ξερω...
ΥΓ.
Ηλπιζα να δω το ενδεχομενο του 1-0 πιο νωρις και να δουμε την αντιδραση της ομαδος μετα...Θα ετρεχε να βαλει και αλλα γκολ ή θα καθοταν πισω να κρατησει το 1-0;
...Το ΠΑΘΟΣ ρε π@υστ% μου!
Δηλαδη μυαλό θέλει; Η ομαδα και παλι σκατα επαιξε αλλα τους ειδα να σκυλιαζουν, επιτελους για πρωτη φορα φετος!
Και ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο Σαντος δεν εχει καμια σχεση με αυτη την μεταμορφωση...Καμια! Ισως ηταν η επισκεψη των οπαδων...Δεν ξερω...
ΥΓ.
Ηλπιζα να δω το ενδεχομενο του 1-0 πιο νωρις και να δουμε την αντιδραση της ομαδος μετα...Θα ετρεχε να βαλει και αλλα γκολ ή θα καθοταν πισω να κρατησει το 1-0;
- paoki_sweden
Congrats for the trepointer and nothing more or less.
I think that PAOK played realy bad for one more game, and just a reminder for my brotherfans: PAOK - Iraklis (in toumba) last 7 years 7wins/7played.
I think that PAOK played realy bad for one more game, and just a reminder for my brotherfans: PAOK - Iraklis (in toumba) last 7 years 7wins/7played.
Συγγνωμη αλλα αυτη την λογικη δεν μπορω να την καταλαβω. Παιζει χαλια η ομαδα και χανει η' φερνει ισοπαλια= φταιει ο πορτογαλλος . Παιζει με παθος και κερδιζει ( αλλα με παιχνιδι σκατα - πως γινεται αυτο δεν το καταλαβαινω ) = δεν εχει καμμια συμετοχη ο πορτογαλλος.
Επιπλεον μου εκανε εντυπωση μια απο τις δηλωσεις του Σαντος, οτι το σχημα με τον Κονυρερας το εχουν δοκιμασει αρκετες φορες στην προπονηση και μαλιστα ηταν ετοιμος να το εφαρμοσει και στο προηγουμενο παιχνιδι.Αρα λοιπον μονο τυχαιο δεν ηταν. Και ερωτω εγω ο αφελης : Αντε τωρα αυτη την κινηση να την βλεπαμε απο κανεναν αλλο ( ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη ) τι θα λεγαμε. Και τι μεγαλος προπονητης , και τι διορατικος , και ποσο μπροστα ειναι , και πως καταλαβε οτι ο συγκεκριμενος παιχτης μπορει να παιξει και μπροστα και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Αντ' αυτου τι λεμε ? Του εκατσε . Πολυ σωστα οπως θα μπορουσαν να εχουν κατσει και οι ευκαιριες του Φωτακη , του Παπαζογλου η' τα σουτ του Βιερινια. Και αν θελετε θεωρω ακομα πιο αντρικια την δηλωση του να στηριξει τον Παπαζογλου αλλα και να αναλαβει την ευθυνη του εγχειρηματος με τον Κοντρερας. Για μενα θα του "καθοταν" αν εβαζε τον Τσιριλο η' τον Χαλκια οχι ομως κατι που οπως λεει το εχει δοκιμασει στις προπονησεις.
Υ.Γ. Διαβαζα σημερα οτι ο σερβος θα προπονησει για τελευταια φορα την ξαδερφη και θα αποχωρησει. Ο παλιος καλος σερβος που αφου τους φεσωσε ( Γιαχιτς- Λεοναρντο- παραμονη Χουαν Φραν, Μαιστοροβιτς-Μπλανκο κ.ο.κ.)και αφου δεν του εκατσαν τα αποτελεσματα, αρχιζει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Γι' αυτο Σαντος και μια χαρα ειμαστε. Οχι 3 αλλα 13 χρονια να κατσει.
Επιπλεον μου εκανε εντυπωση μια απο τις δηλωσεις του Σαντος, οτι το σχημα με τον Κονυρερας το εχουν δοκιμασει αρκετες φορες στην προπονηση και μαλιστα ηταν ετοιμος να το εφαρμοσει και στο προηγουμενο παιχνιδι.Αρα λοιπον μονο τυχαιο δεν ηταν. Και ερωτω εγω ο αφελης : Αντε τωρα αυτη την κινηση να την βλεπαμε απο κανεναν αλλο ( ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη ) τι θα λεγαμε. Και τι μεγαλος προπονητης , και τι διορατικος , και ποσο μπροστα ειναι , και πως καταλαβε οτι ο συγκεκριμενος παιχτης μπορει να παιξει και μπροστα και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Αντ' αυτου τι λεμε ? Του εκατσε . Πολυ σωστα οπως θα μπορουσαν να εχουν κατσει και οι ευκαιριες του Φωτακη , του Παπαζογλου η' τα σουτ του Βιερινια. Και αν θελετε θεωρω ακομα πιο αντρικια την δηλωση του να στηριξει τον Παπαζογλου αλλα και να αναλαβει την ευθυνη του εγχειρηματος με τον Κοντρερας. Για μενα θα του "καθοταν" αν εβαζε τον Τσιριλο η' τον Χαλκια οχι ομως κατι που οπως λεει το εχει δοκιμασει στις προπονησεις.
Υ.Γ. Διαβαζα σημερα οτι ο σερβος θα προπονησει για τελευταια φορα την ξαδερφη και θα αποχωρησει. Ο παλιος καλος σερβος που αφου τους φεσωσε ( Γιαχιτς- Λεοναρντο- παραμονη Χουαν Φραν, Μαιστοροβιτς-Μπλανκο κ.ο.κ.)και αφου δεν του εκατσαν τα αποτελεσματα, αρχιζει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Απλά Ε-Λ-Ε-Ο-Σ-!!!shark4 έγραψε: Υ.Γ. Διαβαζα σημερα οτι ο σερβος θα προπονησει για τελευταια φορα την ξαδερφη και θα αποχωρησει. Ο παλιος καλος σερβος που αφου τους φεσωσε (Γιαχιτς- Λεοναρντο- παραμονη Χουαν Φραν, Μαιστοροβιτς-Μπλανκο κ.ο.κ.)και αφου δεν του εκατσαν τα αποτελεσματα, αρχιζει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια.
Τους ΦΕΣΩΣΕ τον Μπλάνκο...??
Τους ΦΕΣΩΣΕ τον Λεονάρντο...??
Αν παίρναμε τον Μπλάνκο δεν θα είχες σταματήσει να χοροπηδάς απο την χαρά σου απο τον Αύγουστο που θα τον παίρναμε μέχρι τώρα...
Τον Λεονάρντο όταν ακούστηκε ότι τον θέλαμε το 90% των ΠΑΟΚτσήδων έκανε κρα για να τον δεί στην Τούμπα και τώρα πρόλαβε και έγινε φέσι...??
Aν τελικα παραιτηθει ο Μπαγεβιτς, θα υπαρχει αξιοπιστη εναλλακτικη του Σαντος και μαλιστα καποιος με φιλοσοφια παρεμφερη με την πλειοψηφια του κοσμου του ΠΑΟΚ. Αν οχι στο μυαλο της διοικησης, στο μυαλο καποιων ΠΑΟΚτσηδων και φυσικα αυτων που θελουν να φυγει ο Σαντος. Εγω θελω να μεινει ο παρεξηγημενος Πορτογαλος, μονο και μονο για να δικαιωθει. Ριχνω μεγαλυτερη ευθυνη στη διοικηση παρα στο Σαντος, για τα οποια προβληματα της ομαδας, τα οποια μεγαλοποιουνται λογω των ηττων και της κακης ψυχολογιας σε ομαδα και λαο. Παρολα αυτα, αν τελικα παραιτηθει ο Μπαγεβιτς, θα ειμαι πιο ησυχος οτι σε περιπτωση που η διοικηση κανει το λαθος να διωξει τον Πορτογαλο, θα υπαρχει καποιος που στο δικο μου το μυαλο θα μπορει να ηγηθει μιας νεας μακροπροθεσμης προσπαθειας, ενος νεου πολυετους σχεδιασμου.
Υ.Γ. Ο σημερινος Μπαγεβιτς δεν ειναι ο ιδιος προπονητικα με αυτον που επαιζε με Αμπονσα-Ουντεζε αμυντικο διδυμο και τον απαραδεκτο...εως υποπτο Τοχουρογλου. Επιθετικα βεβαια παιξαμε την καλυτερη μπαλα που εγω προσωπικα εχω δει τον ΠΑΟΚ να παιζει, αλλα η αμυνα μας ηταν κωμικη. Μολις εμπαινε ο δευτερος γυρος, η ομαδα επεφτε κατακορυφα, λογω καθυστερησης πληρωμων, διαιτητικων σφαγων και του καρκινου-Τοχουρογλου. Τα περι "πορτοφολα", "βατραχου" κτλ ειναι το ιδιο αστεια με το "καρπουζα", το "μαλακα Σαντος βαλε τον Κουτσιανικουλη" και αλλα παρεμφερη.
Υ.Γ. Ο σημερινος Μπαγεβιτς δεν ειναι ο ιδιος προπονητικα με αυτον που επαιζε με Αμπονσα-Ουντεζε αμυντικο διδυμο και τον απαραδεκτο...εως υποπτο Τοχουρογλου. Επιθετικα βεβαια παιξαμε την καλυτερη μπαλα που εγω προσωπικα εχω δει τον ΠΑΟΚ να παιζει, αλλα η αμυνα μας ηταν κωμικη. Μολις εμπαινε ο δευτερος γυρος, η ομαδα επεφτε κατακορυφα, λογω καθυστερησης πληρωμων, διαιτητικων σφαγων και του καρκινου-Τοχουρογλου. Τα περι "πορτοφολα", "βατραχου" κτλ ειναι το ιδιο αστεια με το "καρπουζα", το "μαλακα Σαντος βαλε τον Κουτσιανικουλη" και αλλα παρεμφερη.
Eχεις δικιο. Εγω δεν το εξηγησα . ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ εννοω τους φεσωσε και αυτο δεν αλλαζει. Ειναι σαν να δωσεις ολα τα λεφτα σου και να αγορασεις πορσε και στο σπιτι να τρως καθε μερα γαριδακια.
Μισό ρε παιδιά.
Δηλαδή να πάρουμε τον Μπάγιεβιτς ο οποίος με μεγαλύτερο μπάτζετ με Λεονάρντο Σκόκο Μπλάνκο παιχταράδες μιλάμε είναι ποιο κάτω απο εμάς στην βαθμολογία που έχουμε μια ομάδα σαν την Νασιονάλ και ένα χειρότερο προπονητή?
Δεν σας καταλαβαίνω....
Δηλαδή να πάρουμε τον Μπάγιεβιτς ο οποίος με μεγαλύτερο μπάτζετ με Λεονάρντο Σκόκο Μπλάνκο παιχταράδες μιλάμε είναι ποιο κάτω απο εμάς στην βαθμολογία που έχουμε μια ομάδα σαν την Νασιονάλ και ένα χειρότερο προπονητή?
Δεν σας καταλαβαίνω....
Όχι, όχι δεν λέγαμε αυτό! Κάτι άσχετο λέγαμε, για το αν είναι καλός ο Μπλάνκο και ο Λεονάρντο έλεγα, όχι για το αν είναι καλός ο Μπαγεβιτς. 
Υ.Γ. Πάντως δεν έχει σχέση η βαθμολογική θέση μιας ομαδας την 6η αγωνιστική με την αξία του προπονητή της... Γιατί με αυτή τη λογική ο Εργοτέλης και η Τρίπολη έχουν κάνει τζακ πότ με τους προπονητές που έχουν, ενώ εμείς και η αεκ θα ήμασταν για τα ανάθεμα...
Για να μην πω για τα σκουλήκια που κάθε χρόνο στις τρείς πρώτες αγωνιστικές αυτοανακυρήσσονται πρωταθλητές...
Δεν αντικατοπτρίζεται η αξία στην βαθμολογία τόσο νωρίς...
Υ.Γ. Πάντως δεν έχει σχέση η βαθμολογική θέση μιας ομαδας την 6η αγωνιστική με την αξία του προπονητή της... Γιατί με αυτή τη λογική ο Εργοτέλης και η Τρίπολη έχουν κάνει τζακ πότ με τους προπονητές που έχουν, ενώ εμείς και η αεκ θα ήμασταν για τα ανάθεμα...
Για να μην πω για τα σκουλήκια που κάθε χρόνο στις τρείς πρώτες αγωνιστικές αυτοανακυρήσσονται πρωταθλητές...
Και επειδη μας αρεσει η σημειολογια : Ποτε αρχισαμε να χανουμε ? Στα play -off . Tι ηταν τοτε ? Καλοκαιρι . Παμε τωρα στα φρεσκα. Μεχρι εχθες τι γινοταν ? Ισοπαλιες- ηττες- γκρινια κτλ. Τι εγινε ομως εχθες ? Νικη με γκολ του Ιβιτς (!!!) υστερα απο πασα και δυο ντριμπλες του Κοντρερας !!!!!!.Εχουν τιποτα κοινο οι δυο περιπτωσεις ? ΝΑΙ . Απο εχθες ο Σαντος φορεσε το ΚΑΦΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ.
Υ.Γ. Αrisk πραγματικα ωραιο αυτο που εγραψες , απλως επεκτεινα λιγο την αποψη σου.
Υ.Γ. Αrisk πραγματικα ωραιο αυτο που εγραψες , απλως επεκτεινα λιγο την αποψη σου.
Ακριβώς αυτό.arisk έγραψε:Όχι, όχι δεν λέγαμε αυτό! Κάτι άσχετο λέγαμε, για το αν είναι καλός ο Μπλάνκο και ο Λεονάρντο έλεγα, όχι για το αν είναι καλός ο Μπαγεβιτς.
Υ.Γ. Πάντως δεν έχει σχέση η βαθμολογική θέση μιας ομαδας την 6η αγωνιστική με την αξία του προπονητή της... Γιατί με αυτή τη λογική ο Εργοτέλης και η Τρίπολη έχουν κάνει τζακ πότ με τους προπονητές που έχουν, ενώ εμείς και η αεκ θα ήμασταν για τα ανάθεμα...![]()
Για να μην πω για τα σκουλήκια που κάθε χρόνο στις τρείς πρώτες αγωνιστικές αυτοανακυρήσσονται πρωταθλητές...![]()
![]()
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% με το παραπάνω.
Απο το στόμα μου το πήρες.
Ξέρεις είναι σαν να λέμε να φύγει ο Παπάζογλου μετά την χθεσινή του εμφάνιση με το επιχείρημα δεν κάνει είναι λίγος και τα γνωστά που λέμε κατά καιρούς.
Είναι έτσι όμως?
Δεν νομίζω.
Ασπάζομαι την άποψη του Fuzztone που λέει να δούμε το πλάνο της 3ετίας αν θα είναι επιτυχημένο ή όχι και μετά να κρίνουμε.
Βασικά μπορούμε να κρίνουμε οποιαδήποτε στιγμή με βάση ότι έχουμε δει ως τώρα. Απλά στο τέλος θα κάνουμε το τελικό ταμείο, χωρίς να υπάρχουν δικαιολογίες από κανέναν και (κυρίως) χωρίς να μπορεί κανείς να τα ρίξει στον κόσμο, στην "γκαντεμιά", στη διαιτησία και όπου αλλού.
Για την ώρα ελπίζουμε να βελτιωθεί η ομάδα, να κυνηγήσει το στόχο του κυπέλλου και να διατηρήσει το μίνιμουμ αποδεκτό δηλαδή την τέταρτη θέση μετά το τέλος και των πλέι οφ.
Για την ώρα ελπίζουμε να βελτιωθεί η ομάδα, να κυνηγήσει το στόχο του κυπέλλου και να διατηρήσει το μίνιμουμ αποδεκτό δηλαδή την τέταρτη θέση μετά το τέλος και των πλέι οφ.