Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Από την στιγμή που καλώς ή κακώς πάρθηκε η απόφαση παραμονής του προπονητή, καλό θα ήταν να σταματήσουν οι κριτικές και οι ειρωνίες για αυτόν, μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της νέας σεζόν.
Μετά μπορούμε να επανέλθουμε δριμύτεροι εκτός κι αν μας βουλώσει το στόμα (μακάρι).
Ανακωχή λοιπόν.
Μετά μπορούμε να επανέλθουμε δριμύτεροι εκτός κι αν μας βουλώσει το στόμα (μακάρι).
Ανακωχή λοιπόν.
- ramolimendo
Κάτι μου λέει ότι Βιερίνια και Αμπέλ δεν θα ξαναδούμε στην ομάδα μαζί. Και δεν νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων, αλλά δεν μπορει να ειπωθεί γιατί θα γίνει μπου@@@@@λο η ομάδα.
Γνώμη μου. Δεν ξέρω τίποτα.
Γνώμη μου. Δεν ξέρω τίποτα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο Ιβάν σε 3-4 μέρες αναμένεται...makispaspartou έγραψε:Ο Ιβάν θα έρθει?? Ελπίζω σε ραντεβού με Βιειρίνια, ανατροπή του σκηνικού και απόλυση Φερέιρα. Ζητάω πολλά?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειμαι ο τελευταιος που θελει παραμονη φερειρα ΑΛΛΑ εαν γινει καμια βλακεια τυπου μενει ο βιερινια και φευγει ο φερειρα επειδη δε συνυπαρχουν θα ειναι ακομα χειροτερο σεναριο
Κ εγω θα ηθελα να μεινει κ να τον δω να τον κοουτσαρει καποιος προπονητης ποδοσφαιρου.jibbie έγραψε:να ρωτησω..μονο εγω θελω να μεινει ο Chuba;
πραγματικα θα ειναι οτι χειροτερο !!!και εγω θελω να μεινει ο αμπελDimg4 έγραψε:Ειμαι ο τελευταιος που θελει παραμονη φερειρα ΑΛΛΑ εαν γινει καμια βλακεια τυπου μενει ο βιερινια και φευγει ο φερειρα επειδη δε συνυπαρχουν θα ειναι ακομα χειροτερο σεναριο
Εγώ ανακωχή δεν κανω. Ο Αμπελ δεν είναι απλά κακοσ προπονητης. Δεν είναι καν προπονητής. Πρέπει αυτός να αρχίσει να μου δείχνει πράματα για να τον παραδεχθώ. Ούτε υπομονή ούτε πίστωση χρόνου ούτε τιποτα. Αυτός πρέπει να με πείσει και να με κερδίσει. Ως τότε θα του τα χώνω του μυρωδια.
Εντωμεταξύ ο Schwab που μάλλον θα ανακοινωθεί αύριο έχει τα τελευταία 6 χρόνια 51 γκολ και 51 ασίστ και μάλιστα τα τελευταία 5 χρόνια έχει μέσο όρο 9 γκολ και (σχεδόν) 9 ασίστ κάθε σεζόν, παίζοντας ως οχτάρι σε ένα πρωτάθλημα μάλλον λίγο καλύτερο του δικού μας. Μόνο 6 από τα γκολ του ήταν πεναλτι, οπότε σίγουρα είναι εντυπωσιακά στατιστικά. Μακάρι να είναι ακόμα καλύτερος σε εμάς 

Καλά όλα αυτά που λέτε δλδ ο προπονητής είναι η κεφαλή κτλ
Αλλά..
Εάν ο παμπλο που ένιωθε από ΠΑΟΚ, δεν τα έκανε πουτανα τότε με τον μπερετα, θα παίρναμε τ αρκιδια μας και δεν θα κάναμε τις πορείες στην Ευρώπη εκείνα τα χρόνια γιατί θα έπρεπε να διώξουμε τον παμπλο αντί τον μπερετα.
Και βέβαια ο προπονητής είναι η κεφαλή του συλλόγου
Και βέβαια θα πρέπει και να εμπνέει κ να εμπνέεται από τον σύλλογο
Αλλά,
Ο συγκεκριμένος καλώς ή κακώς δεν εμπνέει τους παίχτες, κανείς δεν παίζει και γι αυτόν(κακώς.. τα μουνια θα έπρεπε να αφήνουν τους εγωισμούς τους γιατί πρώτα απ όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ)
Θυμηθείτε ότι για την ρουμανική νυφίτσα έπαιζαν όλοι κ όλοι τον εξυμνούσαν σε συνεντεύξεις τους
Επίσης όλη τη σεζόν δεν είδαμε πουθενά κάποιο νέο στοιχείο στην ομάδα πέρα από τον αυτόματο πιλότο που πήγαινε από περσυ.
Όποτε κ εγώ πιστεύω ότι ότι ο Βιεϊρίνια δε γουστάρει τον φερειρα κ αυτό φάνηκε στην κόκκινη που πήρε με το ληκι..
Όποτε οι προσωπικότητες μιας ομάδας όταν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και καλό θα είναι να ακούγονται
Και η οικογένεια επειδή συγκρίνει την περίπτωση αμπελ με τον πρώτο χρόνο του λουτσεσκου, όπου του έδωσε χρόνο, σκέφτεται να δώσει κ στον αμπελ, αλλά η διαφορά τους είναι ότι μετά τον Νοέμβρη του 17 τους καραγαμησαμε όλους ενώ τώρα μας κάνουν την τρύπα 2ευρω ειδικά στα ντέρμπι
Αλλά..
Εάν ο παμπλο που ένιωθε από ΠΑΟΚ, δεν τα έκανε πουτανα τότε με τον μπερετα, θα παίρναμε τ αρκιδια μας και δεν θα κάναμε τις πορείες στην Ευρώπη εκείνα τα χρόνια γιατί θα έπρεπε να διώξουμε τον παμπλο αντί τον μπερετα.
Και βέβαια ο προπονητής είναι η κεφαλή του συλλόγου
Και βέβαια θα πρέπει και να εμπνέει κ να εμπνέεται από τον σύλλογο
Αλλά,
Ο συγκεκριμένος καλώς ή κακώς δεν εμπνέει τους παίχτες, κανείς δεν παίζει και γι αυτόν(κακώς.. τα μουνια θα έπρεπε να αφήνουν τους εγωισμούς τους γιατί πρώτα απ όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ)
Θυμηθείτε ότι για την ρουμανική νυφίτσα έπαιζαν όλοι κ όλοι τον εξυμνούσαν σε συνεντεύξεις τους
Επίσης όλη τη σεζόν δεν είδαμε πουθενά κάποιο νέο στοιχείο στην ομάδα πέρα από τον αυτόματο πιλότο που πήγαινε από περσυ.
Όποτε κ εγώ πιστεύω ότι ότι ο Βιεϊρίνια δε γουστάρει τον φερειρα κ αυτό φάνηκε στην κόκκινη που πήρε με το ληκι..
Όποτε οι προσωπικότητες μιας ομάδας όταν βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και καλό θα είναι να ακούγονται
Και η οικογένεια επειδή συγκρίνει την περίπτωση αμπελ με τον πρώτο χρόνο του λουτσεσκου, όπου του έδωσε χρόνο, σκέφτεται να δώσει κ στον αμπελ, αλλά η διαφορά τους είναι ότι μετά τον Νοέμβρη του 17 τους καραγαμησαμε όλους ενώ τώρα μας κάνουν την τρύπα 2ευρω ειδικά στα ντέρμπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο πιο ρεαλιστικός τρόπος να περάσουμε ομίλους Europa είναι να κληρωθούμε με Πλζεν ή Ραπίντ και να περάσουμε τον γύρο. Αλλιώς δεν βλέπω να περνάμε. Το να χαιρετήσει ο Αμπελ αν αποκλειστούμε εμένα δε μου λέει κάτι. Ίσα ίσα που θα είναι χειρότερη απόφαση και από το να τον κρατήσουν. Εμένα θα με είχε σύμμαχο αν έστω είχε δείξει κάτι.. Αυτός όμως δεν έδειξε τίποτα.Σε όλα κάτω από τη βάση...
- Dimitris_L4
Δεν έχετε πάρει χαμπαρι με φαίνεται ότι με αμπελ θα κουνήσουμε σεντόνι...
-
Αυτό πάντως με το προπονητικό τιμ το βλέπετε λογικό? Προπονητής τερματοφυλάκων Γκαλίνοβιτς, γυμναστής Δανιηλίδης, προπονητής Αμπέλ. Καμία σύνδεση μεταξύ τους.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Μένει ελεύθερος και ο αριστερός φουλ μπακ Βίκτορ Άλβαρεζ που είχε γραφτεί σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.
https://www.transfermarkt.com/victor-al ... eler/99355
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/victor-al ... eler/99355
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως βλεπω πως τα θελω του αμπελ γινονται σιγα σιγα. Βιερινια λογικα τελος, λαμπρου τελος, σιγουρα στοχ συντομα τελος
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχαχα...barlow4 έγραψε:Κ εγω θα ηθελα να μεινει κ να τον δω να τον κοουτσαρει καποιος προπονητης ποδοσφαιρου.jibbie έγραψε:να ρωτησω..μονο εγω θελω να μεινει ο Chuba;
Κακιες βραδιατικα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk