Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Δεν πιστευω με την καμια πως ο Χατσεριδης εχει συμβολαιο 2,5 μυρια, ουτε καν 1,5 που λεγεται αλλου.Για να δωσεις τετοιο συμβολαιο σε γηγενη παικτη θα πρεπει καποια στιγμη στην καριερα του να σου εφερε προταση με πακτωλο χρηματων απο μεγαλο πρωταθλημα.Μονο πλυντηριο δικαιολογει τετοιο ποσο.
Νιωθεις ωραια που αφαιρεσες το r για να ειρωνευτεις το ορθογραφικο μ που αντι για w εβαλα v?sourmenetes έγραψε:Who is givris???
Αλλα ξεχασα, φαντασματα βλεπω. Δεν αλλαξες αυτο π εγραψα για να ειρωνευτεις... μοντ αφου κ κακος dim
Dim φιλικα στο λεω, καθως φανταζομαι γνωριζεις οτι και εγω δεν ειμαι απο τα ''καλα'' παιδια του φορουμ.Δεν κανεις ενα διαλειμα να ηρεμησεις πρωτα εσυ, αλλα να καταλαγιασει και αυτη η υπερβολη που εχει κατακλυσει το φορουμ?
- desperando
- Επικοινωνία:
Είχε κάνει πρόταση η Λίβερπουλjoshua έγραψε:Δεν πιστευω με την καμια πως ο Χατσεριδης εχει συμβολαιο 2,5 μυρια, ουτε καν 1,5 που λεγεται αλλου.Για να δωσεις τετοιο συμβολαιο σε γηγενη παικτη θα πρεπει καποια στιγμη στην καριερα του να σου εφερε προταση με πακτωλο χρηματων απο μεγαλο πρωταθλημα.Μονο πλυντηριο δικαιολογει τετοιο ποσο.
What? Σοβαρά τώρα;Dimg4 έγραψε:Νιωθεις ωραια που αφαιρεσες το r για να ειρωνευτεις το ορθογραφικο μ που αντι για w εβαλα v?sourmenetes έγραψε:Who is givris???
Αλλα ξεχασα, φαντασματα βλεπω. Δεν αλλαξες αυτο π εγραψα για να ειρωνευτεις... μοντ αφου κ κακος dim
Σοβαροτατα. Μου ζητατε να ηρεμησει ολο αυτο κ τωρα αυτο. Εγω απο βιασυνη γραφω αυτο κ παρε κ την ειρωνια που θα μετονομαστει σε παρερμηνεια μ κλπ κλπ
Anyway καλα λεει ο τζος. Ενα μικρο διαλειμματακι
Anyway καλα λεει ο τζος. Ενα μικρο διαλειμματακι
- BlackBlockAttack
Ο βαζελοαρδ Κοντος τωρα στην ερασπορ λεει οτι αισθηση του ειναι οτι ο Μολεδο θα παει στον ΠΑΟΚ.
Λιγο παραπανω λεει να ανεβασει την προσφορα...
απο γκαζετα
Ο Μάρσιο Αζεβέδο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το θέμα της απόκτησής του αναμένεται να κλείσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (08/01).
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις υπογραφές και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Είναι γνωστό ότι πριν βγει το τελικό πόρισμα από το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν πρόκειται να υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις.
Ο Μάρσιο Αζεβέδο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το θέμα της απόκτησής του αναμένεται να κλείσει κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (08/01).
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις υπογραφές και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Είναι γνωστό ότι πριν βγει το τελικό πόρισμα από το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν πρόκειται να υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις.
Μακαρι.BlackBlockAttack έγραψε:Ο βαζελοαρδ Κοντος τωρα στην ερασπορ λεει οτι αισθηση του ειναι οτι ο Μολεδο θα παει στον ΠΑΟΚ.
Ο Χασεριδης κουβαλαει τιμωρια απο Ουκρανια τελικα;
Αν και δεν νομιζω να δωθει τετοιο ποσο για τον συγκεκριμενο.
Για μενα καλυτερα να ανεβασεις λιγο την προσφορα για τον Μολεδο και να τελειωνουμε.
Το οτι μενει ανοιχτο απο την ΠΑΕ το θεμα Μολεδο δειχνει οτι δεν εχει τελειωσει.
Διαφορετικα πιστευω θα ειχαμε σιγουρα καποια τοποθετηση απο τον μικρο Σαββιδη.
Εδώ που φτάσαμε πιστεύω ότι είναι κολπάκια του Μολέντο για να πάρει πολλά λεφτά. Μέχρι 700k είναι ΟΚ, ελπίζω όχι παραπάνω.
Ειναι παντως βεβαιο πως ο Σαββιδης θα θελησει να κανει τουλαχιστον μια κινηση εντυπωσιασμου,ελπιζω να μην παρασυρθει και την κανει στην αμυνα.Δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος στην Ελλαδα να υπαρχει αμυντικος ανω του μυριου.Μια γενναια αποφαση μπροστα η στο 6 θα ειναι σαφως προτιμοτερο.
- navigator11
Ε, το θέμα για πολλούς λόγους θα είχε ήδη κλείσει, πιστεύω, από την παε, αν είχαμε σουμουτου από τον Βραζιλιάνο. Πιθανώς η αίσθησή του αρδ να μην είναι απλά αίσθηση ...BlackBlockAttack έγραψε:Ο βαζελοαρδ Κοντος τωρα στην ερασπορ λεει οτι αισθηση του ειναι οτι ο Μολεδο θα παει στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνήσω με τον Josh. Dim ξέρεις ότι σε υποστήριζα πάντα. Τώρα νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι και βλέπεις παντού εχθρούς που σε κυνηγούν. Ηρέμησε λίγο, όλοι στην ίδια πλευρά του λόφου είμαστε.joshua έγραψε:Dim φιλικα στο λεω, καθως φανταζομαι γνωριζεις οτι και εγω δεν ειμαι απο τα ''καλα'' παιδια του φορουμ.Δεν κανεις ενα διαλειμα να ηρεμησεις πρωτα εσυ, αλλα να καταλαγιασει και αυτη η υπερβολη που εχει κατακλυσει το φορουμ?