Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφοθ ηρθε και στα γραφεια εκλεισε...δεν εγραφα επιτηδες μέχρι να κλεισει το θηριο...ΤΟ ΤΑΝΚ...εξαιρερικη επιλογη ο ουαρντα...μπορει να αφησει εποχη και να το θυμαστε...για τον βραζιλιανο δεν ειχα γνωμη αλλα ας οψεται ο κωστης με την.φανταστικη του δουλεια και τον μαθαμε..
Ο μιχελ δεν υποτιθεται οτι προχθες ηταν στη γαλλια...ρε τι γλεντι εχει πέσει στους αρδ...δεν ξερουν την τυφλα τους και το γουσταρω ακομη περισσοτερο..
Στηριξη ολοι τωρα ρε.....
Ιβαν δωσε δυο κατοσταρικα να παρουμε στο βολλευ και τον σταρεβιτς ρε πουστη μου...αιντεεεεεε ΠΑΟΚΑΡΑ...
Αλάνια μου μιας και δεν είχαμε τους Αρδ και ήρθε στα κρυφά και δεν πήγαμε αεροδρόμιο λινκαερετε το προφυλακτικά του σε Facebook Instagram Twitter μουιτερ τα πάντα όλα να πούμε να στρώσουμε διαδικτυακό χαλί
Καλώς να ορίσει ο Ζλάταν των φτωχών νούμερο 2 (λόγω εμφάνισης), ελπίζω αυτός να παστελώνει με μανία κι όχι με σκόρπιες εντυπωσιακές εκλάμψεις σαν τον τον Ζλάταν των φτωχών νούμερο 1, που είχε και το όνομα.
Ορισμένοι φίλοι, με τους οποίους συζήτησα τη μεταγραφή, έχουν επιφυλάξεις λόγω φτωχού βιογραφικού.
Πιστεύω, όμως, ότι δεν πρέπει να μας ανησυχεί αυτό.
Όντως πρόκειται για ένα γυρολόγο παίκτη, αλλά έχω την εντύπωση ότι τον πετυχαίνουμε ακριβώς πάνω στο ξεπέταγμά του, την κατάλληλη δηλαδή στιγμή.
Πολύ όμορφο να ακούς για συμβόλαιο 4,5 ετών.
Ας ελπίσουμε ότι βρήκαμε σημείο αναφοράς στη θέση αυτή, επιτέλους.