Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Έρχονται για θέατρο, θα έχουν παραζαλη και θα βλέπουν οράματα, Νεφελίμ να τους κυνηγάνε...
Μην τους αφήσετε να κάνουν το παιχνίδι τους, που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα
SM-G965F
Μην τους αφήσετε να κάνουν το παιχνίδι τους, που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα
SM-G965F
Ελπίζω να την ψιλιάστηκες με το ορεκτικό από τη Δανία και να φροντίσεις κατάλληλα για το κυρίως γεύμα που ετοιμάζουν για την Κυριακή...
-
Βάλε τάφρο με άγρια θηρία και χίλιους μπράβους έξω απ την 4 να τελειώνεις με αυτούς που προδίδουν το όνειρο.
ΠΟΥΛΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ
- navigator11
Γλυτώσαμε από θύματα.......... Όσοι ήταν ξέρουνrainmaker έγραψε:Βάλε τάφρο με άγρια θηρία και χίλιους μπράβους έξω απ την 4 να τελειώνεις με αυτούς που προδίδουν το όνειρο.
SM-G965F
Πιλότε εγώ δεν ήμουν ελέω... εξωτερικού.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Αδιαφορούν για μικρά παιδιά και συνοπαδούς
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Αδιαφορούν για μικρά παιδιά και συνοπαδούς
Τελειώνουν αυτά.
Νέο γήπεδο και ή στηρίζεις την ομάδα ως ΠΑΟΚτσής ή παίρνεις πόδι. ΓΙα το καλό ΟΛΩΝ
Νέο γήπεδο και ή στηρίζεις την ομάδα ως ΠΑΟΚτσής ή παίρνεις πόδι. ΓΙα το καλό ΟΛΩΝ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σε κάθε ντέρμπι αυτό γίνεται πιλοτε. Απλά λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του αγώνα πρέπει να γαμηθηκε το θέμα σήμερα. Και δεν πρέπει να θαφτεί. Μόνο από τυχη δεν έχει πεθάνει κανείς τόσα χρόνια
- PAOK_Antarctica
Κάντε κάτι για τους τζαμπατζηδες, άνθρωποι με διάρκειας μένουν απέξω, γαμω το κεφάλι μου γαμω.