Προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. μου θύμισεςdesperando έγραψε:το μονο που θα σωσει τον ιβαν και θα κανει να τον στηριξουμε ειναι αν με εναν μαγικο τροπο ολοι οι ΠΑΟΚτσιδες ζουσαν ενα μελλον στο οποιο ο ιβαν επαιρνε τα μπογαλακια του και εφευγε.ενα ονειρο που θα διαρκουσε 1-2 χρονια και μετα ως δια μαγιας θα επιστρεφαμε ξανα στο σημερα εχοντας μια δευτερη ευκαιρια να αλλαξουμε τα πραγματα και το μελλον.
μονο αν ζησουμε την καταστροφη που θα επελθει με την αποχωρηση ιβαν θα μπορεσουμε να εκτιμησουμε ακομα και αυτο το ερμαφροδιτο που εχουμε σημερα
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Γιατί φασαρίες ρε παιδιά; Χιούμορ κάνουμε, συνοπαδοί είμαστε, τον ίδιο στόχο έχουμε όλοι. Αν είναι δυνατόν...
- desperando
- Επικοινωνία:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δηλωση Ιβαν Σαββιδη
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr αναφορικά με τις πρόσφατες αλλαγές στην ομάδα:
“Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αναθέσαμε στον Γιώργο Γεωργιάδη το δύσκολο φορτίο της επίτευξης των στόχων μας. Ο ίδιος υπήρξε εξαρχής ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου και του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη για τις γνώσεις και την εντιμότητά του. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει, για την αφοσίωση και την πίστη του στον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει στα δύσκολα. Είναι δε βέβαιο ότι ο ίδιος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, το οποίο σχεδιάζεται ήδη.
Σ΄αυτό το πλάνο δεν έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, όπως κακώς αναπαράγεται, όσο κι αν σεβόμαστε το όνομα και τις ικανότητές του. Δεν προσεγγίζουμε ποτέ ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε στο μέλλον.
Τέλος, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τις ικανότητες να μας ξανακάνουν περήφανους”!
http://www.paokfc.gr/news-el/20150320-d ... n-savvidi/
astronaut έγραψε:Έμπαινε Ιβάναρεεεε
χμ.....Kostas_Peraia4 έγραψε:Δηλωση Ιβαν Σαββιδη
Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο paokfc.gr αναφορικά με τις πρόσφατες αλλαγές στην ομάδα:
“Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την ομάδα, αναθέσαμε στον Γιώργο Γεωργιάδη το δύσκολο φορτίο της επίτευξης των στόχων μας. Ο ίδιος υπήρξε εξαρχής ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου και του έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη για τις γνώσεις και την εντιμότητά του. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη από εμένα και τους συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει, για την αφοσίωση και την πίστη του στον ΠΑΟΚ και για το ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να αναλάβει στα δύσκολα. Είναι δε βέβαιο ότι ο ίδιος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, το οποίο σχεδιάζεται ήδη.
Σ΄αυτό το πλάνο δεν έχουμε συμπεριλάβει το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, όπως κακώς αναπαράγεται, όσο κι αν σεβόμαστε το όνομα και τις ικανότητές του. Δεν προσεγγίζουμε ποτέ ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους, δεν έχουμε μιλήσει και δεν θα μιλήσουμε στο μέλλον.
Τέλος, είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν τις ικανότητες να μας ξανακάνουν περήφανους”!
http://www.paokfc.gr/news-el/20150320-d ... n-savvidi/

δήλωση στήριξης σε Γεωργιάδη, 4 ημέρες μετα.
συνδυαζόμενη απο δήλωση μη πρότασης συνεργασίας, συγκεκριμένα, με Κρόϊφ. με αιτιολογία το οτι δεν προσεγγίζουμε ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους...
χμ... και ξανα χμ....
- abc_o_ karpouzas
απλας εισαιnikolasf έγραψε:Ξεχρέωσε απλά και δεν με ενδιαφέρεις πια από ποδόσφαιρο ντιπ!!!![]()
![]()
για να καταλαβω μιας και ειμαι και λιγο ντουρτουβακι
την λες σε καποιον που εβαλε τουλαχιστον 30 και ετοιμαζετε να βαλει αλλα12???
οσο ποιο γρηγορα καταλαβουμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει ιδιοκτητη και ο ρολος μας ειναι αλλος απο του συνδιοκτητη τοσο ποιο γρηγορα θα γινει η ομαδα πραγματικα μεγαλη
Απλά ο Ιβαν δεν έχει καταλάβει από ΠΑΟΚ... Νομίζει ότι έχει ακόμη εκείνη τη ρώσικη, την πώς την λένε;;;;
Γνώμη μου !!!
Και αν το θέτεις έτσι ούτε συνιδιοκτήτες είμαστε για τον ΙΒΑΝ, πελάτες ίσως και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
Γνώμη μου !!!
Και αν το θέτεις έτσι ούτε συνιδιοκτήτες είμαστε για τον ΙΒΑΝ, πελάτες ίσως και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

- Kostas_Peraia4
Το οτι στηριζει εναν προπονητη που εχει αναλαβει εδω και 4 μερες,ενω τον προηγουμενο προπονητη(για να αποφυγω τις παρεξηγησεις δεν εννοω αμεσα τον ΑΑ,αλλα γενικα τον προπονητη) στην ουσια δεν τον στηριξε με στεναχωρει
Το οτι παρα την σημερινη ψηφιση του νομοσχεδιου που ειναι ικανο να μας ''ξεχρεωσει'',δεν αναφερει τιποτα για τα χρεη με προβληματιζει
Το οτι παρα την σημερινη ψηφιση του νομοσχεδιου που ειναι ικανο να μας ''ξεχρεωσει'',δεν αναφερει τιποτα για τα χρεη με προβληματιζει
Τον πρώτο διαγωνισμό τον κέρδισε η (ΙΝΔΙΚΗ) Bommidala Enteprprises, η οποία μετά έκανε πίσω.Δεν είναι γνωστό το γιατί.potamda έγραψε:Γιατί δεν αναφέρει το άρθρο ποιος είχε κερδίσει τον διεθνή διαγωνισμό; Εκεί είναι το κρίσιμο ερώτημα!
Στον δεύτερο διαγωνισμό που κέρδισε ο Σαββίδης, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και από την κοινοπραξία της (Ελληνικής) ΕΛΓΕΚΑ-(Τουρκικής) SEBA .
Ισως το κρίσιμο ερώτημα να είναι γιατί έκαναν πίσω οι Ινδοί .
- abc_o_ karpouzas
καλα κρασια
πραγματικα μερικες φορες θελω να την κανει και να μας αφισει με την μπουκαλα στα χερια...
μετα να δεις κουβεντες για το εαν ξερει και ποιος ξερει και για τα παρεακια και ο μυρωδιάς και τα μεσω σκαιπ
αλλα ξερω ΠΑΟΚ εισαι δεν σε ακουμπαει κανενας
ετσι να κανουμε 50 χιλιαρικα μεσα και αλλα 50 εξω και 5 κοματια κρεμασμενα στα καγκελα στην καμαρα μαζευομαστε........
για πλακα
πραγματικα μερικες φορες θελω να την κανει και να μας αφισει με την μπουκαλα στα χερια...
μετα να δεις κουβεντες για το εαν ξερει και ποιος ξερει και για τα παρεακια και ο μυρωδιάς και τα μεσω σκαιπ
αλλα ξερω ΠΑΟΚ εισαι δεν σε ακουμπαει κανενας
ετσι να κανουμε 50 χιλιαρικα μεσα και αλλα 50 εξω και 5 κοματια κρεμασμενα στα καγκελα στην καμαρα μαζευομαστε........
για πλακα
Μάλλον δεν κατάλαβες ποια είναι η δεύτερη σκέψη τους, που την κρύβουν. Πλήρωσε "μ@λ@κα ρωσοπόντιε" και όταν η παε είναι καθαρή θα φροντίσουμε να σε στείλουμε, οπως όλους τους άλλους, για να κάνουμε κουμάντο εμείς που τα ξέρουμε όλα.abg12d34 έγραψε:απλας εισαιnikolasf έγραψε:Ξεχρέωσε απλά και δεν με ενδιαφέρεις πια από ποδόσφαιρο ντιπ!!!![]()
![]()
για να καταλαβω μιας και ειμαι και λιγο ντουρτουβακι
την λες σε καποιον που εβαλε τουλαχιστον 30 και ετοιμαζετε να βαλει αλλα12???
οσο ποιο γρηγορα καταλαβουμε οτι ο ΠΑΟΚ εχει ιδιοκτητη και ο ρολος μας ειναι αλλος απο του συνδιοκτητη τοσο ποιο γρηγορα θα γινει η ομαδα πραγματικα μεγαλη
K_geo έγραψε:χμ.....Kostas_Peraia4 έγραψε:Δηλωση Ιβαν Σαββιδη
http://www.paokfc.gr/news-el/20150320-d ... n-savvidi/![]()
![]()
δήλωση στήριξης σε Γεωργιάδη, 4 ημέρες μετα.
συνδυαζόμενη απο δήλωση μη πρότασης συνεργασίας, συγκεκριμένα, με Κρόϊφ. με αιτιολογία το οτι δεν προσεγγίζουμε ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους συλλόγους...
χμ... και ξανα χμ....
Ωραια ας προσεγγισουμε λοιπον αυτους που φερνουν φιλοτιμους φτεροποδαρους για 800 000 μαζι με βοηθο κ. και υπευθυνο τυπου κ.(τζαβελλας τουιτι), με κοντο τα χρονια της νιοτης(νινι) και ολους του παλαι ποτε συμπαικτες κατσουρανιδες τζιολιδες, μαζι με καθε λογης παλτο απο καθε γωνια του πλανητη, που χασαμε το πρωταθλημα εξαιτιας παιδικων συμπεριφορων τυπου δεν σου μιλαω με προπονητη που οδηγησε στην μη ελευση εξτρεμ και στο ναυαγιο του πρωταθληματος μετα απο 30 χρονια, και εκτος απο ολα αυτα που ξανακουστηκε τ.διευθηντης ομαδας να τα εχει κανει πλακακια με δημοσιογραφο λεμε τωρα και να διαρρεει μεσω αυτου, τα εσωτερικα της ΠΑΕ καθως και με τι συμφωνει και διαφωνει ο ιδιος μεσω βεβαια τριτων ουδετερων αποψεων η αλλιως γλειφτων ΑΡΔ.
Ε λοιπον ναι
ας μην μιλαμε με τ.δ. απο αλλα κλαμπς σε αλλη ηπειρο
ας φερουμε πισω το δικο μας παιδι, οταν βεβαια ενημερωθουμε πως ξανανοιξε το κινητο του
ΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙΠ
Μάλλον δεν κατάλαβες ποια είναι η δεύτερη σκέψη τους, που την κρύβουν. Πλήρωσε "μ@λ@κα ρωσοπόντιε" και όταν η παε είναι καθαρή θα φροντίσουμε να σε στείλουμε, οπως όλους τους άλλους, για να κάνουμε κουμάντο εμείς που τα ξέρουμε όλα.
Μα κωστα αυτό ακριβώς θέλουν να πληρώσει το κορόιδο και να του πουν φυγε δεν σε χρειαζόμαστε .....τοσο έξυπνοι είναι μερικοί ......
:):):)
Μα κωστα αυτό ακριβώς θέλουν να πληρώσει το κορόιδο και να του πουν φυγε δεν σε χρειαζόμαστε .....τοσο έξυπνοι είναι μερικοί ......