Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Συγνώμη.rainmaker έγραψε:theo G4 έγραψε: Οι πιο πολλοι Γερμανοί είναι Προτεστάντες.
Ενταξει εχουμε αλλαξει επιπεδο...
Δε μεταδιδω αλλο!
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο και ούτε ξέρω γράμματα πολλά.
Πιθανός Νέος Προπονητής
......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thanix την Πέμ 11 Ιουν 2015, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα ας πουμε δεν θα αλλαξει κατι αν ανακοινωσει σημερα η παε τον προπονητη κ πχι την δευτερα. Ουτως η αλλως μετα τον προπονητη εχουμε τρεις μηνες να μαντευουμε παικτεςKsenitemenos4 έγραψε:Taseos έγραψε:Δηλαδη η καθημερινοτητα σου εξαρταται απο τον χρονικο οριζοντα στον οποιο θα ανακοινωσει γ παε τον προπονητη; Να τον κοιταξεις αυτο ace
Ποιανού η καθημερινότητα δεν επηρεάζεται απο τον ΠΑΟΚ φίλε μου? αν ήταν έτσι δεν θα μας έβγαιναν τα μάτια όλη μέρα στο pc μπας και μάθουμε τίποτα...
- Kostas_Peraia4
Στο ξεκινημα ειπε και εχει αρχισει να αδειαζει μπροστα.K_geo έγραψε:πολυ μαλλί.
-
Ksenitemenos4
Εμενα ας πουμε δεν θα αλλαξει κατι αν ανακοινωσει σημερα η παε τον προπονητη κ πχι την δευτερα. Ουτως η αλλως μετα τον προπονητη εχουμε τρεις μηνες να μαντευουμε παικτες[/quote]
Δεν σου λέω οτι θα αλλάξει η ζωή μου αν ανακοινωθεί σήμερα,αλλά αν πει κάποιος οτι ξέρει τον προπονητή και ανακοινώνεται σύντομα θα λιώσω στα f5. Για αυτό και καταλαβαίνω όσους εκνευρίζονται με όσους ξέρουν κάτι και δεν το λένε..
Δεν σου λέω οτι θα αλλάξει η ζωή μου αν ανακοινωθεί σήμερα,αλλά αν πει κάποιος οτι ξέρει τον προπονητή και ανακοινώνεται σύντομα θα λιώσω στα f5. Για αυτό και καταλαβαίνω όσους εκνευρίζονται με όσους ξέρουν κάτι και δεν το λένε..
Thanix έγραψε:......
Η σιωπή είναι χρυσος ....
Geo σε παρακαλω κανε ενα μπαν μα ηρεμήσουν ολοι.
Ηταν μαλακια μου που το ανέφερα εξαρχής ενω δεν μπορω να πω ονομα.
Sent from my mind using boobs power
Ηταν μαλακια μου που το ανέφερα εξαρχής ενω δεν μπορω να πω ονομα.
Sent from my mind using boobs power
- GiorgosAtha
- Kostas_Peraia4