Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Να σου πω εγω Αποστολη τι φοβαμαι; Φοβαμαι τον εγωισμο και τις ιδιοτροπιες μεγαλων σε ηλικια προπονητων,προπονητων που αισθανονται το ειδικο βαρος του ονοματος τους μεγαλυτερο της ομαδας που προπονουν γιαυτο και γενιμα προτιμω πιο νεους προπονητες με φιλοδοξιες και διαθεση να τσαλακωθουν.
Οκ, επιχειρήματα υπάρχουν και υπέρ και κατά και το να πιάσουμε μεμονωμένες περιπτώσεις (γιατί έβαλε Τζαβέλλα γιατί Σάλπι τότε κλπ) απλά θα δημιουργήσουν φαύλο κύκλο.
Βγάζοντας από την εξίσωση απόψεις εμπαθείς ή τρολαριστικές που κατά συρροήν τελευταία ευδοκιμούν στο φόρουμ σε πάρα πολλά νήματα, και για οικονομιία της συζήτησης, καταλήγω στο εξής ερώτημα προς τους συνοπαδούς που επιλέγουν να χαρακτηρίσουν τον Χουμπ αποτυχημένο και ακατάλληλο:
Δεδομένου οτι πια είναι sunk cost (A cost that has already been incurred and thus cannot be recovered) ο προπονητής, τι προτείνετε να κάνουμε; Στήριξη και υπομονή ή διαιώνιση της υπάρχουσας αρνητικής κατάστασης;
Να το κάνω τάλαρα: έχετε κάθε δικαίωμα να μην είστε ευχαριστημένοι και να ανησυχείτε/περιμένετε περισσότερα. Δεν παίζει όμως άλλη επιλογή τη δεδομένη περίοδο (από οικονομικούς, μέχρι θεωρητικούς και πρακτικούς λόγους) από το να αφήσουμε να κάνει (την όποια) δουλειά του και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Και για να κάνει τη δουλειά του θέλει στήριξη ή έστω μη έμμεση υποδαύλιση από όλους.
Εμείς εδώ οι περισσότεροι είμαστε υγειώς σκεπτόμενοι και άδολοι, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που δεν είναι (και εντός και εκτός παοκμάνια) και δυστυχώς μπορούν να επηρεάσουν έμμεσα και άμεσα μεγαλύτερες μάζες από τη μειοψηφεία που νταραβεριζόμαστε εδώ και μπορούμε και να φιλτράρουμε και να σκεφτούμε αυτόνομα.
Οπότε, τόπο στη στεναχώρια και στην οργή, και πάμε να σηκωθούμε λίγο, έχουμε ένα σωρό ντέρμπυ σε λίγο!!!
ΥΓ. Ποιοί θα έρθουν μαζί μου Ριζούπολη την Πέμπτη; μοντς πως προτείνετε να οργανωθούμε δεδομένης της απουσίας πμ;
Βγάζοντας από την εξίσωση απόψεις εμπαθείς ή τρολαριστικές που κατά συρροήν τελευταία ευδοκιμούν στο φόρουμ σε πάρα πολλά νήματα, και για οικονομιία της συζήτησης, καταλήγω στο εξής ερώτημα προς τους συνοπαδούς που επιλέγουν να χαρακτηρίσουν τον Χουμπ αποτυχημένο και ακατάλληλο:
Δεδομένου οτι πια είναι sunk cost (A cost that has already been incurred and thus cannot be recovered) ο προπονητής, τι προτείνετε να κάνουμε; Στήριξη και υπομονή ή διαιώνιση της υπάρχουσας αρνητικής κατάστασης;
Να το κάνω τάλαρα: έχετε κάθε δικαίωμα να μην είστε ευχαριστημένοι και να ανησυχείτε/περιμένετε περισσότερα. Δεν παίζει όμως άλλη επιλογή τη δεδομένη περίοδο (από οικονομικούς, μέχρι θεωρητικούς και πρακτικούς λόγους) από το να αφήσουμε να κάνει (την όποια) δουλειά του και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Και για να κάνει τη δουλειά του θέλει στήριξη ή έστω μη έμμεση υποδαύλιση από όλους.
Εμείς εδώ οι περισσότεροι είμαστε υγειώς σκεπτόμενοι και άδολοι, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που δεν είναι (και εντός και εκτός παοκμάνια) και δυστυχώς μπορούν να επηρεάσουν έμμεσα και άμεσα μεγαλύτερες μάζες από τη μειοψηφεία που νταραβεριζόμαστε εδώ και μπορούμε και να φιλτράρουμε και να σκεφτούμε αυτόνομα.
Οπότε, τόπο στη στεναχώρια και στην οργή, και πάμε να σηκωθούμε λίγο, έχουμε ένα σωρό ντέρμπυ σε λίγο!!!
ΥΓ. Ποιοί θα έρθουν μαζί μου Ριζούπολη την Πέμπτη; μοντς πως προτείνετε να οργανωθούμε δεδομένης της απουσίας πμ;
- ΑποστόληςΑ
Εγω τουλαχιστον δεν χαρακτηρισα τον Χουμπ ουτε αποτυχημενο ουτε ζητησα να φυγει αλλα φοβαμαι οτι βρισκομαστε σε αδιεξοδο χωρις προφανη λυση.Εγω το ειπα,αν αποτυχει και αυτος σηκωνω τα χερια ψηλα.
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Υ.Γ Στεφανε ο λογος που απειχα στην περιοδο των μεταγραφων ηταν ανωτερα βια πιυ ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν
Μακάρι να 'ναι κάτι περαστικό, ή τουλάχιστον να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...

- ΑποστόληςΑ
Εγώ είμαι υπέρ της άποψης πως ο προπονητής κρίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
δεν έχεις άδικο. αλλά δεν βάζεις μια σημαντικότατη παράμετρο. το πώς και -κυρίως- το πότε θα κρίνεις την επιτυχία ή την αποτυχία;
και σε μια περίοδο, σε δυο, ή τρείς;;;
και σε μια περίοδο, σε δυο, ή τρείς;;;
Ε αν πχ δεν βγουμε δευτεροι στα πλει οφ δεν θα ειναι μι τεραστια αποτυχια με αγνωστο κοστος?
Σε ευχαριστω να εισαι καλα,και ναι ως ΠΑΟΚΙ τα πραγματα δειχνουν οτι θα το ξεπερασουμε και αυτο.RoMaN έγραψε:joshua έγραψε:Υ.Γ Στεφανε ο λογος που απειχα στην περιοδο των μεταγραφων ηταν ανωτερα βια πιυ ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν
Μακάρι να 'ναι κάτι περαστικό, ή τουλάχιστον να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...
Το ξέρω τζος, τις ενστάσεις σου εκφράζεις και καλά κάνεις, άλλοι τον θάψανε ήδη και τον φεύγουν.joshua έγραψε:Εγω τουλαχιστον δεν χαρακτηρισα τον Χουμπ ουτε αποτυχημενο ουτε ζητησα να φυγει αλλα φοβαμαι οτι βρισκομαστε σε αδιεξοδο χωρις προφανη λυση.Εγω το ειπα,αν αποτυχει και αυτος σηκωνω τα χερια ψηλα.
Ήδη ανεβαίνουν άρθρα για επιστροφή καρπουζά κλπ κλπ (για εμένα έχει κλείσει τον κύκλο του και εάν θα ψήφιζα υπέρ μίας επιστροφής, αυτή θα ήταν της ρουμάνικης αλεπούς που δεν την άφησαν να κάνει ούτε 100μ, όχι κύκλο).
Αδιέξοδο ίσως όχι ακόμα, αλλά η λύση για εμένα υπάρχει: στήριξη, δεν έχεις άλλη επιλογή (και σε αυτούς που θα πουν να φύγει, θα πω, οκ, χέσε αποζημιώσεις, ΠΟΙΟΣ να έρθει;). Στο κάτω κάτω έχει αρκετά ελαφρυντικά και ο Χουμπ, εδώ βγάλαμε χρονιά (σχεδόν) με γίδι, τώρα δηλαδή στέρεψε η υπομονή;
ΥΓ. Απόστολε μεμονωμένα πάμε, απλά να κάνουμε παρεάκι σε κοινή θύρα, δεν ξέρω το γήπεδο, οπότε προτάσεις δεκτές (ο Ιάσωνας επικοινωνεί μαζί μου και εκτός φόρουμ αν θες)
μεχρι τα πλει-οφφ έχεις 2 γεμάτους μήνες και περίπου 20+ αγώνες. δεν θα είμαστε η ίδια ομάδα, αυτό είναι ένα σίγουρο δεδομένο.....joshua έγραψε:Ε αν πχ δεν βγουμε δευτεροι στα πλει οφ δεν θα ειναι μι τεραστια αποτυχια με αγνωστο κοστος?
Περαστικό να είναι ό,τι ήταν.joshua έγραψε:Υ.Γ Στεφανε ο λογος που απειχα στην περιοδο των μεταγραφων ηταν ανωτερα βια πιυ ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν και γιαυτο δεν σχολιασα τις πολυ καλες πραγματικα μεταγραφες αν και εχω καποιες αμφιβολιες για μαντουρο και μαρτενς που δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα τους αλλα ειναι νωρις ακομα.
Αλλά πώς δεν σχολίασες;
30 Ιανουαρίου:
Καλό, δεν λέω, αλλά ένα γενικό σχόλιο για Νάτκχο (λες και βλέπουμε κάθε μέρα), Χούσεν, Μάρτενς, Ινσαουράλδε και εικοσιπέντε από χθες το βράδυ, έχω άδικο μετά να σε αποκαλώ «γκρινιάρη»;joshua έγραψε:Το σημαντικοτερο για μενα μετα απο το πραγματικα εντυπωσιακο μεταγραφικο ντεμαραζ ειναι οτι τελειωσαν πλεον οι δικαιολογιες για ολους,παικτες,προπονητη και κυριως οπαδους.Πλεον περιμενουμε δουλεια,αποτελεσματα και στηριξη.

- ilovegame27
Παιδιά δεν γράφω συχνά αλλά όταν έχω κάτι να πω!Επειδή όλοι κράζουν το Stevens άποψη μου είναι ο Σαββίδης να τον ανανεώσει για ακόμα 2 χρόνια!Αν διώξουν τον προπονητή πάλι τα ίδια θα έχουμε!Νέος προπονητής, νέοι παίχτες (καμιά 15 ) και φτου πάλι από την αρχή!Και επειδή άκουσα χτές σε συνέντευξη τον Αναστασίου να λέει ότι: πνίξαμε τον ΠΑΟΚ και τον αναγκάσαμε να μην παίξει καλά!Να βάλουν την συνέντευξη στα αποδυτήρια στους παίχτες για να αιστανθούν λίγο ντροπή καθώς παίξαμε με κατεβασμένα παντελόνια!
Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Μα τέτοιον δεν είχαμε πέρσι;joshua έγραψε:... γιαυτο και γενιμα προτιμω πιο νεους προπονητες με φιλοδοξιες και διαθεση να τσαλακωθουν.