Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από Thanix »

Τελευταία μέρα,αργα θα κλείσουμε βυντρα κ θα μείνουμε με αυτόν μου φαίνεται!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

DigitalFan έγραψε:Προφανώς... Ποια η άποψή σου...;
Άποψη προσωπικά δεν έχω, αλλά το transfermarkt τον παρουσιάζει σαν δεξί εξτρέμ και ψιλοδεκάρι.. Το FM αν πέφτει μέσα σ'αυτά που λέει, μιλάμε για Vieirinha + !
Σύμφωνα με το transfermarkt πάντως, τελευταία έχει πτωτική τάση η αξία του, αλλά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ για τις αξίες των ποδοσφαιριστών...
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Φαίνεται κανονικός ποδοσφαιριστής. Εμένα αυτό με αρκεί.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

δεν θα τον ελεγα βιειρινια αλλα ειναι καλος παιχτης θα βοηθησει πολυ...

Το θεμα μας παλι ειναι οτι δεν μπορουμε να βρουμε αριστεροποδαρο εξτρεμ.. Ο παικτης ειναι δεξι χαφ.. Αλλα θα βοηθησει αν ερθει αυτο ειναι σιγουρο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν θα πάθει τίποτα ο Δώνης αν δοκιμάσει Πόποβιτς στα αριστερά... Ήμαρτον πια!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

RoMaN έγραψε:Δεν θα πάθει τίποτα ο Δώνης αν δοκιμάσει Πόποβιτς στα αριστερά... Ήμαρτον πια!

Πολυ καλη ιδεα θα ελεγα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τον παικτη δεν το ξερω αλλα μολις πειρα φιλαρακι μοσχοβιτη και μου ειπε λιγα λογια τον παικτη.
καταρχην ειναι πολυ γρηγορος,στην CSKA αγωνιζοταν αποκλειστικα σαν δεξι χαφ-εξτρεμ. το μεγαλυτερο κακο του ειναι οτι ειναι αρκετα τσαπατσουλης αλλα στην ομαδα τον πιστευαν πολυ και επαιξε αρκετα παιχνιδια. τη σεζον 10-11 ειχε εναν τραυματισμο στο γονατο απ οτι μου ειπε και μετα απο κει δεν επεστρεψε ποτε στην προηγουμενη κατασταση του.
οταν τον ρωτησα αν μπορει να παιξει αριστερα η απαντηση που πηρα δεν ηταν ενθαρρυντικη
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Desperado ελπίζω να έχεις δωρεάν διεθνείς κλήσεις στο πακέτο τηλεφωνίας που έχεις γιατί τζάμπα τα παίρνεις τα τηλέφωνα. Δεν εννοώ με αυτό οτι δεν θα πάρουμε τον παίκτη. Εννοώ οτι τζάμπα χαλιέσαι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

skype φιλε μου skype
δεν πηραζει εξαλου εχω δηλωσει μεγαλος μεταγραφολαγνος
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

απλα και ωραια αν δεν παρουμε παικτη αυτην την μεταγραφικη περιοδο, σημαινει πως το καλοκαιρι αλλαζουμε προπονητη και τον βαζουμε να διαλεξει αυτος παικτες. προσωπικη μου αποψη παντα.
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

desperando έγραψε: οταν τον ρωτησα αν μπορει να παιξει αριστερα η απαντηση που πηρα δεν ηταν ενθαρρυντικη
Και που είναι το πρόβλημα? Θα βάλουμε τον Σάλπι αριστερά, να συγκλίνει κιόλας να τα παστελώνει με καραβολίδες.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

paoki_ έγραψε:απλα και ωραια αν δεν παρουμε παικτη αυτην την μεταγραφικη περιοδο, σημαινει πως το καλοκαιρι αλλαζουμε προπονητη και τον βαζουμε να διαλεξει αυτος παικτες. προσωπικη μου αποψη παντα.
Δηλαδή θες να πεις ότι αν έρθει ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ένας παίχτης τώρα, σημαίνει ότι ο Δώνης θα μείνει μετά τον Μάιο;;; :shock: Μην με τρομάζεις!
arrwstos έγραψε:
desperando έγραψε: οταν τον ρωτησα αν μπορει να παιξει αριστερα η απαντηση που πηρα δεν ηταν ενθαρρυντικη
Και που είναι το πρόβλημα? Θα βάλουμε τον Σάλπι αριστερά, να συγκλίνει κιόλας να τα παστελώνει με καραβολίδες.

:twisted:
Το γελάς; Από τα αριστερά έκανε την μόνη μπούκα που έκανε φέτος γενικά, και έβγαλε assist στον Lino!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν αποκτηθει παντως ο Ολισε ο οποιος πρεπει να ειναι καλος παικτης αλλα κλασσικο δεξι εξτρεμ θα εχουμε πςτυχει ενα εκπληκτικο κατορθωμα,να ψαχνουμε αριστεροποδαρο 3 χρονια τωρα και να φτανουμε αισιως στον τεταρτο δεξιοποδαρο μετα τους ελζαρ,γεωργιαδη,λορενς για να καταληγουν στον παγκο επειδη εκει πρεπει να παιζει ο σαλπι.Παντως εχω καταληξει οτι στην ομαδα υπαρχουν 2 τιμ μεταγραφων,ενα αυτο του ρωσου που συνιθησμενος απο τα μεγαλεια της ανζι ψαχνει για καλους παικτες σε προσιτη τιμη κατι που δικαιολογημενα απαιτει χρονο που δεν υπαρχει τον γεναρη και το ελληνικο τιμ το οποιο ειναι απλα ανικανο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Ένα εξτρέμ οπωσδήποτε και εάν δεν είναι καθαρόαιμο αριστερό, εγώ θα έλεγα να δοκιμάσουμε (να τον πάρουμε για 5 μήνες) και τον Καστελεν, οπότε θα έχουμε 1,5 εξτρέμ.
2. Ένας τερματοφύλακας
3. Λουκάς Βύντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 29 Ιαν 2013, 09:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Από την επική φράση για τη θέση του τεχ. διευθυντή από πρώην στέλεχος της ΠΑΕ:
"Ε, δεν είναι και κάτι δύσκολο",
στην ΠΑΕ βάλθηκαν να αποδείξουν το αντίθετο με πράξεις, εδώ και 2,5 χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”