Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από sakisxxx »

Kourdos έγραψε:Νυχτερίδα έγραψες! Πολύτιμο βίντεο!
+++++++++1926 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ας πω και εγώ τον πόνο μου :lol: ...
Όλων αυτών των παικτών τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και είναι πολύ καλές λύσεις αν και κάποιες από αυτές είναι ομολογουμένως λίγο αλμυρές...
John Carew (Stoke) 31, επιθετικός
Jonathan Woodgate (Tottenham) 31, στόπερ (αλλά πολύ ευπαθής στους τραυματισμούς)
Owen Hargreaves (Manchester United) 30, αμυντικό χαφ (επίσης ευπαθής στους τραυματισμούς)
Σωτήρης Κυργιάκος (Liverpool) 31, στόπερ
Marek Cech (West Brom) 28, αριστερό μπακ
Lars Jacobsen (West Ham) 31, δεξί μπακ
Eidur Gudjohnsen (Fulham) 32, επιθετικός
Marin Jiranek (Birmingham) 31, στόπερ
Tamir Cohen (Bolton) 27, κεντρικό χαφ
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Αυτόν.....15 γκολάκια στο ρελαντί σε ένα πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό.

Φαν Νίστελροϊ: Αποχωρώ από το Αμβούργο

Ετοιμος να αποχωρήσει από το Αμβούργο το καλοκαίρι, αλλά όχι και από την ενεργό δράση, δήλωσε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ο ολλανδός άσος προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Bundesliga, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του, που θα τον κρατήσει, όπως όλα δείχνουν, εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Αυτή η σεζόν σχεδόν τελείωσε αλλά δεν θα αποσυρθώ. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συμβεί. Είμαι έτοιμος να αποχωρήσω", ήταν τα λόγια του Φαν Νίστελροϊ.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=93361
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 23 Απρ 2011, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nick_shortjohn έγραψε:Μακριά ο Μήτρογλου... Δεν είμαστε τσίρκο. Πέρα από το χαρακτήρα και το παρουσιαστκό πρωτόγονου με καμπούρα σαν να προσγειώθηκε αεροπλάνο στο σβέρκο, μέχρι πριν δύο χρόνια περπατούσε σαν διασταύρωση τάταρου με βησιγότθου ενώ υστερεί σε ποδοσφαιρική παιδεία συν το ότι είναι στυλ παίκτη καραγκιόζη (όσο κι αν παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με παλιότερα). Μπορεί να βάλει κανένα αεροπλανικό αλλά έχει χάσει και τρία πάνω στη γραμμή αυτά τα χρόνια (σαν άλλος Παπάζογλου)...
Έχουμε Κλάους, έχουμε σάλπι (αν αποφασίσει ότι υπάρχει) και πρέπει να γίνει εκεί η σίγουρη κίνηση, η καλή μεταγραφή, και αλλού οι κινήσεις ρίσκο (σύμφωνα και με το μπάτζετ που θα διατεθεί).

Μετρα ποσοστο ευστοχιας που εχει ο Μητρογλου και ποσοστο ο Παπαζογλου αφου τους συγκρινεις. Ολοι χανουν καποιο ευκολο γκολ, δε σημαινει τιποτα αυτο.
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Transfernews Scouting Γιόσιπ Τάντιτς (Μπίλεφελντ)
Ο Γιόσιπ Τάντιτς είναι ένας από τους πιο γνωστούς Κροάτες ποδοσφαιριστές που μένει ελεύθερος. Eίναι γεννημένος στις 22 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Όσιγιεκ.

Το 2004-2005 σε ηλικία 17 ετών έπαιξε σε 20 αγώνες στην Κροατία και πέτυχε επτά γκολ. Εκείνη η σεζόν ήταν ο λόγος που σκάουτερ της Λεβερκούζεν «έκπληκτοι» από το ταλέντο του τον έφεραν στην Γερμανία. Δεν κατάφερε όμως να διακριθεί, έπαιξε μόνο ένα ματς στην Μπουντεσλίγκα και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία με την δεύτερη ομάδα της Λεβερκούζεν.

Κάπως έτσι επέστρεψε πίσω στην Κροατία. Πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οποία τρία χρόνια ήταν βασικό μέλος της. Την σεζόν 2009/2010 υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Γκρενόμπλ, όμως τον Ιανουάριου του 2011, ήταν που το δόθηκε η ευκαιρία να δείξει ξανά τις ικανότητες του στην Γερμανία.
Το περσινό καλοκαίρι τον απέκτησε η Μπίλεφελντ. Στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ο Τάντις τα πήγε αρκετά καλά σε αντίθεση με την ομάδα του που είναι υποβιβασμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές.

Ο Κροάτης επιθετικός μέσα σε μισή σεζόν έχει προλάβει να παίξει 13 αγώνες και να πετύχει έξι γκολ δείχνοντας ξανά μετά από καιρό τις ικανότητες του στο σκοράρισμα. Ο Κροάτης μένει ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της Αρμίνια και αρκετές ομάδες σκέφτονται να τον αποκτήσουν. Κυρίως από την πατρίδα του…

http://transfernews.gr/news/scouting/tr ... tadic.html

[youtube]XdKiMyfljEc&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτό το παιδί, όσο και να μην το χώνεψα ποτέ μου, πίστευα ότι ήταν το μέλλον.
Προς το παρόν είναι χαμένος και μάλλον φταίει το στραβό του το κεφάλι.
Θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καεί ο Κλάους αλλά από την άλλη, πόσο χειρότερος θα ήταν ο Μάντζιος από τον Μούσλι;

[youtube]J5qR6L8P41M[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Massimo Volta

Born: 14/05/1987
Εικόνα
Height: 184 cm
Weight: 70 kgr
Defender

Τον ιούνιο μένει ελεύθερος και είχε 22 συμμετοχές με ένα γκολ φέτος με την Sampdoria
http://www.transfermarkt.co.uk/en/massi ... 54921.html
Άβαταρ μέλους
SAXON-4

Δημοσίευση από SAXON-4 »

να κρατήσουμε τον Βιεϊρίνια
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

DC έγραψε:Αυτό το παιδί, όσο και να μην το χώνεψα ποτέ μου, πίστευα ότι ήταν το μέλλον.
Προς το παρόν είναι χαμένος και μάλλον φταίει το στραβό του το κεφάλι.
Θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καεί ο Κλάους αλλά από την άλλη, πόσο χειρότερος θα ήταν ο Μάντζιος από τον Μούσλι;

[youtube]J5qR6L8P41M[/youtube]
Θυμάμαι ήταν δύο καλοκαίρια πριν, όταν έκανα το πρώτο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ. Είχα πει τότε πως θεωρώ το Μάντζιο ιδανική λύση για την επίθεση του ΠΑΟΚ. Εκείνη την εποχή η επίθεση του ΠΑΟΚ ήταν Μπακαγιόκο, Αναστασάκος και Μούσλι αν θυμάμαι καλά.

Αυτό που θυμάμαι καλά είναι πως κάποιο από τα παιδιά του φόρουμ με καλοσώρισε και για το θέμα του Μάντζιου μου είπε πως μάλλον με πείραξε η ζέστη. Επί της ουσίας. Εκείνη την εποχή ο Μάντζιος ήταν κλάσεις μπροστά από Μούσλι. Με καλό παιχνίδι με πλάτη, με γυρίσματα στην περιοχή και τελειώματα και με τα δύο πόδια, με εξαιρετικη τεχνική κατάρτιση κ.ο.κ........δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι σήμερα μετά από δύο χρόνια περιοδέυοντα θίασο......

Θα προτιμούσα να είχαμε ρισκάρει με το Μάντζιο τότε........
:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αν δεν "ξέχασε" το τόπι,είναι ικανοποιητική λύση ο βαγγέλας.εμένα η καψούρα μου από το πράσινο στρατόπεδο πάντως είναι ο πετρόπουλος.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ο...πετρόπουλος;;;

τι να πω...
απο το πρασινο στρατόπεδο (sic) μόνο τον σισε κ τιποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλός θα ήταν ο Cisse σαν αλλαγή του Παπάζογλου...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

:mrgreen:

Α ρε Αποστόλ' με τον καημό θα μείνεις...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο ζω, ελπίζω.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

nyxteridas έγραψε:Αποκάλυψη για το νέο παίκτη του ΠΑΟΚ στο 0.10

[youtube]WCP8JkJnLQ8[/youtube]
:D :lol: :mrgreen:
Κλειδωμένο