Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εντελώς κάκιστη η εικόνα του basketball retro στα τελευταία του πόστ!!
Κανένα τέτοιο deal δε χαλάει για μικρό βλακείες!!
Το deal θα χάλαγε μόνο με προεδρικό διάταγμα και βγήκε και έλεγε είχαμε τέτοια ευκαιρία και αφήστε μας στη μιζέρια μας κτλ κτλ…
Γκρίνια μουρμούρα χωρίς σοβαρή αιτία…
Διαπραγματεύσεις τέτοιου τύπου θέλουν χρόνο και η κοινή λογική λέει ότι δε χαλάνε για βλακείες!
Κανένα τέτοιο deal δε χαλάει για μικρό βλακείες!!
Το deal θα χάλαγε μόνο με προεδρικό διάταγμα και βγήκε και έλεγε είχαμε τέτοια ευκαιρία και αφήστε μας στη μιζέρια μας κτλ κτλ…
Γκρίνια μουρμούρα χωρίς σοβαρή αιτία…
Διαπραγματεύσεις τέτοιου τύπου θέλουν χρόνο και η κοινή λογική λέει ότι δε χαλάνε για βλακείες!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- trelopaoki89, Dimitrisou, Dimitris_L4
Στα ποσα refresh βγαινει η ανακοινωση? 
- These users thanked the author george188 for the post:
- PAOKevolution
-
Paok1926 + male-sykies
Καλώς όρισες στον μεγάλο ΠΑΟΚ Αριστοτέλη Μυστακίδη. Δεν ήθελα να πάρεις το γήπεδο , αλλά ήθελα από την αρχή να πάρεις το μπάσκετ. Πολέμησα τα τρολ που λειδορούσαν τους πάντες για να σου πουλήσουν εκδούλευση, αλλά πάντα σε ήθελα στο μπάσκετ φτάνει να το ήθελες πραγματικά. Τώρα θα είμαι στρατιώτης και υπερασπιστής της προσπάθειας σου.
Υ.Γ. μην τον κάνουμε να αηδιάσει, ας κάνουμε υπομονή στα λάθη που θα κάνει ας τον στηρίξουμε για να γκα...υλώσει και να μας φέρει κι αυτός την χαρά στο παλατάκι
Υ.Γ. μην τον κάνουμε να αηδιάσει, ας κάνουμε υπομονή στα λάθη που θα κάνει ας τον στηρίξουμε για να γκα...υλώσει και να μας φέρει κι αυτός την χαρά στο παλατάκι
- These users thanked the author Pater for the post:
- Montrealiotis
Το βασικό πρόβλημα μέρους του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι ότι θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ τους χρωστάει επειδή έτρεχαν ή τρέχουν στα γήπεδα.κατα τ άλλα ελπίζουμε η σημερινή μέρα να είναι σημείο χωρίς επιστροφή για το μίζερο ελληνικό μπάσκετ και τις γκρανκασες του.
Αυτο ισχυει για τους παντες,απο τον τελευταιο οπαδο,μεχρι δημοσιογραφους,παραγοντες,ιδιοκτητες,οτι θελεις...
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- Patron, Dimitrisou
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αλλά εγώ πχ δεν νοιώθωότι ο ΠΑΟΚ μου χρωστάει κάτι επειδή πάω γήπεδα και ψωνίζω ότι έχει να κάνει με ΠΑΟΚ. Ούτε νοιωθω ότι η ΠΑΕ πρέπει να με υπερασπιστεί σε κάθε μαλακια που κάνω.
Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει παρτι ο Χατζηβρετας δυτικα,δεν γινεται να παιρνει 15χρονα ο γαυρος.
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- Taseos, tad, Montrealiotis
- paok-porter1337
Καλος μας ηρθες φιλε Τελη
Απο Κλειτο πριν απο λιγο:
Απο Κλειτο πριν απο λιγο:
Δόθηκαν οι επιταγές για τις μετοχές. Εκεί ήταν ο Πετμεζάς, οι μέτοχοι που έλαβον, δικηγόροι και από 17/12 επίσημα η νέα διοίκηση. Από σήμερα ανεπίσημα Αριστος και...ο ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημαντικη εξελιξη για το πολυπαθο μπασκετακι.Ειμαι και εγω απο αυτους που μεγαλωσα με το μπασκετ στα 80s και μετα εχασα εντελως το ενδιαφερον μου. Btw Ακομα δεν εχω ξεπερασει μετα απο τοσα χρονια την μλκια του φασουλα στον τελικο.
Ευχομαι οσα αξιζει αυτη η ομαδα απο εδω και περα να τα κατακτησει.
Ευχομαι οσα αξιζει αυτη η ομαδα απο εδω και περα να τα κατακτησει.
Αυτο που περιγραφεις ειναι αναγκη και ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Οι καλοι Ελληνες που ειναι διαθεσιμοι για ομαδα επιπεδου "Μυστακιδη" ειναι μοιρασμενοι στους 2 και καποιοι λιγοι στα κολεγια στην Αμερικη.joshua έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:08 Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει παρτι ο Χατζηβρετας δυτικα,δεν γινεται να παιρνει 15χρονα ο γαυρος.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να εχει σαν στοχο να χτισει την "δικη" του φουρνια.
Συμφωνα με τον κλείτο στο τουιτερ τελειωσε και τυπικα με υπογραφες κ επιταγες στους μετοχους
Έτσι ακριβώς είναιjoshua έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:08 Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει παρτι ο Χατζηβρετας δυτικα,δεν γινεται να παιρνει 15χρονα ο γαυρος.
Άσχετα με το ποδόσφαιρο και όσα έγιναν στις ακαδημίες εκεί
Είναι απίστευτο το πόσο λίγο έχουμε βοηθησει αλλά και βοηθηθεί από τη μπασκετομανα Θεσσαλονίκη. Υπάρχει διαχρονικά πολύ υλικό και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πέρα από τις πλάκες και τους καυγάδες, εμένα διαχρονικά οι μεταγραφές με νοιάζουν πολύ λιγότερο από τις υποδομές.