Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Τα 4 χαφ + Θυμιανης είναι λίγα ποσοτικά χρειαζόμαστε χαφ . Άντε 5 μέρες μείνανε .
αν σου αρεσει η οχι προβλημα σουaivas19 έγραψε:Τα κακα δηλαδη ειναι οτι δεν εδωσε λεφτα για να φερει τον Ζιγκο και τον Μποβε; Ρε τι ακουμεAthens έγραψε:μερικες επιλογες της ομαδας
Ζιγκο πηγε Λατσιο
Μποβε πηγε Φιορεντινα
για τα ποσά δεν το συζηταω δεν δινονται τετοια ποσα απο εμας..οποτε βολευτειτε με αυτους και να δοξαζουμε τον Ιβαν με τα καλα του αλλα και τα κακά του
Είδα φωτογραφίες από το Χατζηδιάκο και στο πρόσωπο είναι σαν ξάδερφος του Κετζιόρα. Επειδή δεν τον πρόσεξα ποτέ, τι στοιχεία ποδοσφαιρικά έχει;
ειναι κοπια κεντζιορα, αδυνατος , σχετικα γρηγορος , μπαλατος..Nikos 74 έγραψε:Είδα φωτογραφίες από το Χατζηδιάκο και στο πρόσωπο είναι σαν ξάδερφος του Κετζιόρα. Επειδή δεν τον πρόσεξα ποτέ, τι στοιχεία ποδοσφαιρικά έχει;
Η υπόθεση χάφ μου θυμίζει την περσινή υπόθεση αριστερού εξτρέμ-βοήθεια του Τάισον που τελικά δεν αποκτήθηκε ποτέ και την επι χρόνια υπόθεση 10αρι!
Κάπως έτσι μου φαίνεται θα πάμε και φέτος.
Κάπως έτσι μου φαίνεται θα πάμε και φέτος.
-
Εμένα ο Χατζηδιάκος μου αρέσει πάρα πολύ σαν κίνηση πάντως, παίζει με την ίδια άνεση και δεξια και αριστερά και μπορεί να παίξει ως παρτενέρ με όλους τους υπόλοιπους.
Ελαφρή κορμί, γρήγορος για την θέση του, πολύ καλός στο να χτίζει παιχνίδι και με την μπάλα στα πόδια πράγμα που θέλει και πάρα πολύ ο ραζβαν από τα σεντερ μπακ. Και είμαι πολύ σίγουρος και επειδή γενικότερα ο Ραζβαν είναι πολύ τις λεπτομέρειας θέλει τον χατζηδιακο για να εξισορροπήσει λίγο την αδυναμία κόλεϊ και Μπακαγιόκο στο build up
Και είναι και Έλληνας, και ας μην λογίζεται στις λίστες γω γηγενής και πάλι απαραίτητο είναι το ελληνικό στοιχείο, τέτοιους καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές σε τέτοια ηλικία και οχι για ένσημα σαν τον Χατζηδιακο και τον Γιαννουλη με κλειστά μάτια τους θέλω.
Και είναι ένας παίκτης που αυτήν την στιγμή έπαιζε βασικός και στους 4 της Ελλάδας
Μακάρι να ερθει
Ελαφρή κορμί, γρήγορος για την θέση του, πολύ καλός στο να χτίζει παιχνίδι και με την μπάλα στα πόδια πράγμα που θέλει και πάρα πολύ ο ραζβαν από τα σεντερ μπακ. Και είμαι πολύ σίγουρος και επειδή γενικότερα ο Ραζβαν είναι πολύ τις λεπτομέρειας θέλει τον χατζηδιακο για να εξισορροπήσει λίγο την αδυναμία κόλεϊ και Μπακαγιόκο στο build up
Και είναι και Έλληνας, και ας μην λογίζεται στις λίστες γω γηγενής και πάλι απαραίτητο είναι το ελληνικό στοιχείο, τέτοιους καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές σε τέτοια ηλικία και οχι για ένσημα σαν τον Χατζηδιακο και τον Γιαννουλη με κλειστά μάτια τους θέλω.
Και είναι ένας παίκτης που αυτήν την στιγμή έπαιζε βασικός και στους 4 της Ελλάδας
Μακάρι να ερθει
Ουτως η αλλως για μπακ απ του Κεντζιορα δεν μπορουσαμε να παρουμε καλυτερο απο κατι επιπεδου Χατζηδιακο,ετσι νομιζω. Πιστευω καλη επιλογη στην θεωρια,χωρις να εχω δει αμεσα τον παικτη να παιζει.
Αντε να κλεισει και ο Μειτε ( που πληροφοριες λενε οτι επιστρεφει απο Αγιο Ορος μεθαυριο ) και γιναμε

Αντε να κλεισει και ο Μειτε ( που πληροφοριες λενε οτι επιστρεφει απο Αγιο Ορος μεθαυριο ) και γιναμε

- ΑποστόληςΑ
Δες το θετικά: Πουλήσαμε τον αναπληρωματικό της Εθνικής και πήραμε στη θέση του τον βασικό.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο χατζηδιακος έρχεται από πάρα πολύ κακή χρονιά.
Βασικός στόπερ της εθνικής μεν και με γεμάτες χρονιές στην Άλκμααρ, αλλά σε προβληματική κατάσταση.
Ίσως περιμένα κάτι καλύτερο δεν ξέρω.
Το αρνητικό είναι ότι καταλαμβάνει μια από τις 17 θέσεις μη γηγενών.
- potamda
- Bet Guru 2023
Μακάρι για Χατζηδιάκο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βγάλουμε άκρη με Κάλιαρι;
Κρατάω μικρό καλάθι.
Κρατάω μικρό καλάθι.
Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
-
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τους ΑΡΔ, το πιθανότερο να γράφουν παραμύθια.PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να είναι παραμύθια αν είναι, γιατί όντως έπρεπε να ψάχνουμε να φέρουμε επιπλέον χαφ.
ιβαν σκασε και τα ρεστα (6-7εκ) απο την πωληση κουλιε και φερε τον ζαφειρη.. να τρελαθουμε

Βασικα η Καλιαρι ειναι προβλημα μονο στο δικο μας μυαλο.Το οτι θελαμε παικτες και δεν διναμε τα λεφτα που ζητουσε δεν σημαινει οτι το θεμα ηταν απαραιτητα δικο της. Τωρα φανταζομαι ειναι πιο ευκολο, γιατι συζηταμε για δανεισμο παικτη που δεν υπολογιζει, με τις επιλογες προορισμων να ειναι περιορισμενες.
Απο εκει και περα αν ολοκληρωθει ,θα μιλαμε για ενα καλο μεταγραφικο καλοκαιρι ,ανεξαρτητως των οποιων ενστασεων μπορει να υπαρχουν για τους χρονους και επιπλεον ενα οικονομικα προσεκτικο καλοκαιρι ,καθως δωσαμε σχεδον οτι πηραμε και μενουν και ρεστα για τα συμβολαια οσων ηρθαν και δεν το λεω για κακο.
Νομιζω οτι μας παιρνει να κινηθουμε για κατι εξτρα λογικου κοστους.Τωρα αν υπαρχει προθεση κανεις δεν το γνωριζει.
Απο εκει και περα αν ολοκληρωθει ,θα μιλαμε για ενα καλο μεταγραφικο καλοκαιρι ,ανεξαρτητως των οποιων ενστασεων μπορει να υπαρχουν για τους χρονους και επιπλεον ενα οικονομικα προσεκτικο καλοκαιρι ,καθως δωσαμε σχεδον οτι πηραμε και μενουν και ρεστα για τα συμβολαια οσων ηρθαν και δεν το λεω για κακο.
Νομιζω οτι μας παιρνει να κινηθουμε για κατι εξτρα λογικου κοστους.Τωρα αν υπαρχει προθεση κανεις δεν το γνωριζει.
Ονειρεύτηκα 5αδα στα χαφ Καμάρα, Μπακαγιοκο, ΜΕΪΤΕ,Σβαμπ,Οζντοεφ!
Και ο Θυμιανης αντί Νασμπεργκ στα στόπερ!
Όνειρο ήταν τελικά;
Φέρτε τόν!
Και ο Θυμιανης αντί Νασμπεργκ στα στόπερ!
Όνειρο ήταν τελικά;
Φέρτε τόν!
Του Ιβάν Σαββίδη η τελευταία κίνηση θα είναι ο Χατζηδιακος;;;PablitoV2 έγραψε:Λογικά ο Χατζηδιάκος θα είναι και η τελευταία μας κίνηση, αυτά που λένε οι ΑΡΔ ότι υπάρχει ενδεχόμενο για έξτρα κίνηση στο κέντρο μου φαίνονται παραμύθια.
Αθώα μου παιδιά