Razvan Lucescu III
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Razvan Lucescu III
πραγματικα το μονο που θελω τωρα ειναι να παει στην συν τυπου και να τους κραζει μεχρι το πρωι,οι κατσαπλιαδες παραλιγο να μας κλεψουν το ματς
Δεν ξερει κανεις αν φυγει η οχι. Μονο κακο κανει τετοια συζητηση. Αν φυγει εφυγε, θα ερθει αλλος.theo-drama έγραψε:Δεν κατάλαβες καλα
307 μέρες για να φύγει λέω.
Καλός είναι ο κόουτς - με σοβαρή ματιά για το ποδόσφαιρο. Αλλά στα 78 πατημένα πια, δεν νομίζω πως θα πρέπει να ανανεώσει. Ας πάμε σε μια άλλη λύση από του χρόνου, με φρέσκες ιδέες.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Δυσκολα φετος. Διακρινω γενικότερα κι απο αλλες συνεντευξεις διαφορετική πολιτικη ως προς τις τοποθετήσεις του. Περισσότερο έγκρατης και εσωστρεφής. Σαν να θελει να ασχοληθεί αποκλειστικά με τους παίχτες και τη διαχείριση τους.Sfentonas έγραψε:πραγματικα το μονο που θελω τωρα ειναι να παει στην συν τυπου και να τους κραζει μεχρι το πρωι,οι κατσαπλιαδες παραλιγο να μας κλεψουν το ματς
Που αν ισχύει αυτο, πολυ ορθως πράττει. Αυτα ειναι θεματα της διοικησης. Τωρα αν η διοίκηση βαραει χαρταετο...
Αν τον σφαζουν στο γήπεδο είναι κ δικό του θέμα κ καλα κάνει κ μιλάει οταν κρίνει.
- abc_o_ karpouzas
ρε ολους θα τους ξεκολιασει...
να ειναι οι παικτες καλα να μην εχουμε τραυματισμους και η αλεπου καπου εκει τελος οκτωβρη αρχες νοεμβρη θα την σταθεροποιησει την ομαδα..
αν δεν εχουμε βαθμολογικες απωλειες και ημαστε πρωτο-δευτεροι ας βρεθει εποπτης που θα σηκωσει σημαια...
θα τον φαει η μαρμαγκα... και οφσαιτ να ειναι θα κρατανε κατω την σημαια....
να ειναι οι παικτες καλα να μην εχουμε τραυματισμους και η αλεπου καπου εκει τελος οκτωβρη αρχες νοεμβρη θα την σταθεροποιησει την ομαδα..
αν δεν εχουμε βαθμολογικες απωλειες και ημαστε πρωτο-δευτεροι ας βρεθει εποπτης που θα σηκωσει σημαια...
θα τον φαει η μαρμαγκα... και οφσαιτ να ειναι θα κρατανε κατω την σημαια....
Σιγουρα, αλλα να μη φτασουμε παλι στο σημειο να μιλαει μονο αυτος, οπως εγινε περυσι. Προσωπικα παντως μου αρεσει που εχει στρεψει το ενδιαφερον του 100% στους παιχτες του κι οχι στις ομαδες του ποκ, μου βγαζει μια προθεση για συσπειρωση. Αν και πιστευω πως απο μεσα του βραζει και πως και χθες θα θελε να τους τα πει ενα χερακιdragon έγραψε:Αν τον σφαζουν στο γήπεδο είναι κ δικό του θέμα κ καλα κάνει κ μιλάει οταν κρίνει.

Για να δουμε, μπορει και να μην εχουν βαση οσα λεω, θα φανουν ολα οταν ερθουν τα πρωτα ντερμπι
ποια ντερμπι, με το που στραβωσει κανα ματς θα κραζει μεχρι το πρωι, ηδη εχει ραματα για την γουνα τους με την σφαγη του πανσεραικου και τα τρελα οφσιδε χθες σε εμαςDaskalos_4 έγραψε:Σιγουρα, αλλα να μη φτασουμε παλι στο σημειο να μιλαει μονο αυτος, οπως εγινε περυσι. Προσωπικα παντως μου αρεσει που εχει στρεψει το ενδιαφερον του 100% στους παιχτες του κι οχι στις ομαδες του ποκ, μου βγαζει μια προθεση για συσπειρωση. Αν και πιστευω πως απο μεσα του βραζει και πως και χθες θα θελε να τους τα πει ενα χερακιdragon έγραψε:Αν τον σφαζουν στο γήπεδο είναι κ δικό του θέμα κ καλα κάνει κ μιλάει οταν κρίνει.![]()
Για να δουμε, μπορει και να μην εχουν βαση οσα λεω, θα φανουν ολα οταν ερθουν τα πρωτα ντερμπι