65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πείτε μου λοιπόν αγαπητοί συνοπαδοι έναν ποδοσφαιρικό λόγο όπου ο Ντελιας δεν έπαιξε ούτε σαν αλλαγή του ξεθεομενου Τζιόλη σήμερα.
Δικαιολογία ότι ήταν από αποχή δεν υπάρχει, εφόσον το έβαλε με την Αγγλία πριν 3 μέρες.
Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με αυτό το παιδί. Και δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι υπάρχει υστεροβουλία και εκδικητικότητα. Απέναντι σε ποιον και από ποιον?
Το έχω ξαναπεί - ο άγιος Γιοβάνοβιτς που δεν βγάζει τσιμουδια τόσα χρόνια μόνο κατά ΠΑΟΚ και Λουτσεσκου εχει καταφερθει.
Φανταστείτε ρε να ήταν ο Ντελιας παίχτης του γαύρου, και πείτε μου εσείς αν θα του συμπεριφερόταν έτσι ο Γκάνταλφ.
Αλλά βρίσκει και τα κάνει, από μας ποιος να φωνάξει?
Οκ, είναι ντεφορμε, ναι είναι αδύναμος. Ρε, και κουτσός να ήταν, δε πρέπει να παίξει έστω ως αλλαγή?
Δικαιολογία ότι ήταν από αποχή δεν υπάρχει, εφόσον το έβαλε με την Αγγλία πριν 3 μέρες.
Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με αυτό το παιδί. Και δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι υπάρχει υστεροβουλία και εκδικητικότητα. Απέναντι σε ποιον και από ποιον?
Το έχω ξαναπεί - ο άγιος Γιοβάνοβιτς που δεν βγάζει τσιμουδια τόσα χρόνια μόνο κατά ΠΑΟΚ και Λουτσεσκου εχει καταφερθει.
Φανταστείτε ρε να ήταν ο Ντελιας παίχτης του γαύρου, και πείτε μου εσείς αν θα του συμπεριφερόταν έτσι ο Γκάνταλφ.
Οκ, είναι ντεφορμε, ναι είναι αδύναμος. Ρε, και κουτσός να ήταν, δε πρέπει να παίξει έστω ως αλλαγή?
δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να σκέφτηκε να βάλει τον ντέλια στο 1-0.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όταν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ο παίκτης τότε θα παίξει βασικός στην εθνική. Θέσφατο. Πχ κουλιερακης.
-
mbison
rockavlon
μην πας μακρια. Πριν 3 μηνες επαιζε βασικος ο Χατζηδιακος αντι του Κουλιε επειδη ο Κουλιε ηταν παικτης του ΠΑΟΚ.
Η επιλογη των παικτων γινεται με αλλα κριτηρια, μπλεκονται κ μανατζερς
μην πας μακρια. Πριν 3 μηνες επαιζε βασικος ο Χατζηδιακος αντι του Κουλιε επειδη ο Κουλιε ηταν παικτης του ΠΑΟΚ.
Η επιλογη των παικτων γινεται με αλλα κριτηρια, μπλεκονται κ μανατζερς
rockavlon έγραψε:Πείτε μου λοιπόν αγαπητοί συνοπαδοι έναν ποδοσφαιρικό λόγο όπου ο Ντελιας δεν έπαιξε ούτε σαν αλλαγή του ξεθεομενου Τζιόλη σήμερα.
Μήπως φταίει ο παίκτης και όχι τόσοι προπονητες εν τέλει;Έχει κάνει τίποτα φέτος που να αξίζει να πάρει λεπτό;Έχει βελτιώσει 1% τα παιδικά του τελειωματα;
Δεν έπαιξε διότι δεν άξιζε να παίξει
Να είναι υγιής
Και να δουλέψει στις εμφανεστατες ελλείψεις και τα μειονεκτήματα του
Σώμα, σουτ, μακρινή πάσα, στημένα, τακτική συμπεριφορά. Πιθανώς και με αυτή τη σειρά μάλιστα.
Άποψη μου, να περάσει, δεν βρίζω
Να είναι υγιής
Και να δουλέψει στις εμφανεστατες ελλείψεις και τα μειονεκτήματα του
Σώμα, σουτ, μακρινή πάσα, στημένα, τακτική συμπεριφορά. Πιθανώς και με αυτή τη σειρά μάλιστα.
Άποψη μου, να περάσει, δεν βρίζω
Φυσικά και υπάρχει υστεροβουλία.rockavlon έγραψε:Πείτε μου λοιπόν αγαπητοί συνοπαδοι έναν ποδοσφαιρικό λόγο όπου ο Ντελιας δεν έπαιξε ούτε σαν αλλαγή του ξεθεομενου Τζιόλη σήμερα.
Φυσικά και σε οποιαδήποτε ομάδα του ποκ ήταν θα ξεκινούσε η 11αδα από αυτόν
Φυσικά και αυτός είναι ένας τρόπος που έχουν για να κρατήσουν στην τιμή του ντελια χαμηλά, γιατί κακά τα ψέματα μέσω των εθνικών ομάδων ,μέσα ακόμα ακόμα και από ένα παιχνίδι ( μια εμφάνιση με την Ολλανδία και μια δήλωση του βαν Ντάικ έφτανε για να εκτοξεύσει την τιμή του Ιωαννίδη) ένας παίκτης μπορεί να απογειώσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Μήπως δεν τα έχουμε ξαναζήσει όταν ο κουλιερακης πριν κάποιους μήνες έβλεπε την πλάτη του ρετσου
Βέβαια σε όλα αυτά τα παραπάνω μοναδικός υπεύθυνος είναι η ΠΑΕ και οι υπάλληλοι της οι οποίοι μπορούν να υψώσουν ανάστημα μόνο σε κανέναν τοσκιτση
Εξαιρετικά και τα 2 τελευταία ποστ, που λένε αλήθειες και τα δύο, αλλά νομίζω ότι τείνω να συμφωνήσω λίγο περισσότερο με τον renegade, γιατί αν ο Ντέλιας έπαιζε σε ομάδα του ΠΟΚ, θα είχε διαφορετικό τρόπο μεταχείρισης στην εθνική, παρά τα θέματα που πρέπει να βελτιώσει
Προσωπικά οχι απλά δεν μου καίγεται καρφακι αν θα παίξει στην εθνική
Αλλά ίσα ίσα
Δεν θέλω να παίζει
Σεβαστό το επιχείρημα περί διαμόρφωσης τιμής ή και χρηματιστηριακής αξίας
Προτιμότερο όμως για μένα η δουλειά η βελτίωση και η ουσιαστική προσφορά στον ΠΑΟΚ, από έναν υγιή παίκτη
Γραμμένη εντελώς την έχω την εθνική διαχρονικά, για πολύ συγκεκριμένους λογους
Αλλά ίσα ίσα
Δεν θέλω να παίζει
Σεβαστό το επιχείρημα περί διαμόρφωσης τιμής ή και χρηματιστηριακής αξίας
Προτιμότερο όμως για μένα η δουλειά η βελτίωση και η ουσιαστική προσφορά στον ΠΑΟΚ, από έναν υγιή παίκτη
Γραμμένη εντελώς την έχω την εθνική διαχρονικά, για πολύ συγκεκριμένους λογους
- abc_o_ karpouzas
υπαρχουν δεδομενα τα οποια δεν αλλαζουν....και η κολογρια ...τα ακολουθει βημα βημα
αφηστε για λιγο τον ντελια στην ακρη...
απο την στιγμη που εβαλε μεσα τον μικρο του γαυρου και καλως τον εβαλε γιατι δεν υπαρχει και ο τζημας στον παγκο...
δεν αλλαζουν τα δεδομενα....ολοι πισω...απο το οτι ο ντελιας δεν ειναι σε καλη κατασταση,,,,
οπως ο ιωαννιδης και ο τσιμικας....γελανε και τα κατσικια...
απο την στιγμη που εβαλε μεσα τον μικρο του γαυρου και καλως τον εβαλε γιατι δεν υπαρχει και ο τζημας στον παγκο...
δεν αλλαζουν τα δεδομενα....ολοι πισω...απο το οτι ο ντελιας δεν ειναι σε καλη κατασταση,,,,
οπως ο ιωαννιδης και ο τσιμικας....γελανε και τα κατσικια...
++++renegade έγραψε:Φυσικά και υπάρχει υστεροβουλία.rockavlon έγραψε:Πείτε μου λοιπόν αγαπητοί συνοπαδοι έναν ποδοσφαιρικό λόγο όπου ο Ντελιας δεν έπαιξε ούτε σαν αλλαγή του ξεθεομενου Τζιόλη σήμερα.
Φυσικά και σε οποιαδήποτε ομάδα του ποκ ήταν θα ξεκινούσε η 11αδα από αυτόν
Φυσικά και αυτός είναι ένας τρόπος που έχουν για να κρατήσουν στην τιμή του ντελια χαμηλά, γιατί κακά τα ψέματα μέσω των εθνικών ομάδων ,μέσα ακόμα ακόμα και από ένα παιχνίδι ( μια εμφάνιση με την Ολλανδία και μια δήλωση του βαν Ντάικ έφτανε για να εκτοξεύσει την τιμή του Ιωαννίδη) ένας παίκτης μπορεί να απογειώσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Μήπως δεν τα έχουμε ξαναζήσει όταν ο κουλιερακης πριν κάποιους μήνες έβλεπε την πλάτη του ρετσου
Βέβαια σε όλα αυτά τα παραπάνω μοναδικός υπεύθυνος είναι η ΠΑΕ και οι υπάλληλοι της οι οποίοι μπορούν να υψώσουν ανάστημα μόνο σε κανέναν τοσκιτση
Την ίδια σκέψη έκανα για Τζήμα.abc_o_ karpouzas έγραψε:υπαρχουν δεδομενα τα οποια δεν αλλαζουν....και η κολογρια ...τα ακολουθει βημα βημα
...
Θα ήταν ωραίο να ζήσουμε και το αντίστροφο.
Να γυρίσουν Γιαννούλης και Πέλκας στον ΠΑΟΚ και να σταματήσουν να καλούνται γιατί θα είναι σε κακή αγωνστική κατάσταση..
υγ. Όντως ο Γιοβάνοβιτς αν και λίγο καιρό στον πάγκο, ακολουθεί το εγχειρίδιο κατά γράμμα. Δεν είναι περίεργο όμως. Είναι βαζελοφερμένος και παραδοσιακά στην επο, στο κομμάτι της εθνικής, ο πράσινος μηχανισμός μπορούσε να έχει απλωμένα τα δίχτυα του. Το κατάφερε ακόμα και επί παντοκρατορίας οσφπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 18 Νοέμ 2024, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
tsaousila1234
ο γιαννης φαινεται πιο αδυνατος , τι εχει γινει εδω. Ειχε παθει μια γανστρεντεριτιδα οκ κατανοητο αλλα δεν επεφτε με τιποτα ευκολα , ( παραδειγμα στο γκολ στου χαριλαου) τωρα φαινεται πολυ ..κοκκαλιαρης! Οταν ανεβει η ομαδα θα ανεβουν ολοι και αυτος μαζι
ο τζιμας δεν υπαρχει γιατι στα φορ εχουμε ιωαννιδη, παυλιδη , δουβικα... δυσκολα θα κληθει ο τζιμας τωρα εκτος αν κανει οργια.. επιπλεον πρωτα θα κληθει ο κωστουλας και μετα ο τζιμας..
για ντελια ειναι αδιανοητο τετοιο ταλεντο να μην το βαζεις .. ποτε δηλαδη θα παιξει..? με αγγλια το καταλαβαινω αλλα πως θα τον εχεις ενεργο αν δεν ξεκιναει κανενα παιχνιδι??
για ντελια ειναι αδιανοητο τετοιο ταλεντο να μην το βαζεις .. ποτε δηλαδη θα παιξει..? με αγγλια το καταλαβαινω αλλα πως θα τον εχεις ενεργο αν δεν ξεκιναει κανενα παιχνιδι??
- ΑποστόληςΑ
Το να προτιμάται ο Πέλκας από τον Ντέλια, ακόμη και από τον σημερινό μέτριο Ντέλια, αποτελεί για μένα ποδοσφαιρικό έγκλημα.