Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
O σαστρε είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και στις αποφάσεις εκεί.
Αλλά πίσω είναι ένας μικρός Τέιλορ. Την μία θα σκουντουφλησει , την άλλη θα γλιστρήσει, την επόμενη θα πέσε κάτω με μία απλή επαφή με τον αντίπαλο.
Χίλιες φορές Αντρέ σε αυτό το χρονικό σημείο
Αλλά πίσω είναι ένας μικρός Τέιλορ. Την μία θα σκουντουφλησει , την άλλη θα γλιστρήσει, την επόμενη θα πέσε κάτω με μία απλή επαφή με τον αντίπαλο.
Χίλιες φορές Αντρέ σε αυτό το χρονικό σημείο
Κι εγώ θέλω Σαστρε για πολλούς λόγουςGospi έγραψε:Να το δεχθω αυτο που λες. Η χρησιμοποιηση Βιειρινια δεν βγαζει κανενα νοημα. Δεν ειναι ουτε πιο ετοιμος, ουτε σε καλυτερη κατασταση, ουτε ειναι τοσο καλυτερος στα αμυντικα του καθηκοντα. Το μονο που εχει σιγουρα ειναι προσηλωση και πεισμα.
Αλλά δεν αδικώ τον άλλον που θέλει να παίζει ο Βιειρίνια ακόμα και στα 40. Κανένας παίκτης της ομάδας μας δεν έχει την προσωπικότητα του αρχηγού. Κανένας παίκτης δεν έχει τις παραστάσεις του αρχηγού. Κανένας δεν έχει πετύχει αυτά που έχει πετύχει ο αρχηγός.
Εκτός αυτού, τις προπονήσεις δεν τις βλέπουμε εμείς, αλλά το τιμ. Αν αυτοί κρίνουν πως πρέπει να ξεκινήσει ο Αντρέ, τότε ας ξεκινήσει αυτός. Ενδεχόμενη αποτυχία αυτοί θα την χρεωθούν.
Τέλος, ο βετεράνος Αντρέ, μπορεί να έχει πολλά κουσουρια πλέον στο παιχνιδι του (έλλειψη ταχύτητας, λίγα ανεβάσματα, χαμηλές εντάσεις) αλλά μην ξεχνάμε πως έδωσε προκρίσεις πριν κάποιους μήνες, με την γκολάρα κόντρα στη Μιντιλαντ και την ματσαρα με την ασσίστ στο Βέλγιο.
-
Πραγματικα δεν πιστεύω αυτα που διαβαζω...Καλυτερος αμυντικα ρε Ρενε ο Βιερινια απο τον Σαστρε ; Ματσαρες ο αρχηγος περσι που γινοταν προς το τελος αλλαγη στο ημιχρονο; Πριν λιγες μονο εβδομαδες γραφατε πως ανανεωνει για καποια 20λεπτα και τωρα ειναι λογικο να ξεκιναει βασικος μετα απο τραυματισμο μεχρι τα 40...
-
Αν ο Σαστρε ειναι μικρος Τειλορ (που δεν το αμφισβητω, γιατι ουτε εμενα μ γεμισε το ματι αμυντικα), τοτε για ποιον μαμημενο λογο τον αγορασαμε? Γιατι δεν βρηκαμε εναν αλλο δεξιο μπακ να κανουμε τη δουλεια μας?
Δηλαδη κραταμε παιχτες που δεν μας κανουν με την ελπιδα οτι τι? Θα μαθει να αμυνεται στα 25 του?
Δηλαδη κραταμε παιχτες που δεν μας κανουν με την ελπιδα οτι τι? Θα μαθει να αμυνεται στα 25 του?
-
Με ενα ιδιο αφηγημα και για τον Φελιππε
ανετα ξεκιναει η γκρινια για τον Μποτο!
Ξανα μανα τα βελη της "κριτικης" αλλου.-
ανετα ξεκιναει η γκρινια για τον Μποτο!
Ξανα μανα τα βελη της "κριτικης" αλλου.-
Σημερα παιζουμε το 1ο(!!!!) επισημο ματς. Σε αυτο ενδεχεται να ξεκινησει ο Αντρε και οχι ο Σαστρε.
Και εχουμε πεσει πανω να αποδομησουμε ποδοσφαιρικα τον Σαστρε. Επειδη ενδεχεται για χ,ψ λογους να μην ξεκινησει σημερα και να παιξει ο Αντρε. Και πανω σε αυτο το ενα (1ο) ματς κανουμε αναλυση λες και ειναι ο κανονας ολης της χρονιας.
Μας εχει βαρεσει και εμας η ζεστη μου φαινεται.
Και εχουμε πεσει πανω να αποδομησουμε ποδοσφαιρικα τον Σαστρε. Επειδη ενδεχεται για χ,ψ λογους να μην ξεκινησει σημερα και να παιξει ο Αντρε. Και πανω σε αυτο το ενα (1ο) ματς κανουμε αναλυση λες και ειναι ο κανονας ολης της χρονιας.
Μας εχει βαρεσει και εμας η ζεστη μου φαινεται.
Πολλα μπορει να παιζουν ρολο. Εγω στο μυαλο μου εχω πως ο Βιερινια εκανε πιο λαιτ προετοιμασια για να ειναι ετοιμοπολεμος το καλοκαιρι, απο την στιγμη που θα παρει πολυ λιγοτερα ματς απο τους υπολοιπους μεσα στη χρονια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο περίεργο να ξεκινήσει ο έμπειρος και αρχηγός της ομάδας στο πρώτο και κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, για να παίξει όσο μπορεί και όσο αντέχει. Πως αυτό κάνει τον Boto λίγο, το Σάστρε ακτάλληλο κλπ
Aσε που πιθανότατα θα δούμε τον Σάστρε να μπαίνει ως αλλαγή ...
Aσε που πιθανότατα θα δούμε τον Σάστρε να μπαίνει ως αλλαγή ...
- pagotatzis
- black_star_ninja
Ηταν στο γαυρο δανεικος παλια? εγω δε διαβασα πουθενα γιαυτον.pagotatzis έγραψε:Gonçalo Paciencia Φορ από Άιντραχτ
Έχει γραφτεί πουθενά αυτός ;
- ΑποστόληςΑ
Με Lucesku προπονητή;nunies4 έγραψε:80 ματς καριερας σαν δεξι μπακ Αποστολη. Σχεδον οσα και σαν δεξιος μεσος.
Την ξερει την θεση.
Αρε μπαγασα !! Το κανονίσες να είσαι έξω για το ματς!! Σιδερένιος γιωργαρε, και φυσικά να μην ξεχνάμε κι το κλασικό σύνθημαgergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
" Ήρθαμε σκαστοι από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ δεν το ξέρουν οι γιατροί....."