Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ε ρε που πάμε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω και εγώ καλό προαίσθημα γι'αυτό το παλικαράκι.
Αυτός ο Ρικάρντο αν ήταν μαυρουκος θα στοιχηματιζα οτι κρύβει χρονια... 

- Kabamaru11
Και εγω εχω πολυ καλο feeling για τον μικρο,αρκετα δουλεμενο σωμα,καλη τεχνικη,γενικα εχουμε κανει καλες επιλογες για την ωρα,περιμενουμε καλυτερες σε στοπερ και αριστερο εξτρεμ και φυσικα αντικαταστατη του Τσολακ σε περιπτωση πωλησης του κορυφαιου striker των Βαλκανιων (γραφτε ρε κανα καλο λογο μπας και μας βλεπουν απο το ρεηντζερομανια).
Ναι ρε φιλε! 21χρονος με φατσα 30αρη!
Εχω το προαισθημα οτι θα βγει παιχτουρα!
Κουαλιατα βλεπω σταθερα αριστερα κι αυτον δεκαρακι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω το προαισθημα οτι θα βγει παιχτουρα!
Κουαλιατα βλεπω σταθερα αριστερα κι αυτον δεκαρακι.
Tο ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ έχει καλό προαίσθημα γι'αυτόν;obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω και εγώ καλό προαίσθημα γι'αυτό το παλικαράκι.
Εγώ περιμένω πως και πως να τον δω... πιο πολύ από Κουαλιάτα και Ντάντας κλπ
Ναπολιτανε νομιζω και ο Κουαλιατα και αυτος ειναι στην ιδια κατηγορια αδημονιας για να τους δουμε.
Ο Ουρουγουανος ειναι τεραστιο αινιγμα και η επιμονη του Μποτο εμενα προσωπικα με εχει ψησει τρελα για να τον δω!
Ο Ουρουγουανος ειναι τεραστιο αινιγμα και η επιμονη του Μποτο εμενα προσωπικα με εχει ψησει τρελα για να τον δω!
- Dark Knight
Αυτό λέω αδερφέ. Για τα εξτρέμ που ΘΑ έρθουν αλλά δεν ήρθαν ακόμα και την ανάγκη να είναι παίκτες επιπέδου, καλοί στος ένας με έναν, να παίζουν την γραμμή αλλά να έχουν και τη μπούκα και φυσικά να μην έχουν αλλεργία στο γκολ. Όσον αφορά τον Ολιβέϊρα, περιμένουμε με ανυπομονησία να τον δούμε σε μία χρονιά υγιή και δυνατό να προσφέρει, αλλά δεν μπορώ προσωπικά να τον θεωρήσω σταθερά στα γκολ, ενώ ο Κουαλιάτα είναι το μεγάλο στοίχημα του Μπότο και ευελπιστούμε να έχει κάνα διάνα στην επιλογή του. Μακάρι Κουαλιάτα και Ρικάρντο να βοηθήσουν ουσιαστικά στο κομμάτι της δημιουργίας και να πάρουμε γκολ από τα σέντερ φορ. Ακόμη καλύτερα να πωληθεί ο Τσόλακ και να αντικατασταθεί από ένα λατίνο επιθετικό, ανακατοσούρα, μπουκαδόρο, 22-25 όπως είχε πει ο Μπάνε με προοπτικές εξέλιξης.CCCP έγραψε:Πως δεν εχουμε ενισχυθει ρε φιλε πλακα μας κανεις? Περσι ολη τη χρονια επαιζες χωρις σεντερ φορ και δεκαρι και ξεκινας με Ολιβειρα και Κουαλιατα, συν τα εξτρεμ που θα ερθουν.Dark Knight έγραψε:Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
Napoli4 έγραψε:Tο ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ έχει καλό προαίσθημα γι'αυτόν;obanebane έγραψε:Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω και εγώ καλό προαίσθημα γι'αυτό το παλικαράκι.
Εγώ περιμένω πως και πως να τον δω... πιο πολύ από Κουαλιάτα και Ντάντας κλπ
Αρκετοί είναι που δεν πιστεύουν στον παίχτη και το έχουν εκφράσει και εδώ μέσα.