Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Γιατί ξεκαρδίστηκε ο Τζουλάκης; Τι σχέση έχει με τις μεταγραφές μας; Μας ετοιμάζει τίποτα άλλο μαζί με τον αυνανάκη;
με τις μεταγραφές μας δεν έχει σχέση αλλα έχει σχέση με τα 3 πρωταθλήματα σε 5 χρόνια
- Metagrafakias
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην ξεχνάτε τους δανεικούς Taylor, Παναγιώτη Τζίμα, Kanis, Βρακά (αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιό του), Κούτσια και Τσιγγάρα.
Απο αυτους θεωρω δεδομενο οτι προετοιμασια θα κανουν Κουτσιας,Βρακας,Τζιμας....
Βλέπω ότι η επίθεση του ΠΑΟΚ μειώνεται από συνοπαδούς μας. Ότι αν είχαμε επιθετικό που φύσαγε θα βλέπαμε τρελά νούμερα από τον Κωσταντέλια.
Εγώ πιστεύω ότι έχουμε έναν ποιοτικό φορ τον Ολιβέιρα, που δεν έχει και λίγα γκολ, ενώ κρατάει μπαλα, κερδίζει φάουλ, ξέρει να πασάει και έχει ήδη στο πρωτάθλημα μόνο 7 γκολ και 2 ασίστ σε 1614 αγωνιστικά λεπτά (23 συμμετοχές 70λεπτες κατά Μ.Ο). Αυτό δε σημαίνει ότι τουχρόνου, που θα είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος θα μπορεί να έχει την ίδια απόδοση, και ειδικά το μεθεπόμενο χρόνο. Δηλαδή δεν είμαι ζεστός σε ανανέωση. Αν μείνει, πρέπει να πάρει τα μισά χρήματα σε 2ετές και να έρθει ένα βασικό φορ.
Από την ομάδα λείπει ένα βασικό αριστερό εξτρέμ. Πήραμε έναν 35χρονο που δε με πείθει για βασικός, λόγω ηλικίας κυρίως. Η ομάδα είχε ανάγη από έναν Τζόλη, ή κάποιον με τα χαρακτηριστικά αυτά. Οι Νάρει και Ζίβκοβιτς είναι μια χαρά για δεξιά και στο ροτέισον του βασικού αριστερού εξτρέμ (που θα θέλει ανάσες).
Η ομάδα δε έχει πολύ δυνατό κέντρο για μένα, ειδικά με Ντάντας. Επίσης τα μπακ δεν είναι Μάτος - Βιεϊρίνια (ή Λίνο). Είδα παλιά παιχνίδια, ακόμη και όταν ο Λίνο ήταν μεγάλος ηλικιακά και ήταν κλάσης πάνω από τον Σοάρες. Ο πιο φορμαρισμένος Σάστρε είναι έτη φωτός μακριά από τον Λέο Μάτος που είχε δύναμη, άλμα, κεφάλι διαβήτη, ταχύτητα (έχει και ο Σάστρε), ντρίπλα, ηγετικότητα, νοοτροπία νικητή, καλά τελειώματα.
Η ομάδα έχει και εξαιρετικούς Κ.Αμυντικούς. Όμως δεν έχει ποιοτικό πάγκο ούτε σε αυτή τη θέση, ούτε στις περισσότερες.
Για τουχρόνου η ομάδα θέλει βαασικό φορ, όχι γιατί δε μου αρέσει ο φετινός Ολιβέιρα, αλλά γιατί γερνάει. Είδαμε και τον 1ο σκόρερ Κούρτιτς τι χρονιά κάνει φέτος... Χρειαζομαστε βασικό αριστερό εξτρέμ με αλλαγή τον έμπειρο Τάισον. Θέλει σίγουρα ενα ποιοτικό χαφ στη θέση του Ντάντας και επιστροφή του Τσιγγάρα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι το να παραμείνει ο Κωσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Μόνο για προσφορές στα 20εκ δικαιολογώ τη διοίκηση να κάνει πωλήσεις τέτοιων αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών. Αν θέλουμε τουχρόνου πρωτάθλημα πρέπει να μείνουν και οι 2 μικροί.
Εγώ πιστεύω ότι έχουμε έναν ποιοτικό φορ τον Ολιβέιρα, που δεν έχει και λίγα γκολ, ενώ κρατάει μπαλα, κερδίζει φάουλ, ξέρει να πασάει και έχει ήδη στο πρωτάθλημα μόνο 7 γκολ και 2 ασίστ σε 1614 αγωνιστικά λεπτά (23 συμμετοχές 70λεπτες κατά Μ.Ο). Αυτό δε σημαίνει ότι τουχρόνου, που θα είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος θα μπορεί να έχει την ίδια απόδοση, και ειδικά το μεθεπόμενο χρόνο. Δηλαδή δεν είμαι ζεστός σε ανανέωση. Αν μείνει, πρέπει να πάρει τα μισά χρήματα σε 2ετές και να έρθει ένα βασικό φορ.
Από την ομάδα λείπει ένα βασικό αριστερό εξτρέμ. Πήραμε έναν 35χρονο που δε με πείθει για βασικός, λόγω ηλικίας κυρίως. Η ομάδα είχε ανάγη από έναν Τζόλη, ή κάποιον με τα χαρακτηριστικά αυτά. Οι Νάρει και Ζίβκοβιτς είναι μια χαρά για δεξιά και στο ροτέισον του βασικού αριστερού εξτρέμ (που θα θέλει ανάσες).
Η ομάδα δε έχει πολύ δυνατό κέντρο για μένα, ειδικά με Ντάντας. Επίσης τα μπακ δεν είναι Μάτος - Βιεϊρίνια (ή Λίνο). Είδα παλιά παιχνίδια, ακόμη και όταν ο Λίνο ήταν μεγάλος ηλικιακά και ήταν κλάσης πάνω από τον Σοάρες. Ο πιο φορμαρισμένος Σάστρε είναι έτη φωτός μακριά από τον Λέο Μάτος που είχε δύναμη, άλμα, κεφάλι διαβήτη, ταχύτητα (έχει και ο Σάστρε), ντρίπλα, ηγετικότητα, νοοτροπία νικητή, καλά τελειώματα.
Η ομάδα έχει και εξαιρετικούς Κ.Αμυντικούς. Όμως δεν έχει ποιοτικό πάγκο ούτε σε αυτή τη θέση, ούτε στις περισσότερες.
Για τουχρόνου η ομάδα θέλει βαασικό φορ, όχι γιατί δε μου αρέσει ο φετινός Ολιβέιρα, αλλά γιατί γερνάει. Είδαμε και τον 1ο σκόρερ Κούρτιτς τι χρονιά κάνει φέτος... Χρειαζομαστε βασικό αριστερό εξτρέμ με αλλαγή τον έμπειρο Τάισον. Θέλει σίγουρα ενα ποιοτικό χαφ στη θέση του Ντάντας και επιστροφή του Τσιγγάρα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι το να παραμείνει ο Κωσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Μόνο για προσφορές στα 20εκ δικαιολογώ τη διοίκηση να κάνει πωλήσεις τέτοιων αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών. Αν θέλουμε τουχρόνου πρωτάθλημα πρέπει να μείνουν και οι 2 μικροί.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Αν εχουμε στανταρ Κονφερενς (εγω πιστευω θα παμε γιουροπα) και με χρηματα απο πωληση Ζιφκο ας κανουμε μια ρελανς να ρθει φορ, εξτρεμ αριστερο μπακ, δεξι στοπερ, Νταντας, χαφ αντι Κουρτιτς ποσοτικα αλλα με ρολο Σβαμπ στο νεοτερο. Ας μεινουν και Ντελιας Κουλιερακης Αγκουστο Κοταρσκι και να παρουμε κι βαθμους στην Ευρωπη
Από αριστερά δεν θέλουμε κάποιον σαν τον Τζόλη που να συγκλίνει, καλό είναι να βρούμε ένα κλασικό εξτρέμ που να παίζει και στον ασβέστη να μπορεί να δώσει πλάτος. Μια Τιτίκα σαν τον Λούκας Πέρεθ ( κάτω των 30).
Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν, τι κίνητρα θα δώσουν αλλά δεν θέλω του χρόνου να λέω ένα what if....για το πώς θα παρουσιαζόταν η ομάδα αν δεν είχε χάσει κανέναν κομβικό της παίκτη.
Τα δύο στόπερ της, τον Κοτάρσκι, τον Ντάγκλας, τον Νταντας, τον Ντελια, τον Ζιβκο, τον Νελσον.
Θεωρώ ότι η αριστερή πλευρά χρειάζεται αναβάθμιση με δύο τοπ παίκτες (μπακ, εξτρέμ), προσθήκη ενος χαφ ακομα με το κορμί του Κουρτιτς και φυσικά ποιοτική αναβάθμιση του βάθους του πάγκου.
Η πιο περίεργη θέση για εμένα είναι του φορ.
Ενώ στα χαρτιά η 3αδα Νέλσον , Κουτσιας, Τζίμας (και Τόμας) δεν με χαλάει, κρύβει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο να μην τραβήξει.
Ιδανικά ίσως χρειάζεται η προσθήκη ενός ακόμα τοπ φορ άσχετα αν νοιωθω ότι θα πάει πίσω τον Κουτσια η τον Τζίμα σε σεζόν που θεωρώ ότι είναι η ώρα τους για το step up.
Τα δύο στόπερ της, τον Κοτάρσκι, τον Ντάγκλας, τον Νταντας, τον Ντελια, τον Ζιβκο, τον Νελσον.
Θεωρώ ότι η αριστερή πλευρά χρειάζεται αναβάθμιση με δύο τοπ παίκτες (μπακ, εξτρέμ), προσθήκη ενος χαφ ακομα με το κορμί του Κουρτιτς και φυσικά ποιοτική αναβάθμιση του βάθους του πάγκου.
Η πιο περίεργη θέση για εμένα είναι του φορ.
Ενώ στα χαρτιά η 3αδα Νέλσον , Κουτσιας, Τζίμας (και Τόμας) δεν με χαλάει, κρύβει μεγάλο ρίσκο και κίνδυνο να μην τραβήξει.
Ιδανικά ίσως χρειάζεται η προσθήκη ενός ακόμα τοπ φορ άσχετα αν νοιωθω ότι θα πάει πίσω τον Κουτσια η τον Τζίμα σε σεζόν που θεωρώ ότι είναι η ώρα τους για το step up.
Ρε την ξεκληρίσαμε την ομάδα πριν καν βγει ο Φλεβάρης; Δεν λέω πιθανό σενάριο να γίνουν οι πωλήσεις που λέτε, αλλά ποιοι πως πόσα έχουμε καιρό.
Για αυτό κλείνεις από τώρα Κράσσο που παίζει παντού και ξεγνοιασες για μπροστά
πιστευω οτι ήδη εχει κλεισει παικτες για το καλοκαιρι ο Μποτο
και ειναι σε επαφες και για αλλους
το θεμα ειναι να ερθουν στην προετοιμασια
τουλαχιστιον τρια(3) "θελω" του προπονητη
και ειναι σε επαφες και για αλλους
το θεμα ειναι να ερθουν στην προετοιμασια
τουλαχιστιον τρια(3) "θελω" του προπονητη
- Jules Winnfield
aivas19 έγραψε:Αν εχουμε στανταρ Κονφερενς (εγω πιστευω θα παμε γιουροπα) και με χρηματα απο πωληση Ζιφκο ας κανουμε μια ρελανς να ρθει φορ, εξτρεμ αριστερο μπακ, δεξι στοπερ, Νταντας, χαφ αντι Κουρτιτς ποσοτικα αλλα με ρολο Σβαμπ στο νεοτερο. Ας μεινουν και Ντελιας Κουλιερακης Αγκουστο Κοταρσκι και να παρουμε κι βαθμους στην Ευρωπη
Δεν ξέρω αν τα λες σοβαρά ή τρολάρεις κάποιο προηγούμενο ποστ αλλά εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσής ή λογιστής ;
Θα βγούμε europa ;!!!θα πουλήσουμε Ζιβκοβιτς!!!!
Και ας μείνουν Κοταρσκι,Ντέλιας,Κουλιερακης και Αουγκούστο για την Ευρώπη;
Ρε παιδιά , είναι δυνατόν να γράφονται αυτά εδώ μέσα; Κάποιοι ,που αλλού λένε πως φέτος χτίζουμε ομάδα, "διώχνουν" ό,τι αξιόλογο έχει η ομάδα! Λίγη ντροπή ρε!!!
Κανένας να μη φύγει , να έρθουν άλλοι τόσοι παικταραδες και του χρόνου θα παίζουμε ομίλους champions league.
Παντα κανουμε μια χρονια και μετα οτι κερδισαμε το πεταμε την επομενη. Φετος πρεπει να σταματησει αυτο και να καρπωθουμε την παραμονη Λουτσε και Μποτο απο τον 2ο στον 3ο χρονο. Να παμε Ευρωπη και να χτισουμε μετα κι αλλο. Οποιος και να φυγει (περαν των Ελληνων που ειναι για μενα αναντικαταστατοι αν και ο μονος τροπος να τους αντικαθαστησεις καπως ειναι με νεα ταλεντα απο την ακαδημια, δεν θα μεινουν για πολυ εδω μιλαμε για παικταραδες) το ζητουμενο ειναι να υπαρχει μηχανισμος που θα τους αντικαθιστα επαξια. Τεχνογνωσια και πλανο να μειωθουν τα λαθη
Δηλαδη τωρα υπαρχει περιπτωση σε κανα δυο χρονια να βλεπουμε εντεκαδα με Λυρα, Τσαουση, Ντελια, Κουλε/Μιχαηλιδη Τζημα / Κουτσια?
Ε θα τρελαθουμε τελειως…..
Ε θα τρελαθουμε τελειως…..
Η ομάδα αυτή την στιγμή βρίσκονται στο καλύτερο σημείο ever από πλευράς διάρκειας συμβολαίων των σημαντικών παικτών της
Κοταρσκι (23) 2026
Ινγκασον (29) 2025
Μιχαηλίδης (23) 2025
Κουλιερακης (19) 2026
Νεσμπεργκ (26) 2025
Λύρα (23)2026
Σαστρε (25) 2026
Αουγκούστο (26) 2026
Φελίπε (23) 2026
Ντελιας (19) 2027
Ναρευ (28) 2026
Επιπλέον
Ρικάρντο (22) 2026
Κουαλιατα (23) 2026
Λίγες μαμημενες προσθήκες στις θέσεις των
Αντρέ
Κουρτιτς
Καντουρι
Μπίσεσβαρ
Και θα μιλάμε για μια ομάδα πολύ υψηλου επιπέδου
Κοταρσκι (23) 2026
Ινγκασον (29) 2025
Μιχαηλίδης (23) 2025
Κουλιερακης (19) 2026
Νεσμπεργκ (26) 2025
Λύρα (23)2026
Σαστρε (25) 2026
Αουγκούστο (26) 2026
Φελίπε (23) 2026
Ντελιας (19) 2027
Ναρευ (28) 2026
Επιπλέον
Ρικάρντο (22) 2026
Κουαλιατα (23) 2026
Λίγες μαμημενες προσθήκες στις θέσεις των
Αντρέ
Κουρτιτς
Καντουρι
Μπίσεσβαρ
Και θα μιλάμε για μια ομάδα πολύ υψηλου επιπέδου
Μπηκα να γραψω ακριβως αυτο. Τετοια περιοδο πολλες χρονιες με πιανω να σκεφτομαι την επομενη χρονια και πραγματικα φετος δεν βλεπω πως μπορει η επομενη χρονια να παει λαθος.
Υπαρχει μια παρα πολυ καλη βαση και εχω την πεποιθηση προσωπικα πως δεν θα γινουν πωλησεις κανενος απο των παραπανω παικτων που αναφερει ο Ρενε.
Φυσικα υπαρχουν και κενα που θα πρεπει να καλυφθουν νωρις το καλοκαιρι. Ο Ραφα Σοαρες προσωπικα δεν με πειθει σιγουρα οχι για να ειναι ο βασικος αριστερος μπακ μας του χρονου. Αν δεν βρεθει φορμουλα να παραμεινει στο ροστερ ο Νταντας (πιστευω οτι θα παραμεινει και του χρονου ως δανεικος) θα πρεπει σιγουρα να ερθει χαφ. Θα πρεπει να παρθουν αποφασεις που θα αφορουν στους ρολους που θα εχουν οι Τζημας και Κουτσιας κι αν θα παραμεινει ο Νελσον. Προσωπικα θα ηθελα εναν φορ σε καλυτερη ηλικια, πιο παραγωγικο και με ποτενσιαλ.
Υπαρχει μια παρα πολυ καλη βαση και εχω την πεποιθηση προσωπικα πως δεν θα γινουν πωλησεις κανενος απο των παραπανω παικτων που αναφερει ο Ρενε.
Φυσικα υπαρχουν και κενα που θα πρεπει να καλυφθουν νωρις το καλοκαιρι. Ο Ραφα Σοαρες προσωπικα δεν με πειθει σιγουρα οχι για να ειναι ο βασικος αριστερος μπακ μας του χρονου. Αν δεν βρεθει φορμουλα να παραμεινει στο ροστερ ο Νταντας (πιστευω οτι θα παραμεινει και του χρονου ως δανεικος) θα πρεπει σιγουρα να ερθει χαφ. Θα πρεπει να παρθουν αποφασεις που θα αφορουν στους ρολους που θα εχουν οι Τζημας και Κουτσιας κι αν θα παραμεινει ο Νελσον. Προσωπικα θα ηθελα εναν φορ σε καλυτερη ηλικια, πιο παραγωγικο και με ποτενσιαλ.