Obdulio έγραψε:Το να μείνουν εκτός αποστολής απο το ερχόμενο παιχνίδι και στο εξής οι επικίνδυνοι πλέον για την ομάδα ποδοσφαιριστές, είναι μια χαρά ουσιαστική πράξη. Γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του Βαρέλα είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνος για την ομάδα. Το ίδιο και του Εσίτι. Το ίδιο και του Τέυλορ. Και και και. Όσο το νωρίτερο,τόσο καλύτερα. Και αν δεν ψήνεται ο υπάρχον τεχνικός να πάρει δραστικές αποφάσεις, ε υπάρχουν και άλλοι πιο πρόθυμοι.vdragic έγραψε:Με όλον τον σεβασμό, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλτατε. Σε έναν σοβαρό οργανισμό δεν είναι ποτέ ώρα για κραυγές. Αλλά πάντα είναι η κατάλληλη στιγμή για ΠΡΑΞΕΙΣ μετά απο ενδελεχή ανάλυση και όχι εν βρασμώ. Επομένως, βγάζοντας εκτός το σημερινό βράδυ, απο αύριο οι μέρες προσφέρονται για σοβαρές εξελίξεις, γιατί εάν ψάχνουμε για λόγους αναβλητικότητας, μια χαρά μπορώ να βρώ και εγω και ο καθένας το επόμενο πιο σοβαρό παιχνίδι.Obdulio έγραψε:Οι καιροί απαιτούν ατσαλένια ψυχραιμία. Όπως είχα γράψει καιρό πριν, ο υπέρ πάντων αγώνας είναι η κατοχύρωση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κόνφερενς. Είναι ντροπή που δεν έχει γίνει αυτό ήδη αλλά εφόσον υπάρχει ακόμα η δυνατότητα, πρέπει να γίνει το παν για να περάσει η ομάδα. Αν περάσει, πολλά μπορούν να διορθωθούν/διασωθούν μέσα στη σεζόν.
Ώρα για κραυγές θα είναι το πρωί της Παρασκευής. Όχι απόψε ή τις επόμενες μέρες.
ΥΓ: Εάν κάποιος έχει αμφιβολίες ακόμα, ας ακούσει τις δηλώσεις του προπονητή του Ιωνικού. Τουλάχιστον εξευτελιστικές μέσα στην ειλικρίνειά τους
Δεν τίθεται θέμα αναβλητικότητας. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι ορόσημο, δεν έχει επόμενη μέρα. Από σήμερα ως την Πέμπτη δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό που να μπορεί να γίνει. Μόνο η προσπάθεια να μην διαλυθούν όλα και να δοθεί ο αγώνας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενέργεια.
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ρε παιδιά μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο δικός μας ή θα τον περιμένουμε για πολύ ακόμα?
Όπως και να έχει δεν μπορείς να ξευτυλισεις το πιο πετυχημένο προπονητή σου τόσο εύκολα κ απλά. Ντροπή είναι.
Ξες ότι είναι πολύ καλός σε συγκεκριμένα πράγματα κ κολλημένος σε σημείο αηδίας σε κάποια άλλα.
Οπότε η του φέρνεις αυτούς που μπορούν να τον υποστηρίξουν η δεν τον έφερνες εξαρχής.
100% ευθύνη του Ιβάν η σημερινή κατάσταση και δεν τιμάει κανένα, και το ήξερε η έπρεπε να το ξέρει ότι ήταν θέμα χρόνου.
Επιβεβαίωση του φόβου για εύκολο εξιλαστήριο θύμα σε μια ομάδα που έχει δεν είχε καμία ελπίδα σωτηρίας.
Πλεον πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη κατάσταση.
Ξες ότι είναι πολύ καλός σε συγκεκριμένα πράγματα κ κολλημένος σε σημείο αηδίας σε κάποια άλλα.
Οπότε η του φέρνεις αυτούς που μπορούν να τον υποστηρίξουν η δεν τον έφερνες εξαρχής.
100% ευθύνη του Ιβάν η σημερινή κατάσταση και δεν τιμάει κανένα, και το ήξερε η έπρεπε να το ξέρει ότι ήταν θέμα χρόνου.
Επιβεβαίωση του φόβου για εύκολο εξιλαστήριο θύμα σε μια ομάδα που έχει δεν είχε καμία ελπίδα σωτηρίας.
Πλεον πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τη κατάσταση.
+1926joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει ο Λουτσεσκου μεγαλο μεριδιο ευθυνης για οτι βλεπουμε αλλα το ερωτημα ειναι απλο? Ειναι κακος προπονητης? Μπορει να ειναι κακος ενας προπονητης που εφερε την ομαδα δυο φορες στη πρωτη θεση της βαθμολογιας ,δυο απο τις τεσσερις στα 100 χρονια ιστοριας? Αξιζει αυτος ο προπονητης να απαξιωθει σε τετοιο βαθμο που να οδηγει στην απομακρυνση Δεκεμβριο μηνα? Εχουμε το θαρρος και τη ψυχη να δωσουμε χρονο και πιστη σε εναν ανθρωπο που μας προσφερε τετοιες χαρες? Επαναλαμβανω πως οσα νευρα και αν εχω σημερα το θεωρω τρομερα μικροψυχο να τον απαξιωνουμε στον βαθμο που γινεται αυτη τη στιγμη.
+1926joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει ο Λουτσεσκου μεγαλο μεριδιο ευθυνης για οτι βλεπουμε αλλα το ερωτημα ειναι απλο? Ειναι κακος προπονητης? Μπορει να ειναι κακος ενας προπονητης που εφερε την ομαδα δυο φορες στη πρωτη θεση της βαθμολογιας ,δυο απο τις τεσσερις στα 100 χρονια ιστοριας? Αξιζει αυτος ο προπονητης να απαξιωθει σε τετοιο βαθμο που να οδηγει στην απομακρυνση Δεκεμβριο μηνα? Εχουμε το θαρρος και τη ψυχη να δωσουμε χρονο και πιστη σε εναν ανθρωπο που μας προσφερε τετοιες χαρες? Επαναλαμβανω πως οσα νευρα και αν εχω σημερα το θεωρω τρομερα μικροψυχο να τον απαξιωνουμε στον βαθμο που γινεται αυτη τη στιγμη.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Όχι, η απαξίωση είναι αδικαιολόγητη. Αλλά ρε συ Τζόσουα, το βλέπουμε όλοι ότι το μοντέλο που λατρεύει ο Λουτσεσκου πέθανε. Δεν χωράει πλέον αμφιβολία. Τον εμπιστεύεσαι να σε οδηγήσει σε μια νέα εποχή όπου στην ομάδα θα παίζουν ορεξάτοι νέοι καλοί αθλητές? Αν ναι, τότε δεκτή η άποψη σου, αν και θα ήθελα πολύ να μου την εξηγήσεις. Αν όχι, τότε γιατί να προσκολλόμεθα σε έναν προπονητή μόνο και μόνο επειδή κάποτε όλα ταίριαξαν ώστε να πετύχει αξιοθαύμαστα πράγματα? Ρεαλιστικά και λογικά βλέποντας το, πρέπει να χωρίσουμε φιλικά με τον Ρουμάνο. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις, κι η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να του κάνει τα χατίρια φέρνοντας του ότι καλύτερο υπάρχει ώστε να λειτουργήσει ως έναν βαθμό (δε μιλάμε φυσικά για πρωτάθλημα) το παλιό μοντέλο.joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει ο Λουτσεσκου μεγαλο μεριδιο ευθυνης για οτι βλεπουμε αλλα το ερωτημα ειναι απλο? Ειναι κακος προπονητης? Μπορει να ειναι κακος ενας προπονητης που εφερε την ομαδα δυο φορες στη πρωτη θεση της βαθμολογιας ,δυο απο τις τεσσερις στα 100 χρονια ιστοριας? Αξιζει αυτος ο προπονητης να απαξιωθει σε τετοιο βαθμο που να οδηγει στην απομακρυνση Δεκεμβριο μηνα? Εχουμε το θαρρος και τη ψυχη να δωσουμε χρονο και πιστη σε εναν ανθρωπο που μας προσφερε τετοιες χαρες? Επαναλαμβανω πως οσα νευρα και αν εχω σημερα το θεωρω τρομερα μικροψυχο να τον απαξιωνουμε στον βαθμο που γινεται αυτη τη στιγμη.
-
JohnEconomist
Δεν είναι όμως καλός προπονητής και οπωσδήποτε ΔΕΝ είναι αυτό που είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.joshua έγραψε:.Κακος προπονητης σιγουρα δεν ειναι,
Τι εστι ρουμάνος θα φανει απο εδω και πέρα.
Θα εκθέσει με την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του και τους λίγους θαυμαστές πού είχε .
Κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν.
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Σ
.
Θα εκθέσει με την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του και τους λίγους θαυμαστές πού είχε .
Κάποιοι θα τρέξουν να κρυφτούν.
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Σ
.
Μαλλον απαξιωνει ο ιδιος τον εαυτο του.joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει ο Λουτσεσκου μεγαλο μεριδιο ευθυνης για οτι βλεπουμε αλλα το ερωτημα ειναι απλο? Ειναι κακος προπονητης? Μπορει να ειναι κακος ενας προπονητης που εφερε την ομαδα δυο φορες στη πρωτη θεση της βαθμολογιας ,δυο απο τις τεσσερις στα 100 χρονια ιστοριας? Αξιζει αυτος ο προπονητης να απαξιωθει σε τετοιο βαθμο που να οδηγει στην απομακρυνση Δεκεμβριο μηνα? Εχουμε το θαρρος και τη ψυχη να δωσουμε χρονο και πιστη σε εναν ανθρωπο που μας προσφερε τετοιες χαρες? Επαναλαμβανω πως οσα νευρα και αν εχω σημερα το θεωρω τρομερα μικροψυχο να τον απαξιωνουμε στον βαθμο που γινεται αυτη τη στιγμη.
Ειναι ξεκαθαρο πως δεν το χει με τις επιλογες παιχτων. Απλα την χρονια του νταμπλ ειχε ενα ροστερ που μπορουσε να ανταποκριθει σε πρωταθλητισμο και να καλυψει και τις αρνητικες συνεπειες των εμμονων του.
Φετος που το ροστερ ειναι φτωχό και χρειαζεται εναν πραγματικα καλο προπονητη ωστε να καταφερνει να καλυπτει τα κενα του ροστερ και να κλεβει τα παιχνιδια, βλεπουμε αυτο το αθλιο πραγμα.
Ενδεικτικο της κακης του προσέγγισης ειναι οι αλλαγες του. Βγαζει συστηματικα τους λαθος παίχτες. Οσο κακο ροστερ κι αν εχει δεν γινεται οι βασικες και αναντικαταστατες επιλογες του να ειναι οι χειροτεροι σε αποδοση. Δεν το χει ο ανθρωπος απλα
Ας φερουμε καποιον να κανει πληρη αναδομηση του ροστερ κι ας τον αφησουμε τον Λουτσεσκου να παιζει με ετοιμο ροστερ. Για τπτ αλλο δεν ειναι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν αθλητές όμως. Πες μου έναν παικτη από όλες αυτές τις ομάδες που περπατάει σαν τον Μπισε. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι φυσικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα. Εμείς από αυτά δεν έχουμε τίποτα...Ή για να μην υπερβάλω...είμαστε ή στο ίδιο επίπεδο ή λίγο χειρότεροι από τις ομάδες που αναφέρεις.gika έγραψε:Γιατί έχουν οι Ατρόμητος, Σλόβαν, Λάρισα, Αρης και Ιωνικός καλύτερους παίκτες από εμάς;Mitsospaoki4 έγραψε:Είναι άδικο να τον κρίνουμε με τέτοιο ροστερ
Τον Κλοπ να φέρουμε, αν έχει φορ τον Ακπομ και τον Σφιντερσκι, γκολ δεν θα βάλει
Σε 5χ5 και σε μπιτς σοκερ τις έχουμε ολες όμως.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι οι τίτλοι και οι διακρίσεις. Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι σε θέση να τα καταφέρει και μάλιστα έχοντας να αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες. Σίγουρα έχει μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της τωρινής κατάστασης, όμως έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ την Κυρ 05 Δεκ 2021, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στηρίζεις προπονητή , από αύριο τελειώνουν 3-4 παίκτες που δεν μπορούν , σε 15 μέρες τελειώνεις και άλλους 3-4 και γίνονται 4 μεταγραφές βασικών και προωθούνται 2-3 απο τους μικρούς μας .. το καλοκαίρι τελειώνουν οι υπόλοιποι .. δεν υπάρχει άλλος δρόμος ..
αλλιώς διώχνεις λουτσε και κρατάς την χλεμπα..
αλλιώς διώχνεις λουτσε και κρατάς την χλεμπα..
Ρε παιδια δεν ξερω, εγω δεν θα νιωσω ομορφα αν τον δω να αποχωρει Δεκεμβριο μηνα,οσο για το μοντελο που ακολουθει και ειναι ξεπερασμενο πως ακριβως περιμενατε να αλλαξει? Εδειξε η διοικηση καποια ιδιαιτερη διαθεση προς αυτη τη κατευθυνση? Του ειπε παρε οποιον παικτη θες και εκεινος ειπε οχι θελω να επιστρεψουν ο Μπισεσβαρ και ο Εσιτι απο τους δανεισμους? Θελετε να πιστεψω πως περιμενε μεχρι τον Σεπτεμβρη σχεδον γιατι ειχε εμμονη με τον Μιτριτσα? Αυτος δεν επεμενε στη προσληψη ΤΔ? Ειπε ποτε πως θελει να αναλαβει τα παντα? Οκ του χρεωνω και εγω την ελευση Κουρτιτς.Ενα σωρο μπορω να του χρεωσω αλλα η καρδια μου αυτη τη στιγμη σφιγγει στην ιδεα να απαξιωθει με αυτον τον τροπο. Αλωστε νομιζετε οτι περιμενει ετοιμος κανας προπονηταρας να αλλαξει την ιστορια της ομαδας? Το καλοκαιρι ηταν τραγικο και ηταν τραγικο με ευθυνη διοικησης οχι του Λουτσεσκου.Περιμενω πρωτα τη διοικηση να κανει αυτοκαθαρση και στη συνεχεια αν πρεπει να τη πληρωσει ο Ρουμανος.
Δηλαδή αυτό το μοντέλο σήμερα έχει πεθάνει και πριν από δύο χρόνια σου έδινε νταμπλ?Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Όχι, η απαξίωση είναι αδικαιολόγητη. Αλλά ρε συ Τζόσουα, το βλέπουμε όλοι ότι το μοντέλο που λατρεύει ο Λουτσεσκου πέθανε. Δεν χωράει πλέον αμφιβολία. Τον εμπιστεύεσαι να σε οδηγήσει σε μια νέα εποχή όπου στην ομάδα θα παίζουν ορεξάτοι νέοι καλοί αθλητές? Αν ναι, τότε δεκτή η άποψη σου, αν και θα ήθελα πολύ να μου την εξηγήσεις. Αν όχι, τότε γιατί να προσκολλόμεθα σε έναν προπονητή μόνο και μόνο επειδή κάποτε όλα ταίριαξαν ώστε να πετύχει αξιοθαύμαστα πράγματα? Ρεαλιστικά και λογικά βλέποντας το, πρέπει να χωρίσουμε φιλικά με τον Ρουμάνο. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις, κι η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να του κάνει τα χατίρια φέρνοντας του ότι καλύτερο υπάρχει ώστε να λειτουργήσει ως έναν βαθμό (δε μιλάμε φυσικά για πρωτάθλημα) το παλιό μοντέλο.joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει ο Λουτσεσκου μεγαλο μεριδιο ευθυνης για οτι βλεπουμε αλλα το ερωτημα ειναι απλο? Ειναι κακος προπονητης? Μπορει να ειναι κακος ενας προπονητης που εφερε την ομαδα δυο φορες στη πρωτη θεση της βαθμολογιας ,δυο απο τις τεσσερις στα 100 χρονια ιστοριας? Αξιζει αυτος ο προπονητης να απαξιωθει σε τετοιο βαθμο που να οδηγει στην απομακρυνση Δεκεμβριο μηνα? Εχουμε το θαρρος και τη ψυχη να δωσουμε χρονο και πιστη σε εναν ανθρωπο που μας προσφερε τετοιες χαρες? Επαναλαμβανω πως οσα νευρα και αν εχω σημερα το θεωρω τρομερα μικροψυχο να τον απαξιωνουμε στον βαθμο που γινεται αυτη τη στιγμη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αντί να φταίει πάντα ο προπονητής ή οι παίκτες που ΚΑΠΟΙΟΙ φέρανε (δεν ήρθαν μόνοι τους), θα ασκηθεί ποτέ κριτική face to face στον ΜΓ και τον ΚΚ; Μια ζωή στο απυρόβλητο οι "μήνας μπει μήνας βγει" ;;;