Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Όσον αφορά για αύριο, πιστεύω ότι θα δούμε πάλι ένα ροτέισον με τον Μπράουν αυτή τη φορά να βγαίνει και να έχουμε δίδυμο Πετρέα-Γάτση και δίδυμο ακραίων τους Μπαρνς-Κουκλίνσκι ώστε να μην έχει παγωμένους όσους δεν έπαιξαν με τον Ο.Φ.Η. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λογικά θα δούμε και τον υπόλοιπο πάγκο και κάποιους ίσως να ξεκινάνε και σετ (Μπουράκης, Μπούτος, Τακουρίδης). Κακά τα ψέματα ο Φίλιππος Βέροιας είναι πάρα πολύ αποδυναμωμένος πλέον, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πάμε χαλαροί. Σοβαροί και θα τελειώσουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι.
Αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα γίνουν δοκιμές και αλλαγές, καθώς άμα ξεκινήσουν αμέσως οι αγώνες της Β' Φάσης λογικά ο Καλμαζίδης θα βάλει στην 1η αγωνιστική (με Κηφισιά ή Μίλωνα στο Παλατάκι) τους βασικούς για να ζεσταθούν κιόλας. Σε αυτό το σενάριο αλλαγές μόνο μέσα στο παιχνίδι. Τώρα σε περίπτωση που προηγηθεί ο 2ος ημιτελικός του Λιγκ Καπ τότε θα γίνει ένα ακόμα παιχνίδι δοκιμών. Τον προημιτελικό του Κυπέλλου δεν τον βάζω, καθώς μπορεί να κληρωθούμε με οποιαδήποτε ομάδα.
Αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα γίνουν δοκιμές και αλλαγές, καθώς άμα ξεκινήσουν αμέσως οι αγώνες της Β' Φάσης λογικά ο Καλμαζίδης θα βάλει στην 1η αγωνιστική (με Κηφισιά ή Μίλωνα στο Παλατάκι) τους βασικούς για να ζεσταθούν κιόλας. Σε αυτό το σενάριο αλλαγές μόνο μέσα στο παιχνίδι. Τώρα σε περίπτωση που προηγηθεί ο 2ος ημιτελικός του Λιγκ Καπ τότε θα γίνει ένα ακόμα παιχνίδι δοκιμών. Τον προημιτελικό του Κυπέλλου δεν τον βάζω, καθώς μπορεί να κληρωθούμε με οποιαδήποτε ομάδα.
Φίλε μου έχω εγώ του Κουρνέτα και δεν την πολυφοράω..Ευχαρίστως να σου την δώσω!miburosaito έγραψε:Εχω στειλει ηδη email![]()
![]()
Μονο για Ντα Γιονγκ τα δινω![]()
Ειχα παρει την προηγουμενη φορα που ειχαν βγαλει, νομιζω το 19 ηταν? Ξεχασα![]()
Με ονομα Κουρνετα θα ηθελα μια απο το 15-16 αλλα δεν....
Απο οργανωτικης + εμπορικης πλευρας υστερουμε, γενικα απο αποψη στελεχωσης της ομαδας με επιστημονες πανω στο αντικειμενο γενικα ειμαστε κλαφτα Χαραλαμπε...
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι από τη σαιζόν 15-16 και μπορώ να σου την φέρω στο Παλατάκι στον πρώτο αγώνα της β φάσης.Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη για να μπορέσω άλλη στιγμή.Magdi1976 έγραψε:Φίλε μου έχω εγώ του Κουρνέτα και δεν την πολυφοράω..Ευχαρίστως να σου την δώσω!miburosaito έγραψε:Εχω στειλει ηδη email![]()
![]()
Μονο για Ντα Γιονγκ τα δινω![]()
Ειχα παρει την προηγουμενη φορα που ειχαν βγαλει, νομιζω το 19 ηταν? Ξεχασα![]()
Με ονομα Κουρνετα θα ηθελα μια απο το 15-16 αλλα δεν....
Απο οργανωτικης + εμπορικης πλευρας υστερουμε, γενικα απο αποψη στελεχωσης της ομαδας με επιστημονες πανω στο αντικειμενο γενικα ειμαστε κλαφτα Χαραλαμπε...
- miburosaito
Φιλε σε ευχαριστω πολυ!! Να εισαι καλα!! Ειναι συλλεκτικη ομως, κρατησε τη!
Κι εγω δεν μενω Θεσσαλονικη, Αγγλια ειμαι δεν ξερω ποτε θα ξανακατεβω, ισως στους τελικους
Θα χαρω καποια στιγμη να βρεθουμε στο Παλατακι! Να ξερεις παντως, εγω θα σου φερω του Καγκαβα.... η πιο πετυχημενη αγορα φανελας που εχω κανει (...not)
EDIT
Να θυμησουμε πως ανδρες και γυναικες παιζουν σημερα και οι δυο (αντρες στις 20:00 γυναικες στις 18:00)
Κι εγω δεν μενω Θεσσαλονικη, Αγγλια ειμαι δεν ξερω ποτε θα ξανακατεβω, ισως στους τελικους
Θα χαρω καποια στιγμη να βρεθουμε στο Παλατακι! Να ξερεις παντως, εγω θα σου φερω του Καγκαβα.... η πιο πετυχημενη αγορα φανελας που εχω κανει (...not)
EDIT
Να θυμησουμε πως ανδρες και γυναικες παιζουν σημερα και οι δυο (αντρες στις 20:00 γυναικες στις 18:00)
-
teacher
Σε ποια περιοχή της Αγγλίας μένεις ? Αν δε θες να το γραψεις εδώ στείλε email στη σελίδα, θα το δω
- miburosaito
Καλημέρα στους καλύτερους & πιο σπουδαίους γνωστές του βόλεϊ του ΠΑΟΚ και γενικά του αθλήματος! Σχετικά με την οργάνωση του ΤΑΠ και γενικά του ΑΣ είμαστε μίλια μακριά από τους κυρίους αντιπάλους μας και ειδικά από ον ΟΣΦΠ που ανεξάρτητα από το κακό που έχει κάνει στον ελληνικό αθλητισμό, έχει οργάνωση στο εμπορικό κομμάτι. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι φέραμε 2 αθλήτριες από Κορέα και δεν οργανωσαμε το εμπορικό κομμάτι για πώληση φανέλες στην Κορέα! Δλδ ποια Κορέα, εγώ την κόρη μου θέλω να πάρω μια φανέλα που είναι 3,5 και δεν έχει! Και μου λέει ο σηφης, που δε φταίει το παιδί το καλύτερο κάνει, αν θα έχει ζήτηση! Και ξέρω μέσα από το ΤΑΠ ότι δεν θέλουν να το αναπτύξουν το θέμα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται σε έναν ΑΣ που έχει πάνω από 3000 αθλητές σε όλα τα αθλήματα να μην υπάρχει κοινή συμφωνία για τον υματισμο των αθλητών. Κατι που γίνεται στον ΟΣΦΠ και βγάζουν τα λεφτά από τις συνδρομές των παιδιών που πληρώνουν οι γονείς. Ειλικρινά, αν θέλουν οι υπεύθυνοι του ΑΣ εγώ μπορώ να δουλέψω αφιλοκερδώς τα απογεύματα για να οργανώσουμε το εμπορικό τμήμα για πωλήσεις. Και επειδή μιλήσατε για το site του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ δεν έχει ξεχωριστό site εχει 1 για όλα τα αθλήματα του ΑΣ. Με κοινό ηλεκτρονικό κατάστημα. Συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο αλλά πραγματικά τρελενομαι όταν βλέπω τέτοια αδιαφορία για τον ΑΣ. Μου είπε άτομο που δουλεύει μέσα ότι ο κατσαρης είχε 2 άτομα να δουλεύουν μέσα όταν βγήκε πρόεδρος ΑΣ, 2 έχει και τώρα! Επίσης, μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι ένας επιχειρηματίας σαν τον Κο Αμοιριδη, δεν σκέφτηκε την ζήτηση των φανελων από την Κορέα.... Και πάλι συγγνώμη για τον όγκο του μηνύματος, είμαι σχεδόν σε κάθε ματς του ανδρικού τμήματος στο γήπεδο, θα χαρώ να τα πούμε κ από κοντά.
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
Παντως οσο κι αν κραζαμε τις προηγουμενες χρονιες για την ανοργανωσια που ηπηρχε και αλλο ροστερ ειχαμε Σεπτεμβριο κι αλλο Ιανουαριο και με αμφιβολου αξιας προπονητες, τοσο φετος εχει γινει η ομαδα τοσο οργανωμενα και με πλανο που ειναι αξιοι συγχαρητηριων ολοι οι διοικουντες!!!Εφερες τον πετυχημενο Καλμα και του εδωσες τα κλειδια να φτιαξει ομαδα...Κρατησες ελληνικο κορμο απο περυσι με 3 παικτες Εθνικη Ελλαδος και οι ξενοι ηταν επιπεδου ωστε να μην χρειαστουν αλλαγες μεσουσης της σεζον...Εβαλες και το κερασακι στην τουρτα με τον Καναδο τον Ιανουαριο για ροτεσιον ωστε να εισαι καλυμενος απο παντου....Αν δεσει ο Μπαρνς ανεβαινουμε επιπεδο δεν βλεπουμε κανεναν φετος!!!
με ποια sheffield εισαι ?miburosaito έγραψε:Στο τιμημενο Sheffield
- miburosaito
Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση για να ειμαι ειλικρινης
Ισως λιγο παραπανω United γιατι ειχα κανει την πρακτικη μου εκει
Βεβαια οταν ερχεται ο landlord μου για το νοικι που ειναι φανατικος μπλε, τοτε μιλαμε μονο για Wednesday, χαχα
Βεβαια οταν ερχεται ο landlord μου για το νοικι που ειναι φανατικος μπλε, τοτε μιλαμε μονο για Wednesday, χαχα
- miburosaito
Αγώνας σήμερα για την ομαδάρα μας, που αναμετράται στη Βέροια με το Φίλιππο! Μοναδικός στόχος η νίκη για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια και να ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη πρόκληση της Β' Φάσης.
Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από εδώ:
[youtube]hier2WRBUNo[/youtube]
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να το δω, επομένως σας αφήνω στην ανάλυση εντός των σετ.
Η ανάλυση μου θα έρθει για όλο το παιχνίδι όταν το δω μετά. 
Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από εδώ:
[youtube]hier2WRBUNo[/youtube]
Δυστυχώς δε θα μπορέσω να το δω, επομένως σας αφήνω στην ανάλυση εντός των σετ.
miburosaito πολύ υπόγειος έχεις γίνει. Κινείσαι αθόρυβα. 
- miburosaito
χαχα μπερδεμενος ακουγεσε .....miburosaito έγραψε:Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση για να ειμαι ειλικρινης![]()