ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγω παρόλα αυτά επιμένω.
Να γίνουν μεταγραφές από ποιον; από τον Ρέμπε; Εδω γελάμε.
Και να ρθουν ο Τσέχος με ρήτρα 4Μ και ο ο Κροατης με ανάλογη (και λογικα μεγαλύτερη ρήτρα) για ποιον λόγο;
Αρχές Ιανουαρίου είσαι εκτός στόχων, πρωτάθλημα δεν παίρνεις, Conference League θα παίζεις σίγουρα.
Δώσε ευκαιρίες στα δικά σου παιδιά να δεις σε ποιους μπορείς να υπολογίζεις και κανε το καλοκαίρι μεταγραφές που η αγορά είναι πολύ πιο ομαλή για να στησεις ομάδα πρωταθλητισμου.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να γίνουν μεταγραφές από ποιον; από τον Ρέμπε; Εδω γελάμε.
Και να ρθουν ο Τσέχος με ρήτρα 4Μ και ο ο Κροατης με ανάλογη (και λογικα μεγαλύτερη ρήτρα) για ποιον λόγο;
Αρχές Ιανουαρίου είσαι εκτός στόχων, πρωτάθλημα δεν παίρνεις, Conference League θα παίζεις σίγουρα.
Δώσε ευκαιρίες στα δικά σου παιδιά να δεις σε ποιους μπορείς να υπολογίζεις και κανε το καλοκαίρι μεταγραφές που η αγορά είναι πολύ πιο ομαλή για να στησεις ομάδα πρωταθλητισμου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επιβαλλεται να γινουν μεταγραφες, γιατι η ομαδα θελει παικτες για να κανει πρωταθλητισμο.
Θελουμε 4-5 ποιοτικους παικτες. Ε καλυτερα να ερθουν οι 2 τωρα και οι 3 το καλοκαιρι απο το να τρεχεις για 5 παικτες.
Και επιτελους σταματηστε με την απαξιωση. Τι παει να πει ποιος Ρεμπε; Αυτός που εφερε Σβαμπ, Ζιφκο και ανανεωση χωρις ρητρα τον Τζολη. Μετα απο ηττα κρινετε τους παντες κοιτωντας μονο τα αρνητικα. Λανθασμενες επιλογες εγιναν και θα γινονται. Αυτο δεν σημαινει πως θα σταματησουμε τις μεταγραφες.
Θελουμε 4-5 ποιοτικους παικτες. Ε καλυτερα να ερθουν οι 2 τωρα και οι 3 το καλοκαιρι απο το να τρεχεις για 5 παικτες.
Και επιτελους σταματηστε με την απαξιωση. Τι παει να πει ποιος Ρεμπε; Αυτός που εφερε Σβαμπ, Ζιφκο και ανανεωση χωρις ρητρα τον Τζολη. Μετα απο ηττα κρινετε τους παντες κοιτωντας μονο τα αρνητικα. Λανθασμενες επιλογες εγιναν και θα γινονται. Αυτο δεν σημαινει πως θα σταματησουμε τις μεταγραφες.
Τι λαχείο είναι αυτό που έπιασαν οι γαμιοληδες;
Πλάκα κάνει ο καριολης.
Πλάκα κάνει ο καριολης.
Για ποιον λες μπανε;obanebane έγραψε:Τι λαχείο είναι αυτό που έπιασαν οι γαμιοληδες;
Πλάκα κάνει ο καριολης.
- sourmenetes
- Moderator
Τα οφτοπικ φύγανε.
Οποίος συνεχίζει θα πέσει μπαν
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποίος συνεχίζει θα πέσει μπαν
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Napoli4 έγραψε:Για ποιον λες μπανε;obanebane έγραψε:Τι λαχείο είναι αυτό που έπιασαν οι γαμιοληδες;
Πλάκα κάνει ο καριολης.
Για τον οφτοπικ Ελ Αραμπι
Μην ξεχασουμε να ανανεωσουμε τον Καντουρι μονο και χασουμε τη μια σωστη πασα σε 96 λεπτα
Re: ΜΕΤΑ ΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
O REMPE δεν ειναι συνυπευθυνος που η ομαδα κατεβηκε με κρασνονταρ χωρις ματος επιθετικο κλπ????μιλησε φωναξε ουρλιαξε?? τριχες / μισθωτος κανονικα και με γνωση της αυστορουγγαριας. Δεν υπαρχει δηλ ,και εγω βρισκω απο ενα μυρριο παικτες στον κοσμο εναν δανεικο που δεν τραβαει καπου...Σιγα τα αυγα!!! Τους βρηκε ο Γκαρσια δυστυχως ολους αυτους..... και ο αλλος κανει μπανια στη βραζιλια με γεματη τσεπη.....
Το κύπελλο είναι καθαρά θέμα συγκυριων. Μακαρι να το πάρουμε αλλα δεν το θεωρώ σοβαρό στόχο για τον ΠΑΟΚ του 2021. Ήταν βασικός στόχος πριν από πολλά χρόνια. Ξαναλεω, βεβαια, για να μην παρεξηγηθώ. Μακαρι να το πάρουμε, ένας τίτλος είναι πάντα ένας τίτλος.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα για μένα δεν έχουμε ούτε 1% πιθανότητες και προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς που δεν είμαστε καλοί αλλά και με τον γαβρο που το έχει δεμένο από παντού.
Για να πάρεις πρωταθλημα από τον γάβρο επι πρωθυπουργιας Κουλή πρεπει να έχεις πολύ καλύτερη ομάδα από αυτόν. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στο Ελλαδισταν.
Όταν, μάλιστα, έχεις και χειρότερη ομάδα από αυτόν δεν υπάρχει καμια ελπίδα.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα για μένα δεν έχουμε ούτε 1% πιθανότητες και προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς που δεν είμαστε καλοί αλλά και με τον γαβρο που το έχει δεμένο από παντού.
Για να πάρεις πρωταθλημα από τον γάβρο επι πρωθυπουργιας Κουλή πρεπει να έχεις πολύ καλύτερη ομάδα από αυτόν. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στο Ελλαδισταν.
Οταν καποιος λεει οτι δεν εχει νοημα να γινουν μεταγραφες το λεει ΜΟΝΟ για παικτες που δεν υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προοπτικη να μεινουν μετα το τελος της χρονιας.Απο εκει και περα αυτη η ομαδα ειναι ΜΟΝΙΜΑ στα χρονια Σαββιδη η λιγοτερο VFM ομαδα στο πρωταθλημα και κυριως με ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ σχεδιου στον τροπο που σχηματιζεται το ροστερ.Αυτη τη στιγμη η ομαδα δεν εχει επιτελικο ,δεν εχει εξτρεμ,δεν εχει εστω ενα ταχυδυναμο χαφ.Αποκταμε μονιμως παικτες σε φαση οτι κατσει και οχι οτι εχει αναγκη η ομαδα.Εγω με τα χιλια θα υποστηριζα πληρη αναδομηση του ροστερ αρχης γενομενης απο τωρα αλλα ποιος αληθεια θα την υλοποιησει?
100% σωστο , δεν παλευεις μονο με παικτες εντος των γραμμων του γηπεδου. Τα δινουν ολα και οι μικροι αντιπαλοι μας ( εμεις φταιμε φυσικα) σε παιζουν σαν τελικο τσαμπιον λιγκ...JohnDag έγραψε:Το κύπελλο είναι καθαρά θέμα συγκυριων. Μακαρι να το πάρουμε αλλα δεν το θεωρώ σοβαρό στόχο για τον ΠΑΟΚ του 2021. Ήταν βασικός στόχος πριν από πολλά χρόνια. Ξαναλεω, βεβαια, για να μην παρεξηγηθώ. Μακαρι να το πάρουμε, ένας τίτλος είναι πάντα ένας τίτλος.
Εγώ σε προπονητή που εξαφάνισε παίκτη με 8 ασίστ δεν θα τον έδινα μεταγραφές πριν αποδείξει ότι είναι κανονικός προπονητής
οντως μετα το παιχνιδι στην κυπρο που εγινε αλλαγη στο ημιχρονο εχασε την θεση του στην 11αδα χωρις καποιο προφανη λογο...renegade έγραψε:Εγώ σε προπονητή που εξαφάνισε παίκτη με 8 ασίστ δεν θα τον έδινα μεταγραφές πριν αποδείξει ότι είναι κανονικός προπονητής