Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ας μη βιαζόμαστε στο θέμα βιειρινιαinvincible έγραψε:Σιγά μην πληρώσουν τώρα που γυρνάει πάρε τον Καναδό.
Ο Βιερίνα που χαιρέτισε αριστερό φουλ μπακ δεν θα πάρει? Δηλαδή αν πονάει σε 20 ημέρες η παρανυχίδα του Γιανουλη με ποιον θα παίξουμε ? Ένα σέντερ φορ να τον ρίξει μέσα δεύτερο δεν θα πάρει ? Δύο μεταγραφές μέχρι τις 5 Αυγούστου πρέπει να ανακοινωθούν τώρα θα φύγουν στην πορταριά για τρέξιμο οκ αλλά μετά 20 μέρες πριν τον αγώνα ας έχει ενα φορ και ένα αρ.μπακ κάτι να γίνει...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θέλω να μείνει ειδικά στα προκριματικά μπορεί και να βοηθήσει και να ανεβάσει την αξία του.jibbie έγραψε:να ρωτησω..μονο εγω θελω να μεινει ο Chuba;
Εν τω μεταξύ στην ενημέρωση για το ποιοι έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση είναι εξαφανισμένος ο μιχογεβιτς
Υγ με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ επί αμπελ ο τσούμπα δεν μπορεί να βοηθήσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Και το τρίτο τέρμα μας πέρσι ο Συμεών Παπαδόπουλος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
καλα, δεν ειπα να μεινει ο Αμπελ ομωςrenegade έγραψε:Εν τω μεταξύ στην ενημέρωση για το ποιοι έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση είναι εξαφανισμένος ο μιχογεβιτς

-
Ο Ιβάν θα έρθει?? Ελπίζω σε ραντεβού με Βιειρίνια, ανατροπή του σκηνικού και απόλυση Φερέιρα. Ζητάω πολλά?
-
Βασικά το σημαντικό είναι : αυτός θέλει να μείνει;sourmenetes έγραψε:Και γω θέλω να μείνει ειδικά στα προκριματικά μπορεί και να βοηθήσει και να ανεβάσει την αξία του.jibbie έγραψε:να ρωτησω..μονο εγω θελω να μεινει ο Chuba;
Ισως να θελουμε να εξαντλησουμε τις πιθανοτητες να μας τον αρπαξουνleft back έγραψε:Τελευταία έχουμε μια συνήθεια να φτάνει Θεσσαλονίκη ο παίκτης, αλλά να μην ανακοινώνεται την ίδια ημέρα, αλλά την επόμενη η ακόμα και μεθεπόμενη. Υπάρχει κάποιος λόγος;

Ελπιζω να ανακοινωθει αυριο...
- PAOKevolution
makispaspartou έγραψε:Ο Ιβάν θα έρθει?? Ελπίζω σε ραντεβού με Βιειρίνια, ανατροπή του σκηνικού και απόλυση Φερέιρα. Ζητάω πολλά?
Μάλλον Μάκη, διότι αν δεν εμενε δε θα προχωρούσαν σε δανεισμούς παικτών...
-
Του κάνουν βιντεακιleft back έγραψε:Τελευταία έχουμε μια συνήθεια να φτάνει Θεσσαλονίκη ο παίκτης, αλλά να μην ανακοινώνεται την ίδια ημέρα, αλλά την επόμενη η ακόμα και μεθεπόμενη. Υπάρχει κάποιος λόγος;