Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
marley 4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από marley 4 »

tasso85 έγραψε:ομως κατηγορηματικα σας λεω οτι βαρυνουσα γνώμη(sic) στην αποφαση μας επαιξε η γνωμη της κυρι@ς μ@ρουπ@, η οποια ηρθε και μας ειπε πηγα στην Ξανθη, ειδα, ρωτησα, εμαθα και κατηγορηματικα σας λεω οτι οχι απλως εχει επιρροη ο κ. Σαββιδης στην Ξανθη, αλλα ειναι δικη του! :lol: :lol: :lol:

ειναι γελοιοι αλλα και πουσταραδες

λεει και εμαθα ..
και η ψεκασμενη δεν ψηφισε για υποβιβασμο
ακομα και να ελεγε δεν εχει σχεση ο ιβαν με ξανθη
η ανθρωποι του αυγενακη θα ελεγαν εχει

απλα θα την πληρωση η ξεκασμενη και θα λεει με κυνηγανε οι σιωνιστες και τα νεφελιμ
η αποφαση της εξοντωσης του ιβαν δωθηκε απο τον ιδιο τον μητσοτακη
ο εχθρος ειναι η νδ οχι η ψεκασμενη μαρουπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Πέμ 30 Ιαν 2020, 14:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Την τροπολογια θα ελεγα να μην υπολογιζετε καν. Ουτε μια στις χιλιες δεν περναει και απο επο και απο φιφα/ουεφα για φετος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αυτά τα τραγελαφικά δείχνουν γιατί πρέπει τέτοιες επιτροπές να απαρτίζονται από δικαστές. Αλλά τέτοιο γελοίο κράτος μπάχαλο είμαστε, και τέτοια γίνονται. Μιλάμε και μόνο να επιβάλεις ποινή (χρηματική) χωρίς να είσαι δικαστής, χωρίς εμπειρία, μόνο βάσει εντυπώσεων είναι κατάντια κοινωνίας.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

flash4 έγραψε:Η παε όταν έγιναν οι ακροάσεις ειρωνευόταν και διέρρεε ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι ξεφτιλίστηκαν οι άλλοι και εν τέλει βγαίνει αυτή η απόφαση. Τώρα διαβάζουμε ότι το νομικό τμήμα της παε επίτηδες δεν προσέβαλε την αξιοπιστία των νέων μελών της εεα για να εκτεθούν. Τελικά τι ισχύει;

Εικόνα
free photo uploader
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Η πρόταση "ο ΠΑΟΚ είναι καθαρος" δεν την είδες;;;

Γράφτηκε 2 φορες!!!

Μία τη Δευτέρα το βράδυ και μια χθες!!

Αν δεν είναι καθαρός να τιμωρηθούμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σούρμε, το παλικάρι, εν γνώσει του και ενσυνειδητα, επιλέγει να γράφει ΨΕΜΑΤΑ. Προς τι το χάϊδεμά του;
Μπορεί να μην το είδε.

Γράφει και την άλλη μεριά. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει γίνει. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην όλη υπόθεση εκ μέρους ΕΕΑ αλλά δεν είναι τελειωμένο.

Ίδωμεν

icue

Δημοσίευση από icue »

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
navigator11 έγραψε:
gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Η πρόταση "ο ΠΑΟΚ είναι καθαρος" δεν την είδες;;;

Γράφτηκε 2 φορες!!!

Μία τη Δευτέρα το βράδυ και μια χθες!!

Αν δεν είναι καθαρός να τιμωρηθούμε.

Σούρμε, το παλικάρι, εν γνώσει του και ενσυνειδητα, επιλέγει να γράφει ΨΕΜΑΤΑ. Προς τι το χάϊδεμά του;
Μπορεί να μην το είδε.

Γράφει και την άλλη μεριά. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει γίνει. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην όλη υπόθεση εκ μέρους ΕΕΑ αλλά δεν είναι τελειωμένο.

Ίδωμεν

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Ποιά είναι η άλλη μεριά; Κοροϊδευόμαστε; Διαρκώς διαβάζουμε ότι έκανε μαλακία ο Σαββίδης και συνθηκολογεί η παε, σιωπώντας. Σε παρακαλώ τώρα. Δε θέλω να διαπληκτιστούμε, σε σέβομαι και το ξέρεις. Και το σταματάω εδώ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ είμαι με τον πλοηγό...
Δλδ δε γινεται επειδη ειναι γνωστος μονιμα να γραφει αρλούμπες και αβάσιμα πράγματα.
Ψευτο αντικειμενικά που θα χειροκροτούσαν οι εχθροί....και να κουνάει συνεχώς το δάκτυλο σε άλλους...

Επίσης το παληκάρι που εβγαλε και συνομιλίες με την πηγή, αυτός έδωσε τις πηγές του; Ή πνίγηκαν...
Εκεί ξεκάθαρα μας ελεγε οτι καναμε μαλακια.
Εκει δε θα γινει τίποτα;

Προπαγανδα και λαθη στο Φόρουμ κατά του ΠΑΟΚ έγινε....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

GiorgosAtha έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Στημένο το Ολυμπιακός - Βέροια.

Ο υποβιβασμός προβλεπεται;
Που το είδες αδερφέ?
Κατάθεση Γεωργέα και ενός ακόμα παίχτη της Βέροιας.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ξεκίνησα να γράφω και στη μέση τα έσβησα όλα...

θυμάμαι πόσο είχα αναθαρρήσει, όταν μετρούσε το γκολ με τη χάρτινη και μετά που ξαναμέτρησε στα αποδυτήρια και φαινόταν ότι δε βγαίνουν με δική τους υπαιτιότητα.

Φοβάμαι να χαρώ με τα σημερινά
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Συγγνώμη λίγο ρε παιδια... Βγαινει η μαρουπα κ ο αρκουδιαρης κ λένε αυτά.. Ωραία.. Ο μπουζος δν μπορει να ρωτήσει το εξής απλό: Στοιχεία υπήρχαν ή δικασατε με βάση τις πιπες της μαρουπα???
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι όποιο σκεπτικό απόφασης και να βγει θα είναι γραμμένο από φίλους δικηγόρους του Μαρινάκη.. Μηνύσεις μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι!
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Η Μαρούπα λέει ότι είναι σίγουρη και από τα χαρτια φαίνεται ότι έχουμε επιρροή στην Ξάνθη απλά με το ταξίδι το επιβεβαίωσε

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ξέρει να κρίνει αυτό το άτομο μέσα από έγγραφα;

:lol: :lol: :lol: :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Προσωπικά θεωρώ ότι η υπόθεση εφόσον πάει σε κανονικούς δικαστές που θα δικάσουν με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία και όχι με το τι συμφέροντα εξυπηρετούν, τότε θα έχουμε βέβαιη νίκη. Η ΠΑΕ για πρώτη φορά κινείται έξυπνα προσπαθώντας να ανατρέψει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ή τουλάχιστον να την φέρει 50-50...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”