20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
tzoker

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από tzoker »

Εδώ αντέχουμε υποδείξεις με τσέπες άλλων.

Πάρτε χαμπάρι κουμάντο κάνει ο Σαββίδης. Ότι γουστάρει θα κάνει κ θα πούμε ευχαριστώ. Στο 50 έχετε μείνει κάποιοι, στα 90 χρονιάς ζωής μάγκας έγινες τόσο πολύ λόγω Σαββίδη.
Έχει αποδείξει ότι είναι ο πιο αντρικός κ χουβαρντας πρόεδρος που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και δεν θα έκανε μαλακιες ηθικές. Αγωνιστικα προφανώς θα κάνει εγκλήματα, όχι απλά λάθη γτ δεν ξέρει μπάλα.
Εινσι τουλάχιστον ντροπή να υπάρχει αμφισβήτηση για ηθικά ζητήματα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Sekeris έγραψε:Αν το θεμα ειναι οικονομικο,καλή συνέχεια στην καριερα σου.
Αν το θεμα ειναι οτι δεν γουσταρεις τον προπονητη,καλη συνεχεια στην καριερα σου.Δεν θα ρωτησουμε τη γνωμη σου.Δεν θα προσαρμοστει ο ΠΑΟΚ στα θελω σου.Και ο Ιβαν δεν ειναι ζαγορακης.

Αν...Αν...Δεν...Δεν...δεν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Πες μας εσυ που ξερεις τι συμβαινει,να μην παιδευομαστε με τα αν.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

iasoiako έγραψε:Μια χαρά είναι η πρόταση στον Βιεϊρίνια.

Οι μειώσεις πρεπει να ισχύουν για όλους είτε λέγεται Βιερινια είτε Μαουρισιο είτε Αμπελ. Και ναι απο τον αρχγμηγο θα αρχισεις να μειωνεις για να στειλεις τα μηνυματα. Παίζεις πληρώνεσαι δεν παίζεις σπίτι σου.

Το πιάσε ο γάτος αυτός αλλά δε ξέρω αν το γραψε έτσι.. Εκεί πάει η δουλειά οσμιζομαι.. Αν "χαρίσεις" έτσι χρήμα σιγά μη δεχτουν οι άλλοι μειώσεις.. Αν το παίξεις αυστηρος όμως στο βιερι.......
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

joshua έγραψε:Ε βέβαια η δυσαρέσκεια του Ελ Καντουρι η του Στοχ θα δημιουργούσε μεγαλύτερη αναμπουμπούλα από την αποχώρηση Βιερινια...
Φαντασου ένα σοου που ναναι οι πιο πολλοί στραβωμενοι παλι Α σερνονται όπως με σκουληκι το χαλι που βλεπαμε τελευταία αγωνιστική
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αν το θεμα ειναι οτι δεν γουσταρεις τον προπονητη,καλη συνεχεια στην καριερα σου.Δεν θα ρωτησουμε τη γνωμη σου.Δεν θα προσαρμοστει ο ΠΑΟΚ στα θελω σου.Και ο Ιβαν δεν ειναι ζαγορακης.
bersekeros έγραψε: Αν...Αν...Δεν...Δεν...δεν :mrgreen:
Sekeris έγραψε:Πες μας εσυ που ξερεις τι συμβαινει,να μην παιδευομαστε με τα αν.
Δεν είπα ότι ξέρω παραπάνω από σένα...αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το θέμα είναι οικονομικό.
Μια βαλίτσα με χαρτονομίσματα είναι η διαφορά, θεωρείς;

Πές μου έναν παίκτη που θεωρείς ότι καραγουστάρει τον προπονητή.

Τη γνώμη μας ούτως ή άλλως δεν την ρωτάει κανένας, ούτε και εμείς ρωτάμε τη γνώμη του Βιερίνια.
Ο αρχηγός ερωτάται και λέει την γνώμη του, εκεί που πρέπει. Γι'αυτό το λόγο είναι αρχηγός.

Ο Βιερίνια ουδέποτε ζήτησε να προσαρμοστεί η ομάδα/ ο ΠΑΟΚ στα θέλω του. Το έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την ομάδα. Έχει παίξει όλες τις θέσεις, μέχρι και σέντερ μπακ...Τερματοφύλακας μένει μόνο να παίξει!

Το ότι ο Ιβάν δεν είναι Ζαγοράκης, τι σχέση έχει με τον Βιερίνια;

Προφανώς οι διαφωνίες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το καθαρά αγωνιστικό πλάνο. Κατά την εκτίμησή μου.

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ υπερβολικά και αχαριστία προς τον Βιερίνια, ιδίως η διαρροή της νέας μειωμένης πρότασης, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντί του.
pedilo me caltsa

Δημοσίευση από pedilo me caltsa »

Καλημέρα παιδιά. Παρακολουθώ το forum εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά επειδή βλέπω ότι στην ουσία όλες οι πλευρές έχουν δίκιο και γιατί κι εγώ ο ίδιος μια το βλέπω έτσι και μια αλλιώς. Οι μεν που θεωρούν τον αρχηγό σημαία και είναι υπέρ της παραμονής του ακόμη και με μια οικονομική υπέρβαση, αλλά το ίδιο νομίζω και οι δε που το προσεγγίζουν πιο '' επαγγελματικά ''. Με το χέρι στην καρδιά όμως και βγάζοντας απ'έξω την αγάπη που όλοι έχουμε για το συγκεκριμένο παίχτη, πιστεύει κανείς εδώ μέσα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει ουσιαστική αγωνιστική συνεισφορά την επόμενη χρονιά;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

πέδιλο με κάλτσα....διαχρονική αισθητική πρωτοπορία!
:lol:

λοιπόν, μου ήρθα μια εικόνα...

Ο τρόπος που αγκάλιαζε ο Ιβάν τον Αντρέ και ο Αντρέ τον Ιβάν σε κάθε ματς.

Οπότε η κατάληξη θα είναι μία πιστεύω..
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Απο οσο φαινεται πρωτα θα μαθουμε γιατι εφυγε ο Ιβιτς και μετα τι τρεχει με τον αρχηγο και τις 2 προτασεις που του γινανε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, μετά από την επικείμενη συνάντηση Αντρέ Ιβάν, δεν χρειάζεται κανείς να ξέρει τί συμβόλαιο θα του προτείνει ο Ιβάν.

Σίγουρα υπάρχει θέμα μεταξύ Φερέιρα και Αντρέ. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία τούτη την στιγμή. Θεωρώ πως μόνο ο Ιβάν μπορεί να βρεί την χρυσή τομή και να κρατήσει τον Βιερίνια στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει το συμβόλαιο. Πχ μπορούν να συμφωνήσουν και για την μετά αποχώρηση εποχή και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Αν προσέξει κανείς πολλές φυλλάδες μιλάνε για διαζύγιο, και αυτό γιατί σε πολλούς από κάτω αρέσει να δούν έναν ᾽ἐμφύλιο᾽᾽ στον ΠΑΟΚ. Γι᾽αυτό και μόνο δεν ανησυχώ, πιστεύω ότι ο Αντρέ θα μείνει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τον Αντελίνο πιθανόν να παίζει κάτι εδώ και καιρό και γι αυτό ο προπονητής δεν τον έβαζε στα play-off παρά μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Άρη. Δεν γνωρίζω όμως από πού πηγάζει όλο αυτό και εάν είναι τόσο σοβαρό, ώστε να ισχύει το: "ή αυτός ή εγώ". Το μόνο σίγουρο είναι πως όλη αυτή η κατάσταση, που δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει, είναι βούτυρο στο ψωμί των ΑΡΔ που αρέσκονται να γράφουν εναντίον του ΠΑΟΚ.
Ευελπιστώ ότι ο Ιβάν θα κάνει την συνάντηση με τον αρχηγό και θα αποκατασταθεί η τάξη μέσα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

bersekeros έγραψε:
bersekeros έγραψε: Αν...Αν...Δεν...Δεν...δεν :mrgreen:
Sekeris έγραψε:Πες μας εσυ που ξερεις τι συμβαινει,να μην παιδευομαστε με τα αν.
Δεν είπα ότι ξέρω παραπάνω από σένα...αλλά δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το θέμα είναι οικονομικό.
Μια βαλίτσα με χαρτονομίσματα είναι η διαφορά, θεωρείς;

Πές μου έναν παίκτη που θεωρείς ότι καραγουστάρει τον προπονητή
.

Τη γνώμη μας ούτως ή άλλως δεν την ρωτάει κανένας, ούτε και εμείς ρωτάμε τη γνώμη του Βιερίνια.
Ο αρχηγός ερωτάται και λέει την γνώμη του, εκεί που πρέπει. Γι'αυτό το λόγο είναι αρχηγός.

Ο Βιερίνια ουδέποτε ζήτησε να προσαρμοστεί η ομάδα/ ο ΠΑΟΚ στα θέλω του. Το έχει αποδείξει ότι βάζει πάνω από όλα την ομάδα. Έχει παίξει όλες τις θέσεις, μέχρι και σέντερ μπακ...Τερματοφύλακας μένει μόνο να παίξει!

Το ότι ο Ιβάν δεν είναι Ζαγοράκης, τι σχέση έχει με τον Βιερίνια;

Προφανώς οι διαφωνίες έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το καθαρά αγωνιστικό πλάνο. Κατά την εκτίμησή μου.

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ υπερβολικά και αχαριστία προς τον Βιερίνια, ιδίως η διαρροή της νέας μειωμένης πρότασης, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντί του.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι εάν φύγει ο Φερέιρα, ο Αντρέ θα δεχτεί όποια προσφορά του γίνει;

Τι να πω, δεν ξέρω..

Μακάρι να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

trouman έγραψε:πέδιλο με κάλτσα....διαχρονική αισθητική πρωτοπορία!
:lol:

λοιπόν, μου ήρθα μια εικόνα...

Ο τρόπος που αγκάλιαζε ο Ιβάν τον Αντρέ και ο Αντρέ τον Ιβάν σε κάθε ματς.

Οπότε η κατάληξη θα είναι μία πιστεύω..
Αυτή η εικόνα συνιστά οδηγό της κατάληξης της υπόθεσης. Συντάσσομαι με την εκτίμηση του αδερφού.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Όταν ο Χ πληρώνει τον Υ πολλά, οι αγκαλιές πάντα είναι ζεστές. Τη θερμοκρασία και τα πραγματικά συναισθήματα του Υ προς τον Χ, στην οικονομική "σφίξη" τα μετράς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

pedilo me caltsa έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Παρακολουθώ το forum εδώ και μια δεκαετία σχεδόν. Αποφάσισα να γράψω πρώτη φορά επειδή βλέπω ότι στην ουσία όλες οι πλευρές έχουν δίκιο και γιατί κι εγώ ο ίδιος μια το βλέπω έτσι και μια αλλιώς. Οι μεν που θεωρούν τον αρχηγό σημαία και είναι υπέρ της παραμονής του ακόμη και με μια οικονομική υπέρβαση, αλλά το ίδιο νομίζω και οι δε που το προσεγγίζουν πιο '' επαγγελματικά ''. Με το χέρι στην καρδιά όμως και βγάζοντας απ'έξω την αγάπη που όλοι έχουμε για το συγκεκριμένο παίχτη, πιστεύει κανείς εδώ μέσα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχει ουσιαστική αγωνιστική συνεισφορά την επόμενη χρονιά;

Εγώ το πιστεύω, αρκεί να είναι υγιής, έχει τετοια ποιότητα που είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντικός,για μια χρόνια ακόμα,τουλάχιστον.
Δε ξέρω τι σκατα έχει γίνει και δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα,αλλά δε γίνεται να φύγει απο την ομαδα ο Αντρέ με άσχημο τρόπο.
Αν πάντως η αιτία είναι αυτός ο τύπος που κάθετε στον πάγκο, πραγματικά απορώ τι στο διάολο τους λέει και τους πείθει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”