7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Αστείο πέναλτι ρε Ομάρ. Σε έπιασε κότσο ο Κύπριος. Πέρα βέβαια από αυτό δεν μπορείς να πορευτείς σαν ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με δύο χαφ που τους έχουμε ξεζουμισει. Σαχωφ κανιας Μαουρίτσιο, Ολιβέιρα μισιτς καντουρι. Πώς φτάσαμε ως εδώ ;
-
Aπαραδεκτος εισαι εσυ και ολοι οσοι χαρακτηριζουν συνοπαδους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτή η ειρωνία σου είναι απαράδεκτη. Γενικά είσαι απαράδεκτος σαν μέλος.paok düsseldorf έγραψε:ΜΑΕΣΤΡΟΣ .
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απαραδεκτοι ειναι αυτοι που υπερασπιζονται παικτες ,η προσφορα των οποιων ειναι δυσαναλογη με την προσφορα τους.
Ειρωνες ειναι αυτοι, που στην ερωτηση τι κανει νιαου νιαου λενε οτι ειναι ο σκυλος.
Ειμαι σε ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ .
Αν ειναι κατι αλλο π.χ το φορουμ καποιων κολλητων ,τοτε ειμαι σε λαθος σαιτ.
Οσο ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ δεν χρειαζονται.

Προφανέστατα είσαι σε λάθος..... σάιτ.
Είρωνες κατά επάγγελμα και κακεντρεχείς δεν χρειάζονται.
Είρωνες κατά επάγγελμα και κακεντρεχείς δεν χρειάζονται.
ρε φιλε στη φορτιση σε εχουν 24 ωρες?paok düsseldorf έγραψε:Aπαραδεκτος εισαι εσυ και ολοι οσοι χαρακτηριζουν συνοπαδους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτή η ειρωνία σου είναι απαράδεκτη. Γενικά είσαι απαράδεκτος σαν μέλος.paok düsseldorf έγραψε:ΜΑΕΣΤΡΟΣ .
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απαραδεκτοι ειναι αυτοι που υπερασπιζονται παικτες ,η προσφορα των οποιων ειναι δυσαναλογη με την προσφορα τους.
Ειρωνες ειναι αυτοι, που στην ερωτηση τι κανει νιαου νιαου λενε οτι ειναι ο σκυλος.
Ειμαι σε ενα οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ .
Αν ειναι κατι αλλο π.χ το φορουμ καποιων κολλητων ,τοτε ειμαι σε λαθος σαιτ.
Οσο ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ δεν χρειαζονται.

Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι φορουμ, οχι το καφενειο της γειτονιας που μιλας με 2-3 φιλους
-
prist64 έγραψε:εσυ ποιος εισαι?
ο ακης?
prist64 έγραψε:ειστε αχρειος,αναιδης κυριε
ναφυγετε να πατε αλλού
ΥΓ ειστε και κοντος
ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ,Dimg4 έγραψε:κοντος ψαλμος?

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τελειώνετε λέμε! ΠΑΟΚ Ντύσσελντορφ πολύ φορά έχεις πάρει. Ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ!
δεν ασχοηλθηκα για να ξερωDimg4 έγραψε:![]()
πατερ τι ατραξιον ειναι τουτος ρε συ?
οταν ερθει για εξομολογηση θα μαθω
αλλά δεν θα μπορω να σου πω
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μαλακια του να αντιδράσει οκ. Αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ενώ σε τραβάνε και σε πατάνε σφαλιάρα να είσαι ψύχραιμος. Η Τρίπολη ήρθες να μας εκνευρίσει ενόψει σκουληκαριάς.
Ελ Καψουρι <3
ελπιζω να μην εχει να κανει με το θεμα της ανανεωσης η εικονα σου, να μεινεις και να τους πηδας ασαλιωτα.
ελπιζω να μην εχει να κανει με το θεμα της ανανεωσης η εικονα σου, να μεινεις και να τους πηδας ασαλιωτα.