Υγ παντα το συμπαθούσα αυτο το παιδι

να στο πω διαφορετικα σουρμε οσο 10αρι ειναι ο σακχοβ αλλο τοσο 8αρι ειναι ο μαροκινος...το ξαναλαεω ειναι εξαιρετικη προσθηκη αλλα δυσκολα εως απιθανα για το 8 μαζι με μπισεσβαρ στο 10...πιο ευκολα γινεται 2ος φορ παρα 8αρι...sourmenetes έγραψε:Απ οτι ειχα ψαξει στο transfermarkt,να θυμισω οτι βγηκε σαββατο πρωι η ειδηση απο Ιταλια,ο καντουρι εχει τα πιο πολλα ματς ως δεκαρι και αμεσως μετα ως 8. Νομιζω οτι θα παει για δυο θεσεις.το ολο ζητημα ειναι να ανεβει η μπαλα σωστα και γρηγορα και θεωρω πως αυτο το εχει.Sera4 έγραψε:ο μαροκινος σπανια στη ζωη του εχει παιξει σε πιο πισω θεσεις απο τη μεσοεπιθετικη γραμμη...
η κινηση για αποκτηση του εχει λογικη, με την εννοια οτι οταν λειπει ο μπισεσβαρ η ομαδα δεν μπορει να κυκλοφορησει τη μπαλα ουτε απεναντι σε κωνους προπονησης...
αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι για τη θεση 8 συμβιβαστηκαμε με τους υπαρχοντες, οποτε η ενισχυση στο 10 ηταν απαραιτητη...αν πλαισιωθει το κεντρο και με ενα 6αρι ποιοτητας (που πλεον ειμαι αισιοδοξος οτι παμε για 2 προσθηκες στον αξονα) τοτε θα ειμαστε πολυ καλα...αλλιως λιγα πραγματα θα αλλαξουν...
εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε πως θα ολοκληρωθει το ροστερ παντως :ugeek:
Ευτυχώς δε φτάνει όσο το δικό σου.KOSTAS54 έγραψε:Αυτό κατάλαβες? Δυστυχώς τόσο φτάνει το μυαλό σου. Επίσης βλέπω υψηλό αίσθημα σεβασμού στην αντίθετη άποψη. Φαντάζομαι οι συντονιστές έχουν τον λόγο.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Πτολεμαΐδα, όταν προσβάλεις κάποιον προσβάλεις και τα σκυλιά του,το νου σου...
Navi κ eorptol
Στο "Κούλης " αναφέρομαι, όχι στο σχόλιο.
danirifle έγραψε:μην αγχώνεστε
κάθε χρόνο πάω 3 μέρες άγιο όρος
πρόπερσι όταν πήγα, ήρθε ο μπερμπάτωφ
πέρσι ενώ ήμουν εκεί, ήρθε ο βαρέλας
από δευτέρα μέχρι τετάρτη θα μαι εκεί, οπότε αυτές τις μέρες θα κλείσουμε παίχτη
Θα επρεπε να παρεξηγιομαστε με το μητσοτακης και το νεα δημοκρατια,σωστα τα λεςnothu έγραψε:Προσβολη ειναι που υπαρχει εδω μεσα ανθρωπος που παρεξηγιεται με το κουλης και το νουδουλα. Οπου σταθουν μας βριζουν οι τσατσοι του χοντρου κι εμεις θα σκεφτομαστε μη θυμωσει κανενας εδω μεσα.
Ο πασχαλακης ηταν ο παιχτης τσαμπα περιμενειςgkaletsi έγραψε:Λοιπόν, βάσει αδιάσειστων στοιχείων, σήμερα αναμένουμε ανακοίνωση.
.
.
.
.
.
.danirifle έγραψε:μην αγχώνεστε
κάθε χρόνο πάω 3 μέρες άγιο όρος
πρόπερσι όταν πήγα, ήρθε ο μπερμπάτωφ
πέρσι ενώ ήμουν εκεί, ήρθε ο βαρέλας
από δευτέρα μέχρι τετάρτη θα μαι εκεί, οπότε αυτές τις μέρες θα κλείσουμε παίχτη![]()
![]()
![]()
Εμπιστεύομαι danirifle
Πράγματι, με έναν Κίρχοφ θα έκλεινε το κύκλωμα. ( το έπιασε κάνεις;Professore11 έγραψε:Καλημέρα σε όλους!
Ρίχνοντας μια ματιά στο Transfermarkt εντόπισα αυτή την περίπτωση...
https://www.transfermarkt.com/jan-kirch ... eler/49734
...και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα λόγω ύψους (1.95), θέσεων (Αμυντικό χαφ, Σέντερ Μπακ), παραστάσεων (Σάλκε, Μπαγιερν= 80 συμμετοχές στη Μπουντεσλιγκα και 22 στην ΠρέμιερΛιγκ), ηλικίας (26), τροπαίων (7), κοινοτικού διαβατηρίου και φυσικά μη δέσμευσης με ομάδα!!!