Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από logios »

off topic είμαστε κανονικά, αναλυση αγώνα κάνουμε.
Με τόσες αλλαγές η ομάδα δεν μπορούσε να βρεθεί στο γήπεδο σωστά, λογικότατο.
Με αυτό το ομαδικό προβλημα εξάγεται αποτελέσματα για παίκτες ατομικά, λάθος.
Δεν κάνει ο ένας και δεν κάνει ο άλλος.
Ας είμαστε λογικοί, δεν μπορεί να αλλάξει μία ομάδα εξ ολοκλήρου, αν και κοντά είμαστε.
Ο στόχος των ομίλων επιτεύχθει , το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε.
Και για να είμαι και εγώ on topic , το μόνο που πραγματικά θέλουμε είναι ένα 10-9 ή 9-10.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τοιβονεν. ;)
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Καπου διαβασα οτι μπορει να παμε για επιθετικο απο Ισπανια.
http://www.transfermarkt.gr/felipe-caic ... eler/37834
http://www.transfermarkt.gr/miku/profil/spieler/58001

Φερε και τον http://www.transfermarkt.gr/michu/profil/spieler/70789
να τρελαθουμε!!!
Άβαταρ μέλους
ARTIST

Δημοσίευση από ARTIST »

Δουλειά θέλει τώρα.Δέν ξέρω αν σκοπεύουν να πάρουν και άλλον παίχτη, αλλά ήδη έχουμε αρκετούς καινούργιους.
Όλοι γουστάρουμε μεταγραφές αλλα τώρα προέχει να φτιάξουμε ομάδα και θέλει χρόνο. Θα έθουν και άλλα άσχημα αποτελέσματα μέχρι να μάθει ο ένας τον άλλον, ωστόσο όταν θα δέσουμε δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι για το κάθε κουκουλάκι να μας κόψει βαθμους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με την αποχωρηση Μαντουρο και Σαλπι μειωνεται ακομα περισσοτερο ο μεσος ορος ηλικιας και αυξανει αντιστοιχα το ελλειμα εμπειριας και προσωπηκοτητας το οποιο ηταν φανερο και σημερα.Πιστευω οτι θα γινουν περισσοτερες της μιας κινησης,σιγουρα 2 ισως και 3,με τις θεσεις γνωστες.Τοιβινεν,Ομπρανιακ,Ραικοβιτς; Εμενα μου γιαλισαν ισως και περισσοτερο οι Σποραρ και Τσακτας αλλα τοτε θα μιλαμε για νηπιαγωγειο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

nico4 έγραψε:Το να κράζετε ΌΛΑ τα σεντερμπακ μας όταν η ομάδα σε έξι επίσημα ματς έχει φάει τρία γκολ από τα οποία το ένα με τραβηγμένο πέναλτι και τα άλλα δύο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ο πρωταρχικός σκοπός ενός αμυντικού είναι να μην φάει γκολ η ομάδα του, δεν είναι να κάνει τον Μαραντόνα και να βγάζει δύο ασίστ σε κάθε ματς.
Αν ξέρει και μπάλα ακόμα καλύτερα άλλα συνήθως οι καλοί αμυντικοί που ξέρουν και μπάλα κοστίζουν οκταψηφια νούμερα.
με αυτό το σκεπτικό όμως και στην επίθεση έχουμε βάλει 15 γκολ άρα κι εκεί κομπλέ είμαστε.

Νομίζω πως από την άμυνα λείπουν κάποια στοιχεία , με αποτέλεσμα να μην εμπνέει σιγουριά. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότερες επιτυχημένες ομάδες ξεκινάνε απο καλή μεσοαμυντική λειτουργία και πάνω σε αυτή προσπαθούν να χτίσουν και να προσθέσουν επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι τους. Για παράδειγμα μια πιο γρήγορη και έξυπνη άμυνα θα ελευθέρωνε μερικώς τα πλάγια μπακ και τα αμυντικά χαφ ώστε να συμμετέχουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Κατά την άποψή μου , αν ο τωρινός ΠΑΟΚ είχε ένα γρήγορο παίκτη σαν το Μανωλά ή τον Αβραάμ και έναν εγκεφαλικό παίκτη σαν το Κοντρέρας ή το Χενρικσεν , θα ήταν φαβορί σε ένα 50-50 πρωτάθλημα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ο Σποραρ φαινεται καλη περιπτωση,ειδικα αν δωθει δανεικος ο Κουλουρης.Ομπρανιακ εχει προβληματα καρδιας και Ραικοβιτς δεν εχει κανει προετοιμασια..Παντως φανηκε και με την Μπρονμπι μεχρι να ανοιξει το ματς,οτι ενω εχουμε καλη κυκλοφορια,δυσκολευιομαστε στη τελικη πασα.Εναν στυλ Τσορι στα 30 περιπου..Λογικα επειδη τελειωνει ο αυγουστος θα ειναι εβδομαδας εξελιξεων..Ηδη ξεκινησαμε...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

zissos έγραψε:Κατά την γνώμη μου θέλουμε ένα ΚΛΑΣΣΙΚΟ σεντερ φορ, πάνω από 1,95 και πάνω από 85κλ, αν είναι δυνατόν καραφλό με καμιά 50αριά ράμματα στο κεφάλι και μεταλλική ενίσχυση στους αγκώνες. Και να είναι όλο γωνίες. Και στα πόδια και στα χέρια και στο κεφάλι, γωνίες παντού. Αν είναι και κακάσχημος ακόμα καλύτερα.

Και δεν χρειάζεται να παίζει σε όλα τα ματς, αλλά σε κάποια τέτοια σαν το σημερινό, είναι απαραίτητος.
:lol:
εσυ δεν θες σεντερφορ αδερφε..τον ρομποκοπ θες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

rainmaker έγραψε:Τον Τσεκο δηλαδη θελεις;

Βρε άσε τι θέλω εγώ. Εμένα και το δίδυμο Μαρκαντώνη-Μαλεζά που έπαιζαν όταν έλειπε ο κοντός μ' άρεζε πάρα πολύ.
Το θέμα είναι ποιον έχουν στο μυαλό τους αυτοί που ζητάνε προώθηση παιχνιδιού από την άμυνα. Στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιος παίκτης; Μάλλον όχι. Τόσα χρόνια θυμάμαι τον Τετράντζε, τον Κοντρέρας, τον Χένρικσεν και τον Σκαρτάδο στα τελευταία του στο γαύρο που γύρισε πίσω. Θέλουν κάτι σε Πικέ , που ξέρει μπάλα αλλά είναι τόσο φλώρος που ότι περνάει απ'το κέντρο της Μπάρτσα γράφει γκολ. Για να δώσουν κανένα παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Τον Χαριση ειχε δοκιμασει στα μπακ στην προετοιμασια .
Θα μου αρεσε μια 3αδα με Χαριση-Κοστα-Μαλεζα πισω.
Με δεδομενο οτι του χρονου δεν θα υπαρχουν Βιτορ-Κοστα
στο ροστερ πιστευω οτι θα παμε σε λυση εκ των εσω φετος
και τον χειμωνα θα κλεισουμε 2 στοπερ με τα στοιχεια
που θελουμε!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

joshua έγραψε:Εγω βλεπωντας τον Ζαιρο να ξεκιναει ολες τις προσπαθειες απο τα ακρα,τον Ροντριγκεζ επισης,αυτος και με περιςςοτερα προβληματα πλην θεςης και τον Σαμπο να ζοριζεται στο "10" θα επαναλαβω το γνωστο μου κολημα.Επιτελικος που να παιζει με προςωπο στον αξονα και με εφεση στο γκολ.Δεν υπαρχει καλυτερο γιατρικο για τις κλειστες αμυνες.
Πελκας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Black&White έγραψε:
rainmaker έγραψε:Τον Τσεκο δηλαδη θελεις;

Βρε άσε τι θέλω εγώ. Εμένα και το δίδυμο Μαρκαντώνη-Μαλεζά που έπαιζαν όταν έλειπε ο κοντός μ' άρεζε πάρα πολύ.
Το θέμα είναι ποιον έχουν στο μυαλό τους αυτοί που ζητάνε προώθηση παιχνιδιού από την άμυνα. Στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιος παίκτης; Μάλλον όχι. Τόσα χρόνια θυμάμαι τον Τετράντζε, τον Κοντρέρας, τον Χένρικσεν και τον Σκαρτάδο στα τελευταία του στο γαύρο που γύρισε πίσω. Θέλουν κάτι σε Πικέ , που ξέρει μπάλα αλλά είναι τόσο φλώρος που ότι περνάει απ'το κέντρο της Μπάρτσα γράφει γκολ. Για να δώσουν κανένα παράδειγμα.
πρώτα απο όλα πρέπει να ξεφύγουμε απο τη λογική των...διδύμων...

ή καλύτερα να την αναπτύξουμε. έχουμε δίδυμο όταν αμυνόμαστε αλλά και... τριάδα όταν επιτιθόμαστε...

άρα οι λύσεις λογικά πάντα, είναι δυο. είτε το κεντρικό μπακ να χειρίζεται την πρώτη πάσα με τους άλλους δυο να έχουν επιτελικό ρόλο επιθετικά αλλά να λειτουργούν σαν στόπερ στην άμυνα. εκεί, χρειάζεσαι ένα παλιό, καλό...λίμπερο... ένα ματέους, ένα μπεκενμπάουερ, ενα στυλ πικε πλεον...

η δεύτερη επιλογή και κυρίως εφόσον θέλεις να παιξεις με ένα 6 και 2 8-10αρια σε ψιλοελεύθερο ρόλο, οι δύο ακραίοι μπακ να μπορούν να προωθούν το παιχνίδι και ο κεντρικός να έχει ένα άτυπο μαν του μαν με όποιον μένει ψηλά απο τον αντίπαλο. (εδώ μπαίνει τώρα μεγάλη κουβέντα για το τι παίζει αν οι άλλοι παίζουν με δυο φορ...). αυτό επίσης γιατί οι γωνίες και οι επιλογές πάσας των ακραίων μπακ είναι και πιο πολλές και πιο "εύκολες". πχ μιλαν με μαλντινι και κοστακουρτα που εβγαλε και τελικο ως δεξι μπακ...

τώρα, στα δικά μας..

έχουμε ένα δεδομένο. ότι ανεξάρτητα του ποιος θα παίζει δεξιά που οι παίχτες δεν είναι κανείς (εκτός σκόνδρα! ;) ) καλός αμυντικά (κιτσιου, κων.νιδης,γκαρυ), σίγουρα αριστερά θα ειναι το μπακ χαφ, ο λεοβατς, ή ο κιτσιου, ή αν μπορέσει ο κοροβέσης και θα γίνεται ο 4ος αμυντικός ώστε να το γυρνάμε σε 4132 όπως με τη μπρόντμπι ή 433 όπως και σήμερα.. :) εδώ παίζει και το πώς θέλεις να γίνεται η μετάβαση απο άμυνα σε επίθεση.

άρα το δεξί-κεντρικό μπακ, θα γίνεται δεξί μπακ εφόσον θέλουμε να παίζουμε 4αδα στην άμυνα.

σκέψου την πρώτη εικόνα απο το στήσιμο του ΠΑΟΚ που είδες σήμερα όταν η ξάνθη είχε τη μπάλα.

ο βίτορ μου λεει ο άλλος παιζει δεξι μπακ ρε... α καλά λεω... :)

τεσπα. ο μαλεζάς, αριστερά, μου άρεσε. οκ, είχε καποια τρεξίματα που δεν, αλλά επειδή μάλλον και στον ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει κέντρο-αριστερά :mrgreen: και χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, μας έβγαζε καλά μπροστά. όντως.

στα δεξιά, με βίτορ που δεν το έχει αυτό το ρόλο, προβληματίζομαι...

ιδανικά θα έλεγα σερχιο ράμος. σε χουβαρνταλίκια, κάσερες. σε πραγματικό και δη φρανκ άρνεσεν κόσμο, τι να πω... αυτός θα βρεί κάποιον καλό, τουλάχιστον μέχρι του χρόνου, σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εναν επιθετικο και εναν εμπειρο πελκα πρεπει να παρουμε για να αποδωσει η ομαδα αυτα που μπορει

οσο για την αμυνα εναν χρονο υπομονη μεχρι να τελειωσουν τα συμβολαια των πορτογαλων
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ΒΟΜΒΑ!!!

http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... o-ton-paok

Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Αν συνδυαστεί με εξοστρακισμό του από την ομάδα συνολικά (όχι να του δώσουν πόστο), θα έχουμε +2,000 διαρκείας μόνο από αυτό! Πολλοί συνδεσμίτες θα επιστρέψουν γήπεδο για να γίνει η Τούμπα όπως το 2008-10
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με στεναχωρεί ότι ειδικά φέτος, με την προσπάθεια που γίνεται κτλ, αυτή η είδηση θα φέρει το 25% των φετινών διαρκείας (αν θυμάμαι καλά)

Ούτε αποστολή δεν τον βάζουν ρε παιδιά, αυτό περιμένατε για να δείτε υγεία στην ομάδα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”