Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Tolaros έγραψε:Άντε κ αποκλεισμός τώρα στα ημιτελικά μόνο μετά από 2-0 νίκες, 2-0 σετ 24-19 υπέρ μας. Αλλιώς δεν έχει γούστο
Μες στο μυαλο μου εισαι ( ή εγω στο δικο σου...)

Και μετα εισαγωγη στο ψνθ για πιστοποιηση iso στην παρανοια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

giannina4 έγραψε:
Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.
Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

giannina4 έγραψε:
Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.
Οντως μαλακια αυτο που γραφτηκε.Τα παιδια που πανε στην 4 δεν είναι σαβουρογαμηδες.Γκοραν ντροπη σου :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

pgetsos έγραψε:
giannina4 έγραψε:

ρε πετρο ειναι δυνατον? καντε τουλαχιστον μια απλη πατατηρηση εστω για τα ματια του κοσμου!
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

pgetsos έγραψε:
giannina4 έγραψε:
βασικα δεν ξερω καν αν ο ανθρωπος εχει αδερφη, αλλα πραγματικα να βριζεις μαναδες,αδερφια,παιδια,συγγενεις μεμονωμενων ατομων στοχευμενα το βρισκω απεχθες.ειναι εντελως διαφορετικο να λες κατι στο πλαισιο ενος συνθηματος -που κατα βαση ο σκοπος του ειναι να τσουξει τον αντιπαλο (οπαδο-παιχτη) και οχι οτι του την γ@μ@ς στ'αληθεια- και εντελως διαφορετικο ετσι στην ψυχρα συγκεκριμενα.που προσωπικα ουτως ή αλλως δεν ειναι το καλυτερο μου τα συνθηματα με μαναδες, αλλα στο πλαισιο της ψυχολογιας του οχλου το κατανοω (αλλα δεν το συμμεριζομαι).για μενα, αν τα εχεις με καποιον και θες να τον βρισεις , βρισε τον ιδιο.μαναδες ,αδερφες,ξαδερφες ειναι για μικρους ανθρωπους.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

όπως πολύ σωστά γράφτηκε από ένα φίλο

Αν ρωτήσεις την μαύρη που έπεσε στο τελευταίο εμπόδιο για να πάρει το χρυσό η Πατουλιδου τι ομαδα ειναι...ΠΑΟΚ θα σου πει...
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;[/quote][/quote]

Χαχαχα ελεος ρε μαγκες, εχετε δει τι γράφουν οι μαλακογαυροι ? Μην ειστε τόσο ζαμπουνηδες δλδ... Η μανα κ η αδερφή και ολο το πουστοσοι του γαμιεται. Οταν ειδα αυτο το βρω@@@νι να πανηγυριζει δε θελετε να ξερετε τι σκέφτομουν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ποιος ειπε τον ΠΑΟΚ μλκ :?:
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Στα παπάρια μου ο Κοκκινάκης. Τον σιχαίνομαι και τον θεωρώ προκλητικό. Αυτό όμως δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα να λέω πουτάνα την αδερφή του και ότι την παίρνουμε όλοι μαζί παρτούζα. Τι μας φταίει η κοπέλα; Επειδή ο αδερφός της παίζει στον γαύρο; Έλεος ρε παιδιά. Νομίζετε ότι τέτοια λόγια σας ανεβάζουν το επίπεδο σαν οπαδούς;
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

DV_L9 έγραψε:Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;
[/quote]

Χαχαχα ελεος ρε μαγκες, εχετε δει τι γράφουν οι μαλακογαυροι ? Μην ειστε τόσο ζαμπουνηδες δλδ... Η μανα κ η αδερφή και ολο το πουστοσοι του γαμιεται. Οταν ειδα αυτο το βρω@@@νι να πανηγυριζει δε θελετε να ξερετε τι σκέφτομουν.[/quote]

Ο,τι δηλαδή είμαστε στο επίπεδο των γαύρων; Και ξαναλέω δεν με νοιάζει ο Κοκκινάκης. Και γω τον βρίζω. Αλλά αυτόν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:εκανες τον κοκκινακη μαγκα ρε μλκ ρε μλκ :x
Αυτός!!!

Υ.Γ. Κι αυτή στον πουστοτρ@βελόγ@υρο παίζει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sn0ufel4 έγραψε:
ρε πετρο ειναι δυνατον? καντε τουλαχιστον μια απλη πατατηρηση εστω για τα ματια του κοσμου!
Εγω δε συμφωνω καθολου. Βασικα το βρισκω απαραδεκτο. Οπως και γενικα συνθηματα για οποιονδηποτε εκτος αυτου που τα αξιζει (και για μενα στη κατηγορια δεν ειναι "καθε παιχτης η οπαδος των αντιπαλων" ενω δε μου εχει κανει κατι)

Ομως, τι σχεση εχει τι λες για τα του Κοκκινακη με τα του Σεπεδα;

Και γιατι δε λετε τιποτα σε τοοοοοσα που εχουν γραφτει απο πριν, που εχουν γραφτει σε αλλα τοπικ ειδικα με τον γαυρο κτλ; Γιατι εγω, σαν Πετρος, ολα εκεινα απαραδεκτα τα βρισκω. Αλλα αν αρχισω να κοβω δε θα γκρινιαξουν πολλοι; Καταλαβαινεις πιστευω πως και γιατι το λεω

Γκοραν, μη το συνεχιζεις με ακομα πιο απαραδεκτους χαρακτηρισμους
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο.Κ. Πέτρο, τελείωσε το πανηγύρι!!!

Υ.Γ. Αν θέλεις σε παρακαλώ σβήσε επίσης, όπως έσβησες και το δικό μου, απ την σελίδα 203 κι αυτό το (πρωτεύον όμως, του Παλαιολόγου) post με το σύνθημα των 8 λέξεων και το γ@μώτικον του "αηδιασμένου" στο τέλος, γιατί προσβάλει αφάνταστα κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσή, τουλάχιστον σίγουρα εμένα, αν όχι και τον ίδιο ακόμα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 01:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

καταλαβαινω τι λες αλλα καταλαβε και μας! κατα τη διαρκεια του αγωνα με εκανε παρατηρηση ο κωστας να το κοψω με τις μανες (και ειχε δικιο) και εδω δεν εγινε εστω μια απλη παρατηρηση! αυτο ειναι το προβλημα μου-μας! ισονομια θελουμε

οσο για πιο γενικα ναι και γω ειμαι κατα των βρισιων αλλα δε μπορω οταν με σκιζουν να καθομαι απαθης! καπου πρεπει να αντιδρασω...συμφωνω με τον yupis οτι πρεπει να ειμαστε σε ενα επιπεδο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καταρχας, ας κανω το κλασσικο μου παραπονο: Δεν βλεπω καποια αναφορα. Και το λεω, γιατι το σχολιο το ειδα 1 ωρα και 15 λεπτα αφου εγινε, προσωπικα. Αν ειχε γινει αναφορα, θα το ειχα δει αμεσως. Και απαντησα κυριως λογω συγκρισης κοκκινακη-Σεπεδα

Τελος παντων, πιστευω καταλαβες και πως το εννοουσα πριν και μου αρκει ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”