Μες στο μυαλο μου εισαι ( ή εγω στο δικο σου...)Tolaros έγραψε:Άντε κ αποκλεισμός τώρα στα ημιτελικά μόνο μετά από 2-0 νίκες, 2-0 σετ 24-19 υπέρ μας. Αλλιώς δεν έχει γούστο
Και μετα εισαγωγη στο ψνθ για πιστοποιηση iso στην παρανοια.
Μες στο μυαλο μου εισαι ( ή εγω στο δικο σου...)Tolaros έγραψε:Άντε κ αποκλεισμός τώρα στα ημιτελικά μόνο μετά από 2-0 νίκες, 2-0 σετ 24-19 υπέρ μας. Αλλιώς δεν έχει γούστο
Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;giannina4 έγραψε:ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
Οντως μαλακια αυτο που γραφτηκε.Τα παιδια που πανε στην 4 δεν είναι σαβουρογαμηδες.Γκοραν ντροπη σουgiannina4 έγραψε:ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
pgetsos έγραψε:Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;giannina4 έγραψε:ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
βασικα δεν ξερω καν αν ο ανθρωπος εχει αδερφη, αλλα πραγματικα να βριζεις μαναδες,αδερφια,παιδια,συγγενεις μεμονωμενων ατομων στοχευμενα το βρισκω απεχθες.ειναι εντελως διαφορετικο να λες κατι στο πλαισιο ενος συνθηματος -που κατα βαση ο σκοπος του ειναι να τσουξει τον αντιπαλο (οπαδο-παιχτη) και οχι οτι του την γ@μ@ς στ'αληθεια- και εντελως διαφορετικο ετσι στην ψυχρα συγκεκριμενα.που προσωπικα ουτως ή αλλως δεν ειναι το καλυτερο μου τα συνθηματα με μαναδες, αλλα στο πλαισιο της ψυχολογιας του οχλου το κατανοω (αλλα δεν το συμμεριζομαι).για μενα, αν τα εχεις με καποιον και θες να τον βρισεις , βρισε τον ιδιο.μαναδες ,αδερφες,ξαδερφες ειναι για μικρους ανθρωπους.pgetsos έγραψε:Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;giannina4 έγραψε:ασε φιλε, τα εχουμε πει, εμεις ειμαστε χρηστες κατωτερου θεου.καποιοι χρηστες εχουν ασυλια.εγω προσπωπικα ξερασα απο τα ματια με αυτο που γραφτηκε.εμετος.μονο.Yupis έγραψε:Αν έγραφα ότι παίρνω παρτούζα την αδερφή του σεπέδα με όλη μου την παρέα σε πόση ώρα θα είχα φύγει;
[/quote]DV_L9 έγραψε:Τώρα σας νοιάζει και ο Κοκκινακης;
Αυτός!!!Παλαιολόγος έγραψε:εκανες τον κοκκινακη μαγκα ρε μλκ ρε μλκ
Εγω δε συμφωνω καθολου. Βασικα το βρισκω απαραδεκτο. Οπως και γενικα συνθηματα για οποιονδηποτε εκτος αυτου που τα αξιζει (και για μενα στη κατηγορια δεν ειναι "καθε παιχτης η οπαδος των αντιπαλων" ενω δε μου εχει κανει κατι)sn0ufel4 έγραψε:
ρε πετρο ειναι δυνατον? καντε τουλαχιστον μια απλη πατατηρηση εστω για τα ματια του κοσμου!