Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από joshua »

Αααααα τωρα καταλαβα γιατι δεν θελει την δευτερη θεση,για να παρουμε το τελευταιο εισητηριο και η τιμωρια να σβησει στους αγωνες που θα ειμαστε ισχυροι.Βλεπει μπροστα ο προεδρος...

Υ.Γ Φετος τα εκατομμυρια χαθηκαν στο γηπεδο, οχι στην εξεδρα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:lol:
Thanix έγραψε:Ετσι...ο λαός του ΠΑΟΚ φταίει !!!μην ξεχνιόμαστε...
Αυτα ειναι τα ωραία που ακούγονται ...
μαν, ελπιζω να καταλαβες οτι το ποστ μου ηταν ειρωνικο :roll: :D
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η πλάκα είναι ότι παίχτες όπως ο Spadacio ο Cristiano ο El Zhar που φύγανε ως ανίκανοι από την ομάδα, σήμερα παίζανε με κλειστά τα μάτια βασικοί...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Η ομάδα στο δεύτερο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της παρουσιάζεται να πετάει χαρταετό...
την μια φορά με Αναστασιάδη, που θα κάναμε μεταγραφές αφού θα περνούσαμε στους ομίλους και έγινε
η γκάφα με το δελτίο του τιμωρημένου, και μια τώρα που σου δίνετε η ευκαιρία να καθαρίσεις την δεύτερη θέση
απο νωρίς με 2-3 προσθήκες σωστές.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

jibbie έγραψε::lol:
Thanix έγραψε:Ετσι...ο λαός του ΠΑΟΚ φταίει !!!μην ξεχνιόμαστε...
Αυτα ειναι τα ωραία που ακούγονται ...
μαν, ελπιζω να καταλαβες οτι το ποστ μου ηταν ειρωνικο :roll: :D
My fault then!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Βλεπωντας το ψυχρα οπως φανταζομαι και ο Σαββιδης,αγορασε μια εταιρια,η εταιρια αυτη εχει πελατες και ενας καινουριος ιδιοκτητης φανταζομαι οτι εχει ως στοχο να ευχαριστει τους πελατες του.Καλη η εξυγιανση,καλη η τακτοποιηση εκρεμοτητων αλλα η βιτρινα της εταιρια ειναι το αγωνιστηκο και με την εικονα που βλεπει αυτη τη στιγμη ο πελατης μεταξυ συγγενων και φιλων θα συνεχιστει το πρωταθλημα.Αληθεια τα μινι διαρκειας γιατι βγηκαν;
btw μαν, συμπληρωνω το μερος της παραβολης του καλου επιχειρηματια, που ξεχασες (hope you don't mind): [..]αγορασε λοιπον μια εταιρεια, και οι πελατες με το καλημερα μπηκαν, κατεβασαν τη βιτρινα και γενικοτερα τα καναν αμερικαν μπαρ (κοινως ταναπου), προκαλωντας απωλειες καποιων εκατομμυριων ευρω.[..] ε οχι πες μου, τετοιους πελατες ειναι να τους χαλας χατηρι; :lol:
Και συνεχιζω εγω αδερφε αν δεν σε πειραζει.

[..] στη συνεχεια λοιπον, βγηκε ως μεσιας μπροστα σε 2000 αφιονισμενους πελατες του και με εξαγγελιες τους πηρε τα μυαλα. εκει λοιπον μεταξυ αλλων ειπε και τα εξης 2 (δυο) ηρωικα. 1ον: "Και τους U2 να εχω καθε βραδυ να παιζουνε στο μαγαζι, το μαγαζι μου δε θα αναγνωριστει απο τον Πανελληνιο Οργανισμο Μαγαζιων also known as Super Bar" και 2ον: "Θελουμε φετος να ειμαστε το 2ο καλυτερο μαγαζι στην ελλαδα και σε βαθος χρονου απο τα καλυτερα στην ευρωπη. Αρχης γενομενης απο τον χειμωνα ΘΑ φερουμε πολυ καλα ποτα για να δεσουν με την ηδη υπαρχουσα καβα (εφερε λοιπον και ενα ρωσο γευσιγνωστη) και το καλοκαιρι ΘΑ φτιαξουμε τη μεγαλη clubara.[..]

Ξερεις τι γινεται μ αυτο το μαγαζι μεχρι τωρα? Ολο και λιγοτεροι πελατες πατανε σε καθε του "event". Και συν τοις αλλοις τελευταια λεει θελει να διωξει τον μπαρμαν (ακουσον ακουσον) γιατι δεν κανει καλα κοκτειλ με τα υπαρχοντα ποτα (βλεπε τσιπουρο, ρετσινα, πατρινο και μακεδονικο καλο κρασι, κροατικη rakija, και λιγη ξεθυμασμενη βραζιλιανικη cachacha. Και το αλλο που ακουγεται τελευταια ειναι οτι ενα baraki απο την Τριπολιτσα ξεχασμενο τοσα χρονια κανει τρελες δουλειες και παει να σου φαει τη θεση στον διαγωνισμο σερβιροντας Latin cocκtails στη μεση της αρκαδιας...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

chrisg4 έγραψε:Η πλάκα είναι ότι παίχτες όπως ο Spadacio ο Cristiano ο El Zhar που φύγανε ως ανίκανοι από την ομάδα, σήμερα παίζανε με κλειστά τα μάτια βασικοί...
Ειδικά ο Cristiano και ο El Zhar! Με δεμένα πόδια είναι καλύτεροι από τον Robert...
Για Spadacio δεν θα το 'λεγα.. Ο Lazar τον αντικατέστησε μια χαρά..

Βέβαια, ο Spadacio ήταν καθαρό 10άρι, που κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα πιο πίσω.. Εν πάσει περιπτώσει, τζάμπα off-topic, sorry...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

ariskatiforos έγραψε:ειμαστε και εμεις κατι ταγαρια μα τι ταγαρια...
δε εχω συναντησει στη ζωη μου (και εχω ταξιδεψει αρκετα) τετοιας χαμηλης ποιοτητας ανθρωπους οσο τους ελληνες και εμας τους συγχρονους θεσσαλονικεις...οριστε τη πεσανε και στο τσιστιακοφ παρε μεταγραφες σε λεω ρε εδω ειναι ΠΑΟΚ ρε και ολες οι αρρωστιες των ορκ που κατοικουν πλεον σ αυτη τη χωρα..
και εγω να θυμησω τις γελοιες αντιδρασεις μας στο ακουσμα καποτε οτι θα παρουμε δημητρη παπαδοπουλο..
τις θυμαστε ολοι...εγω θα πω λοιπον εκ των υστερων οτι ο παπ θελει 3 κλαους και δυο σαλπι στη καθισια του..
ολοκληρωμενος επιθετικος, με πολυ καλη τεχνικη, σκορερ συμμετοχικος ταχυς,στα 30 ...τωρα πιστευω οτι ολοι θα τον θελαμε στον ΠΑΟΚ βεβαια κατηφοριζει προς γαβρο..
Μεγαλη απογοητευση με πιανει οταν συλλογιζομαι τη ποιοτητα μας σαν ανθρωποι..
πολυλογαδες φαφλαταδες πολυξεροι και πανω απο ολα κουτοπονηροι...
θα αργησουμε πολυ να δουμε ασπρη μερα ετσι....

Συμφωνώ με το ποστ σου γενικά αλλά διαφώνω κάθετα και οριζόντια για τον Παπαδόπυλο
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

buffalobill4 έγραψε:Ναπολεόνι, Ολαιτάν και Ντε Βινσέντι.

3 παίχτες που εγώ αλλά και κάποιοι άλλοι, έστω λίγοι, εδώ μέσα, από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχαμε επισημάνει.

Τότε ντε που μας την πέφτατε και λέγατε "Μ αυτούς θα παίζω του χρόνου Τσου Λου?"

Μεγαλοπιαστήκατε με Lazovic, Vieirinha και Lucas και αυτοί δε σας κάνανε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοπλουτισμού και νεοέλληνα. Χωρίς να δω κάτι χειροπιαστό ξανοίγομαι.

Οι 2 κατέληξαν στο γαύρο. Τουλάχιστον ρε αργόσχολοι της διοίκησης παρτε το Ναπολεόνι που δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά...

Αν σ αυτή τη μεταγραφική περιόδο δεν αποκτήσουμε τουλάχιστον ΕΝΑ (1) κανονικό εξτρέμ, από μένα το κράξιμο στη διοίκηση θα είναι ασταμάτητο. :redcard:
Θα θελα Ολαιτάν σαν επένδυση(αρκεί να μην χαντάκωνε Πόποβιτς) και Ντε Βινσέντι σαν μια καλή αλλαγή για του χρόβου που προς το παρόν βέβαια θα ταν βασικός πιστευω. Για Ναπολεόνι δεν έχω πειστεί ότι αξίζει τον κόπο. Γενικά πάντως είμαι επιφυλακτικός με παίκτες που φαίνονται σε μικρότερες ομάδες καθώς τα μειονεκτήματα τους έχουμε την τάση να μην τα βλέπουμε. π.χ. προσωπικά δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο στον Μπαργκάν της Βέροιας που γράφτηκε κάποιες σελίδες πριν. Επίσης δείτε Παπ και Κουτσια που στον ΟΦΗ πάνε μια χάρα. 2 παίκτες που με επιφύλαξη θα έλεγα ότι θα μου άρεσαν σαν αλλαγές είναι οι Ονουάτσι και Ποι αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Στα των μεταγραφών με ένα νορμαλ εξτρέμ και τερμα καλύτερο απ τον Γλύκο καπαρώνουμε πιστεύω τη δεύτερη θέση και ας μην εχούμε προπονητή σοβαρό δεν πειράζει

ΥΓ1:Για Τζιμπούρ αν θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά ποιος ο λόγος να φύγει απ τον Γαύρο για να ρθει σε μας?
ΥΓ2:Για τον Ολιβάρες τι να πω....Είχα ξαναδιαβάσει τότε το ποστ και τώρα που ξαναβλέπω κάθε λεπτομέρεια είναι σαν να το έγραψε κατόπιν εορτής. Φίλε τι να πω.Προσωπικά δεν διαβάζω εφημερίδες οπαδικές ούτε ακούω οπαδικά ράδια. Μόνο ανθρώπους σαν εσένα γουστάρω να διαβάζω. Ειλικρινά γράφε όσο πιο συχνά μπορείς να ξεστραβωνόμαστε και λίγο
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Συζηταμε με Sekou Oliseh...!
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... Country=82
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

DigitalFan έγραψε:Συζηταμε με Sekou Oliseh...!
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... Country=82

μακαρι!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

buffalobill4 έγραψε: [..] στη συνεχεια λοιπον, βγηκε ως μεσιας μπροστα σε 2000 αφιονισμενους πελατες του και με εξαγγελιες τους πηρε τα μυαλα. εκει λοιπον μεταξυ αλλων ειπε και τα εξης 2 (δυο) ηρωικα. 1ον: "Και τους U2 να εχω καθε βραδυ να παιζουνε στο μαγαζι, το μαγαζι μου δε θα αναγνωριστει απο τον Πανελληνιο Οργανισμο Μαγαζιων also known as Super Bar" και 2ον: "Θελουμε φετος να ειμαστε το 2ο καλυτερο μαγαζι στην ελλαδα και σε βαθος χρονου απο τα καλυτερα στην ευρωπη. Αρχης γενομενης απο τον χειμωνα ΘΑ φερουμε πολυ καλα ποτα για να δεσουν με την ηδη υπαρχουσα καβα (εφερε λοιπον και ενα ρωσο γευσιγνωστη) και το καλοκαιρι ΘΑ φτιαξουμε τη μεγαλη clubara.[..]
καηκες :lol:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

paoki19, γνωρίζεις τον παίκτη...;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είναι αυτός ο ψOliseh που έπαιζε στην CSKA Moskva όταν ήμασταν αντίπαλοί της στο EL..
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Προφανώς... Ποια η άποψή σου...;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”