14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Asimos έγραψε:Διορθώνω: Χωρίς να είμαι κωλοτούμπας ως αμέτοχος στον εμφύλιο που είχε ξεσπάσει τον καιρό της επιστροφής του, πράγμα που σήμαινε πως ήμουν θετικός να ντυθεί πάλι στα ασπρόμαυρα, πλέον ναι, δεν θελω να τον ξαναδώ με τον δικέφαλο κι ας πάει όπου θέλει. Δανεικός/ελεύθερος αδιάφορο.

+ 15-1
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Προς Δημητρη Σαλπιγγιδη

Φιλικα τελειως ρε αδερφε, φτανει! Αυτο που ηθελες, να μπορεις να κυκλοφορεις ανενοχλητος στη Θεσ/νικη το καταφερες. Φτανει ομως. Τον ΠΑΟΚ μπορει να τον αγαπας, αλλα δεν μπορεις να τον βοηθησεις. Μονο κακο κανεις σε αυτην τη φαση. Σταματα τη μπαλα, πανε σε αλλη ομαδα, αλλα στον ΠΑΟΚ δεν θελω να σε ξαναδω.

Μας πικρανες πολυ τοτε που εφυγες και οταν γυρισες ημουν απο αυτους που πηραν ουδετερη σταση. Ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια ειπα απο μεσα μου.

Σε ειδα να χανεις το αχαστο με τον Αγιαξ και να μου στερεις ισως το Τσαμπιονς Λιγκ με μια ομαδα που δεν εχανε πουθενα στην Ευρωπη, σε ειδα να χανεις το αχαστο με την ΤΣΣΚΑ πριν 3 χρονια και να μου στερεις προκριση στους 16 του Europa οταν ειχα μια απο τις καλυτερες ομαδες που εμεις οι πιο νεοι ΠΑΟΚτσηδες θυμομαστε (και δεν ξερουμε αν θα ξαναδουμε συντομα τετοια ομαδα...). Σε ειδα να εχεις το πιο ακριβο συμβολαιο στην ομαδα που ξεπουλουσε οσο οσο για να επιβιωσει. Θα πει καποιος "μα δεν τα επαιρνε τα λεφτα ρε φιλε" και θα απαντησω οτι μπορει να μην τα επαιρνε αλλα στον προυπολογισμο, στο μπατζετ της ομαδας μετρουσαν με αποτελεσμα να παιρνουμε παιχτες τυπου Νιμανι και Λεοναρντο. Ποσες φορες δεν ειπαμε με την παρεα μου "φανταζεσαι τοτε τα 800 του Σαλπι να τα διναμε για εναν ακομη παιχτη τυπου Βιειρινια; Τι ομαδα θα ειχαμε τοτε;" Βλεπαμε τον γαυρο να εχει δανεικο τον Μιραλας με παρομοιο συμβολαιο με το δικο σου και εμεις ειχαμε παρει τον ΠΑΟΚτση των 800χιλιαδων.

Ολα αυτα λοιπον τα αφηνα στην ακρη, γιατι πραγματικα παντα προσπαθω να βρισκω ελαφρυντικα, μεχρι χθες.
Οχι ρε φιλε. Οχι! Ολη η χεσμενη, αδουλευτη ομαδα ανεβαζει αποδοση! Παταει τον βαζελο για 20 λεπτα και σου κανει 2-3 παρε-βαλε! Και εσυ ο αρχηγος, ο ΠΑΟΚτσης, ο παικτης που εχει ενα λογο παραπανω να πυροβολισει την μπαλα μεσα στα διχτυα για να εξιλεωθει μια για παντα στο δικο μου το μυαλο, το χανεις και παλι!

Καποιος θα πει μα 4-1 χασαμε ρε φιλε, ο βαζελος καλυτερος ητανε και λοιπα. Οχι, εγω πιστευω οτι αν το εβαζε θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι στο 2ο ημιχρονο. Αλλα αυτος τα κραταει για την εθνικη.

Κριμα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο κύριος λόγος που χάσαμε ΑΛΛΟΝ έναν τίτλο είναι γιατί οι άλλοι είχαν Μπεργκ κ εμείς εσένα.

Κρέμασέ τα να γλιτώνεις κ εσύ κ εμείς...για μένα πλέον μπήκε και η βούλα για την ποδοσφιαρική σου αξία, για το ήθος και το χαρακτήρα σου δεν αμφιβάλλω καθόλου αλλά ελάχιστα μ ενδιαφέρει κιόλας, εγώ κανονικό σέντερ φορ θέλω...άντε στο καλό
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

παλι τα καταφερες...παλι αποθεωθηκες απο τα βαζελια...δεν ξαναπας εκει να ησυχασουμε ολοι μας και τα ματακια μας;;;

ξεχασα ομως...τωρα δεν εχουν αυτοι τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πάντως, για να μην χάνουμε το δάσος, το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο σαλπιγγίδης, ή τουλάχιστον δεν είναι το μεγαλύτερο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χθες για πρωτη φορα απο τοτε που επεστρεψε το λυπηθηκα.
εχει μια ακομα ευκαιρια στα play offs να σκοραρει κατα ριπας.δεν το πιστευω αλλα το ευχομαι ολοψυχα.
κανε κατι κοντε γιατι η φαγουρα δεν τρωγεται τοσα χρονια.
κανε κατι μπας και σωσεις την υπαρξη σου.καντο αν δε θελεις να περιφερεσαι ασκοπα για χρονια γυρω απο τον ΠΑΟΚ μεχρι να σε χωσουν με το στανιο σε κανενα ψηφοδελτιο και εσενα.
δε σε παω μια.εισαι απο εκεινους τους καλουληδες ψοφιους χωρις παθος που δεν μπορω να βλεπω πουθενα.εχεις λιγα παιχνιδια να σωσεις τα πραγματα.κανε κατι γιατι θα σε τρωμε που θα σε τρωμε στη μαπα ως παλαιμαχο σχολιαστη στα παιχνιδια μεταξυ ΠΑΟΚ και βαζελας.υποψηφιο δε θα το αντεξω.ηγετης δεν ησουν και δε θα γινεις ποτε.κακο δεν ειναι.σε ενα ολοκληρο ροστερ ειναι ευτυχημα αν θα βρεθει ενας ηγετης-και αυτο ειναι σπανιο.το οτι σου κολλησαν την ταμπελα του ηγετη αυτοι που σε γουσταρουν ειναι που σε εφαγε.
και παρακαλω κρεμασε τα τα ρημαδια μετα το μουντιαλ.μη φτασεις στο σημειο να σε αντιπαθησουν και απο τη διοικηση.δειξε λιγη σοφια.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Δεν έχω σχολιάσει ποτέ στο νήμα που σε αφορά... είναι η πρώτη και τελευταία φορά...

σημερα όμως, αφου γύρισα, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και ηρέμησα όσο γίνεται, μόνο ένα πράγμα στριφογυρνάει στο μυαλό μου...

Ντροπή Δημήτρη Σαλπιγγίδη...

Εξαιτίας σου στερηθήκαμε την ελπίδα. Δε με νοιάζει τι έκαναν οι υπόλοιποι παίχτες. Εσύ όμως, είχες ως αρχηγός απανωτές ευκαρίες εχθές να μας βάλεις στο παιχνίδι και να κόψεις τα πόδια των άλλων, κάνοντας απλά τη δουλειά σου. Κι εσύ έκοψες τα δικά μας...

Κρίμα...

Στο καλό...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

ειχες την τεραστια ευκαιρια χθες να κλεισεις και τα τελευταια στοματα που σε κραζανε και οχι μονο την πεταξες στα σκουπιδια αλλα αναγκασες και αυτους που σε στηριξαν να σε κραξουν και αυτοι....αντε δημητρακη φυγε μονος σου πλεον δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ εισαι παλαιμαχος πια.....χθες η αδιαφορια σου και η χαλαροτητα σου χτυπησε κοκκινο....για τον ΠΑΟ επαιξες και τον καταλαβαν και οι ιδιοι που σε χειροκροτουσαν στο τελος....τετοιους ΠΑΟΚαρες δεν θελω,εγω θελω να γυαλιζει το ματι του αλλου,να μπαινει μεσα και να νομιζεις οτι θα φαει λαρυγγια.....αντε δρομο δημητρακη,ευγενικα γιατι εισαι καλο παιδι.......
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ποδοσφαιρικα δεν σε εχω σε καμια εκτιμηση
υπερεκτιμιμενο δημιουργιμα των αρδ εισαι
που συντηρησε με την εικονα του καλο παιδιου
δεν ειναι τυχαιο που δεν υπαρχει αλλοθρησκος να πει ασχημα πραγματα για εσενα
φροντιζεις με οσο κανεις και οσα δεν κανεις να τους εχεις ευχαριστιμενους σημαια μας δεν εισαι και δεν θα γινεις

δεν σου λεω τιποτα για τις χαμενες ευκαιριες να σκοραρεις ηθελες γνωριζες οτι τα αφιερωματα για εσενα η προπαγανδα θα κρατουσε για μηνες συντονισμενα απο εδω και αθηνα ηρωα θα σε εκαναν ετοιμα ολα ηταν η ηλιδια 8α ηταν μια σελιδα σε σχεση με αυτα που θα εγραφαν για εσενα και εγω το ιδιο ηθελα γιατι ηθελα την κουπα ελεγα οτι θα σκοραρεις γιατι ξερεις οτι ειναι τελευταια ευκαιρια αλλα δεν... δεν σου βγηκε
αρχηγος ησουν εχθες ενας εξαφανισμος αρχηγος δεν φανηκες ποτε και πουθενα στο 2 δεν ειναι οι αρχηγοι ετσι
σε χειροκροτησαν εμαθα παλι καλα κανεις τι αναγκη εχεις εσυ ποιος θα πει κακο λογο για εσενα και δεν θα τον φανε?
τελος η ιστορια

ουτε για την φαση του 1 γκολ δεν περιμενα να γινεις κοντρερας στο λονδινο
εχεις και μουντιαλ

αν και ειναι νωρις να μιλησουμε για ανανεωση αφου θα εχουμε την χαρα να σε εχουμε μαζι μας μεχρι τον ιουνιο του 17
αν βαλεις γκολ με την εθνικη περνα για ανανεωση μεχρι το 2020 για αρχη και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ξέρω ότι όλοι θα πέσετε πάνω μου να με φάτε...
Εγώ πίστευα πως ο Σάλπι θα το πάρει το ματς...
και όντως εαν του έκανε το χατήρι η ταναπου η μπάλα στο δοκάρι όλα θα ήταν διαφορετικά...
Αλλά ρε παιδιά έχει παίξει κανείς σας οποιοδήποτε άθλημα σε οποιοδήποτε επίπεδο σ ένα ματς που ΠΡΈΠΕΙ να το πάρεις;
Ξέρετε πόσο βαριά είναι τα πόδια ειδικά εάν χάνεις και κάνα δυο ευκαιρίες που είναι άχαστες και ξέρεις ότι μαι ολόκληρη πόλη θα σε βρίζει εσένα κι όλο σου το σόι την επόμενη;;;
Ο Σάλπι ακόμα και πριν 10 χρόνια δεν ήταν σέντερ φορ κορυφής...Είναι δεύτερος φόρ...όσες φορές έπαιξε ή παίζει σαν τέτοιος τουλάχιστον έχει αξιοπρεπή εμφάνιση εαν δεν σκοράρει (βλέπε ασσιστ)
Το να είσαι θεός εαν η μπάλα παει δοκάρι και μέσα και παλτό στο δοκάρι κι έξω το ξέρουμε δυστυχώς όλοι...
Απλά να θυμίσω (παρόλι την πικρα για ένα ακόμη χαμένο τελικό και άπειρα χαμένα χιλιόμετρα) ότι έχουμε και πλέι οφ και ότι Ο Δημήτρης είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρέπει να τον στηρίξουμε όπως και όλους τους παίκτες μέχρι να βγει η χρονιά...
Μετά απο το τέλος της ας κάνουμε Ταμείο...

ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

περα απ τα αχαστα που εχασες ΑΜΠΑΛΕ,

εκανες και στην ακρη για να μπει το πρωτο γκολ ενω φυλαγες τη γωνια ΒΑΖΕΛΕ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κανενας δε θα σε φαει φαλκονακη.
οι λογοι που ανεφρες αρκουν για να καταλαβεις οτι ο καλος παιχτης και ο αρχηγος κανουν αυτα που δεν μπορει να κανει ο κοντος.αυτα που αναφερεις οτι δεν μπορεσε να αντεξει.
η επιστροφη του υπηρξε τεραστιο ιστορικο λαθος που ακομα πληρωνουμε παρα πολυ ακριβα.
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

Αν δε σε νοιάζει μόνο το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχεις, αν δε σε νοιάζουν μόνο οι δημόσιες σχέσεις, αν αισθάνεσαι άνετα μόνο στην εθνική,αν πραγματικά αγαπάς τον ΠΑΟΚ, ζήτα μόνος σου να φύγεις!!
Η χθεσινή σου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση με κορυφαία στιγμή οτι τραβιέσαι στον πρώτο γκολ (αλήθεια γιατί; για να μη σε πονέσει η κακιά μπάλα) είναι το αποκορύφωμα της φετινής κακής σου χρονιάς και γενικά της συνεχόμενης πτώσης της απόδοσης-ικανοτήτων σου απο τότε που γύρισες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PAOKpanta έγραψε:περα απ τα αχαστα που εχασες ΑΜΠΑΛΕ,

εκανες και στην ακρη για να μπει το πρωτο γκολ ενω φυλαγες τη γωνια ΒΑΖΕΛΕ
+++

Εξω απο τον ΠΑΟΚ ρε #14
κανεις περισσοτερο κακο , παρα καλο

ΦΤΑΝΕΙ !
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν τον κατηγορει κανεις για ανεπαρκη προσπαθεια αλλα οτι ειναι ανεπαρκης ποδοσφαιρικα...δυστυχως στηριζοταν μονο στα φυσικα χαρισματα ταχυτητα δυναμη ..τωρα που αυτα τον αφησαν δε μπορει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”