Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
fratz8 έγραψε:μου φαινεται οτι όπως ο πολιτης 'τελείωσε' τον Γκάλη,
ετσι και εσυ τελείωσες τον Πάμπλο
στην τελικη ,τα ιδια εκανες στην αεκ
με τον τσιμπουρ
Έχω υποπτευθεί κάτι ανάλογο και το έχω υπαινιχθεί σε παλαιότερο ποστ!!! Αλλά φοβάμαι να το σκεφτώ καν σε αυτό το φόρουμ!!!
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
Μην βλέπετε φαντάσματα ,o Γκαρσία αν μπορούσε να παίξει και δεν έπαιζε, θα μιλούσε
ARMY έγραψε:fratz8 έγραψε:μου φαινεται οτι όπως ο πολιτης 'τελείωσε' τον Γκάλη,
ετσι και εσυ τελείωσες τον Πάμπλο
στην τελικη ,τα ιδια εκανες στην αεκ
με τον τσιμπουρ
fratz8, έχεις 128 ποσταρίσματα και στα 129από αυτά, τα χώνεις σε όποιον φοράει το δικέφαλο.
από ΄μένα.
Φίλε , που είσαι και mod
εαν πραγματικα διαβασεις τα post μου , θα δεις οτι τα χωνω ,για κρεσιτς,κατσε και δωνη(λογω πάμπλο και οχι μονο)
απο που εβγαλες το συμπερασμα εσυ οτι τα χώνω για όλους?????
Και στη τελικη, αν δε κανουμε κριτικη εδώ, που θα κάνουμε??
Αλλα μαλλον καποιοι μας θελουν κοιμισμενους εδώ, και βαζουν mod της ΠΑΕ
Τώρα που σε πέτυχα ξύπνιο, πάρε εσύ ένα μήνα off κι εγώ θα πάω να πάρω την αμοιβή μου από την ΠΑΕ.
DC
Re: Απ: Γιώργος Δώνης
karlat85 έγραψε:Μην βλέπετε φαντάσματα ,o Γκαρσία αν μπορούσε να παίξει και δεν έπαιζε, θα μιλούσε
Ετσι νομιζω και εγω...θα περιμενα μια αντιδραση σιγουρα...
οσες αποδειξεις εχουν αυτοι που αφησαν υπονοιες για το τι ομαδα ειναι αυτος ο φρατζ αλλα τοσα στοιχεια ειχε κ αυτος ο φρατζ γι αυτο που ειπε για τους μοντ.το οποιο μαλλον ειρωνικο ηταν κ οχι κυριολεκτικο.σε αντιθεση με τα υπονοουμενα εναντιων του.
δοξα και τιμη στις ιερες αγελαδες.
δωσε κ μενα μπαρμπα.
δοξα και τιμη στις ιερες αγελαδες.
δωσε κ μενα μπαρμπα.
karlat85 έγραψε:Μην βλέπετε φαντάσματα ,o Γκαρσία αν μπορούσε να παίξει και δεν έπαιζε, θα μιλούσε
Αυτό ακριβώς θα έκανε
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- tera12tera
Εδώ ο Πάμπλο τα είχε χώσει κάποτε στον Σάντος , στον sir Δώνης θα κολλούσε ;
Πιστεύω πως ορθά ο Δώνης προστατεύει τον παίκτη ..Μόνο όταν θα είναι 100% (και μια βδομάδα μετά , έτσι για σιγουριά ) θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ....
Α και αντί να λέμε για Ολαιτάν κ Ντε Βινσέτι , δεν υπάρχει κανείς που Να βλέπει ...Ράγιος (προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ πολύ καλύτερος) ;;;

Πιστεύω πως ορθά ο Δώνης προστατεύει τον παίκτη ..Μόνο όταν θα είναι 100% (και μια βδομάδα μετά , έτσι για σιγουριά ) θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ....
Α και αντί να λέμε για Ολαιτάν κ Ντε Βινσέτι , δεν υπάρχει κανείς που Να βλέπει ...Ράγιος (προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ πολύ καλύτερος) ;;;
- Μπαρκαρούτσος
Argonaut4 έγραψε:Τι γίνετε έχω χάσει επεισόδια........ο Δώνης δε θέλει το Γκαρσία?
Ετοιμος είσαι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ