Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

xlebouras έγραψε:Εικόνα
Καθαρά για προσωπική χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει.
Όπως είναι στείλ'το στην Π.Α.Ε.!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:
xlebouras έγραψε:Εικόνα
Καθαρά για προσωπική χρήση αλλά όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει.
Όπως είναι στείλ'το στην Π.Α.Ε.!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Πρώτα απ’ όλα μπράβο ρε xleβoura. Πολύ πιο ωραία η γραμματοσειρά που επέλεξες. Τώρα σχετικά με το σήμα. Μου αρέσει περισσότερο ο καινούργιος δικέφαλος. Είναι πιο τσαμπουκαλεμένος! Νταξ, η γραμματοσειρά ας πούμε ότι δεν είναι και η καλύτερη, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι cult και brutal. Ακόμα όμως και να μην αρέσει "η γραμματοσειρά" δεν μπορώ να καταλάβω τις ακρότητες στα σχόλια κάποιων σχετικά με το νέο σήμα. Κάποιοι “ψoφάν” για πικρόχολα σχόλια. Πραγματικά με προβληματίζει που τελευταία την τρίχα την κάνουμε τριχιά. :evil:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ! Άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι;

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο νέος αετός είναι ωραιότερος από τον παλιό. Τα γράμματα δεν μου αρέσουν (ούτε και τα βυζαντινά μου άρεσαν) και το χρυσό, αν συνδυαστεί με χρυσούς αριθμούς κτλ. θα δέσει ωραιότατα.

Προσθαφαιρούμε... και το τελικό αποτέλεσμα, από εμένα, με θετικό πρόσημο. :pano:
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Xlebouras, πραγματικά στείλτο γιατί τα μυαλά μας πονάνε. Τουλάχιστον να σώσουμε ό,τι σώζεται...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

kaltirim έγραψε: Πραγματικά με προβληματίζει που τελευταία την τρίχα την κάνουμε τριχιά. :evil:

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ!

Σωστος...Εδω γραφτηκαν ποστ οτι θυμιζει κοτοπουλο....Ελεος .... Οτι μπορει να δεχτει βελτιωσεις το συζηταμε αλλα δεν μας αλλαξαν και το εμβλημα ( και επ'ουδενι σημα) :evil:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ο αετός στο σήμα του χλέμπουρα δείχνει ογκοδέστερος !!!!! Στο της ΠΑΕ δίχνει κατσαισμένος στο σώμα.... Ισως φτάιει η γραμματοσειρά .... Κατά τα άλλα ότι έχω γράωει παραπάνω!!!!!

ΥΓ είδατε πόσο γρήγορα ξεχάσαμε το θέμα του προπονητή!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Mε τα βυζαντινα γραμματα δεν μου αρεσε περισσοτερο απο πριν.

Το θεμα ειναι οτι ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη και λεει τι του αρεσει, φυσικα και δεν μπορουμε να εχουμε 2.000.000 εμβληματα οποτε το θεμα κατ'εμε ειναι το ποσο γρηγορα θα το συνηθισουμε.

Προσωπικα ενω αρχικα μου εβγαλε μεγαλη αντιθεση εχω αρχισει να το συνηθιζω γρηγορα.Οποτε παραδεχομαι οτι καποιες κρισεις που εκανα πιο πριν ηταν λιγο ακραιες.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εδώ φαίνεται ακόμη πιο ωραίο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ακουσα πως εγινε προταση για βυζαντινα γραμματα αλλα απορριφθηκε αμεσως.
Ο λογος; http://s1.aek365.com/uploads/members/71 ... _24171.jpg
Θα μας λεγαν δικαιολογημενα κιολας μουφα αετους.Θα ειχαν πατηματα.
Γιαυτο την απερριψαν τα τζιμανια της ΠΑΕ.
Ηταν σαν ιδεα.Και μετα τα βυζαντινα ειπαν να το πανε στο Ρωσικο στην Τριτη Ρωμη :P
Αν στειλω PM στην ΠΑΕ εκτος απο το οτι θα με κλ@σει κανονικα και να το δουν και να πουν τι ωραιο σιγα μην αλλαξει.
Ας το λουστουμε για την επομενη δεκαετια.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Με μια διαφορετική γραμματοσειρά αλλά κυρίως με τις τελείες (δλδ Π.Α.Ο.Κ.) και το 1926 από κάτω νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο. Το χρυσαφί σε κανά χρόνο μπορεί και να βγει οπότε δεν μας καίει και τόσο.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Kevin έγραψε:Με μια διαφορετική γραμματοσειρά αλλά κυρίως με τις τελείες (δλδ Π.Α.Ο.Κ.) και το 1926 από κάτω νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο. Το χρυσαφί σε κανά χρόνο μπορεί και να βγει οπότε δεν μας καίει και τόσο.
Θα βγει φιλε αν δεν παρει ο ΠΑΟΚ τιτλο.Θα ειναι τραγελαφικο αν παραμεινει.
Το χρυσο προμηνυει μια χρυση εποχη.Δεν ειναι τυχαια η επιλογη.
Ο Σαββιδης εχει οραμα.
Σε 50 χρονια θα λενε ο ΠΑΟΚ της Β' Χρυσης Εποχης.Ετσι το βλεπει μενει να το υλοποιησει και να γινει ο πρωτος μαγκας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Kevin έγραψε:Με μια διαφορετική γραμματοσειρά αλλά κυρίως με τις τελείες (δλδ Π.Α.Ο.Κ.) και το 1926 από κάτω νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο. Το χρυσαφί σε κανά χρόνο μπορεί και να βγει οπότε δεν μας καίει και τόσο.
Δεν μπορεί να γραφεί Π.Α.Ο.Κ. το 2013 σας το έγραψα... Για τα Βυζαντινά γράμματα εμένα προσωπικά μου αρέσουν (Καμιά σχέση με την κούλα).. Χλέμπουρα στείλτα και ας πάει στο καλό... Εσύ τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει!!!!!
Προσοχή στο προαναφρθέν ΥΓ. Νομίζω αρκετά ασχοληθήκαμε με το σήμα .... Στα σπουδάια τώρα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Αν το στειλει οργανωμενα το paokmania εχει καλως.
Πληρωσαν τοσα λεφτα στους αλλους λες να παρουν το δικο μου που αλλαξα μονο το font;
Πρεπει να κανουμε κατι οργανωμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xlebouras την Τρί 11 Ιουν 2013, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teofan
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από teofan »

Εγώ το κοιτάω συνέχεια μπας και το συνηθίσω.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Το χρυσό ως χρώμα και ιδέα για το σήμα πάντα μου άρεσε. Το έχω και στο avatar μου.

Στο συγκεκριμένο ΝΕΟ έμβλημα, το χρυσό χρώμα δεν αλλοιώνει το σύνολο. Φανέλα με χρυσά γράμματα ή 2η-3η με χρυσές λεπτομέρειες θα μετρούσε. Τολμώ να πω (και ας με φάτε) ακόμα και πρώτη με καλαίσθητες χρυσές λεπτομέρειες θα άρεζε.

Ότι γίνεται μία προσπάθεια εκ-συγχρονισμού της ΠΑΕ ωστε να γίνει Ευρωπαϊκό ΜΑΓΑΖΙ (γιατί καλώς ή κακώς όλες οι ομάδες στον κόσμο μαγαζιά είναι), είναι εμφανέστατη. Η όλη διαδικασία για τη δημιουργία του νέου εμβλήματος έπρεπε να είναι διαφορετική και όχι απλή ανάθεση σε ένα graphic design γραφείο και άντε ότι μας δώσουν! Δεν είναι το έμβλημα των Startbucks να παίζουμε. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και καλό. Είναι ΜΕΤΡΙΟ. Το θέμα είναι ότι δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα, την ιστορία μας και τον κόσμο μας, διότι είναι "μοντέρνο" ή "μοντερνίζει" με άσχημο τρόπο.Τέλος.

Εγώ ως επαγγελματίας graphic designer και ΠΑΟΚτσης, νιώθω "μίσος" για τους κυρίους σχεδιαστές του γραφείου γιατί δε μου φαίνεται προσεγμένη δουλειά. ΠΑΙΞΑΝΕ με το έμβλημα και αυτό βγήκε...Ξέρουμε τίποτα γι αυτούς? Κ αν ήταν ΓΑΥΡΟΙ? ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ? Και σπάνε πλάκα με το σήμα που πούλησαν και πήραν και τόσα λεφτα? Παίζει..

Εξάλλου..και κάτι άλλο. Εγώ με το Σαββίδη είμαι. Κανένα πρόβλημα. Αλλά εφόσον η ομάδα και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ 1 ΑΤΟΜΟ, μπορούν να σε αλλάξουν όνομα, χρώματα, σήματα μέχρι και χώρα που θα αγωνίζεται η ομάδα. Οπότε...ρουφάμε τώρα....

Δεν υπάρχει λόγος ούτε για πολέμους που αναφέρθηκαν, ούτε για ξεσικωμούς. Σε άλλους αρέσει σε άλλους οχι. Εξάλλου νομίζω οτι ποτέ δε θα σταματήσει να κυκλοφορεί το παλιό έμβλημα...η ιστορία θα δείξει το πόσο θα αντέξει το σήμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”