11. Zlatan Muslimović
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: 11. Zlatan Muslimović
ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. φέτος δεν έχει δεδομένη θέση. πρέπει να παίξει μπάλα για να είναι ενδεκαδάτος.
- navigator11
εγω τον γουσταρω πισω απο το σαλπι.και δεν εννοω δεξι μπακ .....
νομιζω οτι μπορει να αποδωσει καλυτερα εκει.
νομιζω οτι μπορει να αποδωσει καλυτερα εκει.
Κι ο Ιβιτς που θα μπει?
Εκτός κι αν λες για 4-4-1-1 ή για 4-4-2 με διάταξη μπροστά διαγώνια
- navigator11
free4 έγραψε:Κι ο Ιβιτς που θα μπει?
απο ενα ημιχρονο (σχεδον) ο καθενας τους.
Μ' αρέσει αυτή η κουβέντα...Ανέβηκαμε επίπεδο...Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλους τους παιχταράδες στην 11άδα....

Aν ισχύει η πρόταση από Κύπρο, κακώς μας κάνει τον ζόρικο και δεν πάει..Μιλάμε για τρελή ελάφρυνση στο μπάτζετ..
Πάντος δεν θέλει να φύγει και αυτός και κλοτσάει..
Πάντος δεν θέλει να φύγει και αυτός και κλοτσάει..
Καλή η ελάφρυνση στο μπάτζετ αλλά τί μας φταίει ο άνθρωπος να τον στείλουμε σε ενα πρωτάθλημα που αγωνίζονται μερικοί πρώην ποδοσφαιριστές και μερικοί μέτριοι ποδοσφαιριστές; Κανένας αξιόλογος παίχτης δεν θα έπαιρνε την απόφαση να πάει στα 29 του να παίξει μπάλα σε ενα τέτοιο πρωτάθλημα, υποθηκεύοντας ουσιαστικά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Καλύτερα μείωση 1000 φορές.
Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ Μούσλι με 400 χιλιάρικα δε βρίσκεις...
Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ Μούσλι με 400 χιλιάρικα δε βρίσκεις...
Είχε βγεί πριν λίγο καιρό η είδηση ότι του πρότειναν μείωση και παράλληλα επέκταση συμβολαίου και αυτός το έβλεπε θετικά. Απο τότε όμως, κανένα νεότερο.
Zlatan σε αγαπάμε για ό,τι έχεις προσφέρει, αλλά πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά (Αθανασιάδης-Παπάζογλου). Δεν ξέρω αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις, αν θες τη γνώμη μου είσαι ακριβός για τα 10 καλά ματς που θα παίξεις και φέτος. Η ομάδα με Κοντό, Φιλομένο, Κλάους, Σάκη είναι πλήρης, και με εσένα σούπερ-πλήρης, αλλά ίσως μπορεί και χωρ'ις εσένα.
αν ειναι να κραταμε τον σαβινι,τον τσιριλο,τον φωτακη,τον κριστιανο,τον μπαλαφα,τον φιλομενο κτλ
και να θελουμε να διωξουμε μουσλιμοβιτς τζαμπα ειμαστε εκτος καθε λογικης λεω εγω
μαλλον ενεργουν εκει στην παε με βαση την αγανακτηση για το οτι εχει μεγαλο συμβολαιο
ο μουσλιμοβιτς μπορει να αξιζει 500 χιλιαρικα αντι για 650 αλλα ειναι ενας καλος παιχτης που χρειαζεται στην ομαδα
οι προηγουμενοι που ανεφερα δεν αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ οι περισσοτεροι
δεν διωχνεις τους καλυτερους αλλα τους χειροτερους αν θελεις να κανεις καλυτερη ομαδα
ο μουσλι ηταν περυσι ο βασικος(και καλυτερος φορ)
φετος ειναι ο δευτερος καλυτερος
και να θελουμε να διωξουμε μουσλιμοβιτς τζαμπα ειμαστε εκτος καθε λογικης λεω εγω
μαλλον ενεργουν εκει στην παε με βαση την αγανακτηση για το οτι εχει μεγαλο συμβολαιο
ο μουσλιμοβιτς μπορει να αξιζει 500 χιλιαρικα αντι για 650 αλλα ειναι ενας καλος παιχτης που χρειαζεται στην ομαδα
οι προηγουμενοι που ανεφερα δεν αξιζουν να παιζουν στον ΠΑΟΚ οι περισσοτεροι
δεν διωχνεις τους καλυτερους αλλα τους χειροτερους αν θελεις να κανεις καλυτερη ομαδα
ο μουσλι ηταν περυσι ο βασικος(και καλυτερος φορ)
φετος ειναι ο δευτερος καλυτερος