Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trianta76

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από trianta76 »

Χαίρομαι γιατί τουλάχιστον έσκασε η πιο καραεπιγουσα
Αντε λίγο παμε
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Για τους παλιούς της νυχτερινής ζωής της θεσσαλονίκης....είχε σίγουρα ένα μέσα στη πόλη santa maria....ωραίο μαγαζί :mrgreen:

Δεν θυμάμαι αν είχε και χαλκιδική :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

DimitrisS έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:02 Λοιπον, φερε μου την Μαρια με το καλο.
με το γαλα?
george188

Δημοσίευση από george188 »

embuji έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:19
embuji έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:23 ΗΜΕΡΑ 15η

Ηρθα στην δουλεια χωρις μεταγραφη, θα φυγω με μεταγραφη :opaokara:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ!!ΕΝΑ!1
Mεχρι αρχες Σεπτεμβρη σε θελω ετοιμο για ολα, θελουμε ακομα 7-8 παικτες, κράτα γερα :lol:
These users thanked the author george188 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Χαλαρώστε ρε. Τι πράμα είναι αυτό.
ΟΚ και εγώ εκνευρίζομαι με τις καθυστερήσεις αλλά τι νομίζουμε, ότι δηλαδή εκεί στην ΠΑΕ το κάνουν επίτηδες? Κάθοντια και σκέφτονται πως να τα γαμήσουν όλα, έτσι για την πλάκα?

Θέλει η ομάδα ενίσχυση? Σαφώς. Έχει η ομάδα ως στόχο ισοζύγιο έσοδα-έξοδα? Ναι. Ε τότε οι μεταγραφές θα περνάνε απο το μικροσκόπιο.
Αυτό σε συνδυασμό με καινούργιο προπονητη, ΤΔ και ΑΔ θα προκαλέσει καθυστερήσεις.
Για μένα η φετινή χρονιά είναι χρονια transition. Ότι έρθει. Μακάρι να μπουν τα θεμέλια για κατι καλυτερο και μακροπρόθεσμο.
Εγώ σκασμένος θα είμαι του χρόνου, αν πάει στραφι η φετινή χρονια ως χρονια χτισίματος.
Για φέτος πραγματικά δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Μόνος στόχος η συμμετοχή σε ομίλους Ευρώπης μόνο και μόνο για να μην διαταραχθεί ο προυπολογισμός.
These users thanked the author NikLiverpool for the post:
Azrael
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

Απο οτι καταλαβαινω ειναι deep lying playmaker δηλαδη, καλο αυτο γιατι ειναι κατι που μας εκαψε περσυ, οτι δεν ειχαμε παικτη με τα χαρακτηριστικα του Μειτε. Ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο παικτης, εχει κανει προετοιμασια με Βαλενθια? Αν οχι και με δεδομενο οτι μαλλον δεν εχε νοημα να παει Ολλανδια, δυσκολα βλεπω να υπολογιζεται τουλαχιστον για το πρωτο ματς. Ελπιζω να παρει χρονο στο δευτερο γιατι θα σκασουν Ζαφειρης Καμαρα παιζοντας Ιουλιο μηνα δυο 90λεπτα με το καλημερα.
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ , ας ειναι ο Χιλ.......
Και ας εχει πεσει 10 επιπεδα απο οταν πρωτοειδα αυτον τον τσογλανο, και ας μην δικαιωσε τις προσδοκιες..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Για Σανταμαρια παντως, παικτης που ηταν βασικοτατος χαφ απο την σεζον 2016/17 σε ομαδες της Ligue 1 - με ενα περασμα μιας γεματης σεζον και απο Μπουντενλιγκα - θα μου φανει παρα πολυ περιεργο να μην τον αγαπησουμε.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 3):
rockcity4, Azrael, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

nunies4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:27 Ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ , ας ειναι ο Χιλ.......
Και ας εχει πεσει 10 επιπεδα απο οταν πρωτοειδα αυτον τον τσογλανο, και ας μην δικαιωσε τις προσδοκιες..

Δεν νομίζω να είναι αυτός αλλά δεν ξέρω και κάτι
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

nunies4 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:27 Ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ, ας ειναι ο Χιλ , ας ειναι ο Χιλ.......
Μόνο θέμα του Χιλ είναι πως τα τελευταία χρόνια έβγαλε μακροχρόνιους τραυματισμούς... Όμως σιγά μην μας χάλαγε να ουμε :opaokara:
Αν όντως έκλεισε ελεύθερος ο Σανταμαρία, στα μάτια μου είναι value for no money ( :mrgreen: ) κίνηση, από την πρώτη μέρα που ακούστηκε χάρηκα πολύ. Bienvenue Baptiste!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 07:54
Unpsofable78 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:06 Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε :mrgreen:
Καλημέρα. Σήμερα δεν είναι ημέρα αγώνα. ;)
Με ύφος τραγουδιστή :
"Βάλτε ζώνες"

Με ύφος Σάκη :
"Είσαστε έτοιμοι;"
Δεν μου είπατε;
Είσαστε έτοιμοι; Ζώνες βάλατε; :opaokara:
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

NikLiverpool έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:23 Χαλαρώστε ρε. Τι πράμα είναι αυτό.
ΟΚ και εγώ εκνευρίζομαι με τις καθυστερήσεις αλλά τι νομίζουμε, ότι δηλαδή εκεί στην ΠΑΕ το κάνουν επίτηδες? Κάθοντια και σκέφτονται πως να τα γαμήσουν όλα, έτσι για την πλάκα?

Θέλει η ομάδα ενίσχυση? Σαφώς. Έχει η ομάδα ως στόχο ισοζύγιο έσοδα-έξοδα? Ναι. Ε τότε οι μεταγραφές θα περνάνε απο το μικροσκόπιο.
Αυτό σε συνδυασμό με καινούργιο προπονητη, ΤΔ και ΑΔ θα προκαλέσει καθυστερήσεις.
Για μένα η φετινή χρονιά είναι χρονια transition. Ότι έρθει. Μακάρι να μπουν τα θεμέλια για κατι καλυτερο και μακροπρόθεσμο.
Εγώ σκασμένος θα είμαι του χρόνου, αν πάει στραφι η φετινή χρονια ως χρονια χτισίματος.
Για φέτος πραγματικά δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Μόνος στόχος η συμμετοχή σε ομίλους Ευρώπης μόνο και μόνο για να μην διαταραχθεί ο προυπολογισμός.
Xαλαροί είμαστε και απ' όσο έχω δει οι περισσότεροι καταγράφουν την πραγματικότητα, η οποία συνοψίζεται στα:

- Είσαι 15 μέρες πριν το πρώτο και μάλιστα κρίσιμο επίσημο και έχεις κάνει 1 (ΜΙΑ) μεταγραφή
- Τελειώνεις σιγά σιγά την προετοιμασία χωρίς παίκτες που θα έρθουν, με θεωρητικά βασικούς τραυματίες (που δεν ξέρεις και πότε γυρνάνε) και με νέους εκ των οποίων λίγοι θα μείνουν για το rotation
- O προπονητής (καινούργιος μάλιστα) ξαναμίλησε για ενίσχυση
- Οι καθυστερήσεις είναι καλοκαιρινό θέμα κάθε χρόνο, οχι μόνο φέτος που ναι υπάρχουν διαφορές αλλά οι καθυστερήσεις δε φαίνεται να οφείλονται σε αυτές

Όσον αφορά τη χρονιά χτισίματος και το δεν έχεις απαιτήσεις φέτος, καλά κάνεις αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει και να το αποδεχτούμε όλοι.
These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
xyz_o_peponas, Logistis
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

NikLiverpool έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:23 Χαλαρώστε ρε. Τι πράμα είναι αυτό.

Xαλαροί είμαστε και απ' όσο έχω δει οι περισσότεροι καταγράφουν την πραγματικότητα, η οποία συνοψίζεται στα:

- Είσαι 15 μέρες πριν το πρώτο και μάλιστα κρίσιμο επίσημο και έχεις κάνει 1 (ΜΙΑ) μεταγραφή
- Τελειώνεις σιγά σιγά την προετοιμασία χωρίς παίκτες που θα έρθουν, με θεωρητικά βασικούς τραυματίες (που δεν ξέρεις και πότε γυρνάνε) και με νέους εκ των οποίων λίγοι θα μείνουν για το rotation
- O προπονητής (καινούργιος μάλιστα) ξαναμίλησε για ενίσχυση
- Οι καθυστερήσεις είναι καλοκαιρινό θέμα κάθε χρόνο, οχι μόνο φέτος που ναι υπάρχουν διαφορές αλλά οι καθυστερήσεις δε φαίνεται να οφείλονται σε αυτές

Όσον αφορά τη χρονιά χτισίματος και το δεν έχεις απαιτήσεις φέτος, καλά κάνεις αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει και να το αποδεχτούμε όλοι.
These users thanked the author Developer4 for the post:
Kevin
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 11:12
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:48
trianta76 έγραψε: Τετ 08 Ιούλ 2026, 10:24

...
...
Όταν πριν 2 σεζόν είδα τι μπαλα έπαιξε η Μπριζ στην Τουμπα, κάθισα και έψαξα λίγο πως λειτουργεί.Με λιγα λόγια είδα ότι είχε την προηγούμενη χρονιά μια 100αρα εκατ εσοδα απο πωλήσεις.Πηγα και πιο πίσω και ειδα ότι σε γενικές γραμμές, επανεπενδυε το 50% των πωλήσεων της με νέες αγορές αποτέλεσμα του δικού της σκαουτιγκ.Οχι του Μποτο, του Αρνεσεν κλπ που έχουν δική τους ατζέντα και εξυπηρετούν και δικά τους συμφέροντα.Καπως έτσι φάγαμε τους Κουαλιατες, τους Φελίπε και τους Ρικάρντο στη μαπα
Αγορές με 3 για 17χρονο, 6, 7 η και 10
Αλλά δεν έχουν καμία Μαρία να κοβει τις κινησεις και να λέει νιεεετ πάρα πολλα
Αυτό ειναι ενα μοντέλο που θα ήθελα, αλλα μπορει να γίνει σ εμας; Οχι βέβαια οταν είσαι έτοιμος να πουλησεις για 20 εκτ ολόκληρο Ντελια, πουλάς 12 Κουλιερακη
Γι αυτό γκρινιαζα χθες για την κακη σχέση που έχουμε φτιάξει με την ποδοσφαιρικη αγορα
Ακόμα και αν γίνει αυτό όμως πάντα θα χρειάζεσαι τους 30-32 .Πιστεύεις ότι υπάρχει μεταγραφικη που δεν θα θες τετοιους; Πάντα θα θες ανανέωση σε τετοιους
Μα αλίμονο, το πρόβλημα δεν είναι να έχουμε τον Μεϊτέ, τον Ζίφκοβιτς, τον Ελουστόντο, και τον Γιαννούλη. Το πρόβλημα είναι να έχουμε έναν Ντέλια κι έναν Ζαφείρη κάτω των 25 και να λέμε "να, έχουμε και μικρούς". Η ομάδα δεν χρειάζεται άλλους 30-32, πρακτικά όλος ο κορμός μας είναι τέτοιοι.

Στα άλλα, θα ξεκινήσεις να πουλάς με 12 και 20 τους καλύτερούς σου, μέχρι να κάνεις όνομα και να ξέρουν ότι είσαι εγγύηση. Γιατί τώρα σου λέει πχ η Βόλφσμπουργκ, ότι δεν έχω ιδέα για το επίπεδό σου ή για τις ακαδημίες σου, παίρνω μεγαλύτερο ρίσκο απ'ότι αν ψώνιζα από πχ την Ζάλτσμπουργκ ή την Μπριζ, άρα πάρε 12 κι άμα θες. Ενώ αν σιγά σιγά δει η πιάτσα ότι έβγαλες Τζόλη, Κουλιεράκη, Τζίμα κλπ κλπ, μπορείς να ζητάς και το κάτι παραπάνω, αλλά και να πουλάς απευθείας στις καλύτερες ομάδες.

Το πρόβλημα φαίνεται εκεί που αναλύεις το μοντέλο της Μπριζ κι όταν πας να το συγκρίνεις με το δικό μας. Δώσαμε 6Μ στον επόμενο Κουλιεράκη? Δώσαμε 10Μ στον επόμενο Τζίμα? Όχι. Θα δεχόταν ο προπονητής μας τότε έναν παίκτη 19-23 ετών για βασικό? Με τίποτα. Θα έδινε η διοίκηση ένα τέτοιο ποσό? Δεν το έχει κάνει ποτέ, με την προφανή εξαίρεση για τους προφανείς λόγους. Το θέμα δεν είναι αν θα δούλευε αυτό το μοντέλο, το θέμα είναι ότι μόνοι μας το σαμποτάρουμε και ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία μετά το βγάζουμε μη λειτουργικό.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
geobila
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αν κάνει αυτά που βλέπουμε στα βίντεο, ναι!!!
Και για να μην τα κάνει θα πρέπει να είχε αποχή, τραυματισμό, ασθένεια.
Είχε κάτι από τούτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”