Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από astral »

Μη σου κάνει εντύπωση. Εμμονικο λένε και οι ξαδέρφες τον Αλμέιδα (όχι στον ίδιο βαθμό αλλά κάτσε να δεις τι θα γίνει αν χάσει το πρωτάθλημα).

Είναι φοβερό φαινόμενο και δεν έχει να κάνει με το σωστό ή το λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος προπονητής που είναι και φυσιολογικό. Εδώ μιλάμε ότι ο κόσμος πιστεύει ότι ο προπονητής έχει εμμονή(!!!) με το λάθος γιατί δεν μπορεί/δε θέλει να το διορθώσει για κάποιο λόγο. Χωρίς καν χώρο για μια μικρή αμφίβολια. Ο οπαδός ειναι τοσο σίγουρος ότι κατέχει την υποθετική αλήθεια (τι θα γινόταν αν...) ώστε να λέει ότι ο προπονητής έχει εμμονή με το λάθος!

Και ξαναλέω , η εμμονή που γράφεται και ξαναγράφεται δεν έχει να κάνει με μεμονωμένα λάθη , αλλά με κάτι επαναλαμβανόμενο επίτηδες!

Προσωπικά έχω δει αρκετά λάθη από προπονητές και έχουμε συζητήσει πολλά και εδώ μέσα, αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό να γράφουμε για εμμονές του προπονητή που δε βασίζονται σε γεγονότα αλλά σε υποθέσεις και θεωρίες για τις οποίες με κάποιο τρόπο έχουμε τόσο μεγάλη βεβαιότητα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πάντως κ οι προπονητές κάνουν μαλακίες με αξιοσημείωτη συχνότητα, όλοι ανεξαιρέτως
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εμμονή είναι και αυτή η αγιοποίηση που κάνατε μερικοί στον προπονητή και δεν τολμάει κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως αρπάζεστε σαν πεθερές και στοχεύετε σε διάφορες λέξεις με την βασικότερη, την "εμμονή"!
Εγώ θα σας έλεγα πως είναι χειρότερη εμμονή αυτή που έχετε εσείς με τον προπονητή και ερεθίζεστε όταν βλέπετε ανάλογα σχόλια, παρά αυτός που πάνω σε live και τα νεύρα τεντωμένα θα τον σχολιάσει.
Εντάξει, τον σχολίασε .... εεε και? Πάμε παρακάτω! Τι μου κάθεστε σαν τις θείτσες και κάνετε παραθέσεις επί των παραθέσεων, πραγματικά δηλαδή έτσι είστε και στην ζωή σας?
Απολαύστε ρε σεις την ΠΑΟΚΑΡΑ, απολαύστε το καλύτερο οπαδικό site/forum της Ελλάδας και φυσικά απολαύστε τον "αδερφό" σας σχολιαστή και κάντε μια συζήτηση αν θέλετε μαζί του (που ξέρετε μπορεί και να του αλλάξετε γνώμη για τον προπονητή), Ή πείτε και σεις την γνώμη σας χωρίς να του κάνετε παράθεση, Ή πάτε παρακάτω στην καλύτερη και τέλος.
Μας έχουν γίνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ βλέποντας αυτή την διαρκή διαμάχη Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων του ΠΑΟΚμάνια! :mrgreen:
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
Υ.γ. Φέρτε παίχτες στον καπετάνιο που να σταματήσει και αυτή η διαμάχη εδώ επιτέλους !!!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Patron έγραψε:Πάντως κ οι προπονητές κάνουν μαλακίες με αξιοσημείωτη συχνότητα, όλοι ανεξαιρέτως
Ναι , για αυτό το γράφω 3 φορές.
Άλλο το λάθος κι άλλο η εμμονή που έχει γίνει μόδα με τόση σιγουριά.

hasio_john, aδικα, άστοχα και προσβλητικά σχόλια προς οποιοδήποτε μέλος της ομάδας προσωπικά με ενοχλούν πολύ περισσότερο από την καψούρα που μπορεί να έχει κάποιος με κάποιον παίκτη/προπονητή/πρόεδρο/γραμματέα ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Μου κάνει εντύπωση που σε ενοχλεί περισσότερο το δεύτερο από το πρώτο.
Ειδικά με τη συχνότητα και ευκολία που εμφανίζονται χαρακτηρισμοί και θεωρίες συνομωσίας για παίκτες προπονητές διοικηση κλπ....
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

hasio_john έγραψε:Εμμονή είναι και αυτή η αγιοποίηση που κάνατε μερικοί στον προπονητή και δεν τολμάει κανείς να πει μια κουβέντα και αμέσως αρπάζεστε σαν πεθερές και στοχεύετε σε διάφορες λέξεις με την βασικότερη, την "εμμονή"!
Εγώ θα σας έλεγα πως είναι χειρότερη εμμονή αυτή που έχετε εσείς με τον προπονητή και ερεθίζεστε όταν βλέπετε ανάλογα σχόλια, παρά αυτός που πάνω σε live και τα νεύρα τεντωμένα θα τον σχολιάσει.
Εντάξει, τον σχολίασε .... εεε και? Πάμε παρακάτω! Τι μου κάθεστε σαν τις θείτσες και κάνετε παραθέσεις επί των παραθέσεων, πραγματικά δηλαδή έτσι είστε και στην ζωή σας?
Απολαύστε ρε σεις την ΠΑΟΚΑΡΑ, απολαύστε το καλύτερο οπαδικό site/forum της Ελλάδας και φυσικά απολαύστε τον "αδερφό" σας σχολιαστή και κάντε μια συζήτηση αν θέλετε μαζί του (που ξέρετε μπορεί και να του αλλάξετε γνώμη για τον προπονητή), Ή πείτε και σεις την γνώμη σας χωρίς να του κάνετε παράθεση, Ή πάτε παρακάτω στην καλύτερη και τέλος.
Μας έχουν γίνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ βλέποντας αυτή την διαρκή διαμάχη Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων του ΠΑΟΚμάνια! :mrgreen:
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
Υ.γ. Φέρτε παίχτες στον καπετάνιο που να σταματήσει και αυτή η διαμάχη εδώ επιτέλους !!!
Επειδή προφανώς αναφέρεσαι και σε μένα δεν έχω καμμία εμμονή με τον Λουτσέσκου αλλά ξέρω πως προπονητές σαν τον Λουτσέσκου και τον Σάντος σου προσφέρουν με τα λάθη τους κάποια ελάχιστα, σοβαρά πράγματα.
Το ίδιο υπομονετικός ήμουν με τον Φερέιρα, θα ήμουν με τον Γκαρσία, τον Ίβιτς και οποιοδήποτε άλλον τουλάχιστον για 1-1,5 χρόνο.
Δηλαδή πεταγόμαστε να υπερασπιστούμε τον Λουτσέσκου από εμμονή; Από έρωτα; Τα αποτελέσματα μιλάνε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σε κανέναν δεν αναφέρομαι αδερφέ, μια χαρά ήταν η τοποθέτησή σου και όλων εδώ..., απλά κουβέντα να γίνεται και να γινόμαστε καλύτεροι! Εννοείται στηρίζουμε τον ΚΑΘΕ προπονητή που μας τιμάει στο τιμόνι της ομάδας!
Τώρα είναι ο Ρασβάναρος, με τα καλά του και τα στραβά του, στηρίζουμε και πορευόμαστε όλοι μαζί.
Απλά δεν χρειάζεται διχόνοια στο φόρουμ! Θα τα λέμε, θα γουστάρουμε και θα προχωράμε παρακάτω!
Για το ιν τοπικ, ο Ρασβαν έχει ξεκινήσει φανταστικά αναλογικά και με το υλικό που έχει στην διάθεσή του.
Μερικά πραγματάκια να διορθώσει στο στήσιμο της ομάδας και στ' αντανακλαστικά του την ώρα του αγώνα και όλα θα πάνε καλά! Απλά ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ .... ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ!
Υ.γ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

309 και σημερα για να μας αδειασει την γωνια και να απογειωθουμε σαν ομαδα και σαν οργανισμος...
Να γλιτωσουμε απ τους παππουδες παικτες...και να παιζουμε με τα πιτσιρικια μας..που τοσο δεν τα γουσταρει ο εμμονικος...
Πρεπει να ειναι τσακωμενος με την νικη και την καλη αποδοση της ομαδος...δεν θελει να κερδιζει μαλλον και δεν θελει να εχει καλη αποδοση η ομαδα...μονο να ''φαινεται'' αυτος...βεβαια πως γινεται να ''φαινεται'' αυτος αλλα να μην βαζει τους καλυτερους παικτες μεσα και να βαζει τα σαπακια δεν ξερω πως γινεται...αφηνει κατι μπαλωμενους βρακαδες και γιαξηδες εξω και με παιζει με κοταρσκι..οζντοεφ...ζιφκο κτλ ο αθεοφοβος...αλλα θα το πληρωσει αυτο...
Επιτελους να φυγει και να μιλησει καποιος επικοινωνιακα απ την ομαδα...το εχει παρει εργολαβια και μας δουλευει...και υπερκαλυπτει τοσα αξιολογα στελεχη μες την ΠΑΕ και τους κοβει το ψωμακι...κλεφτες θα γινουν τοσα ατομα που ασχολουνται με τα επικοινωνιακα του ΠΑΟΚ;;;;
Ενα αλλο που θα λυθει ειναι το μεταγραφικο...να φυγει να ερθουν νεες ιδεες...νεος αερας...να εχουμε το ροστερ στην ωρα του και οχι βετερανους...να παιξουν τα παιδια απ την Β'...γιατι ψαχνουμε εμπειρους παικτες;;;; Τοση εμπειρια δεν παιρνουν στην Β' ομαδα;;;;
Θα λυθει και το θεμα που κλαταρει η ομαδα στο τελος της χρονιας...γιατι ο καινουργιος προπονητης θα βαζει μεσα βρακα γιαξη και αλλα 2-3 διαμαντακια απ την Β' και θα τους πηδαμε ολους μεσα εξω στα πλευ οφ...

Βαρεθηκαμε τα σκουφια και τα κασκολια...οπως και βαρεθηκαμε να τα βαζει με ολους στην Αθηνα...ειμαστε για τα σαλονια πλεον και πρεπει να τα εχουμε καλα με ολους...PAOK against all παλια στο Τεξας...

υ.γ.Ειναι και δισεκτο το 2024...θα τον εχουμε συν 1 μερα στην καμπουρα μας τον μαθητευομενο μαγο...
υ.γ.Λεω να παρω μεταγραφη απ την Λουτσος FC στην αλλη ομαδα...μπας και μας αφησει καμια ωρα αρχιτερα...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ρε Λουτσε μην τα λες αυτά σε εμάς, κράτα λόγια.
Άκου υπομονή, που τη βρήκαμε εμείς για να κάνουμε.

ΥΓ. Του χρόνου θα τον ψάχνουμε και θα παρακαλάμε.

307 κ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μεταξύ άλλων τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Κηφισιά. Από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Χαρτς, κρατάω το αποτέλεσμα που μας δίνει ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς και την αυτοπεποίθηση που συνεχώς μεγαλώνει εντός του γκρουπ. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορείς να μείνεις πίσω. Πρέπει να είμαστε στο πιο υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Πρέπει να το προετοιμάσουμε καλά και να βρούμε το κίνητρο».

Για τις διαφορές που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ από πέρσι: «Νομίζω πως η δουλειά άρχισε από πέρσι και είχα σημειώσει πως αυτή τη δουλειά θα τη δούμε την επόμενη σεζόν και μπορώ να το αναλύσω. Πρώτα απ’ όλα στην ομάδα υπάρχουν τα παιδιά που ήταν πέρσι μαζί μας και έχουν πλέον αφομοιώσει τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίζουμε. Την περασμένη σεζόν υπήρχαν ποδοσφαιριστές και πήραν παραστάσεις. Βλέπετε για παράδειγμα πως έχουμε φέτος έναν ακόμη καλύτερο Κοτάρσκι. Να μιλήσω για τον Κωνσταντέλια και τον Κουλιεράκη που πέρσι έκαναν την πρώτη τους σεζόν; Να μιλήσω για τον Τσιγγάρα που ήρθε μετά το δανεισμό του στη Γαλλία πιο ώριμος και πιο διαφορετικός;

Μπορεί φέτος να μην ήρθαν πολλοί παίκτες αλλά ήρθαν παίκτες με προσωπικότητα και αυτό είναι σημαντικό και έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη εδώ και είχαν ήδη συλλέξει κάποιες εμπειρίες και όλη την περσινή σεζόν. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο Ράφα Σοάρες είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από την περσινή σεζόν. Ήρθε και ο Μπάμπα και υπάρχει μεταξύ τους ένας εξαιρετικός συναγωνισμός που και τους ίδιους κάνει καλό αλλά και η ομάδα κερδίζει ενώ μου δίνει και εμένα τη δυνατότητα ως προπονητής να μπορώ να έχω εναλλακτικές για να ξεκουράζω τον οποιονδήποτε. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως χρειάζεται χρόνος.
Πάρτε για παράδειγμα τον Γκουαρδιόλα. Στην πρώτη του χρονιά δεν πήρε τίποτε. Επαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά δεν πήρε τίτλο. Είχε καλούς ποδοσφαιριστές, φανταστικούς ποδοσφαιριστές σύμφωνα με αυτόν θα έπρεπε να έχει κερδίσει τίτλο αλλά δεν πήρε. Εχεις δυο επιλογές. Ή να κάνεις υπομονή και να δουλέψεις ή κάθε χρόνο να αλλάζεις ρόστερ. Αλλά έτσι καταστρέφεις την στρατηγική με την οποία έχεις αποφασίσει να πορευτείς»

Συνεχίζοντας, είπε: «Σε αυτή την ηλικία δεν είναι δυνατόν να μην κάνει λάθη ο Κουλιεράκης. Αλλά είναι διαφορετική προσωπικότητα σε σχέση με πέρσι. Η έλλειψη εμπειρίας είναι κάτι που ξεπερνιέται και δεν ανησυχώ. Να μιλήσω για τον Μιχαηλίδη; Πέρσι είχε χάσει το κίνητρο. Φέτος είναι εδώ και παλεύει! Ο Μουργκ; Ήρθαν πέρσι ποδοσφαιριστές και απογοητεύτηκε. Φέτος όμως είναι εδώ μαζί μας με όλη του την ενέργεια. Και να πω κάτι ακόμη: Και εγώ είμαι διαφορετικός από πέρσι. Μπορεί και εμένα να με επηρέασε ο αποκλεισμός από την Λέφσκι και να δυσκόλεψε τη δουλειά μου. Αλλά είμαστε πλέον ένα δυνατό γκρουπ που δουλεύει και έχοντας τις περσινές παραστάσεις μπορούμε να διαχειριστούμε τα πράγματα».
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Мир

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Мир »

Ενταξι αυτο με την δουλεια περσυ ειναι λιγο υπερβολικο γιατι ειχαμε ριζικες ανανεωσεις βασικων παικτων. Και καλως ανανεωθηκε γιατι περσυ πηραμε μηδεν λόγο μεταγραφηκων αστοχιών, ατυχων ανενεωσεων παλαιμαχων αλλα και έλειψη εμπειριας.

Ιδιως στα χαφ μιλαμε για νεα ομαδα, Μονο Σβαμπ και Φελιπε εμειναν.
Τον Τσιγγαρα κακως τον αναφερει ιδιως περι προσωπικότητας γιατι υποτίθεται με τους κυλιακους ηταν το θεμα του.

Η βελτιωση απο περσυ θα πρεπει να αφορα Κοταρσκι, Κουλιερακη, Ντελια, Λυρατζη, Σαστρε, Μιχαιλιδη και Τζιμα.
Δεν μιλαμε για Σβαμπ, Βιερινια, Αντριγια και γενικα παικτων ανω των 28.
Giorgos1926

Δημοσίευση από Giorgos1926 »

Ραζβαν ριξε στην πρωτη φραση γκαζια για τον στημενο εποπτη
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπράβο στον Λουτσεσκου!
Τον έκραξα μετά τα ματς με την Μπειταρ γιατί είδα συνέχεια της ομάδας των πλέι οφ και του τελικού κυπέλου. Με έναν προπονητή που δεν πίστευε στην ομάδα του. Ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλός προπονητής. Απλά μου εδινε την αίσθηση ότι δεν πίστευε σε αυτό που έκανε. Εκ του αποτελέσματος δικαιώνεται. Mea culpa.
Τελικά είμαι πιο άμπαλος απ ότι νομιζα…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Κυρ 27 Αύγ 2023, 22:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τα δικά μου στατιστικά λενε

Σε 204 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 204 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.

ΝΙΚΕΣ = 127
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 40
ΗΤΤΕΣ = 37

Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει

Σε 37 αγωνες έχει 8 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ(που θα γίνουν 9) και 3 Αποκλεισμούς.

Νίκες = 16
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13

Με γκολ 40 υπέρ και 25 κατά.

Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

:pano: :nairepaok: :opaokara:

Συνεχιζεται.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

theo-drama έγραψε:Ρε Λουτσε μην τα λες αυτά σε εμάς, κράτα λόγια.
Άκου υπομονή, που τη βρήκαμε εμείς για να κάνουμε.

ΥΓ. Του χρόνου θα τον ψάχνουμε και θα παρακαλάμε.

307 κ σήμερα.
Ε οχι και να παρακαλαμε, δεν τελειωνει ο ΠΑΟΚ σε αυτον. Κουλ λιγο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”