Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία
Ναι μπορεις να πεις ελα μωρε ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να σου βγει σκαρτος τελειως. Ειναι και κατι που μπορεις να συζητησεις και με τον παικτη.rainmaker έγραψε:Άρα δεν έρχεται για ένσημα, απλά είναι ασοβαρος επαγγελματίας.
Τελοσπαντων κατανοητό το ρεζουμε, δεν εμπιστευόμαστε ότι δεν θα είναι αδιάφορος.
Ίσως και να συμφωνώ με τον φόβο του κόλκα.
Αν και στα χρόνια του Λουτσεσκου στην ομάδα μόνο ο Ζαμπρανο υπήρξε αδιαφορος
Το θεμα ειναι μπορεις να παρεις το ρισκο? Μολις καθαρισες ολα τα συμβολαια και μπορει να σου μαμησει και ολη την ομαδα.
- PAOKevolution
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία
Να προσθέσω και τον Κρέσπο....
Οταν το προτοεβγαλε αυτο, ηταν μετα την συζητηση που ειχαν οι ΑΡΔ με τον Μποτο οχι απλα ως αποψη του.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία
Εκφραζει δηλαδη την εκτιμιση του (που μπορει και να ειναι τι τους ειπε ο ιδιος ο μποτο) για το τι σκεφτετε ο Μποτο οχι η δικια του η αποψη για τον Μπαλντε.
-
Ετσι ακριβως..makispaspartou έγραψε:Πάντως μέχρι τώρα στους μεσοεπιθετικούς (εξτρέμ και δέκα) που όλοι συμφωνούσαμε ότι χρειαζόμαστε ολική ανακαίνιση έχει έρθει μόνο ο Κουαλιάτα ενώ παραμένουν Μπίσε και Μαροκινό άτι.
Παλι μεθαυριο στο φιλικο θα δουμε καντουρι αριστερα και λαμπρου δεξια.. Τραγωδια..
- Dark Knight
Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε μάγκες πάλι τα ίδια σήμερα;;;
40 ποστ αν σας κάνει ο κουρτιτς, η λίστα, ποιος θα παίξει, αν μπούμε ομίλους κτλ κτλ...
Θα μαζευτούμε λίγο ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τους μπαμπουλες;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
40 ποστ αν σας κάνει ο κουρτιτς, η λίστα, ποιος θα παίξει, αν μπούμε ομίλους κτλ κτλ...
Θα μαζευτούμε λίγο ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τους μπαμπουλες;
Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψάχνω να βρω τη συνέντευξη κάποιου παλαιου άλλης ομάδας (νομίζω ο Ντέμης ήτανε αλλά δεν είμαι σίγουρος), που έλεγε ότι ο Κουρτιτς είναι μια ομάδα μόνος του...
Αλλά προφανώς εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα και από αυτόν και από όλους τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ
Αλλά προφανώς εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα και από αυτόν και από όλους τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ
-
Συμφωνωντας να προσθεσω οτιDark Knight έγραψε:Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
κι αμυντικα δεν εχουμε τουμπανιασει
με εναν Καργα κι εναν Ραφα Σοαρες!
Αυτον τον Νεσμπεργκ "τον εσπειραν και
δεν φυτρωσε" και λειπει κι ενας καλος!
Καλησπέρα φίλε.Gospi έγραψε:Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?
Για όσους προσπαθούμε να ενημερωθούμε για κάποια μεταγραφική εξέλιξη, είναι λίγο δύσκολο να διαβάζουμε 20 σελίδες ποστ κάθε μέρα, που εμπεριέχουν πολλά και διάφορα πράγματα, σχετικά άσχετα με τα μεταγραφικά.
Πως δεν εχουμε ενισχυθει ρε φιλε πλακα μας κανεις? Περσι ολη τη χρονια επαιζες χωρις σεντερ φορ και δεκαρι και ξεκινας με Ολιβειρα και Κουαλιατα, συν τα εξτρεμ που θα ερθουν.Dark Knight έγραψε:Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι μπαίνει κάποιος να δει για μια μεταγραφή και βλέπει 40 ποστ ασχεταGospi έγραψε:Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?
Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο στα των μεταγραφών το θέμα,
Αλλά δε νομίζω ότι είναι το τοπικ να αναλύσουμε την 1η ενδεκάδα της χρονιας και ποιος θα παίξει.
Αν θέλετε να αναλύσουμε όλα τα αγωνιστικα εδώ θα γίνει μπάχαλο.
Μεσοεπιθετικα για την εποχη καλα ειμαστε. Στην αμυνα εχουμε παρει μεγαλο ρισκο. Με νεαρο τερματοφυλακα ,με Ζιφκοβιτς για δεύτερο και μονη ενισχυση τον Καργα ενω εχουμε αφησει το διδυμο επι σειρα ετων ειμαστε επιφοβοι. Επρεπε να ειχε αποκτηθει έμπειρο στοπερ για τα ευρωπαικα.
Κι αλλες μεταγραφες? [FACE WITH TEARS OF JOY]sourmenetes έγραψε:Το ότι μπαίνει κάποιος να δει για μια μεταγραφή και βλέπει 40 ποστ ασχεταGospi έγραψε:Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?
Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο στα των μεταγραφών το θέμα,
Αλλά δε νομίζω ότι είναι το τοπικ να αναλύσουμε την 1η ενδεκάδα της χρονιας και ποιος θα παίξει.
Αν θέλετε να αναλύσουμε όλα τα αγωνιστικα εδώ θα γίνει μπάχαλο.
Απληστοι μου γινατε!