Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

rainmaker έγραψε:Άρα δεν έρχεται για ένσημα, απλά είναι ασοβαρος επαγγελματίας.

Τελοσπαντων κατανοητό το ρεζουμε, δεν εμπιστευόμαστε ότι δεν θα είναι αδιάφορος.

Ίσως και να συμφωνώ με τον φόβο του κόλκα.

Αν και στα χρόνια του Λουτσεσκου στην ομάδα μόνο ο Ζαμπρανο υπήρξε αδιαφορος
Ναι μπορεις να πεις ελα μωρε ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να σου βγει σκαρτος τελειως. Ειναι και κατι που μπορεις να συζητησεις και με τον παικτη.

Το θεμα ειναι μπορεις να παρεις το ρισκο? Μολις καθαρισες ολα τα συμβολαια και μπορει να σου μαμησει και ολη την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία

Να προσθέσω και τον Κρέσπο....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Κόλκας ας χαλαρώσει λίγο με τις εκτιμήσεις του. Την έχει δει και γνώστης. Για να μη θυμηθούμε την κρίση του για τον Μιγκέλ Βίτορ και πάθουμε αναφυλαξία
Οταν το προτοεβγαλε αυτο, ηταν μετα την συζητηση που ειχαν οι ΑΡΔ με τον Μποτο οχι απλα ως αποψη του.

Εκφραζει δηλαδη την εκτιμιση του (που μπορει και να ειναι τι τους ειπε ο ιδιος ο μποτο) για το τι σκεφτετε ο Μποτο οχι η δικια του η αποψη για τον Μπαλντε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

makispaspartou έγραψε:Πάντως μέχρι τώρα στους μεσοεπιθετικούς (εξτρέμ και δέκα) που όλοι συμφωνούσαμε ότι χρειαζόμαστε ολική ανακαίνιση έχει έρθει μόνο ο Κουαλιάτα ενώ παραμένουν Μπίσε και Μαροκινό άτι.
Ετσι ακριβως..
Παλι μεθαυριο στο φιλικο θα δουμε καντουρι αριστερα και λαμπρου δεξια.. Τραγωδια..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σορρυ ρε μάγκες πάλι τα ίδια σήμερα;;;

40 ποστ αν σας κάνει ο κουρτιτς, η λίστα, ποιος θα παίξει, αν μπούμε ομίλους κτλ κτλ...

Θα μαζευτούμε λίγο ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τους μπαμπουλες;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Ψάχνω να βρω τη συνέντευξη κάποιου παλαιου άλλης ομάδας (νομίζω ο Ντέμης ήτανε αλλά δεν είμαι σίγουρος), που έλεγε ότι ο Κουρτιτς είναι μια ομάδα μόνος του...
Αλλά προφανώς εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα και από αυτόν και από όλους τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Dark Knight έγραψε:Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
Συμφωνωντας να προσθεσω οτι
κι αμυντικα δεν εχουμε τουμπανιασει
με εναν Καργα κι εναν Ραφα Σοαρες!

Αυτον τον Νεσμπεργκ "τον εσπειραν και
δεν φυτρωσε" και λειπει κι ενας καλος!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Gospi έγραψε:Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?

Καλησπέρα φίλε.
Για όσους προσπαθούμε να ενημερωθούμε για κάποια μεταγραφική εξέλιξη, είναι λίγο δύσκολο να διαβάζουμε 20 σελίδες ποστ κάθε μέρα, που εμπεριέχουν πολλά και διάφορα πράγματα, σχετικά άσχετα με τα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dark Knight έγραψε:Το θέμα είναι ότι μεσοεπιθετικά δεν έχουμε ενισχυθεί. Γκολ ποιός θα βάζει; Ο Καντουρί; Ο Μπίσε; Ο Λάμπρου; Ο Ολιβέϊρα ή ο Τσόλακ; Εκεί που πονάμε ιδιαίτερα είμαστε προς το παρόν γυμνοί και πρέπει να πάμε σε επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Όχι να τα περιμένουμε όλα από τον γεροΜπίσε και τον γυάλινο Καντουρί.
Πως δεν εχουμε ενισχυθει ρε φιλε πλακα μας κανεις? Περσι ολη τη χρονια επαιζες χωρις σεντερ φορ και δεκαρι και ξεκινας με Ολιβειρα και Κουαλιατα, συν τα εξτρεμ που θα ερθουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Που ειναι το προβλημα ρε συ Σουρμε? Κουβεντα ποδοσφαιρικη γινεται. Ποιο το κακο σ αυτο?

Το ότι μπαίνει κάποιος να δει για μια μεταγραφή και βλέπει 40 ποστ ασχετα

Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο στα των μεταγραφών το θέμα,

Αλλά δε νομίζω ότι είναι το τοπικ να αναλύσουμε την 1η ενδεκάδα της χρονιας και ποιος θα παίξει.

Αν θέλετε να αναλύσουμε όλα τα αγωνιστικα εδώ θα γίνει μπάχαλο.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεσοεπιθετικα για την εποχη καλα ειμαστε. Στην αμυνα εχουμε παρει μεγαλο ρισκο. Με νεαρο τερματοφυλακα ,με Ζιφκοβιτς για δεύτερο και μονη ενισχυση τον Καργα ενω εχουμε αφησει το διδυμο επι σειρα ετων ειμαστε επιφοβοι. Επρεπε να ειχε αποκτηθει έμπειρο στοπερ για τα ευρωπαικα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:

Το ότι μπαίνει κάποιος να δει για μια μεταγραφή και βλέπει 40 ποστ ασχετα

Προφανώς δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο στα των μεταγραφών το θέμα,

Αλλά δε νομίζω ότι είναι το τοπικ να αναλύσουμε την 1η ενδεκάδα της χρονιας και ποιος θα παίξει.

Αν θέλετε να αναλύσουμε όλα τα αγωνιστικα εδώ θα γίνει μπάχαλο.

Κι αλλες μεταγραφες? [FACE WITH TEARS OF JOY]
Απληστοι μου γινατε!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”