miburosaito έγραψε:Τοσο λαθος θυμαμαι? Μεσω FB το ειχα δει καλη ωρα και ειχα στειλει τον αδερφο μου να παραλαβει αφου δεν ημουν Ελλαδα.
Αλλα το 19 ρε συ θυμαμαι ηταν...
Δεν επιμενω, εχω αρχισει να ξεχναω τελευταια
Ούτε καν!

Μπορεί και εγώ να κάνω λάθος, αλλά και πως να μην είμαστε στο σκοτάδι όταν οι άλλοι δεν κάνουν καμία ουσιώδη κίνηση ή κάνουν μια έτσι κυκλοφορία σε περιορισμένο αριθμό για να που ότι έκαναν.
miburosaito έγραψε:Δινεις πιθανοτητες στο να δουμε καποιον νεο χορηγο στην ανδρικη ομαδα ή εστω επιστροφη Τσαλοπουλου (λεμε τωρα...)?
Τα λεφτα απο το στοιχημα τελικα ηταν μια ψευτικη ελπιδα, χωρις χορηγο πως θα κρατηθει η ομαδα στο ιδιο επιπεδο του χρονου?
Θα θελουν να μεινουν οι Καναδοι και εμεις δεν θα εχουμε να τους πληρωσουμε...
Τσαλόπουλο όπως είσαι τον διαγράφεις. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα ανοίξει ξανά. Ακόμα και στο απίθανο σενάριο να έβαζε πάλι τη Mateco σα χορηγό, τα λέφτα θα ήταν το 1/3 ή και πολύ λιγότερο από όσα είχε βάλει παλιότερα. Πιθανότητες για άλλο χορηγό πολύ δύσκολα. Πάλι καλά που έχουμε και τη Winmasters και έχει δώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό. Και βάζω τις λίγες πιθανότητες γιατί δεν υπάρχει η διάθεση από τον Α.Σ. να ψαχτεί για περισσότερες κύριες χορηγίες ή να βρει πολλές και μικρές και να χτίσει ένα κομμάτι του μπάτζετ από εκεί.
Να θυμάσαι ότι άλλο η Winmasters και άλλο ο ΟΠΑΠ. Η Winmasters είναι ο κύριος χορηγός μας και ο ΟΠΑΠ έβαλε απλά ένα ποσό που πήγε στα ερασιτεχνικά σωματεία ως γενική αρωγή στον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν κάτι εξτρά, δεν ήταν όμως η εξάρτησή μας. Δε σημαίνει ότι δε θα έχουμε τη Winmasters ξανά στη φανέλα.
Τώρα για το μέλλον ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και ο Α.Σ. θα εστιάσει στο να μην υπάρχουν χρέη, όπως έκανε και πάντα και του το δίνω αυτό γιατί δε θέλει να έχουμε τη μοίρα ομάδων όπως του Ηρακλή ή του Παναθηναϊκού προ Γιαννακόπουλου. Τώρα αυτό αν σημαίνει ότι κάποιοι θα μας χαιρετίσουν, αυτό δεν μπορώ να το πω. Ίσως να σημάνει ότι θα κινηθούμε πάλι με 4 ξένους. Το μέλλον είναι πολύ μακριά και δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις. Όμως προσωπικά δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τρέχουμε με οικονομικά προβλήματα που θα μας βασανίζουν για πολλά χρόνια βλέπε μπάσκετ. Και αυτό είναι μια συνταγή που έχει εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. τόσο στα χρόνια προ τίτλων όσο και στα τωρινά. Και για αυτό και είμαστε πεντακάθαροι από χρέη.