Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gash04 »

Εννοείται πως θα σβηστούν φίλε Fantoma.
Μόνο που τώρα πρέπει να φύγω για να δω το παιχνίδι γιατί εδώ πρέπει να κάνουμε ταξίδι για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ βλέπεις.
Όποιος μπει MOD ας σβήσει απο Petm και κάτω απο τις προηγούμενες σελίδες τις ύβρεις συκοφαντίες και ειρωνίες όλων των μελών που μετείχαν σε αυτήν την τόσο εποικοδομητική συζήτηση και μετέδωσε σε όλους μας χρήσιμα μελλοντικά συμπεράσματα.

Αν δεν υπάρξει κανείς θα γίνει μέχρι αύριο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Fantomas έγραψε:Γιαννάκη αγόρι μου σε εσένα προσωπικά ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου ...αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της.... :lol:Τα έγραψα 500 φορές τα επιχειρήματα .... :whatever:
Εντελώς φιλικά, να πω ότι εσύ έγραψες τα επιχειρηματα σου... Δεν γινεται ΟΛΟΙ οι άλλοι να συμφωνουν... Ο ΔΑΑΤ ο Πετμ έχουν διαφορετική αποψη και δικά τους επιχειρηματα... Καλό είναι να γινεται κουβεντα, αλλα δεν γινεται να μαλώνεις αν δεν εστερνιστουν την δικια σου άποψη... Γενικότερα πιστεύω ότι ήταν λάθος να μιλησεις τοσο "επιθετικά"... Αυτά και σόρυ αν κι εγώ μιλησα καπως ασχημα...

Το θεμα εληξε...

Εχουμε και αγώνα σε λιγο...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

εχω προσωπικα νομιζα οτι κατα πολυ θα συμφωνουσα..Αλλα δεν προλαβαμε να το συζητησουμε..Γενικα συμφωνω στα περισσοτερα και σε ολα οσα ειπε ο Χιντε απλά δεν μου αρεσει να τα ριχνουμε στη διατησια(δυστυχως το κανω και εγω πολλες φορες) και ειδικα οταν αυτη η επανασταση ξεκιναει απο τους Πετρουλακηδες.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

gash04 έγραψε:Εννοείται πως θα σβηστούν φίλε Fantoma.
Μόνο που τώρα πρέπει να φύγω για να δω το παιχνίδι γιατί εδώ πρέπει να κάνουμε ταξίδι για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ βλέπεις.
Όποιος μπει MOD ας σβήσει απο Petm και κάτω απο τις προηγούμενες σελίδες τις ύβρεις συκοφαντίες και ειρωνίες όλων των μελών που μετείχαν σε αυτήν την τόσο εποικοδομητική συζήτηση και μετέδωσε σε όλους μας χρήσιμα μελλοντικά συμπεράσματα.

Αν δεν υπάρξει κανείς θα γίνει μέχρι αύριο.
edit: είναι εντελώς γελοίο να με κατηγορείς ότι συκοφάντησα ,έβρισα και ειρωνεύτηκα και να ζητάς να σβηστούν τα post μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 03:29, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 03:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να αντιδικουμε . Οι αριθμοι λενε την αληθεια. Ο σερβος ( κατα ρην γνωμη μου υπερεκτιμημενος ) εφερε ενα τιτλο στον ΠΑΟΚ μετα απο 16 χρονια και αν θελετε το τριτο κυπελο στην ιστορια της ομαδας μετα απο 27 χρονια . Ειδαμε μια σχετικα καλη μπαλα ( με τις ατελειες του και τις εμμονες του και αυτος ), ειχε ενα ροστερ παρα πολυ καλο και μεχρι εκει. Περαν τουτου ουδεν . Τον ευχαριστουμε , τον θυμομαστε αλλα εως εκει. Προσωπικα ουτε τον νοσταλγω ουτε τιποτα.
Τωρα ζει το ονειρο του με την ομαδα της καρδιας του για 3η συνεχομενη φορα. Κατι σαν τον Αγγελο της ξαδελφης.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 03:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 03:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Σήμερα απλά νικητής!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ειρήμη υμίν εν Χριστώ αδερφοί.......
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Fantomas το ξερεις πολυ καλα οτι απαγορευονται τα υβριστικα ποστ!!!
Με αυτα που γραφεις, χανεις και το οποιο δικαιο ενδεχομενως εχεις. :yellowcard: :redcard:

Συνεπως το σχολιο σου σβηνεται απο μενα...

Αν εχετε καποιο προβλημα μεταξυ σας λυστε το μεσω pm. Και χαλαρωστε ρε παιδια, ολοι ειμαστε στην τσιτα με τα νευρα μας τεντωμενα, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να βριζομαστε μεταξυ μας!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ρε παιδια, λυστε το πολιτισμενα ή μη μπαινετε πλεον ο ενας στα χωραφια του αλλου...

Τι θα γινει??? Γιατι το συνεχιζετε??? Πρεπει να βριζομαστε δηλαδη??? Και που θα οδηγησει αυτο???

Σταματηστε το εδω!!!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ Petm ήμαρτον πια μην το συνεχίζεις και μην παίζεις με τα νεύρα μου....και ΣΥΓΝΩΜΗ ρε φίλε αλλά μου έσπασες τα @@....

ΣΥΓΝΩΜΗ

ΤΕΛΟΣ

Πως να χαλαρώσω ρε φίλε όταν είμαι για 80 λεπτά στην τσίτα....πάλι τα ίδια....έχουμε βγάλει καρκίνο φέτος....ότι να ναι...τουλάχιστον δεν χάσαμε βαθμούς και από τις γριές............Δεν ξέρω κάτι πρέπει να κάνει ο Σαντος ...γιατί δεν μπορεί να γίνονται συνέχεια αυτά....και δεν έχει νόημα να γίνονται τα ίδια σε κάθε αγώνα.......Πόνεσαν τα μάτια μου πάλι......Αυτό έλειπε να σπάζανε φέτος την παράδοση και οι γριές....όλα τα είδαμε φυσικά φέτος.........
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Petm έγραψε:.............................................

πλάτων συγγνώμη αλλα τώρα παρεξηγήθηκες με τα λεγόμενα tου φαντομά ? θεωρώ ότι είσαι λάθος πλάτων και εσύ και όλοι οι άλλοι mod?

edit: και πλάτωνα σε παρακαλώ σταματα να γενικεύεις τις παρατηρήσεις σου . το ίδιο έκανε και ο gash αν και εσύ το κανεις πιο διακριτικά. εγώ δεν έβρισα κανέναν
Petm τωρα το ειδα και τωρα ελαβα θεση. Αν θεωρεις οτι ειμαι λαθος, τοσο εγω οσο και οι αλλοι mods (με ερωτηματικο????), ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Δεν ειπα οτι εβρισες καποιον, ειπα να λυσετε τα προβληματα σας μεσω pm και να μη βριζεστε μεταξυ σας. Το οτι το γενικευω απο τη στιγμη που τοποθετουμε δημοσια, το απευθυνω και σε ολους τους αναγνωστες-μελη του φορουμ και δε νομιζω οτι ειναι κακο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”