Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
marley 4

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από marley 4 »

obanebane έγραψε:Παλικάρια τίποτα δεν θα γίνει, σε όλα δίκιο είχαμε και σε όλα μας αφαίρεσαν βαθμούς,προαποφασισμένο είναι και τελειωμένο.
Και επειδή έτσι γουστάρουν δε θα μας πουν και το λόγο.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.
Με το που ανακοινωθεί η ποινή είμαστε διατεθειμένοι σαν λαός να κόψουμε τη χώρα στα δύο, εγώ λέω ότι μπορούμε,δε θα γίνει τίποτα όμως.

ακριβως
για να πεσει το στησιμο πρεπει να πιεσεις αλλου
σε ποιο σημαντικα ζητηματα
οχι απαραιτητα με συνορα στα τεμπη
πρεπει να τους κανουμε να νιωσουν αμεσα την αναγκη να παρουν πισω την στημενη αποφαση
και αυτο γινεται ΜΟΝΟ αν εχουν-νιωσουν μεγαλες συνεπειες
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Η παε όταν έγιναν οι ακροάσεις ειρωνευόταν και διέρρεε ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι ξεφτιλίστηκαν οι άλλοι και εν τέλει βγαίνει αυτή η απόφαση. Τώρα διαβάζουμε ότι το νομικό τμήμα της παε επίτηδες δεν προσέβαλε την αξιοπιστία των νέων μελών της εεα για να εκτεθούν. Τελικά τι ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

icue έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Στημένο το Ολυμπιακός - Βέροια.

Ο υποβιβασμός προβλεπεται;
Φυσικα. Οχι απλα προβλεπεται. Τον Ολυμπιακο Βολου και την Καβαλα τις ριξανε για ενδειξεις. Εδω εχουμε τη μιση ομαδα να καταθετει ενορκως οτι το στησανε.
1) Ένοχος ΠΑΟΚ με ενδείξεις από ΕΕΑ
2) Τροπολογία για υποβιβασμούς
3) Ένοχος Ολυμπιακός για στημενα
4) 2η τροπολογία για υποβιβασμούς (αφού το κάναμε και για τον ΠΑΟΚ)
5) Αθώωση ΠΑΟΚ
_______

6) 2028: αφού ρε ΠΑΟΚια σας έσωσε η ΝΔ, τι μιλάτε για τον Μαρινακη;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ότι και να περάσουν για να την γλυτώσει το χαϊδεμένο τους η Fifa για τα στημένα είναι ο τελικός κριτής.....
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Θεωρω οτι η ΠΑΕ αρχιζει να μπαινει στο κλιμα και κανει σωστες κατ εμε κινησεις.

Δεν ασχοληθηκε με τξν ντροπολογια καθως για να περασει σε επο κλπ θελει χρονο κ εγκρισεις.

Εστιαζει στο σκεπτικο της αποφασης. Θεωρωντας πως ειμαστε αθωοι, τους πιεζει να δωσουν το κειμενο για να δουν πως θα αντικρουσουν πιθανα επιχειρηματα.

Αντι ομως να τους δωσει χρονο και ηρεμια να το συνταξουν, βαζουν μπουρλοτο στην υποθεση αναφεροντας την συναντηση. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην νιωθουν τοσο ανετα και να αρχισουν οι σπασμωδικες κινησεις και τα λαθη οπως πχ η παραιτηση Μπραουδακη. Επισης βαζει φωτια στις μεταξυ τους σχεση καθως προσπαθει ο ενας να τα φορτωσει στον αλλο.

Αν οντως συνταξουν το σκεπτικο αυτοι και οχι το νομικο επιτελειο της παε θρηνος, θεωρω πως θα ειναι μια τεραστια μπουρδα χωρις βασιμα επιχειρηματα.

Sent from my LG-G6 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν κατάλαβα έγινε κάτι;; έχασα επεισόδιο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sourmenetes έγραψε:Δεν κατάλαβα έγινε κάτι;; έχασα επεισόδιο;;

Όχι ξεβρακωνονται μόνοι τους

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μ@ρούπα: Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια...

Εικόνα
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
μαρουπα

Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Napoli4 έγραψε:Στημένο το Ολυμπιακός - Βέροια.

Ο υποβιβασμός προβλεπεται;
Που το είδες αδερφέ?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Η πρόταση "ο ΠΑΟΚ είναι καθαρος" δεν την είδες;;;

Γράφτηκε 2 φορες!!!

Μία τη Δευτέρα το βράδυ και μια χθες!!

Αν δεν είναι καθαρός να τιμωρηθούμε.

Σούρμε, το παλικάρι, εν γνώσει του και ενσυνειδητα, επιλέγει να γράφει ΨΕΜΑΤΑ. Προς τι το χάϊδεμά του;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ομως κατηγορηματικα σας λεω οτι βαρυνουσα γνώμη(sic) στην αποφαση μας επαιξε η γνωμη της κυρι@ς μ@ρουπ@, η οποια ηρθε και μας ειπε πηγα στην Ξανθη, ειδα, ρωτησα, εμαθα και κατηγορηματικα σας λεω οτι οχι απλως εχει επιρροη ο κ. Σαββιδης στην Ξανθη, αλλα ειναι δικη του! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τι ζουμε ρε :lol:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

το σαλε ηταν κλειστο και γυρω γυρω υπηρχαν μυστικοι πρακτορες της φενερ μπαχτσε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο. Ανακαλώ. Ντρέπομαι που ηγείται ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προσπαθούν οι δικηγόροι του καρκινόγαυρου να δώσουν σε αυτό το ... καταλυτικό στοιχείο εντύπωση νομικής βασιμότητας μάλλον, για αυτό και η καθυστέρηση στην εμφάνιση του σκεπτικού του πορδίσματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”